Hienosti hoidettu

mummelit

Entisen kanttorin erottaminen, hiljaisuudessa. Vaitiolo- velvollisuus on pitänyt muiden kirkon- työntekijöiden piirissä, ei ole kylille levitelty. Hyvää jatkoa Pirjolle.

7

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihdoinkin

      Kyllähän ne on Sodankylän seurakunnassa olleetki koko ajan hissun kissun. Mitään ei kerrota kellekään, mutta hyvä kun vihdoin tajusivat erottaa. Saas sitte nähdä mitä valitus tuo tullessaan mutta ainaki lähti riekkumasta.

    • Anonyymi

      Lauantaina 28. marraskuuta 2020 klo 13.30 – 15.30
      Eduskuntatalo
      Julkinen · Järjestäjänä FIXIT - Suomi eroon EUsta
      Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus- mielenosoituksessa me Suomen kansalaiset vaadimme edelleen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EUsta ja vastustamme EU:n elpymispakettia. On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin. Päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Me suomalaiset pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioitamme myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja Suomen eroa EU:sta.
      Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Se on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön. Ei rasismia. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi korostamme jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

    • Anonyymi

      Mie sanoin tuossa koiralleni, että katoppa persu. Sehän innostu haukkumaan aika kovastikin.
      Koira on ihmisen paras ystävä.

    • Anonyymi

      Kannabiskokeilut lisäävät nuorten riskiä sairastua psykoosiin. Oulun yliopiston tutkimuksen mukaan kannabista kokeilleet nuoret saavat muita useammin psykoosin ennakko-oireita.

      Akatemiatutkija Jouko Miettusen mukaan psykoosiin sairastumista selittää se, että kannabis vaikuttaa aivoihin ja pitkäaikainen käyttö aiheuttaa aivoissa muutoksia. Kannabiksen käyttö nuorella iällä on myös vahvempi skitsofrenian riskitekijä kuin käyttö vanhempana.

      Tutkimus on laajin väestöpohjainen tutkimus kannabiksen käytöstä ja psykoosialttiudesta. Siihen osallistui yli 6 000 pohjoissuomalaista 15-16-vuotiasta nuorta.

      Tutkimus on julkaistu tänään brittiläisessä psykiatrian alan lehdessä.

      • Anonyymi

        Vihreä puolue haluaa pelastaa planeetan polttamalla pilveä hanhien kanssa. Perussuomalaiset haluaa pelastaa Suomen talouden polttamalla turvetta teolllisuuden toimintaedellytysten turvaamiseksi. Vihreä puolue haluaa piikkinisteille "käyttöhuoneita" Helsinkiin - Perussuomalaiset haluaa asuntoja veronmaksajille. Vihreä puolue haluaa laittomasti maassa oleskeleville ilmaisen terveydenhoidon - Perussuomalaiset haluaa seniorikansalaisille ihmisarvoisen hoidon ja vanhuuden. Vihreä puolue haluaa ilmaisia sähköpolkupyöriä yrityksiltä eliittijäsenilleen - Perussuomalaiset haluaa ihmisille oikeuden käyttää omia autojaan ilman rangaistusluonteisia tietulleja, autoveroja ja käyttömaksuja. Listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta eiköhän tavata vaaleissa. Alkaa olla aika pistää stoppi mädätykselle.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      331
      3106
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2298
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      197
      1631
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1417
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      56
      1293
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      158
      949
    Aihe