Tokmannilla näytti olevan tarjouksessa Jalostajan purkitettua kebablihaa. En raaskinut vielä ostaa, mutta onko kukaan maistellut, eli onko ihmisravinnoksi kelpaavaa, vai tavallista nötköttiä uudelleen nimettynä?
Jalostajan kebabliha
4
1496
Vastaukset
- nettiauttoi
En ole maistanut, mutta tuoteseloste kertoo aika pitkälti mistä on kyse:
Naudanliha, vesi, soijaproteiini, muunneltu maissitärkkelys, mausteet (valkosipuli, korianteri, juustokumina, mustapippuri, cayennepippuri), suola, sipuli. Suolapitoisuus 1,4 %. Lihapitoisuus 70 %.
https://www.foodie.fi/entry/jalostaja-400g-kebablihavalmiste/6409531651585
Eli lihapitoisuus on alhaisempi kuin monien grillimakkaroiden, mutta kuten purkissakin sanotaan, se on lihavalmiste. Tuo loppu 30 prosenttia on sitten tuota soijaproteiinia ja tärkkelystä joka alentaa raaka-ainekustannuksia. Tuosta voisi päätellä sisällön olevan kumimaista rasvaa. Purkissa tuo tuote lienee yhtenä palana eikä totutusti lastuina jollaisena se tarjotaan. Veikkaan, jos tuota tarjottaisiin ilman että purkkia näkisi, olettaisi sen olevan naudanlihasäilykettä tulisilla mausteilla.
Oikeastihan kebab on varraslihaa joka paistetaan hiljalleen, mutta tässä on kyseessä pursottimen ja siivilöitten läpi kulkenut massa. Valitettavasti suurin osa Suomen kebab-paikoista käyttä samanlaista massaa kebabeissaan.- dfgsdvs
Näyttäisi olevan vähemmän E-lisäaineita mitä suunnilleen vastaavassa saman firman naudanlihavalmisteessa:
https://www.foodie.fi/entry/jalostaja-400g-naudanlihavalmiste/6409531651530
Naudanliha, vesi, muunneltu maissitärkkelys, soijaproteiini, suola, stabilointiaineet (E450, E451), mausteuutteet, arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (E315), rapsiöljy, aromit, säilöntäaine (natriumnitriitti). Suolapitoisuus 1,5 %.Lihapitoisuus 72 %.
Eli kebab-versio saattaisi olla "terveellisempää". Jos se on yhtenä könttinä, niin tuikkaa sen tuollaiseen kebablämmittimeen ja vuolee siitä siivuja ;)
http://www.pulju.net/doner_kebab_grilli_1380w - Anonyymi
dfgsdvs kirjoitti:
Näyttäisi olevan vähemmän E-lisäaineita mitä suunnilleen vastaavassa saman firman naudanlihavalmisteessa:
https://www.foodie.fi/entry/jalostaja-400g-naudanlihavalmiste/6409531651530
Naudanliha, vesi, muunneltu maissitärkkelys, soijaproteiini, suola, stabilointiaineet (E450, E451), mausteuutteet, arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (E315), rapsiöljy, aromit, säilöntäaine (natriumnitriitti). Suolapitoisuus 1,5 %.Lihapitoisuus 72 %.
Eli kebab-versio saattaisi olla "terveellisempää". Jos se on yhtenä könttinä, niin tuikkaa sen tuollaiseen kebablämmittimeen ja vuolee siitä siivuja ;)
http://www.pulju.net/doner_kebab_grilli_1380wOstin kerran erän tuota kebablihaa ja sanonpa, että oli aivan kammottavan makuista. En osta toista kertaa.
- Anonyymi
Tuli ostettua jalosteen tehtaanmyymälästä kebabbia. Maku on kuin olisi veistetty nötkötistä siivuja ja ei minkäänlaista puru tuntumaa, eipä tarvitse toisten sieltä enää kebbeä hakea.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 17711198
- 545328
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html462565- 372256
Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia131781Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,431675Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta311320Känniläiset veneessä?
Siinä taas päästiin näyttämään miten tyhmiä känniläiset on. Heh heh "Kaikki osalliset ovat täysi-ikäisiä ja alkoholin v361265Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s61086Daniel Nummelan linjapuhe 2025
Kansanlähetyksen toiminnanjohtajan Daniel Nummelan linjapuhe tänään. Rehellistä analyysiä mm. evlut kirkosta ja piispo1121014