Miksi "elävään" ravintoon kuuluu keitetyt pavut?

loogisuus_hukassako

Olen lukenut muutamaa elävän ravinnon kirjaa, ja kaikissa käytetään papuja jotka on kiehautettu idättämisen jälkeen. Kaikki muu kuumennettu ruoka on kuitenkin pannassa. Mitä järkeä siinä on? Jos kerran ruuan kuumentaminen on haitallista, eikö keittämistä vaativat pavut pitäisi jättää kokonaan syömättä? Nehän on kaikki entsyymit menettänyttä, "kuollutta" ruokaa. Tai jos keitettyjen papujen syöminen on ok, miksei myös keitetyt viljanidut ja muu kuumennettu ruoka ole ok?

5

107

Vastaukset

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

  1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

    Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
    Maailman menoa
    87
    3502
  2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

    Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
    14
    1615
  3. MURHA hämeenlinnassa

    Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
    Hämeenlinna
    57
    1153