Tomaatit on oransseja, ja jos itse murskaa tomaatteja, ei siitä tule punaista kuten kaupassa. Rasiassa ei myöskään lue että siinä on mitään väriainetta; siinä vaan lukee että siinä on tomaatteja ja suolaa.
Miksi paseeratut tomaatit on niin punaista?
3
<50
Vastaukset
- tomaatti11
Riippuu tomaatinlajista.
- eiainaonnaa
Aivan samalla mielellä - tomaatti on punainen paitsi tietysti ne marketin halvat domskut.
Paseerattuun tomaattipurkkiin on käytetty parasta auringossa kypsynyttä tomaattia ja keitetty, puserrettu ja siivilöity ennen purkkiin laittoa.
Näin myös purkkitomaatit ovat punaisempia kuin vihannesosaltolta ostamamme - eri lajiketta ja kypsyneet auringon alla toisin kuin omamme.
Parasta domskua söin Kreikassa Santoriinin saarella - olivat poimitut samana aamuna laavahiekalta ja maistuivat jotain vastuttoman hyviltä.
Toki olen myös itse kasvattanut muutaman domskun eikä niidenkään maku ole ollut huono.
- Fillerr
Oikeat tomaatit ovat punaisia. Suomalaiset, tomaatinkaltaiset valmisteet, ovat oranssinvärisiä ja kovia kuin biljardipallot. Niistä on turha yrittääkään valmistaa mitään ruokia, joihin tarvitaan oikeasti kypsiä tomaatteja.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S607254- 1243981
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.273271- 212778
- 272423
- 232262
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun3721971- 251950
- 471930
- 321878