Ryppyjen Laser-hoidoista keskusteluja????

Ryppysilmä

Miten voi olla etten löydä netistä kuin vuosien takaisia ja siksi jo vanhentuneita keskusteluja kasvojen laser-hoidoista. Eri firmojen mainoksia ja heidän infoaan asiasta on pilvinpimein, mutta en löydä niissä käyneiden asiakkaiden viimeaikaista kokemuspohjaista tietoa.
Missähän niistä puhutaan?
Onko teillä tietoa ja kokemusta?

7

1148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytymätön88

      Minulle tehtiin kasvojen laserhoito, josta ei ollut mitään apua. Vanhat rypyt ja arvet ennallaan. Pettynyt koko juttuun

      • Ryppysilmä

        No voi sentään! Rahat meni hukkaan.
        Ikuisesti se ei tietenkään voi nuorentaa ulkonäköä, mutta jos siitä ei ole edes muutamaksi vuodeksi apua, niin ei hyvä. Luin tuolta jostain firman mainoksesta että ylläpitohoitoja pitää tehdä vuosittain. Niin ja aluksikin muutamia hoitokertoja. Ei tule mitään! Liian kallista ollakseen niin epävarmaa.
        Käytänpä rahani sit johonkin kivaan ja rupsahdan ihan rauhassa!


      • Aikeissamyös

        Hei, tyytymätön88! Minkälainen tai minkä niminen sinulle tehty laser-hoito oli?
        Tehtikö sen kosmetologi vai lääkäri tai sairaanhoitaja? Niitä hoitoja kun on vaikka minkä nimisiä ja sorttisia.
        Olen myös etsiskellyt aiheesta keskusteluja yms. Kovin on hiljaista!


    • Erittäintyytymätön

      Minulla on omakohtaisia kokemuksia KTP-laseroinnista couperosan poistamiseksi. Samaa laseria läytetään siis myös ryppyjen madaltamiseen.
      Otin ensimmäisen laserhotiosarjan ollessani 20 eli muutama vuosi sitten Tampereen Koskiklinikalla (Epilaser) Ari Karppisella. Tällöin tulokset olivat kohtuullisia ja mm. katkenneet verisuonet katosivat kokonaan.
      Nyt syksyllä kävin uusimassa hoidon Helsingin Lasertilkassa laserhoitoihin erikoistuneella hoitajalla ja tulos oli täysin päinvastainen. Toisin sanoen pienintäkään tulosta ei tullut, mutta kasvojen yleinen punoitus, kuumotus ja kirjavuus (mm. katkenneet verisuonet) lisääntyivät voimakkaasti. Mielestäni oli myös erittäin outoa, että Karppisen tekemästä laseroinnista jälkioireet eli mm. kasvojen turvotus olivat todella voimakasta, mutta Lasertilkan hoitojen jälkeen ei ilmaantunut mitään oireita. Olen yrittänyt selvittää heidän kanssaan asiaa, mutta korvaukseksi sain vain uuden veloituksettoman hoidon (toki heille edullisempi vaihtoehto), joka pahensi tilannetta huomattavasti entisestään. Heidän mukaansa vika on minussa enkä ole oikeutettu saamaan rahallista korvausta, koska virhettä ei ole tapahtunut (tai siitä minulle ei luonnollisestikaan kerrota).
      Kun olin hoitotuloksen epäonnistumisen vuoksi ensimmäisen kerran heihin yhtydessä, asiakaspalvelualttius katosi täysin. Toki minua luonnollisesti harmittaa menetetyt eurot, mutta erityisesti tulos, jonka kanssa joudun elämään joka päivä. En ole saanut mitään pahoittelua tai minulle tärkeää infoa siitä mikä olisi voinut aiheuttaa tämän eikä yhtydenottoihini ei ole vastattu. Olisin halunnut keskustella asiasta puhelimitse ylilääkärin kanssa, koska hän ei vastannut meiliini. Kummasti yhteydenottopyyntöön tuli kuitenkin vastaus, ettei hän suostu keskustelemaan asiasta kassani. He eivät olleet edes ammatillisessa mielessä kiinnostuneita siitä, mikä meni pieleen.
      Toki jokaisen iho on yksilöllinen ja nämä ovat henkilökohtaisia kokemuksiani, mutta kehoittaisin tarkkaan miettimään laserhoitoon menemistä ja punnitsemaan vaihtoehtoa, että hoitotulos voi olla täysin päinvastainen eikä palveluntarjoaja ota tästä mitään vastuuta. Kokemuksesta voin sanoa, että epäonnistuneen hoidon korjaaminen moninkertaistaa alkuperäisen hoidon hinnan.

    • Laser2

      Moi, mä kävin pari kuukautta sit Plastic surgery centerissä Hesas. Koko kasvot hiottiin ja samalla poistettiin pari luomea. Kasvot olivat todella turvoksissa pari päivää, ihmisten ilmoille ei olisi missään nimessä
      voinut lähteä. Mut viikossa turvotus laski. Mä olen todella tyytyväinen, kasvojen iho on paljon heleämpi ja silmäkulmien ja otsan rypyt oienneet(ei siis silti niin ettei ois enää rypyn ryppyä). Näytän edelleen omalta itseltäni,mutta freesimmältä painokselta tätä nykyä:)

    • Ryppynaama

      Samaa ihmettelin minä,mutta kävi tuuri! Kampaajalla käydessäni kuulin että heille avautui kauneushoitola, ja esitteessä oli tämä laser hoito! Varasin ajan ja 5 kerran sarjahoidon jälkeen olin todella tyytyväinen. KOLEA HELSINKI -kampaamon yhteydessä on tämä hoitola.avattiin äskettäin ja hyvää palvelua oli!

    • tarukalenov

      Edullisempi ja myös erittäin toimiva vaihtoehto on kiinteyttävä, neulaton mesoterapia! Siinä myös rypyt ja juonteet saavat kyytiä.

      http://fitnet.fi/blog/taru/liftausta-ilman-kipua/

      Blogissani on nyt -50% kyseiseen hoitoon, käykäähän kurkkaamassa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      2964
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      901
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe