Viikko takana Easy Diettiä - Pari kokemusta

Mörrimöykkynen

Tosiaankin viikko takana pussikeittoilua. Painoa eli pääosin nesteitä on lähtenyt 5,6% joka on tietenkin hyvä suoritus. Nyt sitten rasvan kimppuun.

Lueskelin noita kokemuksia palstalta ja ajattelin kertoa mielestäni pari tärkeää asiaa.

Pussikeitto on vain hetken kick start, ei loppuelämän dietti.
Koska kysymys on väliaikaisesta hetkestä elämässäsi, pystyt kyllä sitoutumaan viikkoon, kahteen tai kolmeen jos OIKEASTI haluat.

Pussiruoka ei maistu kovin kulinaristiselle. Ei sen tarvitsekaan. Jos olisit syöpäsairas ihminen, joisit kaikki litkut mitä tarjolla on, maistuisivat ne miten pahalle tahansa. Parin viikon keitot ja puurot uppoaa kyllä.

Tee ohjeen mukaan, äläkä sovella. Miksi pilaat diettiä repsahtamalla kakkupalaan kun sattui olemaan tarjolla, eikä kehdannut kieltäytyä.

Easy dietin idea perustuu siihen, että hiilarit katkaistaan lähes kokonaan, joten älä senkään vuoksi pilaa diettiä syömällä hiilaripohjaista tavaraa....

Jos kaipaat vahvistusta, niin lautaselle vaikka kalkkunafilettä, juustoa päälle ja mikroon.

Oleellista, että hiilarit ei nouse.

13

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seystävällinenveku
    • tuotatuotatuota

      Tuolla laskelmassa oli 6 Easy diet ruokaa päivässä! Mistä tuo on temmattu. Ohje pussienkin kyljessä on 1 makea ja 2 suolaista, jotta saadaan suoja-aineet.

    • senauravaveku

      Easy dietin idea perustuu siihen, että hiilarit katkaistaan lähes kokonaan, joten älä senkään vuoksi pilaa diettiä syömällä hiilaripohjaista tavaraa....

      Jos kaipaat vahvistusta, niin lautaselle vaikka kalkkunafilettä, juustoa päälle ja mikroon.

      Oleellista, että hiilarit ei nouse.

      Miksi sitten nuukailla kaloreissa??
      Syö kun on nälkä ja stö itsesi kylläiseksi. Aidoista elintarvikkeisra.

    • Alkuperäinen.kirjoittaja

      Easyllä kaloreita tulee kuutisen sataa kolmesta pussista. Siinä on varaa syödä 150-200 kcal päälle rasvoja ja protskua, ilman, että matka ketoosiin vaarantuu. Hiilareita syömällä ei pääse ketoosin puolelle

      Easy diet on hölmöläisten hommaa, mikäli ei vaivu ketoosiin ja pitää muistaa, että easy diet on vain portti vähähiilariseen ruokavalioon. Ei ole ollenkaan tarkoituksen mukaista tavoitella pussikeittoelämää.

      Joillekin toimii radikaalit tavat, joillekin jotkut toiset ja joillekin ei toimi mikään.

      • hpv

        Easy diet perustuu samaan ideaan kuin Nutrilet. Dieetti koostuu liki pelkästään proteiinista ja hiilihydraatista. Näin lihaskato kuurin aikana minimoituu. Energiamäärä on kuitenkin niin pieni, että mennään ketoosiin. Rasvaa ei kannata tuohon lisätä koska dieetin teho vain laskee. Proteiinista muuntuu sitten 50% glukoosiksi.

        Tuosta voi jatkaa mille tahansa dieetille, itse olen vähärasvaisella 4 viikon puolinutrauksen jälkeen. Minulle ei sitten tule nälkä vaikka kalorimäärä olikin noin 1200 kcal/d ja makrot noin 50% hiilihydraattia ja 50% proteiinia.

        Ei Nutraus ainakaan ole kallista. Keitot ovat hiukan yli euron kappale ja noiden lisäksi join smoothieta (banaani, rasvaton piimä, heraproteiini ja psyllium). Kustannukset suurin piirtein ravintolalounaan verran päivässä.


    • Agneslosista

      Mää en usko näihin sitten yhtään.Pudottaa painoa joo,mutta vain väliaikaisesti.Kyse on enempi elämäntapamuutoksesta,pysyvästä jutusta.Tää kannattaa tehdä pienin askelin ja jos sairauksia,jotka vaikuttaneet painon nousuun,alkaa hoitamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.Joskus ihminen vain antaa periksi.Syystä jos toisesta.Vanhemmiten alkaa enemmän miettimään sitä,miten säilyy toimintakuntoisena,kuin ulkonäöllisesti tätä elämäntapaansa.Liikkumista,punttien nostelua ja suht terveellistä ravintoa,herkkuja kuitenkaan unohtamatta.Kohtuus kaikessa,ajattelen usein kaikista asioista.

    • Normaalialaihdutusta

      Sama täällä, elämäntaparemontti menossa, aamiainen syödään, se laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle, ennen join vaan sen kahvikupin.
      Annokset pienemmäksi, liikuntaa sopivasti, herkkuja joskus ja tosiaan vähän.
      Tuollaiset karppaukset sunmuut liemidieetit ihan turhia, kaikki kilot tulee tuplaten takaisin.
      Nyt -12 kg, vielä jos 5 sais pois niin hyvä

    • tästäsullejamuille

      Yli 90% kaikista laihduttajista epäonnistuu pitkällä aikavälillä.

    • Ylläri

      Totta. Ennenpitkää lihoo taas. Jos ei muuta tapojaan. Mutta pitääkö aina olla dieetillä? 5 2 idea sopii minulle. 2 diettipäivinä viikossa. Juon pirtelöistä ja mehuja. Itsellä käytössä Synergyn SLMSMART ym tuotteet. Aamulla ProAgria. Lounaalla SLMSMART 2 mittaa, avokado, lehtikaalia, pellavansiemenrouhetta smoothieksi. Välipalaksi Mistifymehua Stevialla makeutettua. Päivällä taas SLMSMART smootie 2mittaa tomaatti, kurkkua, porkkana, pellavansiemenrouhetta. Välipalaksi taas Mistifymehua illallinen kolmas pirtelö sekaan runsaasti mustikkaa ja mansikkaa. Päivänpäätteeksi Phytolife tee Stevialla maustettu.

      Etu hyvänmakuiset tuotteet, ei ylimakeita, ei nälkää, kilot lähtee

    • kiukunenakka

      kirjoitin jo toiseen ketjuun. no itse olen painoindeksiltään 46 eli merkittävän ylipainoinen. kiitos hyvien ruoken ja venyvän suun. itse aloitin laihdutuskuurin muokkamalla ruokavalion pieniin aterioihin. tammikuussa alkaa sairaalan valvonnassa tämä pussidiettikuuri vain sen takia että painoa saadaan nopeasti alas ja terveydelliset syyt on toiset.

      helppo laihojen on vinkua että vähennä ruokaa ja lisää liikuntaa tai mitäs päästit itses tohon kuntoon. jokainen on sellainen mitä on. kuurin aikana on saada se paino alas ja alkaa muokkaamaan ruokavaliota jota jo itse tein ja hyvin onnistuneena. silti aion oll sen kevään pussikeitoilla vain terveydellisten syiden takia

    • senauravaveku111

      Idioottimaisia ihmisiä piisaa tässä maailmassa.“Voit huijata kaikkia ihmisiä toisinaan, voit jopa huijata joitakin ihmisiä jatkuvasti, mutta mutta et voi huijata kaikkia ihmisiä koko ajan.”

      Abraham Lincoln, USA:n presidentti 1800-luvulla.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe