LIDL Mehut

mehufreaky

kertokaapa viisammat miten h...tissä on mahdollista että suomessa samanlaiseen kartonkiin pakattu 100% omena ja appelsiinimehu maksavat Lidlissä 0,57 €. vastaavat tuotteet esim prismassa rainbow 0,75 € ja brändimehu 0,98 €. kyseessä siis identtiset pakkaukset (paitsi painomuste) ja sisältö 100% mehua kaikissa. K-kaupoissa vielä kalliimpia ja lähikaupasta ei alle 2€ taida löytyä mitään mehua. Ollaanko me kuluttajat niin pirun typeriä että meille on ihan ok jos joku tienaa ostamastamme mehutölkistä 31%, 75% tai yli 100% enemmän katetta kuin identtisestä edullisimmasta tuotteesta? tuon tuotteen pakkaaminen, logistiikka ja myyminen loppusasiakkaalle on ihan saman hintaista riippumatta tekstistä tölkin kyljessä. se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa ja itse en aio enää maksaa liikaa jos tuon mehun oikea hinta on 0,57€

38

9517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin kauan K-kaupias tienaa hyvin ja ostaa veroparadiiseissä huviloita kun kuluttaja sen viattomuudessaan rahoittaa.

      • JuiceMehunen

        Keskon kauppias ostaa Keskon osakkeita ja kartuttaa eläkekassaa.. Osingot ropisee joka vuosi. Kyllä keskon kauppias tienaa isolla kaupallaan rutosti..Onhan tuo helppoa kun asikkaat tulee ja ostaa eikä kaikki ole hintatietoisia.. Pienet kauppiaat ei pysy hengissä kulurakenne on liikaa raskas pienille ja K-lähikaupat kuopattu..K-extra kuopataan..Ketjuja on vähemmän ja suurempia.. Kesko tekee aikamoisen virheen kun pienet kaupat tapetaan, mut ei kesko ajattele kuin rahaa.


    • JuiceMehunen

      mehufreaky: Itse kanssa miettinyt asiaa, mutta keskitetyt ostot, eli ei ole muiden vastaavia mehuja kaikissa Lidl -kaupoissa. esim. K ja S pelaavat taas sillä että mehufirman pitää maksaa että saa tuotteensa, eli ostaa hyllypaikat K tai S.
      Toki kalliit kanta-asiakasjutut nostaa myös hintoja sekä muiden kun Lidl yritysmuodot. S-ryhmällä rikkaat hyötyy JOPA 5% bonuksista, kun keskittää kaikki mitä voi heille ja pienituloiset ei saa mitään vaan rikastuttaa rikkaita. S-ryhmä ottaa kalliimman hinnan kun antaa hiukan nonuksina takas. Lidl ei tunne moisia kortteja, joilla hintoja pitäisi heidänkin nostaa, jos olisi. Varastointikustannukset, rahdit ym kaikki ovat muilla kalliimmat. Ihmettelen miksi Lidl ei mainosta näitä lehdissään, eli heillä paljon todella halpoja tuotteita, kuten nämä tuoremehut. eli Lidl on kustannustehokkaami eikä ole niin ahne kuin esim K ja S.

    • Liiteriin

      Lidl on niin valtavan kokoinen, että pystyy ostamaan ja kilpailuttamaan tuotteensa hyvin. Toisekseen K ja S ovat täydellisen tomppeleita amatööreja logistiikassa Lidliin verrattuna.

      Mutta kyllä silti itkettää, kun vertaa Suomen Lidlin hintoja Saksaan, lidl.de...(:

    • HALVINilmannimeä

      OSTAESSANI ELINTARVIKKEITA KUTEN NÄITÄ MEHUJAKIN, EN MIETI KAUPPAKETJUN NIMEÄ, VAAN HAEN TUOTTEEN HALVIMMASTA LIIKKEESTÄ.

      ENÄÄ EI MINUN AIVOISSANI OLE MITÄÄN KESKOA, S-RYHMÄÄ TAI LIDL, ON VAIN HALVIN LIIKE.

      AIVOPESE ITSESI NOUTAMAAN ELINTARVIKKEESI HALVIMMASTA LIIKKEESTÄ.

      MILLÄÄN NIMELLÄ EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ. HINTA MÄÄRÄÄ MINUN ELÄMÄNI.

      HALVIN.

      • tättärää.pippijuu

        Vähän seuraat hintoja, jos luulet, että on olemassa jokin halvin liike.
        Tuossa linkissä on punaisen Transitin kohdilla suosikkiparkkipaikkani, rakennustyömaan kohdalla on nykyisin S-market, Lidlin kiinteistössä Alko.

        https://goo.gl/maps/Agr9LVig9cn


    • Tilapäinenhuvi
    • ExKjaExS

      Jatkan tarinaa: kotimaiset S- ja K-amatöörimme ovat kiinnostuneita vain omistajiensa rahapussien kasvattamisesta. Logistiikasta eivät ymmärrä mitään. Toimittajien selkänahasta ovat sen sijaan aina valmiita raapimaan, yhä syvemmälle. Nyt uutena riemuna ovat heillä turvapaikanhakijat, ja myöhemmin turvapaikan saaneet "pakolaiset"/"maahanmuuttajat", jotka maksusitoumuksiensa kanssa kukkuraisine ostoskärryineen Prismoissa vaeltavat, samalla kun kantasuomalainen veronmaksaja metsästää oranssilappuista lihaa ym. vanhenevaa tuotetta.

      Suurin osa poliitikoistamme istuu myös S-ryhmän hallinnossa. Alkaako hahmottua?

      Lidl on toistaiseksi altavastaaja Suomessa, joka kuitenkin on volyymeiltään valtavan kokoinen kokonaisuudessaan. Jo nyt näkyy selvästi, millä ammattitaidolla asioita hoidetaan verrattuna S:ään ja K:hon.

      Mehuista nyt viis, mutta arvaukseni on, että onneton K tulee Suomesta loppumaan, ja S jää kilpailemaan Lidlin ja ehkä jonkunn toisen ulkomaisen ketjun kanssa. K:ta ei tule jäämään ikävä millään tavalla.

      • Anonyymi

        Niin,S-kaupathan omistaa asiakkaat.ei kauppiaat.


    • alakerran.asukas

      Hyvä! Saatiin maahanmuuttajatkin tähän mukaan. Mihinkäs se Jeesus jäi? Onko Siwassa tutkimassa halpoja hintoja.

      • Kzldkdld

        Minulla on hitler-kortti. Heitän sen vielä keskusteluun O/
        Näin. Nyt saimme tämänkin päätökseen!


    • 76598753219856432Q

      Katsopa sen sikahintaisen menun täysmehupitoisuus...yleensä 12-20% eli kannat 80% vettä kotiisi...

    • tmarket

      Samaa täysmehua se on kuin Prisman ja K-kaupan. K-kauppa ei pysty tulevaisuudessa pitämään yllä pöhötynyttä kauppiasta ja hänen veroparatiisi sijoituksia.

    • Juhhuhj

      Hyvä että on eri hintaisia tuotteita. Jos hinnat olisivat kaikilla samat, itkettäisiin täälläkin kartellista.

    • r3wff3w

      Lidelin halppis aplarissa ei ole c vitamiinia kun taas rainbow halppis aplarissa on eli tuskin nyt ihan samaa tököttiä siis ovat.

    • noeivoiollatotta

      Minkä ihmeen takia ostaa ja juoda mehuja? Mihin tarpeeseen ne menee? No ehkä saunapäivän saunalimonadi tai miksei toiselle sitten mehu, mutta mihinkään muuhun tuota ei tarvita. Hampaatkin menee.

    • boonukset

      Täällä Rainbow -tuoremehut (appelsiini ja omena) S-marketissa 0,55€ ja Lidlissä vastaava 0,57€ litralta. S-kaupasta saan vielä muutaman prosentin alennuksen boonusten muodossa. Moni muukin tuote näyttää olevan nykyään halvempaa S-kaupassa.

    • halpaa

      Eilen 15.12.-16 appelsiinimehu litran tölkissä maksoi Lidlissä 0,39€

      • Seppokot

        Lidlissä omena ja appelsiini täysmehut 38cent/litra


      • kädetön
        Seppokot kirjoitti:

        Lidlissä omena ja appelsiini täysmehut 38cent/litra

        Onko tuossa 0, 38 € maksavassa 100% appelsiinimehussa lainkaan c-vitamiinia kun tölkin kyljessä ei mitään asiasta mainita ?. Olisi jotenkin erikoista jos ei 100% appelsiinimehussa lainkaan olisi c vitskua. Mitenkähän ne ovat c vitskun tappaneet matkan varrella jos noin on ?.


    • KauppiasKusessaKeskossa

      Te syytätte K- S- Lidl ketjuja kalliista hinnoista ! ;( Suomalainen ostaja on syypää korkeisiin hintoihin !! Oikeasti K-Kuppalassa ei pitäisi olla yhtäkään asiakasta jos ostaja osaa kilpailuttaa...... Toinen asia on se kotimaisuus??? Suomalainen ostaja luulee että vain suomalainen ruoka on puhdasta ja ne miljardit ihmiset ulkomailla syövät pelkkää paskaa...... eihän se niin ole.

      Suomalainen kouluta itsesi ostamaan edullisesti laatua, ulkomaistakin !!

    • Neljän_lapsen_isä

      Vaimo tuossa myös huomasi kun oli juuri ostamassa 20 litraa Lidlin omena- ja appelsiinitäysmehua, että ovatkin jättäneet c-vitamiinin pois! Ja se kun on se ainoa syy meidän perheessä ostaa noita mehuja! Mulla ei tullut mieleenkään Tälläinen suoranainen huijaus. Ihmekkös että ovat halpoja!

    • Jotaintietävä

      Ei elämän kevät mitä juttuja, "että c-vitamiini poistettu mehuista" hehee kertokaapa millä sen prosessin pystyy tekemään ja olivatko mehut enään niin halpoja? Kysyy vaan yks joka jotain tiettää, heehee...miettikää ennen kuin kirjoitatte mitään....

      • Anonyymi

        Et taida sitten tietää, että mehujen valmistusprosessissa se C-vitamiini tosiaan sieltä katoaa melkein kokonaan ja se lisätään prosessoituihin mehuihin samalla tavalla kuten esimerkiksi maitoon lisätään D-vitamiinia ennen kun se purkitetaan. C-vitamiini on erityisen herkkä lämmön, valon ja hapen vaikutuksille tuontantoprosesseissa, joten kyllä "jotaintietävä" nyt olet tässä asiassa täysin hakoteillä. Näissä kaupan purkkimehuissa on C-vitamiinia ainoastaan jos ne niihin lisätään prosessoinnin jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida sitten tietää, että mehujen valmistusprosessissa se C-vitamiini tosiaan sieltä katoaa melkein kokonaan ja se lisätään prosessoituihin mehuihin samalla tavalla kuten esimerkiksi maitoon lisätään D-vitamiinia ennen kun se purkitetaan. C-vitamiini on erityisen herkkä lämmön, valon ja hapen vaikutuksille tuontantoprosesseissa, joten kyllä "jotaintietävä" nyt olet tässä asiassa täysin hakoteillä. Näissä kaupan purkkimehuissa on C-vitamiinia ainoastaan jos ne niihin lisätään prosessoinnin jälkeen.

        Katoaahan sitä kotimehuissakin keitettäessä, mutta ei ihan kokonaan kuitenkaan. Parempi olisi tietysti tuorepuristaa ja luulisi kauppojenkin mehut niin tehtävän. Jos pastöroidaan, niin se on niin nopea ettei ehdi tuhota juurikaan.


    • Anonyymi

      S-ryhmän ja K-ryhmän pomojen kuukausiliksat heiluu 50 000€ -- 60 000€
      Sitten vielä boonuksia,optioita,lisäeläkkeitä ,ym,ym kaupanpäälle.
      Kauppiaat ne ovat suurimpia roistoja,ostaa halvalla ja myy kalliisti.
      Kuluttaja maksaa ja itkee ja maksaa.

      Ihan kun huutokauppakeisari.15€ homeinen,klommoinen kuparipannu,
      myydään 600€ hintaan,teimpä hyvät kaupat kehuu keisari.

      • Anonyymi

        Lidlin johtaja ansaitsee miljardeja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lidlin johtaja ansaitsee miljardeja

        Älkää valittako, tehkää jotakin ansaitaksenne edes jotakin.


      • Anonyymi

        City marketien kauppiaat tienaa jopa miljoonia vuodessa.


    • Anonyymi

      Jos ostat litran pahvipurkin mehua niin ostat vettä ja makeutusainetta sokeria. Kaikki purkit mehuhyllyssä.


      Oikeat mehut jossa mehupurkin sisältä on puristettu kokonaan appelsiineistä, omenoista tai rypäleistä tai mansikoista. On oikeita ja erittäin terveellisiä mehuja. Niitä ei taida suomalaisissa keskon tai s ryhmän kaupoissa olla. Oikeassa mehussa jokainen desi on hedelmästä tai marjasta.

    • Anonyymi

      K-kauppa nyt on tunnetusti kallis kauppa. Lidl ja s-kauppa muutenkin parempia kauppoja.

    • Anonyymi

      Ehkä liiterin mehut tehdään esansseista.

    • Anonyymi

      Lidlin halvin appelsiinimehu vain 80%:sta nykyään, mieluummin maksaisin hiukan enemmän ja lisäisin itse sen veden. Paras kun saisi vielä täysmehutiivisteitä kuten 70-luvulla, ei tarvitsisi vettä kantaa kotiin. Turhaa tavaraliikennettäkin kun se vesi lisätään joka tapauksessa Suomessa, pienet 2dl pakkaukset olisi käteviä ja kevyitä kantaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe