Tomaatit on oransseja, ja jos itse murskaa tomaatteja, ei siitä tule punaista kuten kaupassa. Rasiassa ei myöskään lue että siinä on mitään väriainetta; siinä vaan lukee että siinä on tomaatteja ja suolaa.
Miksi paseeratut tomaatit on niin punaista?
3
<50
Vastaukset
- tomaatti11
Riippuu tomaatinlajista.
- eiainaonnaa
Aivan samalla mielellä - tomaatti on punainen paitsi tietysti ne marketin halvat domskut.
Paseerattuun tomaattipurkkiin on käytetty parasta auringossa kypsynyttä tomaattia ja keitetty, puserrettu ja siivilöity ennen purkkiin laittoa.
Näin myös purkkitomaatit ovat punaisempia kuin vihannesosaltolta ostamamme - eri lajiketta ja kypsyneet auringon alla toisin kuin omamme.
Parasta domskua söin Kreikassa Santoriinin saarella - olivat poimitut samana aamuna laavahiekalta ja maistuivat jotain vastuttoman hyviltä.
Toki olen myös itse kasvattanut muutaman domskun eikä niidenkään maku ole ollut huono.
- Fillerr
Oikeat tomaatit ovat punaisia. Suomalaiset, tomaatinkaltaiset valmisteet, ovat oranssinvärisiä ja kovia kuin biljardipallot. Niistä on turha yrittääkään valmistaa mitään ruokia, joihin tarvitaan oikeasti kypsiä tomaatteja.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422632Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423302325- 342059
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta471676- 241655
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251539- 431419
- 1001389
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391345- 361136