S-ale jopa -60%.

halvennusta

21

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KieroS

      Joo tosi halpaa, kun kauppaan mennessä ei tiedä onko edes mitään vanhenevaa alennuksella. Ei kiitos! Tyhjän saa pyytämättäkin. En onneksi ole niin huono-osainen, että tuollaisen perässä menisin kauppaan

    • 669874

      Houkutus mennä kauppaan myöhemmin ja näin saadaan asiakkaita illaksi. Toisaalta se antaa kuvan että myöhään käyvät ovat köyhiä joilla ei ole varaa ostaa aikaisemmin. Näinkö erotellaan köyhät rikkaista?

      • ponupoonus

        Ei tuossa varmaan eri yhteiskuntaluokkia ole tarkoitus löytää, koska ovathan aika monet rikkaatkin nuukia. Monet ovat jopa keränneet omaisuutensa säästämällä ja sijoittamalla.

        Viimeisen käyttöpäivän elintarvikkeet on sama yrittää myydä pilkkahinnalla pois muutama tunti ennen vuorokauden vaihdetta. Säästäähän siinä ainakin roskiin kantamisen vaivan ja siinä mielessä henkilökunnan työaikaakin.

        Ainoat jotka ei tästä pidä ovat suomalaiset maajussit. He haluaisivat tuottaa ruokaa vaikka suoraan kaatopaikalle, jotta saisivat lisää tuloja. Eivät ole siis kauhean eettistä porukkaa. Saastuttavat ahneuksissaan Itämerenkin.


      • SivustaSeuraava

        Heh, maajusseja taas syytellään. Millä logiigalla suoraan kaatopaikalle tuotettuna jokin tuote tuo lisää yrittäjälle tuloja? Päinvastoin, sehän maksaa jos niitä sinne alkaa roudaamaan.

        Ja noiden puheiden johdosta, toivottavasti tuotat itse kaiken oman ruokasi ja juomisesi ettet vain vahingossakaan tue tätä niin kauheaa maataloutta. Muutenhan juttusi ovat täyttä tekopyhyyttä?

        Ai niin, mutta silloinhan olisit itse inhoamasi ryhmän edustaja. Eli luultavasti heidän tuotteensa kyllä kelpaa, vaikka sitten toisaalta tekopyhänä täällä huudellaan kuinka kauheaa on kun pitävät sutkin hengissä.

        Hieman valoja päälle sinne vihan ja inhon keskelle!


      • ponupoonus
        SivustaSeuraava kirjoitti:

        Heh, maajusseja taas syytellään. Millä logiigalla suoraan kaatopaikalle tuotettuna jokin tuote tuo lisää yrittäjälle tuloja? Päinvastoin, sehän maksaa jos niitä sinne alkaa roudaamaan.

        Ja noiden puheiden johdosta, toivottavasti tuotat itse kaiken oman ruokasi ja juomisesi ettet vain vahingossakaan tue tätä niin kauheaa maataloutta. Muutenhan juttusi ovat täyttä tekopyhyyttä?

        Ai niin, mutta silloinhan olisit itse inhoamasi ryhmän edustaja. Eli luultavasti heidän tuotteensa kyllä kelpaa, vaikka sitten toisaalta tekopyhänä täällä huudellaan kuinka kauheaa on kun pitävät sutkin hengissä.

        Hieman valoja päälle sinne vihan ja inhon keskelle!

        Maajussi ei ole yrittäjä, vaan tukiaisilla elävä keplottelija. Touhun sivutuotteena saattaa toisinaan syntyä jotain ravinnoksi kelpaavaa, mutta keskimäärin suomalainen tukijussi tekee ympäristölleen enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

        Eikä kannata alkaa nimittelemään syöttävää kättä, eli tukiaiset maksavia veronmaksajia.

        Ilman tukiaisia verotusta voitaisiin laskea, esimerkiksi poistaa elintarvikkeiden arvonlisävero, jolloin ruuan hinta laskisi entisestään.


    • Ompukkainen

      Täydellisen fantastinen idea kauppiailta. Tuo toimii erittäin hyvin meille työläisille. Voi poiketa ylitöiden jälkeen hakemassa seuraavan päivän tai jopa viikon, ruokatarpeet.

      Itse, lähdettyäni toimistostani tehtyäni töitä kahden edestä, tunnen olevani etuoikeutettu kun alennetuilla eineksillä voin venyttä penniä ruokaostoksissa säästämällä!

      Suurkiitos kauppiaille alennusideasta!!!!!!!

    • kaikkialle

      Saisi olla vaan koko suomen prismoissa. Miksi vain hok-elanto?????????

      • w3f3g3g

        Samaa minäkin ihmettelen, että miksi tätä ei voi olla koko suomen prismoissa?


      • os.kauppa

      • samatreelle

      • ihmeellistä
        samatreelle kirjoitti:

        Tampereen alueen prismat ovat ainakin 22.00 asti auki joten sinne vois ainkain tehdä saman, mutta ilmesti näillä alueilla on eri johtajat jotka näistä asioista päättää.

        Siis pirkanmaan ok:hon kanssa sama.!!! ,koska ovat 22.00 asti auki!!


    • ostoksilla123

      halpuutus tarkoittaa S-liikkeissä aivan muuta kuin yleinen kielenkäyttö antaisi ymmärtää. Se tarkoittaa halvalla vedättämistä/halveksuntaa.

      Juuri aamulla kävin S-liikkeessä jossa ovessa on isoilla kirjaimilla Halpuutimme hintoja! Siis ovesta sisään ja ostoksille. ostin ne tavanomaiset ja katso: Joidenkin tuotteiden hinnat olivat yhtäkkiä nousseet yli 30% enkä mitään alenevan suuntaista hintaliikettä kykene havaitsemaan.

    • tarkkanakaupassa

      Kävin Lidlissä perjantaina, ihmettelin kun ainakin kaksi tuotetta oli isolla ale-lapulla. Niiden tuotteiden alennus oli mun käsityksen mukaan loppunut keskiviikkona. Tuotteet olivat myslipatukat ja suklaakeksit kreemitäytteellä. Luulenpa että vanha hintaale jäänyt hintalappuun ja kassalla ehkä normaali hinta. En ostanut koska tiesin että hinta ei ollut enää voimassa, enkä tarvinnut ko. tuotteita. Mutta ostikohan joku muu normihinnalla ja luuli että alennushinta. Tämän takia otan aina kuitin kassalta ja tarkistan.
      Voihan toki olla että onkin vielä myyty alennuksella, mutta joskus aikaisemmin kun aleaika umpeutunut, on vaan alelappu jäänyt ja hinta normaali. Jos noin oli tällä kertaa, on melkoista huolimattomuutta tuollainen.

    • järjetöntä

      Onhan tuokin tapa saada ahne kansa liikkeelle illalla. Muuten kaupat klo 20 jälkeen typötyhjiä. Nyt voidaan julkisuudessa sanoa että kyllä kannatti tämä aukioloajan pidennys. Mutta mites kohta saadaan jengi ostamaan klo 13-18?

      • Migdiada

        Kauppoja on turha pitää auki siesta-aikaan. Kaksi vuoroa riittää ja keskipäivällä kaupat kiinni. Eli avoinna 6-12 ja 16-22.

        Lisäale iltaisella on hyvä juttu, koska vähentää hävikkiä. Viimeisen käyttöpäivän tuotteista kun on hankkiuduttava eroon kyseisen vuorokauden aikana.


    • sisäfilepihvi

      Herätkää jo! :D Ei niitä -30% tai sitten 60% ole juurikaan klo 21 jälkeen!!!!

      • hyväjuttu2

        Eihän niitä pitäisikään olla. Sehän on tuon alennusmyynnin tarkoituskin; vähentää hävikkiä. Kauppa on onnistunut silloin hyvin, jos alennustuotteet ovat loppu ennen sulkemisaikaa.


      • ilta_virkku

        Samaa mieltä ja eikös tässä hyödy myös kuluttaja jos on siihen aikaan liikenteessä.
        Mitä pienempi hävikki sen parempi ja jos joku tuote on halvempi niin mitä valitatte?
        Olen tehnyt markettisiivouksia, alken aamuyöstä.. niin ne edellisen päivän aletuotteet kerätään vaan aamulla pois ja viskataan paalaimen. HeVi erikseen biojätteeseen.
        Hyllyt käydään uudelleen läpi ja uudet -30% laput päiväksi.

        Kyllä joku -60% ale voi olla todellinen säästö vaikkapa isolle lapsiperheelle, vaikka se oliskin vasta illalla.

        On se kumma kun ei edes alennus kelpaa, siitäkin pitää valittaa.


    • tarkkanakaupassa

      Korjaus aikasempaan viestiini. Oikein on Lidl hinnoitellut. Katsoin uusinta tarjouslehtistä ja siinä muutamat tuotteet olivatkin noin kahden viikon alennetulla hinnalla. Tosin mainosilmoitus oli mielestäni hieman hämäävästi, itse sain aluksi sellaisen mielikuvan että nämä muutamat tuotteet kuten wc paperi, perunamuusijauhe ja ketsuppi olisivat pysyvästi halventuneet, mutta alhaalla olikin tarjouksen päättymisajankohta. No, tarkkana kannattaa mainoksetkin lukea.

    • miinussata

      Tämä kokeilu laajenee ilmeisesti myös muuhun Suomeen? Onko aikataulusta tarkempaa tietoa?

    • ruokaaapöytään

      Muakin kiinnostais, milloin alennus tulee Pirkanmaan Prismoihin. Näkyi uutisissa vaan, että lähiaikoina...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1496
    Aihe