Töitä Wood jeweltä

Työtönolenminäkin

Näin facessa, että Wood jewel ottaa pari työntekijää tuotantoon tämä vuonna. Onko kellään tietoa onko ne työpaikat oikeita, josta yritys maksaa palkkaa. Vai on ne niitä, jossa Kolarin kunta maksaa 12,40 euroa/päivä ja kela työttömyyskorvauksen? Siis tukitöitä eikä oikea työsuhde?

27

3391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellisestikysyen

      No mutta kysymällä sieltä asia selviää. Ei täältä sinulle töitä anneta.

    • toikkohamppi

      Näkypä ainaki yks uusi alottavan työt tälläki viikola. Luulis tuomosen tietokoneneronki töitä lötävän ko ossaa facebookkia käyttää ja kirjottaa suomi24 nimettömänä.

    • entinen1

      Se on sitten oikea TYÖ paikka.

    • Eikäpä

      No jaah, mikäli haluat tehdä töitä 10€/päivä, tervemenoa vaan...

      • Töitäihmisille

        Ei voi olla totta, orjatyö on Suomessa kiellettyä.


    • eiharmaatahiuksissa

      "eikäpä" juuri niin olet oikeassa ja onhan se muutoinkin avustusten varassa.....toisaalta kateet ovat kohillaan kun sos. ym pakolliset maksut lähes nollassa.....

    • Netistätietoakunhaluaa

      Tornionlaakso lehdessä, omistaja kertoi, että he valmistavat 70000 puukkoa vuodessa, siis kaiken muun lisäksi, kuksat , avaimenperät, pinssit, jne. Siis kun vuodessa on 365 päivää, 70000, jaettuna 365 päivää, on 191 puukkoa JOKA päivää pyhää arkea, kun taas kuukaudessa on noin 22 työpäivää, 70000 jaettuna 12 kuukautta x 22 päivää on 192 puukooa/päivä. Siis käsin tehtynä.

      Noin 2 puukko/tunti/työntekijä. Kaiken muun lisäksi.

      Täyttä soppaa.

      Onnea vaan Pellon kunnan uudelle kaupalle Pellossa. Viime viikon Tornionlaakso lehden mukaan pellon kunnan uuden kaupan ainoa tavaran toimittaja on Wood Jewel. Miksi siellä on sitten Tuomaan pajan tavaraa myynnissä? Artic Merliin, Tuomaan pajan omistama maahantuonti ja tukkukauppaa harjoittava yritys, tuo maahan pehmolelut, sukat, tekstiilit jne, eivät ole todellakaan Wood Jewein tuotantoa. Katsokaa Googlesta, sen näkee sokea Iikkakin.

      Mikä on Pellon Kunnan intressi/ tavoite?

      Onko tavoite tuhota Juoksengin kaksi matkailusta elävää yritystä, pörröporo ja tuomaan paja?

      Outoa toimintaa.

      • Todellaoutoa

        Huomasin saman kun kävin Pello Serviisin, siis pellon kunnan uudessa kaupassa ja Tuomaan pajalla. Samoja tuotteita on myynnissä molemmissa. Sainkin kuulla, että Tuomaan paja tuo maahan Ko. Tuotteita. Ihmettelin itse samaa, että mitä ideaa siinä on, että pellon kunta myy samoja tuotteita, kun pellolaisten yritys? Siis noin 30 kilometrin päässä! Todella outoa.


    • äyrimän

      Hieno homma että saama näin takasi pellosta kolariin vähä veroeuroja. Pitävähä ylhvää pellolaisekki kolarissa kauppojansa eiväkkä myy pellolaista tavaraa.

    • mäentyyrääjä

      Kyllpä on pellolaiset taas kerran katkerana. Menkää sinne teän ritavaarale tyyräähmään ja koittakaa kuvitella että teiläki on ylläs ja turisteja.

    • Eiorjatyölle

      Orjatyöhön Wood Jeweliin. Mitä kuullut omistajasta, niin melko tyranni on työntekijöitä kohtaan. Ei arvosta yhtään työntekijöitä yhtään. Parasta mitä kuullut, niin omistaja osti yhden joululahjan ja arpoi sen työntekijöiden kesken :) Varsinainen pomo :)

      • Raattu

        Mennäänkö raastupaan, huomena panen toimeksi jollet soita mulle ja pyydä anteeksi juttujasi.


    • Epärehellistätoimintaa

      Ottaakohan Suomalaisia töihin vai Virolaisia. Virolaisethan ainakin tekevät Wood Jewelille matkamuistoja Virossa ja Suomalaisena käsityönä myydään.

      • virtsa

        Joo ja omistaja kehu tässä joku kuukausi sitten, että "ostinpa käteisellä Leviltä taas liikekiinteistön" eikä maksanu ko 450 tuhatta voi kiesus on se "........." onvoinu jollekki nousta "........." päähän


    • unkkivainkirjottaa

      Joo justiin ja aamen

      • Hyväkunontyötä

        Aivan oikein kirjoitat. Katteelliset panettellee. Aamen.


    • Oikeatyö

      Teistä kateellisista kirjoittajista ei yksikään ole työhaluisia toivon ettei vaan kukaan erehdy ottamaan teitä työhön. Yrittäjää jota haluatte loukata on itse kova työmies ja haluaa antaa työtä myös muille, maksaa kaikille kunnon palkan, jakaa vuosittain lahjakortit kaikille työntekijöille, tarjoaa kaikkea muuta hyvää. Menkää kysymään tarkemmin.

      • pellolainen

        Nostan hattua sulle ! Antaa kateellisten olla ja huom! pellolaiset on pellolaisia, muutako pahhaa puhuvat kaikista.jopa pellolaisistakin :( t. ite pellolainen joka haluais muuttaa täältä pois (pellosta) rankkoja asukkaita huh.


      • miekiPellosta

        pellolainen !!! olexie niin varma että net on juuri Pellolaisia jokka haukkuu/katheellisia? saattaahan net olla vaikka "heinolan h.........a" niinko sananlasku sannoo, jokka pahhaa puhhuu ja jokka asuvva pian Pellossa. net on kanse hyviä haukkuhmaan Pellolaisia vaikka ite asuvatki täälä Pellossa ja tiä vaikka net olis joitaki "intokinalaisiaki" ...sunkhaan sie tiä sen kummemmin ko met muukhaan, eikö vain ja mieki olen Pellosta eikä se niin rankkaa ole, jos ei itte sitä asennetta löyä, eikös olekki


    • Myötähäpeä

      Taitavat olla kateelliset ja työtä vieroksuvat ihmiset tässäkin "vauhkaamassa" suureen ääneen. On olemassa vanha sananlasku, että kateus vie kalatkin vedestä. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja tehkää sama, kuin WoodJewel, työllistäkää itsenne ja suuri joukko kolarilaisia. Ja vielä pellolaisiakin :)

    • tukiaistoivossa

      kaikki kunnia yrittäjille " maatalousyrittäjätkin porhalsivat traktoreilla hki:iin " näillä tukiaisillahan me kolarissakin (osa) yrittäjistä porhallamme... olen kyllä nähnyt pakolaisia muualla töissä mutta en tässä kyseisessä yrityksessä, vaikka radiosta toitotti, jokin ääni "että heti työllistän kun asiat selvät" oliko se sittenkin vain halveksuttava mainostemppu ko. yritykseltä, toivottavasti Lapin radio tulee uudelleen haastattelemaan !

    • alipalkattu

      "tukiaistoivossa" taiat sie kuule olla oikeassa et sie vain taiha osata vettää oikehasta köyhestä ja lypsää rahhaa, niinku ko. yrittäjähä ??!!!!

    • 2plus5

      Kylläpä on omistaja onnistunut siivoamaan totuudenmukaisimmat kommentit pois tältä palstalta. Kauankohan tämä saa olla ? Seurataan... Ei kestänyt totuutta.

    • Seuraava15

      Oli kuulema käynyt Niinistöä tervehtimässä. Kehunu perheensäkin, oikein vissiin nimeltäkin. No mitä Facebookissa kehui.... Mitä olen olen kuullut yritysjohtajista Kolarissa, ovat kehuneet myös työntekijöitään. Tästä firmasta ei ole kyllä kuulunut koskaan että menestys johtuu myös työntekijöistä, vain itsestään. Arvo myös paineenalla raatajille.

    • 11eikös

      Jos nyt ei yrittäjä pärjää, niin jo on kumma. Pellon kunnan miehet tekevät monessa miehin töitä, jakavat yrittäjien käyntikortteja, passaavat ja hyysäävät oikein kunnolla. Jotenkin tuntuu aivan nololta. Yrittäjänä en voisi tuommoiseen suostua. Ikinä en tule ostamaan yhtäkään tuotetta kyseisestä yrityksestä.

    • köyhätitkee

      Tehkää köyhät sama perässä ja tulkaa sitten itkemään.

    • Anonyymi

      Onko täällä työpaikkoja tarjolla kesäksi tai pidemmäksi aikaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe