Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Trollit ujuttautuvat

ijhjhfjhoop

Oletteko huomanneet, kuinka Pietarin trollit ovat muuttaneet taktiikkaa, ja kyselevät muina miehinä kaikkea venäjän kieleen liittyvää. Vielä vuosi takaperin tällä palstalla ei venäjän kielestä keskusteltu juuri lainkaan. Nyt näitä kysymyksiä alkaa olla jo kolmasosa.

Älkää ottako enää kantaa, sillä kannanotot palvelevat Putinin asiamiesten ja valtaeliitin etua.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kielet_kielinä

      Taidat nähdä näkyjä.

      http://runosto.net/eino-leino/helkavirsia1/tumma/

      Venäjän kieli on kieli siinä missä muutkin ja sopii siis tämän palstan aihepiiriin.
      En osaa nähdä yhtäläisyysmerkkejä kielen ja naapurimaamme vallankäytön välillä, niin vastenmielisiä piirteitä kuin jälkimmäisessä onkin nähtävissä, kulloisestakin ismistä ja tsaarista riippumatta.

    • NiinpäNäkyyOlevan

      "Vielä vuosi takaperin tällä palstalla ei venäjän kielestä keskusteltu juuri lainkaan."

      Joo, onhan nämä venäjän kieltä koskevat keskustelunavaukset olleet viime aikoina kovasti yliedustettuina. Vielä vuosi pari sitten, jolloin tämäkin palsta oli "terveellä" pohjalla, vieraita kieliä koskevat kysymykset olivat pääsääntöisesti englantiin kohdistuneita. Opiskelevathan englantia käytännössä lähes kaikki suomalaiset.

      Mutta kukapa tavallinen kansalainen tuntee tuttavapiiristään henkilön, joka opiskelee venäjää? Jotain outoa näihin venäjää koskevien keskusteluavausten runsastumiseen näyttäisi siis sisältyvän.

    • Ugh-OlenPuhunut

      Pietarin trollit ovat myös viime aikaisten englanninkielisten spämmien takana: näin venäjää koskevat postaukset - kuitenkin harvalukuisempina ja näennäisen asiallisina - vertautuvat edukseen idioottimaisesti vyöryvän anglosaksisen spämmitulvan rinnalla.

      • kjjkiweoooe

        Aivan. Pietarin trollit sekaantuvat kaikkiin Suomi24 sivustojen palstoihin, joissa on vähänkin vilkkaampaa mielipiteenvaihtoa. Typeriä pölvästejä ovat toimijoina ja yhtä typeriä ovat heidän toimintamenetelmänsä.

        Venäjällä kun on aina vallinnut typeryys ja vahvemman oikeus, niin siellä ei osata edes tällaista kiusantekoa harjoittaa tavalla, joka uppoaisi länsimaan kansalaisten tajuntaan.


    • tulipalokommari

      - missä trollin kirjotuksia ? - kyllä sen huomaa josko venäläinen on kirjottajana ,vaikko suomalaiset työttömät sinne hakeutuneet töihin pietariin - eppäillä soppii.

      kuka siellä tulkkaamassa ja oikenkirjotusta varttomassa ?

    • niinpäsonkin

      En ole paljon käynyt täällä viime aikoina, mutta monta aloitusta etusivullakin ja selvästi trollausmielessä tehtyjä, mutta onhan noita ryssämielisiä tai muuten vaan trolleja suomalaisissakin. Voisi kyllä ainakin osa olla putinan trollitehtaaltakin peräisin, ovathan ne jääkiekossakin huonoja häviäjiä.

    • pietarintrolskaja

      - luulotautisia on paljon täällä palstoilla -kuka tahansa voi trollata ,elikkä asettaa repliikin sillee ,että saa rajusti palautetta päälle

      • Ugh-OlenPuhunut

        Trolli yrittää harhauttaa! Ennen piinasi Moskovan Tiltu, nyt vaivoinamme on Pietarin Trolli!


    • Pietarinpoika

      Olen huomannut että trolliarmeijat ovat liikkellä. Tässäkin tuli taas toista kymmetä ääliötrollia, Herra ties mistä.

    • Ei-trolli

      Hysteriaa on aina esiintynyt. Tämäkin ketju on sitä lajia, trollihysteriaa. Ellei sitten eiintyminen ole tarkoituksellista eli (vasta)trollausta.

    • Gumorron

      Trollipeikot ne toisiaan etsii. Mihin lie, piiloutuneet metsiin, vaan täältähän ne palstoilta. Trollit ujuttautuneina löytyy.

    • Riimieniloa

      Kiva runo.

    • Gumorron

      Korjaan vähän. Se oli Haiku.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe