On se kumma ettei ketään kiinnosta perustaa Kotipizza-ravintolaa Kemiin!? Takuuvarma menestys. Halpoja ja hyviä liikepaikkojakin kaupunki täynnä.
Kotipizza Kemiin!
52
2080
Vastaukset
- Ollioregano
Kotipitzas kalliit hinnat.matut tekee halvemmalla kun ne ei maksa veroja
- Anonyymi
Hyi ette niille rahaa anna yhtään raiskaajille.
- Tallinen_T
"Takuuvarma menestys. Halpoja ja hyviä liikepaikkojakin kaupunki täynnä."
Takuuvarma menetys. Halpa liikepaikka ei riitä, jos ei tule asiakkaita. Ulkomaalaiset hallitsevat suomalaisia paremmin verosuunnittelun ja heillä on paremmat taidot selvitä työlainsäädännön kiemuroista. Suomen Kotipizza-ravintolat on franchising-periaatteella toimivia franchising-yrittäjien ravintoloita. Osa ravintolan tuotosta menee ravintolaketjun ylläpitäjille. Lisäksi ravintolaketju hankkii raaka-aineet ja valvoo tuotteiden tasaista laatua. Nämä seikat tekevät tuotteista kalliimpia kuin yksittäisissä pizzerioissa. Kotipizzat menestyvät isoissa kaupungeissa, joissa asiakkaita on enemmän.- Anonyymi
Verosuunnittelu siirtyy ulkomaille ja konkurssi kikkailut. Älkää antako rahaa ulkomaille kotimaa on suojeltava.
- Niinettäjoo
Neste Lapintuulessa semmonen jo on.
- Karvaranne69
Lapintuulessa ei kyl enää ole, tupasvillalla toki.
- äidintekemät
Cittarissa pitsat 1.99
- havainnoitsi.ja
Prisman pizzoja on kallennettu.
- eipizzaa
Prismassa 2kpl 1.99, jos haluaa kunnon täytteet niin lidlissä 3.29 2kpl. Parempia ku ne pizzerian oksetukset nykyään, ei paljon näy muuta täytteenä kuin juustoa, pohja lötkö lätty tai musta ja kivikova ja raaka-aineiden laatukin tuntuu laskeneen.
- Anonyymi
Saarioinen 1,50
- Anonyymi
eipizzaa kirjoitti:
Prismassa 2kpl 1.99, jos haluaa kunnon täytteet niin lidlissä 3.29 2kpl. Parempia ku ne pizzerian oksetukset nykyään, ei paljon näy muuta täytteenä kuin juustoa, pohja lötkö lätty tai musta ja kivikova ja raaka-aineiden laatukin tuntuu laskeneen.
Alepassa on alle euron ja päälle euron. Päälle lisätään tomaatti viipale ja paprika ja juustoraastetta ripaus pippuria. Sitten päälle omena tuoremehu tai siideri.
- SinäSe
jaksat jankuttaa samaa asiaa kuukaudesta toiseen! Ala itte pizzaleipuriksi, kun kerran niitä saman tuotteen lättyjä kaipailet.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13703904/kotipizza-kemiin!- Ei_pizzoille
"jaksat jankuttaa samaa asiaa kuukaudesta toiseen! Ala itte pizzaleipuriksi"
Ei maksa vaivaa ruveta pizzaleipuriksi, ellei tarvitse pizzoja valtaa määrää. Pizzoja saa Valintatalosta ja Salesta alle euron. Säästyy vaivalta, sähkönkulutukselta ja paistohajuilta. Älä jankuta samaa asiaa.
- kaverit
kotipizza ei kemis kannata ollu jo monta kertaa ja aina hävinny kun huonot pitzzat ja kalliit.
- Kerrotkovielä
Mitä ne pitzzat on?
- enkaipaa
Monenlaisia pizzoja on tullut syötyä elämän aikana, mutta kotipizza oli kaikkein surkein mitä koskaan olen syönyt. Ensinnäkin se oli kallis ja toiseksi naurettavan pieni ja kolmanneksi maku ei ollut mistään kotoisin, on kuin olisi syönyt kengänpohjaa jollain onettomilla parasta ennen päiväyksellä olevilla täytteillä ja niitäkin liian vähän. Ei kiitos ikinä enää.
- Karvaranne69
Pieni ja kallis juu, mutta milanon jälkeen kyl toisiks paras alueella. Toki maku asiahan se on. Toinen tykkää vähä karvasimmista.
- laaduntunteva
Karvaranne69 kirjoitti:
Pieni ja kallis juu, mutta milanon jälkeen kyl toisiks paras alueella. Toki maku asiahan se on. Toinen tykkää vähä karvasimmista.
Et ole sitten muita pizzoja elämässäsi syönyt, nimittäin nuo kotopizzan pizzat oli ihan paskoja ei voi sanoa edes pizzoiksi.
- Karvaranne69
laaduntunteva kirjoitti:
Et ole sitten muita pizzoja elämässäsi syönyt, nimittäin nuo kotopizzan pizzat oli ihan paskoja ei voi sanoa edes pizzoiksi.
Vähä liikaa on tullut syötyä ainakin ko tuota keskivartaloa kahtoopi. No makuasioistahan ei voi muuta ko kiistellä.
- Anonyymi
laaduntunteva kirjoitti:
Et ole sitten muita pizzoja elämässäsi syönyt, nimittäin nuo kotopizzan pizzat oli ihan paskoja ei voi sanoa edes pizzoiksi.
Kotipitsat oli alussa hyviä mutta kun omistaja vaihtui muuttui huonoksi laatu ja maku. Kai edes ymmärrätte että kanan POIKA on 🐓 kukko.
- Anonyymi
Niinkin voi tehdä että ottaa viipaleen hapanleipää tai eväsleivän ja iskee päälle tonnikalaa mihin on sekoittanut pippuria ja reilusti juustoraastetta.Sitten uunissa hetken pitää saa lämmin leivän hyvän mielen ja sopii maidon tai mehun oluen kanssa. Myös uunissa tehty grillimakkara missä viiltoja niissä juustoja antaa vähän sulaa uunissa.
- rterer
Kotipitsa ei oo mikään kehun arvoinen. Yrittäjälle huono systeemi ja malli takaa tasaisen huonon laadun. Kemissä tällä hetkellä paras on roma. Kaken paikka on ollut vuosia todella hyvä. Dimare on hinta/laatu suhteella hyvä.
Joka tuntee osaavansa tehdä niin alkaa vääntää lättyjä.- Kemi_on_pizzataivas
Joku Kotipizza, Dimare tai Roma ovat kemiläisten taivaita. Mitä järkeä on maksaa lähes kahta kymmentä euroa epäterveellisestä lätystä, kun samalaisen hinta on elintarvikekaupassa eurosta neljään euroon? Toisekseen Kemissähän on Kotipizza Neste Lapintuuli. Keminmaalla on toinen. Siitähän saa vaihtelua, kun polkupyörällä polkee vuorotellen molempiin.
- Kolehmaalainen
"Joka tuntee osaavansa tehdä niin alkaa vääntää lättyjä."
Niitä saa kaupasta eurolla. Ei kannata vääntää itse, ellei tee paljon. Voisihan siinä hää- tai hautajaisvieraat yllättää, kun pizzoja kantaisi pöytään valtavan määrän. - rterer
Kolehmaalainen kirjoitti:
"Joka tuntee osaavansa tehdä niin alkaa vääntää lättyjä."
Niitä saa kaupasta eurolla. Ei kannata vääntää itse, ellei tee paljon. Voisihan siinä hää- tai hautajaisvieraat yllättää, kun pizzoja kantaisi pöytään valtavan määrän.Tavallisessa uunissa ei saa samaa aikaan kuin vasitussa pitsauunissa. Juu pitsa eikä pizza. Sori kun sanon suomalaisittain. Olen koittanut pelkällä alalämmöllä kovalla kuumuudella niin ei tule sama.
Maussa ei ainakaan ole vikaa kun muidenkin illanistujaisiin pyydetty tekemään. Kaksiin hautajaisiin olen tehnyt maksusta pitsoja että sikäli. Tein samalla lohileipiä toiseen hautajaiseen. Tarjoilu oli molempiin ns. kylmä eli ainoa kuuma oli kahvi ja tee. Kakut teki toinen jolta sellaiset sujuukin paremmin.
Kaupan pölykapseleita ei voi verrata pitserian pitsoihin, niin iso ero. Se hyvän perus on ohut pohja, riittävän voimakas tomaattikastike ja hyvä juusto. Täytteet on makuasia. Omasta mielestä pitsa vaatii oreganoa mausteeksi. Mutta se on jo makuasia.
Sama joka kysyy tunnetko osaavasi vääntää lättyjä. - Anonyymi
Kemi_on_pizzataivas kirjoitti:
Joku Kotipizza, Dimare tai Roma ovat kemiläisten taivaita. Mitä järkeä on maksaa lähes kahta kymmentä euroa epäterveellisestä lätystä, kun samalaisen hinta on elintarvikekaupassa eurosta neljään euroon? Toisekseen Kemissähän on Kotipizza Neste Lapintuuli. Keminmaalla on toinen. Siitähän saa vaihtelua, kun polkupyörällä polkee vuorotellen molempiin.
Saarioinen tekee enemmistön tuotteista Suomessa pitää työllistää suomea eikä muumaalaisia.
- Anonyymi
rterer kirjoitti:
Tavallisessa uunissa ei saa samaa aikaan kuin vasitussa pitsauunissa. Juu pitsa eikä pizza. Sori kun sanon suomalaisittain. Olen koittanut pelkällä alalämmöllä kovalla kuumuudella niin ei tule sama.
Maussa ei ainakaan ole vikaa kun muidenkin illanistujaisiin pyydetty tekemään. Kaksiin hautajaisiin olen tehnyt maksusta pitsoja että sikäli. Tein samalla lohileipiä toiseen hautajaiseen. Tarjoilu oli molempiin ns. kylmä eli ainoa kuuma oli kahvi ja tee. Kakut teki toinen jolta sellaiset sujuukin paremmin.
Kaupan pölykapseleita ei voi verrata pitserian pitsoihin, niin iso ero. Se hyvän perus on ohut pohja, riittävän voimakas tomaattikastike ja hyvä juusto. Täytteet on makuasia. Omasta mielestä pitsa vaatii oreganoa mausteeksi. Mutta se on jo makuasia.
Sama joka kysyy tunnetko osaavasi vääntää lättyjä.Tee itse uunissa kyllä maistuu kaupassa valmiit aineet
- KuoppamaaKale
Kotipizza, Veitsiluodontie 19, Kemi. Siellä rahtaritkin käy. Asiakkaita on enemmän kuin mitä Kemin keskustassa olisi. Kahta Kotipizzaa tuskin kannattaa Kemiin perustaa.
- Karvis69
Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. En o vielä testannu onko parantunu vai huonontunu.
- Kemiläinen_
Karvis69 kirjoitti:
Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. En o vielä testannu onko parantunu vai huonontunu.
"Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. "
Se on vain tervetullut muutos. Kotipizza on yritysketju, joka vetää välistä jokaisesta myydystä pizzasta. Silloin paikalliselle yrittäjälle jää rahaa käteen vähemmän. Nyt pystyvät todennäköisesti myymään halvemmalla tai sitten saavat enemmän tuottoa itselleen. - Kemitär92
Karvis69 kirjoitti:
Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. En o vielä testannu onko parantunu vai huonontunu.
"Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. "
Kyllä vielä ainakin tänään oli Kotipizza Neste Lapintuuli. Tilanne 3.1.2016 kello 13. Ei kotiinkuljetusta eikä verkkokauppa ole. - Karvis69
No perk... onko mua kusetettu(taas), kuulin kyllä ihan työntekijältä et ei enää olis ketjussa :o
- Anonyymi
Kemiläinen_ kirjoitti:
"Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. "
Se on vain tervetullut muutos. Kotipizza on yritysketju, joka vetää välistä jokaisesta myydystä pizzasta. Silloin paikalliselle yrittäjälle jää rahaa käteen vähemmän. Nyt pystyvät todennäköisesti myymään halvemmalla tai sitten saavat enemmän tuottoa itselleen.Älkää tuhlatko pitää olla säästö ja varalla myös ruokaa älytöntä tuhlata jakaa muille rahaa.
Kemiläinen_ kirjoitti:
"Vasta lopettanut lapintuulesa, ny tekevät ihan omia pitsoja. "
Se on vain tervetullut muutos. Kotipizza on yritysketju, joka vetää välistä jokaisesta myydystä pizzasta. Silloin paikalliselle yrittäjälle jää rahaa käteen vähemmän. Nyt pystyvät todennäköisesti myymään halvemmalla tai sitten saavat enemmän tuottoa itselleen.Oletko ajatellut, että yritysketjuun kuulumisessa voisi olla etuja, jotka kannattaa yrittäjän maksaa? Yrittäjänä harkitsisin tietyissä paikoissa fränkkäritoimintaa, mutta kuluttajana suosin ketjun ulkopuolisia paikkoja.
- Atriarules
Millainen on Syväkankaan uusi.
- Syväkankaan_ääni
"Millainen on Syväkankaan uusi."
Syväkankaalla ei ole Kotipizzaa. Lähettyvillä on Aula-Pub eikä muuta tarvita. - OnhanSiellä
Syväkankaan_ääni kirjoitti:
"Millainen on Syväkankaan uusi."
Syväkankaalla ei ole Kotipizzaa. Lähettyvillä on Aula-Pub eikä muuta tarvita.joku uusi pizzeria sen Pippiri&Sipulin tilalla. Olisko ollu joku Adlin?
- Ihmetellen
Nimimerkki Enkaipaa kiteytti myös mun ajatukset kotipizzasta. Joskus todella harvoin pizzan himoissani olen käyny kotipizzasta hakemassa kun ei ole ollu toista vaihtoehtoa sillä hetkellä, ja joka kerran todennut ettei olis pitänyt. Ennemmin jätän syömättä.
- Kemiläinen86
Niin kyllä kotipitsa löytyy kemistä. Ollut jo vuosia Neste Lapintuulen tiloissa.
- Augusti_K-nen
"Niin kyllä kotipitsa löytyy kemistä. Ollut jo vuosia Neste Lapintuulen tiloissa."
No menkää sinne sitten, niin pääsette halvalla hurmokseen. Hallelujaa! Ostakaa samalla näkkileipää kotiin, jos tulee heti nälkä.
- Joskuspizzaa
Olihan se välillä pois. Palasi Neste Lapintuuleen lokakuussa.. Hinta-laatu/koko ei kyllä ole kotipizzoissa kohillaan, mutta maku on ollut hyvä.
- Karvis69
Aha okei. Pitäs käydä vissiin useammin :)
- Kemiläinen86
Kotipitsa löytyy myös tupasvillasta. Ollut sielläkin vuosia.
- naminamii
Parasta ja maukkainta pizzaa saa Torniossa Mario’s pizza ravintolassa. Kun on syönyt kyseisen paikan pizzaa ymmärtää mitä tarkoittaa "parasta pizzaa." Suosittelen, sieltä saa koko Kemi-Tornio alueen parhaat pizzat.
- pitsapena
Kaupanpäällisenä tulee kunnon vatsapöpö, saapi istua pöntöllä seuraavan yön. on meinaan kokemusta. Alueen paras pitseria on puistopaviljonki. ei mulla muuta
- mies.kemistä
pitsapena kirjoitti:
Kaupanpäällisenä tulee kunnon vatsapöpö, saapi istua pöntöllä seuraavan yön. on meinaan kokemusta. Alueen paras pitseria on puistopaviljonki. ei mulla muuta
Mulle tulee kymppärin (syväkankaan kioski) pizzoista aamuksi ripuli...
Vaan siinähän ei ole mitään uutta, kun trans- ja teollisuusrasvaa syödään kilo, että paska kulkee!
Leivon itse omat pizzani nykyään. Hyviä on!
- KotipizzaonKemis
Lapin tuulessa on kotipizza ja tästä olen täysin varma.. Se joka väittää että ei ole, niin menee kattomaan...
- Anonyymi
Ei kannata tulla Neste k Lapin tuuleen on huono henkilökunta
- Anonyymi
On se että ain jonkun muun pitää tehdä. Menette kauppaan ostamaan pitsajauhot tai valmiit pakaste. Tomaattipurkkeja maustettua. Juusto raastetta leivinpaperi. Pitsamauste seos tai pippuri seos.Jauhelihaa ja tonnikalaa. Noin levitetään taikina uuni pellille ja päälle tomaatti sotkut.Sitten jauheliha kastike ja päälle viipaleita tomaattia vielä ja siihen juustoraaste päälle. Uunissa kunnes juusto sulaa.Ja hyvää on. Voi ottaa evääksi. Tonnikalasta saa samoin tai uunileivän.
- Anonyymi
Voitteko ostaa Suomessa tuotettua ruokaa tän maan pelastus. Miten olisi.
Miten se olisi tämän maan pelastus? Vaikka ruoka olisi Suomessa tuotettua, niin täällä on pari kaupan keskusliikettä joka vetää fyrkat välistä.
Tämän maan pelastus olisi, jos K- ja S-ryhmä pilkottaisiin osiin. Tästä seuraisi, että maataloustuottajilla ja elintarvikejalostajilla olisi useampi asiakas. Tämä vähentäisi heidän riippuvuutta duopolin toiminnasta kun olisi useampia jakelukanavia.
Mutta kun ne boonukset on niin rakkaita. Aivokuollutta porukkaa on aivan liikaa, joka pystyisi ajattelemaan vähän pidemmälle asioita. No, nyt on liian myöhä.
- Anonyymi
Suomi pelastuu osta Suomen omia tuotteita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S618280- 1334664
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.354066- 213358
- 232912
- 292817
- 552693
- 252300
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun4032214- 322159