Mistä löytäisin edullisesti ns. kahvalliset mukit?

JHawx

Olen tässä pitkän aikaa etsiskellyt lasisia kahvallisia "säilöntä purkkeja" joissa olisi kannet mukana.
löysin amazonista, mutta kun haluaisin, että koko olisi lähemmäs litraa, kuin puolta
(40oz = 2 pints), mutta tuo ei välttämättä ole pakollinen

Siis, tietäisikös joku löytyisikös suomesta mahdollisesti noita?

Tämä idea syntyi kun osti itselleen garagen sixpackin ja mukana tuli yksi lasi ilman kantta. Niistä on kiva juoda ja jos olisi myös kannet, niin ei colajuomat laimenisi niin helposti. Näihin olisi myös kiva tehdä ns. coctail lahja, eli kahvaan voisi kääräistä omena scnapps baarikaappipullon ja täyttää suhteessa tölkkiin spritea. Sitten lahjakortti, jossa resepti kirjoitettuna.

Mutta mistä lasit lahjaideoille? täytyykö oikeasti maksaa itsensä kipeäksi postikustannuksilla?

22

443

Vastaukset

 • Suomesta löytyy ainakin Claes Ohlsonin ja Stockmannin verkkokaupoista jtkn kahvallisia lasipurkkeja...

  http://www.clasohlson.com/fi/Lasipurkki,-jossa-pilli/44-1354
  - Tuo pillin reikä lienee pysyvä?
  - Jahas, ei verkkokaupan varastossa tällä hetkellä, mutta liikkeissä saattaa olla?
  https://stockmann.com/fi/koti/kattaus/kaatimet-ja-tarjoiluastiat/kaatimet-ja-tarjoiluastiat/kahvallinen-lasipurkki-05-l?itemId=895032
  - Kuvassa ei ole mukana kantta, mutta eiköhän tuohon käy mikä tahansa oikean kokoinen jengallinen kansi jostain muusta, tavallisesta lasipurkista?

  No nytpä tiedät, että parista nettikaupasta löytyy Suomestakin eivätkä ole hinnalla pilattu kumpainenkaan. Ei muuta, kun tuunailemaan saadaksesi haluamasi eli reikä piiloon (tarvittaessa) ja extrakansia bongailemaan :). Hyvää joulua!

 • Kiitos vastauksista, näistä todella on apua. Mutta kaikissa kansissa on reiät pinnassa, ja tämä ei oikein sovellu käyttötarkoitukseen: lahjojen toimittamiseen. Jos virvoitusjuoma laimenee kulkiessa, niin ei oikein ole itua drinkkien antamiseen.

  sitten taas, aika vaativa homma selvittää ilman tuoteinfoa, mikä jenga on kyseessä, jos kansia on 6 eri formaatissa, joten mieluummin hankkisin lasipurkit kansien kera.

  ja toinen, miksi lasi? en halua makujen muuttuvan kun juon niistä, ihan eri makuista juoda muovisesta mukista, ja nykypäivänä ei voi olla ikinä varma siitä, ettei olisi käytetty ns. myrkyllistä avoin solu muovia valmistuksessa.

  Miksi kahva? oma preferaatti, koska minulla on käyttökädestä hieman lähtenyt tunto, niin otan mieluummin kahvasta tukevasti kiinni, kuin pyöreästä muodosta... sanokoot mitä sanovat, mutta diabetes ei ole nautittava tauti... • Citymarketissa näyttää olevan kannelliset kahvapurkit tarjouksessa 2kpl 5€

 • Tallin Tiger Ülemiste, tuotettu Tanskasta Made in China , puristelasi, ei tiskikone , mutta tuoppi kannella. Jokainen voi laittaa kanteen puumerkkinsä ja tiskata itse.
  Hintakaan ei paha 3 eurot
  Tiger Stores Estonia OÜ,
  J.Kunderi 8A,
  10121, Tallinn,
  Eesti,
  &
  Zebra A/S,
  59, 3tv, Raadhuspladsen,
  DK-1550 Copenhagen V,
  Taani

 • Tamro mainosti ja Saiturin pötssi myy

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.