Asiakaspalvelu Posiolaisissa liikkeissä

pitkäänsivustaseurannu

Mikä Posiolaisissa asiakaspalvelu tehtävissä olevilla ihmisissä on vikana? kaikki on totisia ei niiltä hymyä saa irtoamaan ja osaakohan nuo liene puhuakkaan?Varsinki Posion ärrällä on eräs hapannaama töissä joka luulee olevansa ylempänä muita,käyttäytyy ihmisiä kohtaan ylimielisesti ja on jatkuvasti niinkö vitun nielly vastakarvaan..Pois tommoset palvelualalta..Tulee vain mieleen että onkohan monikaan edes saanu koulutusta ko alalle..osa on kyllä kokonaan väärällä alalla.

55

4287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajanainaohi

      On se huomattu ettei sielä ole asiakaspalvelu taitosta porukkaa.pitäs panna uuelleen koulunpenkille opettelemaan kuinka ihimisten kans käyttäyvytään.. empä enää ohi ajaessa viitti pysähtyä koko kylässä jos ei oo aivan kauhia pakko.

    • eijaksaoottaa

      Agrimarketin puutarhapuolella oli varmaankin ainoa henkilö töissä joka oli asiakaspalvelutaitonen,häneltä irtosi hymy ja oli muutenkin iloinen puhu asiakkaitten kanssa eikä ollu tuppisuu.Muuten ko kaupassa oli asiakaspalvelu perseestä,aina joutu myyjää oottamaan joka notku kassan takana mitään tekemättä.Aloinkin sitten Kuusamosta hakemaan tavarat,ei ole ihme jos se kauppa lopetti..niin varmaan moni muukin teki.

    • hävettääihan

      Tais kommentit osua nappiin...Mutta olen itekki..hävettää tunnustaa.. posiolaisena samaa mieltä..ei sielä osata asiakaspalvelua,ja tiiän myös sen ärrän naisen..joutas panna pois sieltä ku käytös on mikä on,luulee olevasa jotakin..kaikkia ne palkkaa sinne ku on näköjään itteesä kyllästyny ja asiakkaisiin pitää sitte purkaa.

    • Asiakaspalvelijamieki

      Kyllä sielä Posiolla R-kioskilla ainaki yks myyjä on asiakaspalvelija isolla A:lla! Ja tet posiolaiset tiätte varmaan ketä mie tarkotan! Eipä mulla muuta. Kiitos ja anteeksi.

    • Lapphalaine

      Posion ärrällä on kyllä töissä yks niin mahtava emäntä että sen juttusille kelepaa kyllä mennä aina kun sattuu ohi kulukee! Jos muuten on tuota luokkaa asiakaspalavelu sielläpäi ni varmaanni kaikki paikalliset tietää tasan tarkkaan ketä emäntää mie tarkootan!

      • lapista

        yx on kyllä mahtava työntekijä ja katson ikkunasta ja varmistan että hän on töissä- silloin saan hyvän palvelun kun asioin ärrällä.


    • vaihtoko

      Täytyy sanoa että s-marketissa on hyvä palvelu ja iloiset"tytöt" töissä. Kyllä pomolla on iso vaikutus siihen miten työntekijät viihtyy. Hyvä pomo niin tyytyväiset palvelijat ja asiakkaat. K-markettiin on pesiytynyt synkkä tunnelma, johtuuko em.puutteesta vaikka parhaansa "tytöt" tekevät olosuhteet huomioon ottaen. Halpahallissa mukava tunnelma!

      • muualle

        Halpahallissa on palvelu mennyt kovin huonoksi kun sieltä kaikki vakituiset työntekijät lähteneet, ne todella hyvät , palvelun osaavat.


    • Rehtiyttäpeliin

      Jos minkään yrityksen kanssa sopii työstä Posiolla, niin on laitettava kaikesta mustaa valkoiselle. Aikoinaan, järjestäessäni tilaisuutta Posiolla, kolme yrittäjää ryhtyi muuttelemaan sopimuksia omin päin. Saivat suurempia asiakkaita ja ajattelivat että edullisempaa heille. Pidän mielessä. Onhan niitä muitakin kuntia. Tarpeeksi monelle kun tekee oharit, niin maine kasvaa maan laajuisesti. Ei sitten tarvitse miettiä, miksi asiakkaita ei näy.

    • jokouskaltaakäydä

      Vieläkö siel yhel huoltoasemal on harjottelus se kemijärveläine ukko? "seurustelee" sen punapään kans?

      • xcvv

        Valehtelijoiden kuningasko?


      • Jokouskaltaakäydä

        Just se!


      • Exposiolainen

        Ei luojankiitos ole töissä :D mutta sen punapään kans on edelleen.


    • Eikaikkioohuonoja

      Olipa työ mikä tahansa, siellä pitäisi viihtyä. Kannattas kyseisten ihmisten tehdä omat johtopäätöksensä ja hakeutua muihin hommiin vapaaehtoisesti. Pahimpia on just nämä jotka killuu työpaikoilla asenteella "Että kun muutakaan ei oo" . Miksi näiden muutaman pitäisi antaa myrkyttää koko työyhteisö? Pääsääntösesti kuitenkin posiolaisissakin liikkeissä saa hyvää palvelua

      • vaihtanut

        Kyllä useimmat varmasti viihtyvätkin, mutta jos on työpaikkakiusaamista ja varsinkin pomon taholta, on vaikea tilanne. Kannattaa lähteä vaikka karenssi tulee koska mikään pomo ei ole sen arvoinen että kannattaa sairastua sen takia. Moni onkin lähtenyt ja voi erittäin hyvin. Posiolla ei työtä kovin löydy mutta mikä tahansa on parempi kuin pomo joka ei ymmärrä alaisiaan.


      • kuuluu

        Olen samaa mieltä. Kyllä hyvä johto on kaiken a&o koska silloin viihdytään kaikki. Toki pomolla on oikeus moittia jos aihetta löytyy ja sen jokainen ymmärtää. Mutta...mutta kun napinaa tulee hyvin tehdystä työstä ja selän takana höpötetään mitä sattuu vaikka oikeasti moitteen sijaa ei olisikaan. Ei pitäis olla niin että vain nuoleskelijat hyväksytään vaikka työn jälki ei niin hyvä olisikaan!!!!


      • maistuukisepahalle

        Tuossa on perää..Työpaikan huonoilmapiiri ei auta viihtymään töissä, empä ole semmosta työpaikkaa vielä nähny etteikö siellä ole joku paskanpuhuja tai joku aina napisemassa jostakin ja kukaan ei koskaan sano ylemmälle taholle mitään.Itse sanon suoraan jos on aihetta en kenenkään persettä ala nuolemaan..


      • kelloa

        Se on oikeaa toimintaa. Suora puhe hyvä juttu jos joku ei kestä niin olkoon!!


    • korvessakulkee

      Jos mun olis pakko mennä töihin johonkin Posiolle jumalan seljän taakse niin vätäisin kyllä ranteet auki. Ehkä ne myyjät miettii samaa.

      • poisssapysyy

        Ei tänne pakoteta. Meillä on fiksuja ihmisiä eikä tarvita pakolla tulemaan. Pärjäämme hyvin ilmankin!!!!!!!


      • hohhohhohhhh

        En oo törmänny yhteenkään fiksuun ihmisene Posiolla.


    • pärrrrrrjätäänperrrkele

      nnnihh! son kovaa peliä posiolla!

    • parastakoussikkaa

      löylykoussikkaa persiesehen posiolla!

    • Posiolainen

      Kyllä omat kokemukset posiolaisena on s-marketista aika negatiiviset, piti siirtyä k-kaupan puolelle kun ei jaksanut enää katsoa niitä hapannaamoja ja harvoin kuuli tervehdyksiäkään. Mutta nesteellä ei asiakaspalvelu enää paremmaksi voi mennä, aina ollaan hymyssä suin, autetaan, ja pitsakin on parempaa kuin missään muussa koti-pizzassa. Nesteen pitäjät vuoden posiolaisiksi!

      • joutavaa

        Minulle kävi päinvastoin, siirryin s-markettiin k-marketista. Palvelua kyllä kassan tytöiltä löytyi, mutta..............muutoin ei kunnollista palvelua saanut. Nyt on hienoa asioida ja hymyt saa ja tervehdykset ja kuulumisiakin työn ohessa tytöt kyselee. Harri on aivan mahtava johtaja!!


      • Vastakävinsiellä

        Harri voi olla hyvä, mutta vois pyytää sitä nuorta likkaa kassalla edes joskus hymyileen.


      • kaupassakäynyt
        joutavaa kirjoitti:

        Minulle kävi päinvastoin, siirryin s-markettiin k-marketista. Palvelua kyllä kassan tytöiltä löytyi, mutta..............muutoin ei kunnollista palvelua saanut. Nyt on hienoa asioida ja hymyt saa ja tervehdykset ja kuulumisiakin työn ohessa tytöt kyselee. Harri on aivan mahtava johtaja!!

        Kyllä s-marketissa palvella osataan, riippuu tosin henkilöstä. Oma kokemus on se että osuuskaupan nuorilla työntekijöillä, sillä tytöllä ja uudella pojalla asiakaspalvelu on paremmin hanskassa kuin muulla väestöllä. Sais nuoria olla enemmänkin kun muutenkin vanhaa porukkaa ihan riittämiin.


    • kassahlö

      Ei paljon kassalla hymyilytä. Pomo haukkuu laiskaksi ja työkaverit vittuilevat. Palkka on pieni ja röökilläkin pitää salaa käydä.

      • näkevä

        Onpa hankalaa! Vaihda vaikka paikkakuntaa niin kohtelu voi parantua!


    • sivustaseuraajat

      Mitä ihmiset sitten odottaa asiakaspalvelulta? Sielunhoitoako? On tullu aika paljon asioitua eri puolilla Suomea eikä ole ollut pahemmin valittamista. On ihan sama hymyileekö myyjä vai ei tai jutteleeko jotain, kun saan asiani toimitettua, oli se sitten lottoa tai ruokaostoksia. Siihen tarkoitukseen kai nuo myymälät on perustettu, eikait ne mitään sielunhoitopisteitä tai imagonkohotuspaikkoja ole. Suurin osa ihmisistä osaakin käyttäytyä ihan asiallisesti molemmin puolin tiskiä mutta valitettava tosiasia on että siellä tiskin asiakaspuolella on monesti henkilö, joka vaatii jotain erikoispalveluja ja jos kokee jäävänsä ilman niitä niin sitten valitettaan ja haukutaan. Niitäkin löytyy jotka ihan asiakseen kulkevat kiusaamassa myyjiä. Ehkä pitäisi mennä vähän itseensä ja katsoa millä "naamalla" menee palvelua vaatimaan. Ja noista ärräläisistä; miettikää vähän ennenku haukutta ihmiset pystyyn. Ne siellä painaa kusipatti otsassa ilman taukoja joskus pitkääkin päivää

      • juossut

        Sielunhoitoa ei kukaan kaipaa vaan ystävällistä palvelua.Hymy ei maksa eikä ole raskasta hommaa. Ärräläisten työajat tiedetään ja kaikki kunnia heille kun jaksavat, mutta asiakaspalvelijaksi kaikista ei vain ole. Mutta ei se mitään kun sen tietää, ei kukaan ole ammattilainen syntyessään, mutta kaikkeen oppii jos halua löytyy!


      • Broadways

        "Hymy ei maksa mitään eikä ole raskasta". Tietäsitpä vain kuinka raskasta se hymyily voi joskus olla. Päivät pääksytysten samoja vanhoja "vitsiä" kuunnella ja aina ja joka kerta pitäisi vaan jaksaa hymyillä. Työstä se käy. Naama krampissa loppupäivästä. Jokainen haluaa sen voittoarvan ja paina nyt sitä nappia mistä saa niitä lottovoittoja ja eihän niillä ikinä voita mitään ja vali vali vali.... ja sitten oma kategoriansa ne vaivojensa valittajat. Ei kait kaupan kassa tai joku kioski ole oikea paikka valittaa lonkkiensa kolotusta.


      • joputi

        Olet ilmeisesti kyllästynyt työhösi ja kaiken lisäksi väärällä alallakin...niin on vaikeaa


    • mökkihuumaa

      Ei pidä yleistää. Posion LVI ja sähköpalvelussa ainakin saa maan parasta palvelua. Mökkiläisinä asioimme usein ko. liikkeessä ja se on päivän kohokohta. Myös marketeissa saa asiallista ja ystävällistä palvelua. Eiköhän se hymyn saaminen ole omasta ilmeestä kiinni. Kannattaa joskus katsoa peiliin.

    • fvtyj

      Alkossa mukava asioida.

    • tympiintynyt

      Asiakaspalvelu kummassakin kaupassa on ihan ok mutta kyllä k kauppaan kävelen itse, eipä siellä tarvitse jonottaa kassalla 15minuttia kuten s marketissa viikonloppuisin.valikoiman ja halpojen hintojen takia ässässä kyllä kävisi mielummin.

    • mtt644

      Ei valittamista.

    • IhastelijaOulusta

      K-kaupassa oli oikein iloinen ja ihana Roosa kassalla. Hänessä silmä lepäsi...

      • samaamieltää

        Hän on kyllä kyseisen kaupan pelastaja, en muusta syystä siellä käykään. Kauppias itse oikea harakanpelätin


      • ässäläinen

        S-marketissa on kans joku kesätyöntekijä, taisi nimi olla Tytti. Hän erinomainen asiakaspalvelija.


    • Vakiasiakas

      S-marketissa on ennen ollut kyllä tosi hyvä asiakaspalvelu mutta nyt viimeaikoina isot miinukset kaupalle, pitkät jonot kassoilla kun ei ole kuin yksi tai kaksi kassaa käytössä ja uutena ilmiönä hyllyt ovat tyhjänä varsinkin maidot ja leivät! Meneekö kaupalla niin huonosti että siellä on loppuunmyynti alkanut??

    • paskaankyllästyny

      On se perhana kumma juttu että vielä 27 ikäseltä jaksavat s-marketissa henkkareita kysyä, ja vieläpä kahtena peräkkäisenä päivänä. Eiks tää joo mee vähän hei liiotteluks!?

    • Possiopössiö

      No kylähän on Pösiö.

    • Ruskailija

      Olen saanut erittäin hyvää palvelua jokaisessa kaupassa Posiolla. Myös S-Marketissa kuin K-Marketissakin, kyllä molemmissa kaupoissa kauppiaina ovat kauppiaat isolla K:lla. Osaavat varmasti hoitaa hommansa. Lisäksi siellä asuu ystävällisiä, mukavia, auttavaisia ihmisiä. Ja luonnoltaan ja maisemaltaanhan se on Suomen yksi kauneimpia paikkoja. Olkaa Posiolaiset ylpeitä paikkakunnastanne. Onneksi olen aikoinani rakentanut mökin juurikin Posiolle kaikista niistä vaihtoehdoista joita mielessäni punnitsin.

    • Pösilöposio

      S-marketissa ei ole kauppiasta eikä tule olemaan. Se on vain ja ainoastaan myymäläpäällikkö joka harjoittaa ammattia toisten rahoilla toisin kuin K-kauppias joka vastaa kaikesta omilla rahoilla.

    • poropoikha

      Joko sieltä huoltoasemalta on se hamppi hävinny?

      • hoksoti

        On useampikin huoltoasema. Mistähän on kyse kun itse en ole hamppiin törmännyt!


    • JLRkjh

      Sorakieli kemijärveltä joskus raataili satujaa yhesä huoltoasemalla sitäkö tarkoitti?

    • kkalllee

      Mulle Rovaniemeltä kerto kerran olevan yks jätkä en tiedä oisikho sama. Ei oo ongelmia ollu10

    • hungrygurdy

      Posio on kaikessa jälkeen jäänyt paska kylä. Vihaan koko paikkaa.

    • Kantaasiakas

      Älkää nyt jaksako valittaa, kyllä posiolla kummassakin kaupassa hyvä palvelu, itse tykkään käydä ässässä, melkein jokaisen myyjän kanssa tulee jutusteltua niitä näitä ja heti päivä paranee, siinä kaupassa irtoaa hymy jos toinenkin!

      • anitafani

        kyllä näin on! varsinkin savolais-anita saa hymyn aikaseksi millon vaan.


    • posit-iivar

      Olisi töitä Posiolla, mutta ei taida kannattaa vaihtaa 😀

    • Kesäturisti

      Näin kesäturistin näkökulmasta ei mulla ainakaan mitään valittamista ole palvelusta! Ihan samalaista kuin muuallakin :)

    • Anonyymi

      Vihaan koko paikkaa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe