Aion laittaa kermaista hirvipataa, mutta tekisi mieli laittaa mukaan myös punaviiniä. Miten luulisitte, toimivatko kerma ja punaviini yhdessä vai olisiko parempi laittaa vain jompaa kumpaa...?
Hirvipata uunissa
3
170
Vastaukset
- riistaapataan
Jättäisin vinkun pois ruoasta ja nauttisin sen ihan lasista.
Mielestäni niin lämmin etikka kuin viinikin pilaa ruoan ja silti yleensä kaikki tseffit lotraavat molemmilla - ehkä vika onkin minun makunystyröissä, mutta silti en vain pidä mausta eli hauduta riista vain kermassa ja nauti vinkku lasista.- Rilleri
Jep, näin teinkin ja parempi varmaan niin. Kerman lisäksi maustoin padan myös tomaattipyreellä (pieni tölkki). Hyvää tuli !
- riistaapataan
Rilleri kirjoitti:
Jep, näin teinkin ja parempi varmaan niin. Kerman lisäksi maustoin padan myös tomaattipyreellä (pieni tölkki). Hyvää tuli !
Hyvä jos nautit ruoan mausta.
Ja viininkin mausta - lasista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643305Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433117- 432498
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1082356- 311923
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271820- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851425- 391300
- 821159