KAAPUAKAT RIEHUIVAT LIDLISSÄ !

Käväisin eilen paikallsessa Lidlissä Torniossa täydentämässä muonavarastojani! Kaupassa oli lauma kamelintaluttajien nuoria kaapuakkoja, ja voi helevetti sitä kaapunkantajien ostosten määrää!

Akat kahmi tavaroita kärryihinsä kuin maailman loppu olisi tulossa ja Lidli viimeistä päivää auki! kassat meni jumiin kun eivät kerinneet pakata tavaroitaan toisten asiakkaiden alta pois !

Kun nämä akat viimein pääsivät kaupasta ulos he parkkeerasivat kasseineen ja kaapuineen kaupan ulko oven eteen, takseja odottamaan tukkien liikenteen lähes täysin!

Jostakin kumman syystä minulla mulujahti mieleen, jotta kun Suomalainen vanhus joka on tehnyt Suomessa töitäkin sekä maksellut veroja Suomeen, elää kituuttaa köyhyydessä tonnikalaa ja riisiä syöden, niin miten näillä maahamme tunkeutuneilla mutiaisilla on varaa syödä ja juoda parasta mitä kaupasta löytyy?

Tornion kaupungin johto ainakin valittaa ainaista rahapulaa, joten onko he ottaneet veronmakasajien piikkiin isommankin velan? jotta pystyvät elättämään ylileviästi nämä ulkomaiset aljunsa ! Kuka tietää ?

Late Lapista.

65

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdgfsfrg

      Puolihullun seniilin typeriä horinoita.

      • Hullua.hommaa

        Kaupunkiseudun saavat kaiken ilmaiseksi me maksamme ei ylärajakayyoa. Hullua hommaa.


      • Viranpuolestavehkeilijät

        Otko välittänyt manit näille virkas puolesta pitää sitten vähätellä.


      • hghghgghghg

        Somppumuijat käyttäytyvät usein huonosti kaupassa, varsinkin jos heitä sattuu oleen monta.

        Ihan yleistä heillä.


      • tumppi33333

        Juuri näin


      • eräs_ulkomaalainen

        sama mieltä.

        Pitäsiskö heidän joka leipä erikseen hakea, vai olisiko tämä heidän toimintatapa sitenkin järkevä?


      • Ymmärrysss

        Vaikka ovat turvapaikanhakijoita, ei silti tarkoita etteikö heillä olisi rahaa omasta takaa. Ovat tulleet hakemaan turvaa maastamme.


    • kaki34

      Late kysyit kuka tietää Kaki tietää. Kylvät taas vihapuhetta ja kadehdit ryhmälle asioimassa olleita asiakkaita. Oliko Kallen kaviaari halvempaa kuin ruottissa. Mellanööli on jo pehmittänyt arvostelukykysi. Mamu on Late toisille mamuille.

    • Grantham

      Käy kaupassa ennen puoltapäivää, niin saat asioida rauhassa. Nämähän nukkuvat puolillepäivin. Tai vaihda kauppaan , niin kuin itse tein.

    • rehtiäpeliä

      sama täällä keskisessä suomessa partalapset pyörii "yövuorossa" kylillä!
      aamulla kun suvakki siivoojat menee ne kuulemma joutuu odottelee 10-12 ennen kuin
      "nuorukaiset" suvaitsee herätä
      ei voi kuulemma herättää traumaattisia sotalpsia jotka okeasti nukkuu känni unta
      ja kaikki tämä sseurakunnan rippinuorten leirikeskuksessa

      • ipsiliöti

        Tämä kaikki pakolaissotku on naiivin Angela Merkelin ansiota. Häntä säestävät SUURUUDENHULLUT TAI TAHDOTTOMAT Suomen ministerit. Miten ihmeessä nämä pakolaiset tulevat keskenään toimeen vieraalla maalla, kun se ei ollut mahdollista kotimaassakaan. Eurojen perässä he taivaltavat, ilman passeja.


      • eräs_ulkmaalainen
        ipsiliöti kirjoitti:

        Tämä kaikki pakolaissotku on naiivin Angela Merkelin ansiota. Häntä säestävät SUURUUDENHULLUT TAI TAHDOTTOMAT Suomen ministerit. Miten ihmeessä nämä pakolaiset tulevat keskenään toimeen vieraalla maalla, kun se ei ollut mahdollista kotimaassakaan. Eurojen perässä he taivaltavat, ilman passeja.

        Kunhanmenään kolme vuotta eteenpäin, näette, miten järkevästi on Saksassa toimittu, ammatitaitoiset maahanmuutajat on koulutettu Saksanolosuhteisiin ja töissä ovat parantamassa Skasan vientikyky.

        Jo Suomessa naristaan.....


    • Hyysärismiin sairastuneiden kukkahattuämmien ei olisi ollut tarpeen osallistua tähän ketjuun, keskittykää vain kekskikaljan kittaamiseenne ! ja mutiaisten bongauksiin !


      Late Lapista.

      • seurakuntasisar

        Ole sie latamies vain siellä 50-luvulla.


      • NÖTTKÖTT

        TOIVOTTAVASTI OSTIVAT POSSUNPAISTIA


      • Eläinrankkuri
        seurakuntasisar kirjoitti:

        Ole sie latamies vain siellä 50-luvulla.

        Apinat rassasivat nokisauvallaan wanhapiika seurakuntasisarelta kaikki röörit :D


    • Veroja_maksava

      Oletteko huomanneet, että ne, jotka täällä meuhkaavat, että "me veronmaksajat maksamme mamujen kulut Suomessa", ovat itse ulkomailla (esim. Ruotsi, Espanja, Venäjä ym) asuvia tai sosiaaliturvalla eläviä suomalaisia, jotka eivät itse maksa Suomeen veroja latin latia. Tarkoituksenomaista vihan lietsontaa vain.

      • sfgasdfg

        Nämä palstathan ovat joillekin, mm. juuri näille Laten kaltaisille hidasälyisille tolloille, kanava purkaa sisällä vellovaa ja pintaan pyrkivää mielisairauttaan. Ehkä parempi näin, ilman tällaisia kanavia nuo luultavasti pieksäisivät vaimojaan. Jos sellainen sattuu olemaan.


    • onneksonhalpakauppa

      Itse satuin noin kuukausi sitten Lidliin juuri samanlaisissa merkeissä. Siellä oli valtava lauma näitä musliminaisia ja jokaisella kärryt täynnä. Sitten mieleen tuli, että ovat varmaan saaneet juuri sen kuukausittaisen rahan ja tulivat taksilla koko konkkaronkka kauppaan ostamaan koko rahan edestä sapuskaa. Eikös noista paikkakunnalla asuvista pakolaisista jokainen saa jotain 300 euroa tms. kuussa? Kun jokainen kaapunainen saa sen, niin ei se ihme ole että Lidli menee tukkoon kerran kuussa. Kaikki naiset on siellä yhtä aikaa sen vuoksi, että kun heillä pitää olla aina seurassaan naisia, jos oma mies ei ole paikalla. Totta vissiin ne kaiken rahan ruokaan laittaa, kun ei tarvi ostaa vaatteita, eikä maksaa vuokraa, ei laskuja, eikä mitään muutakaan, kun suomalaiset hyvää hyvyyttään lahjottaa vaatteet, kengät, pesuaineet, ilmasen veden, puhtaat lakanat.

      Ei tämän jälkeen ihmetytä yhtään se, että eläkeläisiä, työttömiä ja muuten vähävaraisia ihmisiä katkeroituu päivä päivältä enemmän. Itse käyn työssä, mutta ei minullakaan ole vara laittaa joka kuukausi 300 euroa pelkkään ruokaan. Jokainen lantti on laskettava, että tulee sähköt, vakuutukset ja vuokra maksettua ja että lapsilla on lämmintä päällä. Sen jälkeen katotaan, että mitä kärsii Lidlistä ostaa.

      • kaapunaiset

        Kyllä nämä matut saavat enemmän mut meille ei kerrota. Yleensä on ollut niin, että saavat mieleisensä tavaran ei ylärajakattoa. Monet menevät taksilla kauppaan. Näin olen kuullut. Kaapunaisten kärry on ihan tupaten täynnä olen itse nähnyt. Mutta meiltä kyl supistetaan.


      • cvulmewr

        Terveystalolla oli n. ainakin kymmenkunta Lähi-idän maahantulijaa. Kuka maksaa heidän sairaanhoitonsa yksityisellä puolella. Miten ihmeessä he voivat tulla opettamaan vastaanottajamaalle hyviä tms. sellaista josta me olemme jääneet paitsi. Arabeilla Välimeren seudun asukkaina kauppamiehen tavat ovat hyvin hallussa. Tornion lukion kohtalo surettaa. No nyt siellä oikean näköiset eikä yhtään oudot tapaukset sisällä. Perustetaan uusi jopparibusiness.


      • ååååsa

        Onko muuten normaalia tappaa ihmisiä , vielä pä oman maan kansalaisia hirvittävillä tavoilla. Eikö tätä voi ääneen sanoa? Totuus on kuitenkin se, että Sipilään sekä Orpoon alkaa yksi jos toinenkin olla kypsynyt. Entinen kok.


      • eräs_ulkomaalainen

        Nähtiin toisena iltana sat-tv:stä kaksi ranskalaista filmiä Syyriasta ja kurdien keshmerien alueelta, itse sotatoimialueella livenä kuvattu.

        Teistä ei olisi näihin olosuhteisiin, joissa lasten silmien edessä tapetaan, käydään ihan oikeata sotaa ja naiset kuitenkin jollain tavalla huolehtivat omistaan. Nähtiin myös, kun nen perheet, jotka eivät kestäneet tätä ennen ovat lähteneet pitkille matkoilleen tuntemattomaan, vain päästäkseen pois.

        Täällä sitä vastoin lietsotaan vihaa näitä samoja ihmisisä kohti.

        Hävetkä, minua nolottaa teidän puolesta.


      • efgyuj

        Katsoin saman dokumentin. En ihmettele yhtään, että haluavat/joutuvat pois kotimaastaa. Ja vielä tänne kylmään, pimeään pohjolaan, ei ainakaan vapaaehtoisesti!


    • Kaikkimahtuu

      Höpöhöpö mitään tukkineet..Itse tulin juuri kauppaan kun he jo kyytiä odottivat ja hyvin mahtui mennen tullen ohi..Joku kääkkä (suomalainen mies) niitä kyyläili ja ihmetteli...Jos syöjiä on paljon, ruokaakin on paljon ostettava...Prkln pölijät Torniolaiset!

      • latteaalate

        Minäkin taisin olla samaan aikaan, osa teki ostoksia, osa odotti jo ulkona taksia. En häiriintynyt mitenkään heidän olostaan eikä heidän käyttäytymisessään ollut mitään moittimista. Jos odottavat taksia mitä sitten ja jos ajavat taksilla niin mitä sitten. Eihän se paljon tulee henkeä kohden jos kymmenen naista täyttää tilataksin. Jos tekivät sen takia isompia ostoksia, ettei tarvi joka päivä kaupassa käydä ja kun taksilla olivat ostoksilla. Vaikken mikään huntunainen ole, teen minäkin kerran viikossa yhdet isommat ostokset. Jotenkin tämmöset tyhjänpäiväiset vinkumiset ottavat päähän. Milloin maahanmuuttajien kävelemiseen puututaan, höhlät pakkohan niiden on kävellä, jos autoa ei ole. Milloin valitetaan kun käyvät taksilla kaupassa, no jos on isot ostokset ja iso porukka, niin miksei. Pösilöiksihän niitä katsottaisin jos iso naislauma kantaisi 2 - 3 Lidln kassia pitkin Torniota ;) .


    • penikka

      late on kääkkä ja seniili peräkamaripoika jonka vanhemmat maksoi pois silmistä eteläruotsiin siellä ajeli junissa ja kun raha loppui tehtaalle sen asuntoon ja meidän harmiksi tuli Mattilaan kirjailemaan. Pois eläke latalta-

    • SomppuAstuuNaamaan
      • seurausta

        Kaikki johtuu USAn ja Israelin ryöstötoimista.


      • Torniolainen1

        Hyppää late kaivoon olet niiiin typerä ämmä kuin olla voit. Eikö sinua vois joku jo pistää hourulaan?


    • onhan.se.lapin.Somali

      Lapin somppupaska muka käynyt liitelissä, ja hahhahhaaaa, paskat sillä sinne mitään asiaa ole. Eihän sillä paskakääkällä ole edes rahaa, yhteiskunnan elättihän se paska on.
      Jollan alla asustava somalipaska.

    • penikka

      Lata ajaa mannemersua ja on mamu itekin. Mellanöölipurkkeja tollo yritti palauttaa Lidliin että nauratti.

    • pervopera

      Laatta oksentaa naisen nähdessään on se somailimamu.

      • Lähtekääs kakarat jo kouluun, tokaluokan ope jo kaipailee teitä! Elkääkä tulko tänne torveamaan aikuisille ihmisille !


        Late Lapista.


      • fgedhrftge
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Lähtekääs kakarat jo kouluun, tokaluokan ope jo kaipailee teitä! Elkääkä tulko tänne torveamaan aikuisille ihmisille !


        Late Lapista.

        Jos sinä olet malliesimerkki aikuisesta, olen mielelläni ihan mitä muuta tahansa. Harvoin näkee vastenmielisempää tyyppiä nettiin kirjoittelemassa.


      • mählämsählämmählämsähläm
        fgedhrftge kirjoitti:

        Jos sinä olet malliesimerkki aikuisesta, olen mielelläni ihan mitä muuta tahansa. Harvoin näkee vastenmielisempää tyyppiä nettiin kirjoittelemassa.

        No voih, menikö arvosteleen sinun iiihanaa mählämsählämiä?
        Jos kerta näit sen kirjoittelemassa niin miksi et mennyt ja sanonut sille suoraan? Turha täällä on jälkeenpäin itkeä.


    • halo1234

      onko sinulle joku kertonut etta maahantulijat ovat koyhia??? herranjestas, mina tunnen turvapaikanhakijoita joilla on rahaa ihan omilla pankkitileilla, ihmisia joilla on omissa maissaan isoja taloja ja jopa omia yrityksia. jos minulla olisi paljon rahaa, kulkisin myos taksilla, ihan vittuillakseen suomalaisille kateellisille junteille.

      • idiootitsuomalaiset

        No kerroppa sitten että miksi niille annetaan suomalaisten veromaksajien rahoja, jos niillä sitä pätäkkää on omasta takaakin?????? Jos suomalainen vanhus menee sosiaalitoimistoon, (mitä ei monikaan tee häpeissään) niin siellä otetaan selvää, että kuinka paljon on tulot ja mitä sulla on pankkitilillä. Jos vaikka tehtäis niin, että osa niistä pakolaisavustusrahoista laitettaisiinki nyt siihen, että joku taho alkaisi käydä läpi näiden pakolaisten varallisuutta ja nimenomaan sitä pankkitilillä lojuvaa rahaa. Totta kai ne tänne tulee, ne elintasopakolaiset (joita suurin osa pakolaisista), kun ei tarvi omia rahojaan kuluttaa. Voipii kato käytellä niitä Audiin, tai johonki muuhun autontapaiseen, ravintoloihin, merkkivaatteisiin. Kyllä me suomalaiset ollaan v***n ääliöitä ja tyhmiä ja täysin höplästä veettäviä, mutta eihän se mitään uutta ole. Se on yksi syy, miksi niitä pakolaisia tänne lappaa.


    • TimmiTeppo

      " jos minulla olisi paljon rahaa,
      kulkisin myos taksilla, ihan vittuillakseen suomalaisille .."

      Minä taas olen kulkenut mahdollisimman paljon jalan, juosten, kävellen ja hiihtäen, pyöräillenkin, ihan vaan nostaakseni kuntoani - ehkä vähän näyttääkseni, että kunnossa kanssa ollaan.
      Minusta suurin osa noista mamuista on velton näköisiä paksukaisia. Ei niistä taida olla kuin äkeenpainoiksi, niin lötköiltä vaikuttavat.

    • penikka

      On ne hyviä tänne Suomeen nehän tuli ruottista. Late on ne kutsunut tänne ei arvannut että koko sukuseura on nyt täällä Suomessa. Lateja jo 2 % väestöstä.

    • Liikkenne

      Ei he itse maksa sitä taksi kyytiä maahanmuuttovirasto maksaa. ,,sitä on taksikuskit itsekkin ihmetelleet,,,useammassa paikasssa,,,e huonokuntoiset kanta asukkaat saa tälläistä kyytiä. Jos vaikka käy lääkärissä samalla reissulla ei voi käydä kaupassa ,,näille tulijoille pitäisi maahanmuuttoleireissä antaa liikenne sääntöjä kävellään keskitietä onko autotie tai pyörätie eivät väisty vähääkään,,käyttäytyvät kuin pellolla,,sitäkin saa kuulla monelta taholta ,,järjestystä näillekkin olijoillle

    • Lateonämmä

      Latehan se kumma neiti on, kun akkoja pelekää. Mee sinne niitten sekaan vaan kikatteleen. Ei sua niistä erota, paitti tietenki, jos täriset kauhusta naisten keskellä.

    • Nirripois

      Pakko totutella apinalauman mölinään.

    • KOMMENTS

      NAAMAN PITÄÄ NÄKYÄ


      نعمة يجب أن تألق

      • EINAAMARÄTTIÄ

        Niqab (arab. نِقاب‎) eli kasvohuntu on musliminaisten käyttämä, kasvot lähes kokonaan peittävä vaate, jossa on pieni aukko silmille. Niqab on osa pään ja vartalon peittävää vaatetusta eli hijabia. Kasvohuntua käytetään erityisesti Persianlahden arabimaissa, mutta myös muissa maissa musliminaisten keskuudessa. Niqab on useimmiten väritykseltään musta. Musliminaiset voivat käyttää niqabia halusta noudattaa islamin siveellisyyssääntöjä ja mahdollisesti korostaakseen identiteettiään. Islamin pyhän kirjan Koraanin mukaan musliminaisten on pukeuduttava vaatimattomasti.

        Kasvojen peittäminen vaatetuksella on paimentolaiskulttuureissa jo ennen islamin syntyä käytännölliseksi koettu traditio. Erityisesti Afganistanissa monet naiset käyttävät kokonaan peittävää burkaa, jossa on kasvoverkko. Euroopassa kasvot peittävät hunnut ovat aiheuttaneet polemiikkia ja monet ovat pitäneet niitä naisten alistamisen välineenä



        alnniqab ghyr masmuh bih (NIQAB EI SALLITTU)

        alnniqab almahzura


    • pervopera

      Ei Latala ole naamahuntua vaikka tarttis on se mamu.

    • Suomi_on_suomalaisten

      Parhaassa maanpuolustusiässä olevat käpykaartilaismiehet tulivat aikaisemmin ja jättivät naisensa ja lapsensa vihollisten käsiin. Nyt tulee ne muutamat hengissä selvinneet naiset tekemään tilit selviksi maanpetturi ukkojensa kans ja potkimaan ne takaisin isänmaataan puolustamaan.
      Kauhea molkotus oli lohipadon edessä kun kaapuakka molotti siinä oven edessä jotain ukolleen, katsoin kääntäjällä että mitä se siinä niin kovasti ukkoaan sätti... Kertoi vain ukolleen että painuu takaisin puolustamaan heidän isänmaataan, niin kuin suomalaisetkin tekivät puolustaessaan omaa maataan isoa venäjää vastaan.

      • seurakuntasisar

        Tuo oli jo niiiin keksittyä


      • näinson

        Kannattaako sitä vielä puhua käpykaartilaisista kovin suureen ääneen.Eihän siitä ole vielä niin kauan aikaa kun niitä oli ihan omastatakaa.Samanlaisia reppanoitahan ne oli kuin nämäkin.Nykyiset voivat edustaa samaa aatetta kuin edeltäjänsä.Partapojathan ovat voineet vähän tutkia suomen historiaa ja päätelleet että sieltä voisi saada parhaiten ymmärrystä heidän toimilleen


    • mopoautoilija

      Laten sukulais ja seurakunta se on Suomeen jääneet pysyvästi. Late kehuu pölsää ja falukorviamyöten oloja.

    • vihevassaripunikki

      Erittäin aikuismaista ja intellektualista keskustelua arvon persut ja keput.

      • entvassari

        Tässä se näkee sen punapersepaviaanien kaksinaamaisuuden silloin kun pakolaisia alkoi tulemaan jos joku erehtyi puhumaan asiasta leimattiin heti RASISTIKSI nyt ollaan itse pahimpia rasistia.Älä sie hauku PERSUJA siellähän on paljon Vassari loikkareita seuraavissa vaaleissa saattavat palata joudut niitä äänestämään.Selkään puukotus on näille pöntereille niin jokapäiväistä seuraavana päivänä taputellaan olalle ja kehutaan olet sie tosi TOVERI


    • apin

      Sama meno on täällä Kemissä . Useita kärryjä tavaraa , jopa tupakkaa yksi kärryllinen . Kolme 9-hengen valkeaa mustalasista Mersua tuo ja hakee nämä Lidll edestä , kun aikansa mölyävät oven tukkona . Nämä Mersut ovat aivan näitä mamuja varten ja niitä kuljetetaan niillä myös kulthuurikeskukseen ja muualle . Ei näissä autoissa ole tunnuksia , että olisivat takseja , mutta kuljettajilla on taksimiehen puvut . Ihmetyttää miten tähän on varaa .

      • Pitäähän.sitä

        kunniakansalaiset passata viimeisen päälle, omista ei sitten olekaan niin väliä.


    • eisuvakkieirasisti

      Kyllä niitä on turha haukkua ja räkyttä käyn kaksi kertaa viikossa LIDLISSÄ eikä koskaan ole ollut haittaa en miekään niistä silti erikoisemmasti välitä.Ne on vaan jotkut niin herkkiä provosoitumaan kun ei ole käyty kuin sossussa ja lähikaupassa ei siinä maailma paljoa avarru.VASSAREIDENKIN turha täällä itkeä ja räkyttää ja syytellä muita puolueita .TURHANMÄKIHÄN viimetalvena haukkui persuja jo rasisteiksi kun ne puhui rajoituksista.Nythän se on pysytellyt hiljaa toisten seläntakana kun ÄOM ei enää riitä kommentointiin.Enämpi olisi kirjoitettavaa niistä suomalaisista reppanoista jotka klämmivät ja kaivavat esim. leipähyllyssä kaikki leivät mukamas ei tahdo mikään kelvata

      • vihevassaripunikki

        Ruuvaa nyt hyvämies se korkki jo kiinni ja ryhdistäydy. Huomenna on arki ja työpäivä. Ei miulla muuta


      • sekirjoitustaito
        vihevassaripunikki kirjoitti:

        Ruuvaa nyt hyvämies se korkki jo kiinni ja ryhdistäydy. Huomenna on arki ja työpäivä. Ei miulla muuta

        Ei ole samoja ongelmia kuin sinulla.Näytät olevan vakio räkyttäjä asiasta et koskaan kirjoita kun et osaa.Kaikki perustuu kauheaan katkeruuteen ja kateuteen .Se on vissin hauska elää tuossa valheiden ja huhupuheiden maailmassa.Totuuden kuuleminen koskee niin kuin puukkoa käännettäis haavassa.Kannattais lukea muitakin lehtiä kuin KANSAN NAHKA lisäntyis tuo sanavarasto. EI MIULLA MUUTA


    • lata-lapista1

      On muuta muuta kemiin

      • ODOTETTAVISSA SUOMEENKIN, IHAN LÄHIAIKOINA !

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjABahUKEwjGhee_7IPJAhXEXCwKHfHLD5E&url=http://paavotajukangas.com/2015/06/25/malmo-muistutti-viime-yona-sotatoimialuetta/&usg=AFQjCNFY_r7DsRAYdGsAp8bdzzvOnMFSOQ&sig2=4XT-ehNxwg2fYHcPDNS_tw&bvm=bv.106923889,d.bGg


        Malmössä voi itse kukin käydä katsastamassa mitä järjetön mutiaisten varastointi tuo maahan ! Te hyysärit ette näe sitä tuossa Lidlin, Tamppiksen ja K ykkösen nurkilla, tehkää eväät ja menkää maailmalle katselemaan, minä siellä kävin lähes 20 vuoden reissun ! ja tähänkin ketjuun sekaantuneet negrut, pitäkää turpanne kiinni, olette jäävejä loisijoita kommentoimaan pakolois asioita!

        Late Lapista.


      • pervopera

        Tyhmäkö olet ei ne enää heittele kranuja nehän on jo Suomessa ja rauhoittuneena ei mitään ole tapahtunut teikäläiset pelkurit vain marssii kaapuakatlatet


      • kakilakki
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        ODOTETTAVISSA SUOMEENKIN, IHAN LÄHIAIKOINA !

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjABahUKEwjGhee_7IPJAhXEXCwKHfHLD5E&url=http://paavotajukangas.com/2015/06/25/malmo-muistutti-viime-yona-sotatoimialuetta/&usg=AFQjCNFY_r7DsRAYdGsAp8bdzzvOnMFSOQ&sig2=4XT-ehNxwg2fYHcPDNS_tw&bvm=bv.106923889,d.bGg


        Malmössä voi itse kukin käydä katsastamassa mitä järjetön mutiaisten varastointi tuo maahan ! Te hyysärit ette näe sitä tuossa Lidlin, Tamppiksen ja K ykkösen nurkilla, tehkää eväät ja menkää maailmalle katselemaan, minä siellä kävin lähes 20 vuoden reissun ! ja tähänkin ketjuun sekaantuneet negrut, pitäkää turpanne kiinni, olette jäävejä loisijoita kommentoimaan pakolois asioita!

        Late Lapista.

        Ei late 20 vuotta ole ollut långholmenissa vain 19 v, karkotus Suomeen jäi Mattilaan.


      • tenttuukot
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        ODOTETTAVISSA SUOMEENKIN, IHAN LÄHIAIKOINA !

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjABahUKEwjGhee_7IPJAhXEXCwKHfHLD5E&url=http://paavotajukangas.com/2015/06/25/malmo-muistutti-viime-yona-sotatoimialuetta/&usg=AFQjCNFY_r7DsRAYdGsAp8bdzzvOnMFSOQ&sig2=4XT-ehNxwg2fYHcPDNS_tw&bvm=bv.106923889,d.bGg


        Malmössä voi itse kukin käydä katsastamassa mitä järjetön mutiaisten varastointi tuo maahan ! Te hyysärit ette näe sitä tuossa Lidlin, Tamppiksen ja K ykkösen nurkilla, tehkää eväät ja menkää maailmalle katselemaan, minä siellä kävin lähes 20 vuoden reissun ! ja tähänkin ketjuun sekaantuneet negrut, pitäkää turpanne kiinni, olette jäävejä loisijoita kommentoimaan pakolois asioita!

        Late Lapista.

        Kannattaako sitä Pelihousuja vielä repiä nuin lyhyen työuran takia.Jos sitä on jo eläkkeellä 19 vuoden jälkeen ei kannata rehvastella.Ettei vain ollut tylsä puukko kun kultaa lähdettiin vuolemaan maitojunassa jouduttiin palaamaan .Tavallista ihmistä kyllä hävettäis ei kyllä viittis joka asiasta naama punaisena huutaa .Onhan se pitkä aika jos on asunut sillan alla niin kuin moni Suomisankari ja pakkasnesteellä pitänyt itsensä sulana


      • Tenttu ukko puhuu nyt omista kokemuksistaan ja lyhyestä historiastaan !


        Late Lapista.


      • ylineljäviis
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Tenttu ukko puhuu nyt omista kokemuksistaan ja lyhyestä historiastaan !


        Late Lapista.

        Olisit tehnyt yli40vuotta olisi kokemuksia enempi kuin näkemyksiä.Tuossa ajassa 19 vuotta ei ole oppinut kuin tyhjän räkytyksen.Mutta eihän sille voi enää mitään jos LAPSENA on ollut liian pieni pipo ja vähän leikkikaluja


    • puavoV

      On se niiin somalimamu tuo Late emmä met sitä Suomeen huolita vaikka meitä väärin neuvoo nuin lyhyellä vankeustuomiolla. Jos on pienikokoinen ja haiseva mitä nää meille vihoittelet pieksä huonosti ruokittua koiraasi. Pesist itsesi kerran vuodessa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe