SPR? mikä homma?

bisnesporukkako

Olen ihmetellyt, mikä bisnestoimija on SPR? Voisiko joku selittää? Valtion rahoilla perustaa kuntien vastuulle pakolaiskyliä. Joku toppi hommille. Luulisi että suomalaisten köyhien auttamisessa olisi jo tarpeeksi kunnianhimoa, mutta bisnes?

42

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jlöökd

      Terroristeja se suojelee ja hyysää... Siksi en enään anna rahaa keräyksiin. mielummin autettais omia vanhuksia ja köyhiä.

      • autatko

        Miten sinä autat omia vanhuksia? Kerropa meille. Kuinka usein vierailet esim. Kemijärvellä Puistolassa vierailemassa ja ulkoiluttamassa vanhuksia tai autat lapsiperheitä kun he tarvitsevat lastenhoitajaa kun vanhemmilla on siihen tarvetta?
        Entä käytkö jonkun kotona asuvan vanhuksen luona lumitöissä tai kesällä ajamassa hänen nurmikkonsa. Tai muuten vaan juttelemassa yksinäisen vanhuksen luona. Koska viimeksi teit sen? Mielenkiintoista olisi kuulla mitä sinä teet?


    • Sprboikottiin

      Boikoitoin Spr:ää ikuisesti tämän katastrofin jälkeen. Spr tuhoaa Suomen!

      • miksiköhän

      • Niih

        Hei Sprboikottiin nimimerkki, muista pitää mukana lappu jossa kiellät kaiken avun itsellesi sellaiselta jonka SPR on kouluttanut antamaan ensiapua tai etsimään sinut jos eksyt jossain tiettömässä erämaassa. Tai jos vaikka tulipalo tuhoaa sinun kotisi ja tarvitsisit palokunnan tulipaloa sammuttamaan ja apua sen jälkeen.
        Kuka hoitaa Suomessa veripalvelua? Taitaa olla SPR.
        SPR nimittäin on mukana kaikessa tässä. Ja jos vaikka saisit sydärin kadulla niin silloinkin tietää sellainen ihminen joka kuuluu SPR:ään jättää sinut rauhaan eikä anna ensiapua sinulle. Näin boikotointisi olisi totaalista ja varmasti ikuista.
        Ajattelepa missä kaikessa SPR:n ihmiset toimivat ja auttavat. Ja moni muukin joka päätät boikotoida SPR:n työtä voisit ajatella ihan järjelläsi näitä kommenttejasi.
        Sitä paitsi kuka hoitaisi tämän turvapaikanhakijoiden tulvan vapaaehtoisesti mukana toimien jos SPR:n vapaaehtoiset eivät sitä tekisi. Ei SPR ole heitä tänne houkuttelemassa ja pyytämässä.


    • vertapakkiin

      http://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/Halal-lehma.jpg

      Varsitiellä huomenna livenä!

      Halal-liha on teurastettu islamin mukaan leikkaamalla eläimen kurkku auki ja lausumalla samanaikaisesti rukous, jossa mainitaan Allahin nimi, tai minimissään “Allahu akbar” (Allah on suurin) tai “Bismillah” (Allahin nimessä).

    • onkotämäkaikkiminun
    • veroittaja

      Verotarkastukset olisivat aiheellisia, jos bisnestä

    • perso

      Maksavat hyvän palkkaa työntekijöille, kannattee olla leivissä.

    • valtiovaltionsisällä

      Monelle aukes mikä on SPR. Moni kiroo helvettiin eikä anna enään centtiäkään.

    • Sairastatouhua
      • pössilandia

        Missä eläinsuojeliat ja eläinlääkärit?


    • eietukorttia

      http://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/Halal-1.jpg
      Mistä tunnistat halal-tuotteet, joita esimerkiksi S-ryhmä on alkanut myydä?

      Niissä on aina merkintä, joissa yli 90-prosenttisesti lukee sana ‘halal’. On myös merkintöjä, joissa ei lue halal, mutta silloin tunnistat sen arabian kielestä tuotteen paketissa.

      Tässä on muutamia maailmalla käytettyjä halal-merkintöjä. Niitä on paljon muitakin, mutta näiden perusteella pystyt melkoisella varmuudella tunnistamaan halal-tuotteen, kun sellaisen näet.

    • suivauntunut

      Spr tukee terroristeja. Olis aika herätä ja ruveta palauttamaan "pakolaisia". En laita keräyksiin ropoakaan kun tuhovat suomen näillä toimilla kun haalii näitä ählämeitä ja tekee itse pisnestä.

      • huoks

        Tämä onkin aivan uutta tietoa että SPR näitä turvapaikanhakijoita Suomeen haalii. Mistä sitä olet tällaisen tiedon saanut? Ensimmäistä kertaa minä tämän "kuulin". Kerropa missä SPR:n henkilökuntaa on pyytämässä heitä tänne tulemaan. Kun tiedät sen niin voit mennä itse sitten sinne estämään heidän tulonsa Suomeen ja kertomaan että Suomi tuhoutuu kun he tulevat tänne. Tornioon rajalle vaan vastaanottamaan heitä, tervetuloa. Täällä huomaa että kemijärveläisten sivistystaso on laskenut pahaa alamäkeä.


    • gfdiguj0w
    • pikapalautusrahaaeicentt

      Persut ovat hallituksessa eivätkä saa minkäälaista stoppia ! Maksavat heidän oleskelun kuukausia.

    • memaksamme

      Valtio maksaa muutaman vuoden sitten siirtyy kunnalle kaikki kulut.

      • Mistähän.ne.rahat

        tulevat valtiolle?


    • oikeatotteet
    • Levillärentoutuvat

      Eiköhän kaikille ole tullut selväksi mikä on spr. Kova palkkaista porukkaa.

      • hahhhhhaaaa

        Viinaa vetävät kerätyillä euroilla.


    • Sipiläyllyttäjänä

      Nekerit ja ählämit saikkaa kemijärven katuja, ei tarvi älyä paljon olla tajutakseen miksi ovat täälä. Kannatti tulla tuhanssien kilometrien päästä, ilmainen asunto, ruoka jopa vuosiksi.

      • mietitäämpä_syvällisesti

        Kemijärvellä väestöpohjaan nähden pieni osa on työnstrjässä kiinni. Elikkä suuri osa elää jonkun muun rahoilla kuin itse tienatuilla.Elikkä oikeastaan voisanoa että niillekkin on tarjolla ilmainen ruoka kuin asuntokin.

        Tulee mieleen juttu kun mustalais Valde kirosi maahantujijoita, mitenkä tulevat tänne meidän elätettäviksi.


      • Euroopassapommit
        mietitäämpä_syvällisesti kirjoitti:

        Kemijärvellä väestöpohjaan nähden pieni osa on työnstrjässä kiinni. Elikkä suuri osa elää jonkun muun rahoilla kuin itse tienatuilla.Elikkä oikeastaan voisanoa että niillekkin on tarjolla ilmainen ruoka kuin asuntokin.

        Tulee mieleen juttu kun mustalais Valde kirosi maahantujijoita, mitenkä tulevat tänne meidän elätettäviksi.

        Pidä turpas kiini ja kuuntele uutisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Plumeria112
        mietitäämpä_syvällisesti kirjoitti:

        Kemijärvellä väestöpohjaan nähden pieni osa on työnstrjässä kiinni. Elikkä suuri osa elää jonkun muun rahoilla kuin itse tienatuilla.Elikkä oikeastaan voisanoa että niillekkin on tarjolla ilmainen ruoka kuin asuntokin.

        Tulee mieleen juttu kun mustalais Valde kirosi maahantujijoita, mitenkä tulevat tänne meidän elätettäviksi.

        Kemijärvellä on n.60% eläkeläisiä ja uskon vahvasti, että ovat eläkkeensä ansainneet. Luulen myös, että 0,2% kemijärviläisistä on heitä jotka nauttivat sinun sinun tienaamilla rahoilla ja kaikkihan me tiedämme ketä he ovat. Eisuomalaisia, jotka ovat olleet täälä jo 500v.


    • pössilandia

      Terveydenhuolto jne.

    • hyväintekoako-haha

      SPR on yritys siinä missä muutkin. Eli tarkoitus tehdä tuloja, millä maksella näille bisnesvelhoille johdossa. Jos jo jäsensihteerillä on jo liki 100 tonnin vuositulot on mielestäni touhussa jotain mätää. Itse erosin SPR:ltä tämän uutisen jälkeen.

      Seurakuntakin on parempi taho suunnata aikansa.

    • cgh

      ei ihme jos niillä on kovat tulot ,hyväuskoisilta otetaan rahat.

    • hyvääadventtia

      https://youtu.be/WWg6SbswqFM
      Video: Muhamettilaisisä rankaisee vauvaansa
      Tässä video, jonka katsomisesta Alexander Stubb tulee varmasti hyvin hyvin iloiseksi:

    • oikuusipuu

      Tuollahan nuo näytti olevan retkellä pöyliöjärven rannalla, kai niille paistettiin makkarat valmiiksi, oisko ollut halal-makkaraa? Eikö näille rahoille olisi parempaakin käyttöä??..en yhtään ihmettele miksi viihtyvät Kemijärvellä.

    • puliveivaajat

      SPR;n toiminta on käsittämätöntä bisneksen tekoa suomalaisten rahoilla ja vieläpä harmiksi. Veronmaksajat näiden puliveivaajien "hyväntahtoisuuden"maksavat.

    • raatokuski

      Ei yksin spr vaan meidän ev.lut.seurakuntien monet ns. leirikeskukset pursuaa näitä
      raiskaajia ja ns. pakolaisia, kirkollisverot mennee tummille tankojuipeille,hyvä puoli on,
      että saavathan 60--ja kuoleman väliltä olevat mummot tyydytystä elämäänsä..

    • sutjakkia

      Montako projektia on perustettu? Tiettävästi Tunturilan yhteyteen? Kunnan ja valtion rahoilla. Kehuvat vielä hommiaan lapin kansassa...

    • hahaaa

      jokahan ählämeille tulee lähtö kun maahanmuutoviraston mukaan Somali , Afganistani ja Irakissa ole isompia aseellisia selkkauksia jonne on turvallista palata. Kuinka kempan akoille käy kun kultamunat joutuu lähtemään.

      • hahhhhaa

        Valetta, valetta! Somalit saaneet 90% turvapaikan! Menee muutama kuukausi ovat niin niin suomalaisia.


    • Eikukitaan
    • Hurritjakommunistit

      Toinen länsirajaa sivuava karkuruuden ja käpykaartilaisuuden pesäke oli korpikommunismin leimaama Kolari. Paikalliseen metsäkaartiin kuului enimmillään 50 miestä. Asiasta on kirjoittanut Markku Tasala. “Metsäkaarti : Kolarin metsäkaartin jatkosota ja rauha”; Oulu : Pohjoinen, 2000 (Jyväskylä: Gummerus) 295 s. ISBN 951-749-341-X (sid.).

      Sivulla 207 Tasala kirjoittaa Pohjanmaankin ongelmaa sivuten:

      “Ruotsiin paenneiden sotilaskarkureiden lukumäärä kohosi noin 800:aan vuoden 1944 alusta Lapin sodan päättymiseen saakka huhtikuussa 1945. Kolme neljäsosaa(3/4)heistä oli kotoisin Pohjanmaan ruotsinkielisiltä alueelta.”

    • häpiä

      SPR;n ja Tunturilanporukat ovat näemmä palkanneet äänitorviksi entisistä toimittajia, eikö hävetä...Verorahoilla. Netissä näitä pitää välttää. Raha ratkaisee ei periaatteet.

      • MAAHANTUNKEUTUJAT

        Vittu, kenen luvalla nuo saavat mölytä! HETI SINNE MISTÄ OVAT TULLEET!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      434
      3133
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      108
      2522
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      376
      2394
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1867
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1287
    7. 167
      1273
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      977
    Aihe