emla ja itse tehty alahuulilävistys kotona

vaaralliseksimenee

eli siis voiko kotona tehdä itselleen lävistyksen alahuuleen ja mitä kaikkea siihen tarvitsee??? koska en oikein luota lävistäjiin (siis mielummin itse tunkisin sen neulan huulestani läpi...) onko joku tehnyt tälleen ja mitä vaaroja/haittoja voi tulla?

4

99

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaaralliseksimene

      ....... ja siis miten lävistää alahuuleen halvaannuttamatta koko naamaa?
      missä on oikeat paikat lävistää?
      (koska ne haluaisin sentään pitää)

      lisäystä.. t: keskustelun aloittaja

    • lävistetty94

      Aina on komplikaatiot mahdollisia kun itse lävistyttää itsensä. Suussa olevat lävistykset ovat siitä hankalia tehdä itse koska ensinnäkin itse aluehan on liukas, eli esim korun paikoilleen laitto voi olla tosi hankalaa, ja toiseksi voit lävistää vinoon tai väärään kohtaan jolloin koru tekee vaan hallaa hampaille tai ikenille.

      Lävistyksen tekoon tarvitaan steriilit varusteet, eli kaikki korusta pihteihin tulee olla käyneet autoklaavissa. Desinfiointiaineet eivät steriloi. Lävistäessä käytetään steriilejä hanskoja, pihtejä, neulaa sekä korua. Alue myös merkataan puhtaalla aineella (en tiedä mitä käyttävät) ja esim hammastikulla eli kertakäyttöisellä välineellä. Jos nyt kuitenkin haluat itse lävistää itsesi niin esim crazy-factory.fi sivustolta tiedän että saa tilattua steriilit varusteet, koruista pihteihin ja muihin välineisiin. Korun materiaalin pitää ehdottomasti olla titaani, ei kirurginteräs tai vastaava. Pituus alahuuleen 8-10mm ja paksuus 1,6mm. Korun sijoitukseen en ota enempää kantaa sillä en ole lävistäjä.

    • posd

      EI IKINÄ mitään lävistystä itsetehtynä! Liikkeessä työskentelee ammattilaiset, jotka tietää tasan missä menee mikäkin verisuoni, hermo jne, missä kulmassa lävistys pitää tehdä ja näi. Crazy Factoryn tuotteet on paskaa, älä saatana mee tilaamaa sieltä mitää. On hyvin suuri näköisyys et jos ittees alat neulalla tökkimää nii voit sanoo sit toisen puolen tunnolle heihei.

      Kysyit, että missä kohtaa on verisuonet. Jokanen ihminen on niin erilainen, kaikilla menee verisuonet eri kohissa. Lävistäjät ne osaa katsoa.

      Ja hmm.. haitat itsetehdylle lävistykselle:
      - väärä kulma (alkaa puskemaan pattia, ei parane, vaurioittaa kiillettä, ienraja vetäytyy)
      - ei tietoa anatomiasta (osuu verisuoneen, sairaalareissu, osuu hermoon, heihei tunto)
      - ei mitään tietoa materiaaleista (CF voi väittää että joku koru on titaania, mutta siinä voi olla seassa tuhatta muuta paskaa)
      - tulehdus
      - jälkeiset komplikaatiot (kukas jeesaa sit ku alkaa puskee pattia)
      - jälkihoidosta ei mitää tietoa (ruikitaa sitä desinfiointinestettä sinne nii, se puhdistaa eikä tee mitää pahaa)

      Sä maksat kokeneelle lävistäjälle kans siitä, että se jeesaa sua parantumisajan läpi. Itelläni industrial on pukannu minkälaista pattia, nii oon ny ilmatteeks saanu kaikki hoidot ja jeesit ja 3 erilaista koruaki.
      Mee ny hyvä ihminen sinne lävistäjälle äläkä oo tyhmä.

    • amatöörirautaa

      Olen tehnyt kavereilleni muutaman huulilävistyksen. Suosittelisin kuitenkin käymään ammattilaisella, koska he tietävät varmasti mitä tekevät.
      Mutta jos kuitenkin haluat tehdä lävistyksen itse, sinun kannattaa ostaa (tilata netistä) laadukkaita, steriilejä ja mielellään titaania tai kirurgin terästä sisältäviä tarvikkeita. Huulikoruihin käytetään normaalisti 1.6 mm paksuisia koruja, joten neulan tulee olla tätä hieman paksumpi. Eli esimerkiksi 2.0 mm neula sopii hyvin. Ostaessasi oikean lävistysneulan saat parhaimman tuloksen, koska neula on sisältä ontto. Kun olet tehnyt lävistyksen (=työntänyt neulan huulesta läpi), saat asetettua lävistyskorun suoraan asettamalle lävistyksen (pään) neulan sisälle (näin koru vetäytyy reikään sisälle kun vedät neulan pois)... Paremman lopputuloksen saat, jos ostat lävistyspihdit, joilla saat pidettyä huulta paikoillaan. Näin myös lävistyksen vinoon menemisen riski vähentyy. Sori, jos ohjeeni kuulostavat hieman sekavilta :D En ole mikään paras selittämään näitä asioita. Ja tosiaan steriilejä neuloja, koruja ja pihtejä saa ostettua netistä. Itse olen tilannut www.crazy-factory.com sivulta ja olen ollut tyytyväinen. Lävistystä tilatessa huomioi lävistyksen pituus (ja paksuus), ettei koru kiristä huulta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe