Miten saada mureaa lihaa

eipohjallisia

Kun lukee noita ruoanlaittoohjeita jäniksestä niin ihmetellä täytyy kuinka jotku väittävät saavansa jäniksen lihan uunissa mureaksi. Olen kokeillut laittaa sitä mutta kengän pohjan sitkoa tulee uunissakin.

Onko joku saanut jänistä uunissa oikeasti mureaksi ?

9

2263

Äänestä

Vastaukset

  • Riiputa eli raakakypsytä pupu ensin ..

  • hauduttamalla onnistui.

  • ..vai hauduttamalla. Ite haudutin noin 10 tuntia , tulos. Kengänpohjaa!

  • Keitä suolalla,pippureilla,porkkanalla ja sipulilla maustetussa liemessä ylikypsäksi, iroita lihat kalvottomaksi ja paistat lihapalat sitten voi-öljy seoksessa. Ah miten oli suussa sulavaa. "joka keitetyn paistaa , se makian maistaa#

  • Riiputtamaton eli esikypsentämätön riista jää sitkeäksi, riittävä riiputus takaa murean lopputuloksen...

  • jäniksessäkin mureuden ja maun ratkaisee jäniksen ikä ja sen käyttämä ravinto, joskus sydäntalvella ammutun vanhan jäniksen lihaa pitää riiputtaa pitkään ja siltikin vaatii pätevän kokin että paisti on murea ja maukas. keväällä syntynyt ja alkusyksyllä saaliiksi saatu jänis kypsyy kuin kananliha ja on maultaan niitä parhaita lihoja. kanalintuja en samaan pöytään kelpuuta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.