Mistä asioista kannattaa puhua ensi treffeillä?

nervous

Olen 27 vuotias mies. Mun heikkous ensi treffeillä on jännittäminen ja en tiedä mistä asioita kannattaa puhua.

Yksi lisäkysymys. Mitä hajuvettä suosittelette miehelle, jos treffikumppani on 27 -34 vuotias nainen? Käytän axea deodorenttina

11

284

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • treffikuningas

      Elä juttele itsestäsi paljoa, vaa enemmän siitä naisesta.

    • CoolOwnSelf

      Jos pidempää suhdetta haet ole oma itsesi vaan rohkeasti, niin et sitten mee vikaan vahingossa. Axe ei välttämättä mikään hienostunein tuoksu, mutta monet naiset tykkää, kun mies ei liian tarkka tollasista.

    • KommenttiKeijo

      Älä ainakaan jauha työ/opiskeluasioita paljon. Se on puuduttavaa ja pinnallista. Seksistä puhuminen on nou nou näin alussa huono juttu ja aiheuttaa naiseltas takavasemmalle poistumisen. Tutustu naiseen, ota selvää hänestä. Mutta älä kuulustele. Jos kyselet asioita toiselta, se tarkoittaa naisesta että oot kiinnostunut. Kaikenlainen keskustelu on sallittu. Mitä monipuolisempi on keskustelu sen laajemman kuvan se antaa teistä toisillenne ja lisäksi sellainen keskustelu on antoisaa. Jos sulla on hyvä yleistietous, käytä sitä hyväksi. Vastavuoroinen keskustelu on tärkeää. Se että kerrot itsestäsi on oleellista, mutta on erittäin tärkeetä että KUUNTELET deittikaverias.

      Godspeed.

    • tekemistä

      Ei tarvitse puhua niin paljon, jos keksitte jotakin kivaa tekemistä tai paikan, jossa voi käydä. Samalla tulee juttua ihan spontaanistikin tekemisestä.

    • miksisaaranauraa

      .. juu, skippaa liiat hajusteet, ei ole kiva jos mies tuoksuu monen metrin päähän. Ja vielä kamalampaa on jos halauksen jälkeen nainen tuoksuu partavedelle !!
      Mun mielestä ihan tavallinen dödö riittää miehen ainoaks tuoksuks.
      Anna naisen jutella, kysele niitä näitä ..
      Tsemiä !

    • Puheenaiheiden löytäminen voi hankalaa, varsinkin jos miettii, mitä nyt pitäisi sanoa?

      Itsestään hölöttämistä pidetään epäkohteliaana, mutta et voi pelkästään udella treffiseurasi yksityisasioita kertomatta mitään itsestäsi.

      On myös pidettävä mielessä, etteivät kaikki ihmiset pidä toisistaan vaikka miten yrittäisivätkin.

      Yleensä kannattaisi treffeille keksiä ensiksi jotain yhteistä tekemistä, jonka jälkeen on luontevaa vetäytyä vaikkapa kahvilaan keskustelemaan yhdessä koetusta ajasta. Ei siis kannata aloittaa lasillisella, ellei pidä itseään ja treffiseuraansa vähintäänkin alkoholin suurkuluttajana.

      Yhteisen tekemisen ei tarvitse olla mikään maailmankuvan muuttava elämys, pelkkä elokuvissa käyminen riittää puheenaiheeksi. Kun keskusteluyhteys on aukaistu, siirtyy aihe nopeasti kohti kummankin intressejä. Tässä vaiheessa peräänkuulutetaan kummaltakin osapuolelta niin rehellisyyttä kuin hienotunteisuuttakin. Älä siis valehtele taikka loukkkaa toista.

      Treffeilläkin on joissain tapauksissa vaikeneminen kultaa. Hiljaa istumista ei tarvitse eikä kannata pelätä. Jos se toista ahdistaa, alkaa hän yleensä puhua.

      Sinun ei tarvitse käyttäytyä kuin Monacon prinssi, mutta naiset pitävät huomionosoituksista. Varo kuitenkin nolostuttamasta heitä. Älä levittele rahaa ympäriinsä, jos sinulla ei sitä leviteltäväksi asti ole. Voit osoittaa huomiotasi niinkin yksinkertaisesti kuin kertomalla jostain pienestä yksityiskohdasta, joka hänessä erityisesti sinua viehättää.

      Vältä kuitenkin mauttomia ylilyöntifraaseja tyyliin, "silmäsi ovat siniset kuin pilvetön taivas juhannusaattona".

      Kohteliaat huomiot tulee tehdä hienovaraisesti ja rehellisesti. Voit esimerkiksi kehua hänen kauniita korvakorujaan vaikka kulahtanut permanentti niiden kehyksenä kauhistuttaakin sinua. Samalla voit kertoa mielleyhtymistä, joita korvikset mieleesi tuovat. Vältä kuitenkin viittaukset äitiisi.

      Esimerkki "Olen illan mittaan katsellut korvakorujasi. Ne sopivat sinulle hyvin, korostavat tummia/vaaleita silmiäsi". Älä sano kamalasta tukasta mitään vaan jatka kertomalla, mitä korvikset tuovat mieleesi.

      Esimerkki "Olin joskus koulussa ihastunut erääseen tyttöön/opettajaan, jolla oli vähän samanlaiset korvikset kuin sinulla" Voit vielä lisätä, ettet koskaan uskaltanut sanoa hänelle sanaakaan.

      Mitä ulkonäköön tulee, voit kehua jotain hänen tiettyä piirrettään ja kertoa, että olet aina ollut ihastunut juuri sellaiseen. Tässä yhteydessä on syytä mainita joku julkisuuden henkilö, jolla on samantyylinen ominaispiirre.

      Vältä kuitenkin vertaamasta naisia maskuliinisiin miehiin kuten Shwarzeneggeriin tai miehiin ylipäätään.

      Ylipäätään treffit sujuvat omalla painollaan. Seuralainen ei ole rajattoman manipulointikykysi ohjattavissa vaan hän seuraa omia mieltymyksiään.

      Pidä hauskaa ja nauti hyvästä seurasta, jos satut siitä pitämään. Vaikka et seurasta pitäisikään, ole silti kohtelias ja nauti illasta. Treffailu on hauskaa ihan sellaisenaan, ei sitä tarvitse pelätä.

    • ysllivejazz

      Puhumiseen sait hyviä ohjeita jo, mutta hajuvesi asia tulee tässä.
      Mene tavarataloon, sokos, stocka tai vastaava jossa on erikseen kosmetiikkaosasto, kunnon, tai siis mitenkään laadullisesti kelpuutettavia miestenhajusteita ei tokmannilta tai hongkongista löydä.
      Pyydä myyjää esittelemään muutamaa, tai koe tuoksuta itse. Et voi kuitenkaan haistaa kuin muutamaa, sen jälkeen menee hajuaisti sekaisin ja kaikki haisee samalta tai hyvältä.
      Hajuvedet maksaa kyllä, mutta noin satasen investointi riittää kahteen hyvään hajuveteen. Itselläni kaksi kestää noin pari vuotta, että ei sitä kalliina voi pitää.
      Hajuveden käyttäminen vaatii tilannetajua, ja nykyään onkin huomioita tilanteet, joissa tuoksuminen, siis yhtään tuoksuminen, voi olla ei suotavaa.
      Hajuvettä laitetaan kolme suihkausta, yksi ranteeseen, jonka jälkeen hiero ranteita yhteen, loput kaksi pään takaa kaulalle.
      Aika yleistävä ohje. Tanssiravintolaan lähtiessä määrää voi hieman lisätä.
      Suosittelen erittäin lämpimästi jokaiselle miehelle kunnon hajuveden hankkimista duunarista vaariin.
      Itse on työmies ja käyttänyt hajusteita nuorukaisesta alkaen.

      • ÄlkääLiioitelko

        Huomaa, että olet käyttänyt nuorukaisesta alkaen, koska kolme suihkausta on ihan liikaa, varsinkin parfyymiä. Et haista itse enää mikä on liikaa, kun nenä tottuu. Jos treffikumppanilla on hajusteallergia, hänen täytyy lopettaa treffit lyhyeen. Ja vaikka ei olisi allergiaa, on kauheata olla jonkun seurassa, jolla on liikaa hajustetta. Parempi kun käy suihkussa ja laittaa dödöä kainaloon. Max. yksi suihkaus tuoksua!


      • 3465784646346

        Tuossahan ^ tuli monta hyvää ohjetta.


      • ÄlkääLiioitelko kirjoitti:

        Huomaa, että olet käyttänyt nuorukaisesta alkaen, koska kolme suihkausta on ihan liikaa, varsinkin parfyymiä. Et haista itse enää mikä on liikaa, kun nenä tottuu. Jos treffikumppanilla on hajusteallergia, hänen täytyy lopettaa treffit lyhyeen. Ja vaikka ei olisi allergiaa, on kauheata olla jonkun seurassa, jolla on liikaa hajustetta. Parempi kun käy suihkussa ja laittaa dödöä kainaloon. Max. yksi suihkaus tuoksua!

        joo samaa mieltä. Yksi suihkaus jonnekin paidan alle vatsan ja rintakehän seutuville, niin se ei hyökkää sieltä musertavana vaan pienellä viiveellä.

        Eräällä tyttöystävälläni oli tapana suihkauttaa hajuvesi ilmaan ja alastomana pyöriä hajuvesipilvessä.


    • trefffeli

      Vanhahko aloitus, mutta monella on varmasti sama ongelma.
      Tärkeintä on muistaa, että mitään kovin henkilökohtaisia asioita ei kannata ensimmäisillä treffeillä kertoa tai kysellä. Tarkoitus on päästä tutustumisen alkuun ja tehdä miellyttävä ensivaikutelma eikä sen enempää. Tutustumiseen ei kerta kaikkiaan ole oikotietä. Jos tenttaat naiselta asioita, joita hän ei halua kertoa, vaikutat vain oudolta ja epämiellyttävältä, eikä häntä kiinnosta tavata uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe