Raskaana olevat naiset & amerikkalainen jalkapallo

lessThan1000lbs

Hei rakkaat palstan jäsenet,

Tiedätte varmaan sen kutkuttavan tunteen kun lukee jonkun mielenkiintoiselta vaikuttavan romaanin tai elokuvan takakansitekstin (en tosin ole varma kuinka moni amerikkalaisen jalkapallon pelaajista osaa nykyään lukea - glory days aikoina lukema huiteli alle 60 prosentissa).

Mutta tiedätte varmaan moni myös sen pettymyksen tunteen kun kuitenkin tuon mielenkiintoiselta vaikuttaneen elokuvan katsottuaan tai kirjan luettuaan sisältö jää kovin ontoksi.

Itse olen tätä nykyään eläkkeelle jäänyt vapaa kirjailija. Olen ajatellut kirjoittaa romaanin aiheesta "Raskaana olevat naiset & amerikkalainen jalkapallo". En kuitenkaan keksi juuri yhtikäs mitään sisältöä kirjaan - vaikka aihe vaikuttaa (varmasti teistä kaikista) sangen mielenkiintoiselta. Pyytäisin siis teitä rakkaita palstan tovereita kertomaan muutamia novelleja otsikon kombinaatiosta. Näistä yhdessä voisimme sitten rakentaa pienen SAJL:n nimissä myytävän teoksen WSOY:n porvarilliseen kustantamoon. Joten kertoisitteko mitä teille tulee mieleen ensimmäisenä, kun yhdistätte mielikuvituksessanne jenkkifudiksen, raskaana olevat naiset ja ehkäpä joko velodromin tai seinäjoen hornan kattilat ?

Ps. Aika mielenkiintoinen sivusto saattaa inspiroida, kunhan kirjoitatte googleen "Horny Trip - Pregnant Porn Videos"


Kiitos jo etukäteen vastauksistanne,
En tiedä onko tässä yhteydessä joukkueellani merkitystä, mutta olen ajatellut siirtyä ensi kaudeksi Wolverinesista Roostersiin, sillä en pidä nykyisestä Wolverines valmentajani vaimosta, ketä hän koko viime kauden kuljetti mukanaan pelireissuillamme


Parahin,
Se nuorempi Inkkari (not even nearly one thousand pounds)

7

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Attepelaaja

      Mielenkiintoinen ja varmastikin kovin antoisa aihe.
      Meillä on täällä Kiuruvedellä pienehkö, mutta sitäkin aktiivisempi lukupiiri. Olemme suruksemme huomanneet suomalaisesta jenkkifudiksesta tehtyjen kirjojen määrän olevan jopa pienempi kuin vaahteraliigan joukkuemäärän. Viime vuoden kokoontumisissa kävimme läpi Vain muutaman dollarin tähden. Muita kirjoja ei taida ollakaan ja tämäkään ei edes käsitellyt Vaahteraliiga. Ilokseni huomasin Koukussa nimisessä tv-sarjassa olevan kohtauksia Velodromilta, jonne toivon mukaan joskus pääsen pelaamaan. Onhan kyseessä lajin pyhättö kykyjenetsijöineen ja amerikkalaisine pelaajineen. Joka vuosi olen Vaahteramaljassa käynyt lukupiirin kanssa.
      Itselleni ei tule mitään mieleen aiheesta, mutta älä anna sen lannistaa.
      Mielenkiinnolla seuraan projektisi etenemistä.

      Terveisin Atte

    • KiuruvedeltäMyös

      Ihme tosiaan, että amerikkalaisen jalkapallon pelaajat eivät ole kirjoittaneet useampia elämänkertoja. Onhan lajiharrastajiemme upeassa joukossa varmasti useita hienoja ja mediaseksikkäitä tarinoita sisältäen sekä NFL / NFL Europe kokemuksia, uskoon tuloa, vaimon hakkaamista jne draamaa millä useat viihdetaiteilijat myyvät kirjojaan. Jos täällä on esimerkiksi Matti Lindholmin, Sami Alalammen tai muiden legendojen tuttuja niin josko hoputtaisitte kavereita julkaisemaan raastavia elämänkertatotuuksia jefukansalle. En siis viittaa että esimerkiksi kummallakaan näistä pelaajista löytyisi suurta draamaa tai epäonnistumisia yksityiselämässään - mutta varmasti Velodrom kätkee sisäänsä useammankin ihmiskohtalon josta olisi mukava kuulla lisää

      • Glory_days

        Sä et selvästikkään tunne Alalammen Samia. Sehän kertoo kelle vaan sen gloorian ajoista Barcelonassa, jos olet niin tyhmä että otat katsekontaktin. Nykyään Samppa vaikuttaa kapakoissa kaljan äärellä. Silloin tällöin mullekkin soittelee ja kysyy olisko lainata rahaa. Mulla ei koskaan ole.


    • Reippa66

      Aihe on todella mielenkiintoinen. Ihan novellia en sentään kirjoita, mutta mieleeni muistuu kertomus siitä Roostersin linjamiehestä, joka 1980-luvulla paljastui naiseksi. Me luultiin sen kaljamahan olevan siskonmakkaraa ja koffia, mutta siellä olikin viimeiset 8 vuotta elänyt 27. raskausviikolle asti elänyt sikiö. Raskaus oli mennyt kesken ja sikiö oli koteloitunut tai muumioitunut tai mikä se tieteellinen termi sitten onkaan.

      Pertsa (nimi muutettu) oli ihan ihmeissään kun meni maksaansa hoidattamaan, mutta ultrassa näkyikin vauvanpenis. Se oli sivumennen sanoen ainut penis, joka Pertsalla kropassaan oli, vaikka sen testosteronitasot olivatkin huippuluokkaa. Sen takia sen maksakin oli sökönä, mutta se on toinen tarina se.

      Sikiö leikattiin pois, mutta ei Pertsan peli ikinä palannut sille tasolle, jolla se oli. Sehän kolkutteli maajoukkueen porttejakin, mutta operaation jälkeen se sai jonkun hermoromahduksen ja myöhemmin alkoi käyttää ihan mekkojakin. Ei siitä kyllä koskaan kovin nättiä naista tullut kun vuosien steroidien käyttö teki siitä vähän miehekkään.

      • 119229

        en nyt kaipaa mitään nimiä, sillä et selkeästi itsekään halua että suuri yleisö tunnistaa tuota roostersin kaveria, mutta voitko antaa vihjeen (sillä luulen tietäväni kenestä on kyse): Onkohan kyseinen mies(tai nainen) vaikuttanut 2000-luvulla miesten maajoukkuueen valmennustiimissä?


    • Parasjouluikinä

      Hei
      Olen aikaisemmin ainoastaan seurannut keskustelua täällä, mutta kirjailijan ulostulo on pakottanut minutkin melkein valmiin tradenomin avaamaan hieman ruostuneen sanaisen arkkunsa. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten kirjoittaminen sujuu. Aikaisemmin olen lukenut ahkerasti Juha Vuorista ja tietenkin lapsesta lähtien Aku Ankkaa ja omaan asuntooni muutettuani myös pöntöllä olen nauttinut ankkojen toilailuista. Onko tarkoituksena kirjoittaa kauhua vaiko jopa inhorealistista proosaa? Itse olen jo vuosikausia elätellyt toivoa jälkikasvusta, mutta rikosrekisterini on estänyt minua paneutumasta vakavasti siitostyöhön, paitsi läpällä ja kännissä.

      • Tsemppiä

        En ota nyt kantaa kirjallisuuteen kun en korkeakulttuurista mitään ymmärrä, mutta haluan tarjota rohkaisevia sanoja siitostyön suhteen. Kyllä tänä päivänä kumppanin voi löytää muualtakin kuin lastentarhasta tai urheiluseuroista. Siis älä anna Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä estää haaveitasi, vaan lähde rohkeasti kiertelemään puistoja ja kotipihoja. Kyllä sinullekin se oma sydänkäpynen löytyy kun vaan jaksat yrittää!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe