Wolverines Juniorit etsii valmentajia

bull_n_daRng

Hei,

Luin tiedotteen linkistä http://www.sajl.fi/?x118281=4509666

Eli aiheena Wolverines junioreiden valmennuspesti. Kiinnostuin hommasta sillä pidän lajista ja ennen kaikkea lajin suomasta yhteisöllisyydestä. Ongelmani on vain se, etten ole pelannut enää n. 10 vuoteen vaikka aktiivisesti lajia seuraankin. Epäilen siis pätevyyttäni valmentaa, vaikka seuraan NFL:n ja Vaahteran pelejä tiiviisti jne. ja minulta löytyy usean vuoden pelikokemus vuosien takaa. Pelasin aikoinaan a-b- ja c- junioreissa, myös useita suomen mestaruuksia voittaen. Mutta vaaditaanko nuorten valmentajilta ihan kokemusta niin sanotusti "äijistä" ?

Onko palstalla muita keillä on kokemusta junioreiden valmentamisesta ja voitteko jakaa kokemuksianne siitä ?

9

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikosrekisteritön.coach

      Hei
      Oikeasti onko tämä oikea paikka kirjoitella jengeistä oikeilla nimillä? Niin ajattelinkin. Tunnen Ahmoista monta hyvää ja esimerkillistä pelaajaa. On kovin ikävää heitä kohtaan ryhtyä kirjoittelemaan heistä täällä. Suurin osa tekee pyyteetöntä duunia rakastamansa lajin eteen. Uskokaa tai älkää mutta syy miksi vapaaehtoiset valmentavat junnuja. Jatkaa aktiiviuran jälkeen lajin parissa ja harrastusta valmentaminenkin on vielä Suomessa. Tiedän kohta tähänkin keskusteluun tulevan todella asiatonta keskustelua tulevaisuudessa. Harmi että Ahmat vedetään mukaan roskakeskusteluun. Voin jo tässä vaiheessa sanoa täällä riehuvien nimimerkkien eivät olleet Ahmoissa ikinä mukana. Voivat väittää muuta. Se on vale

    • KTMpelaaja

      olen valmentanut junioreita am.jalk. ja normi jaliksessa. Tosin ennen omaa jälkikasvua. Nyt valmennan junioreita hokissa oman pojan joukkueessa apuvalmentajana. Hyvin jääkiekkoliitto auttanut ja tehnyt kynnyksen matalaksi osallistua valmentamiseen. Seminaarit, tietopaketit, muu opetus ollut asiallista ja pystynyt auttamaan valmentamisessa. Poikien ikäluokan vaihtuessa uudet kurssitukset alle ja takas valmentamaan. Pojat kehittyvät ja itsekin opin jatkuvasti uutta.
      Am.jalk. valmennuksessa mitä pari vuotta olin oman pelaamisen ohella valmentajana. Niin pari vuotta tehtiin kaikki harkat samaa mitä aikaisemminkin. Alkulämpö, pelipaikkaryhmät, loppupeli. Runko oli sama vuodesta toiseen ja valitettavasti joillakin valmentajilla oli harjoitteetkin samat aina. Harjoitteina käyttivät samoja millä itsekin olivat oppineet. Turha vaihtaa näin on aina tehty sanoivat. Mutta hyvä ottaa huomioon millä tasolla mennään ni onko järkeä kuormittaa junnuja uusilla harjoituksilla jatkuvasti. Vedetään samaa mitä aina ni ainakin opitaan kunnolla tekniikat.

    • paikallinentoimittaja

      Valmentajat ovat vain sairaalloinen heijaste lajin harrastajista. Muistan ihmetelleeni kerran, tehdessäni junioriurheilusta artikkelia paikallislehteen. Osa junioriurheilijoista näyttivät tylsämielisiltä ja hulluilta, mutta nämä kaikki vaikuttivat olevan viallisia ja heikkojärkisiä. Ihmettelin myöskin, mistä sellainen lauma elämässä haaksirikkoutuneita oli voitu koota. Yhdenkin pelaajan kohdalla ihmettelin valmentajan vastuuta joukkueesta. Kysyin valmentajalta, ” Onko laji turvallinen, oliko järkevää ottaa tuollainen mielipuoli mukaan joukkueeseen?”
      Valmentaja kohautti olkapäitään, ikään kuin ei olisi aikonut vastata, mutta sanoi sitten: ”Tämä tapaus ei merkitse mitään. Jokaisessa junnujoukkueessa on useita mielipuolia tai idiootteja."

      • TOntMOntana

        No pakko mainita arvon toimittajalle joukkueiden välillä olevan eroja myöskin junioriurheilussa. Ole hyvä ja mene katsomaan viimeiseksi joukkueeksi tulleen jengin treenejä ja vertaa sarjan mestariin. Meininki on kuin yö ja päivä.
        Pelkän huonon jengin yksien harkkojen perusteella en vetelisi näin suoria johtopäätöksiä. mukana on ihan tosissaan treenaavia fiksuja kavereita jotka jatkvat rukkiin armeijassa.


      • emkultamitalisti

        ei näissä junnujoukkueissa ole kyllä sitä samaa tekemisen meininkiä kuin joukkueissa silloin kun em kultia tuli liukuhihnalla suomeen ulkomailta. Ranskassakin järjestäjät kierrätti meitä tuntikaupalla bussissa katuja pitkin jotta olisivat saaneet terän tylsytettyä meistä. TURHAAN!!
        mitalit ne kirkkaimmat tuli kotiin mutta nykyään aivan turha odottaa samaa menestystä. Riittää kun menee katsomaan junnuja.
        Jotain ne tekee täysin väärin ja tulokset on nähtävissä. Mitalieaja ei enää tule


      • emphasizer
        emkultamitalisti kirjoitti:

        ei näissä junnujoukkueissa ole kyllä sitä samaa tekemisen meininkiä kuin joukkueissa silloin kun em kultia tuli liukuhihnalla suomeen ulkomailta. Ranskassakin järjestäjät kierrätti meitä tuntikaupalla bussissa katuja pitkin jotta olisivat saaneet terän tylsytettyä meistä. TURHAAN!!
        mitalit ne kirkkaimmat tuli kotiin mutta nykyään aivan turha odottaa samaa menestystä. Riittää kun menee katsomaan junnuja.
        Jotain ne tekee täysin väärin ja tulokset on nähtävissä. Mitalieaja ei enää tule

        sillon kun pelasit lajia pelasi suomen lisäksi joku yksittäinen baltian kylä.
        sun meriitit ei oo verrattavissa nykypäivän meriitteihin


      • 5ja16
        emphasizer kirjoitti:

        sillon kun pelasit lajia pelasi suomen lisäksi joku yksittäinen baltian kylä.
        sun meriitit ei oo verrattavissa nykypäivän meriitteihin

        Ihan hyvin se Roostersin Euroopanreissu meni kun mestaruuskin tuli viimme vuonna.


    • Ghosthunters4ever

      Millasta jengii nykyään pyörii Wolvoissa?

      • Vainelämääosa22

        Hyvännäköisiltä jannuilta näyttävät. Itse menisin mukaan "leikkiin", jos uskaltaisin. Ovat varmasti helliä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe