Kulttuuria harrastavat miehet onnellisia ja....

terveitä. "Monikulttuurisuus tarkoittaa tilaa, jossa yli 90% yhteiskunnan jäsenistä on runsaspigmenttisiä ihmisiä, joiden annetaan ilmentää itseään vapaasti. Monikulttuurisuuden vastakohta on vain valkoihoisista eli rasisteista muodostuva yhteiskunta, joka on kulttuuriltaan köyhä. Kun ylemmän rodun ainesta sekoittuu joukkoon, muuttuu kulttuuri asteittain hieman rikkaammaksi. Täysin afrikkalaisgeeninen väestö on kaikkein monikulttuurisinta ja rikkainta. "

Olen yrittänyt harrastaa monikulttuurisuutta pokaamalla tummahipiäisiä naisia, mutta minun kulttuurini ei heille kelpaa. Minä en kuulema harrasta "KELAAMISTA, SOSSUAMISTA, autonrenkaiden polttamista, seiniin nojailua ym, missä tämä monikulttuurisuus kulminoituu. Ja koska tämä sama puute vaivaa useita suomalaisia miehiä, niin eduskunta on jo joutunut tuomaan Somaliasta, Irakista ja Afganistanista huippuosaajia kannattelemaan mm. rautatieasemien, ostoskeskusten seiniä ja tarkkailemaan liukuportaiden toimivuutta. Työ-asuksi heille on valittu Armanin puku.

Minkä laista kultturia sinä harrastat, peppureiistä kirjoittelevat voivat jättää tämän ketjun väliin.

Alla olevalla videolla Makkonen juhlii Kekriä, kun valkoinen mies on saanut sadon seipäille ja talveksi on lautaselle puurua:D


https://youtu.be/cgBXhqziZ7o

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikas monikulttuurisuus... höpö höpö. Minkälainen tynnyrissä kasvanut puusilmä ihailee jotain yksittäistä kulttuuria, rotua tai kansallisuutta yli muiden?

      Vaikka olen elänyt suhteellisen pienellä alalla ja tutustumiseni muihin kulttuureihin voisi olla kokemuksellisempaa, en ole vielä nähnyt mitään ylitse muiden parempaa rikastuttajaa oman suomalaisuuteni valossa. Sikäli, Suomeen on aina helppo palata, asua ja elää, sekä on jo tietoinen epäkohdista joihin voi vaikuttaa tai joihin ei, suuria yhteentörmäyksiä itse kantavaestöön ei tarvitse pelätä syntyvän kuten muualla.

      Eri kansallisuuksien kesken sidotut parisuhteet muuten eivät ongelmiltaan juuri poikkea kuin samankaan kesken solmitut. Itse asiassa ongelmia monesti tuntuu hieman olevan enemmän ja vaatii sopeutumista. Esim ranskalainen ystäväni valittaa että thaimaalainen vaimonsa tekee aivan liikaa töitä, ei koskaan lomaa. Toisessa maassa asuva sisareni on joutunut sietämään eteläamerikkalaisten melko perhekeskeisen elämäntyylin, perhe tulee iholle joka asiassa ja kaikki asiat ovat perheenkin asioita. Italiassa asuva läheiseni pitää uudesta suvustaan, mutta kyllä suomalaistyttö joutuu kohtaamaan sielläkin nuoren naisen aseman toisenlaisena kuin syntymämaassaan. Itse en voisi kuvitella alkavani suhteeseen vaikkapa intialaisen kanssa. Mukavia poikia (nuorempi väestö) mutta vaikka perinteitä rikotaan yhden toimesta, ei sama koske koko sukua. Esimerkiksi naisen asema muuttuu kovin hitaasti, kuten moni muukin asia, johon jokainen oppii syntymästään saakka.

      Maahanmuuttajiin en ole tutustunut. Minua vierastuttaa joidenkin ihosteleva tapa tutustua toiseen. Ja asioita jotka eivät ole itsestäänselviä, pidetään sellaisina. Vietnamilaiset maahanmuuttajat ovat muuten ystävällistä, mukavaa väkeä. Ja työteliäitä, kuten aasialaiset yleensäkin. Mutta ei mikään kulttuuri ole ylitse muiden. Kaikissa on omat hienot ja vieraammat ominaisuutensa. Kuten suomalaisissa yksilöissäkin.

      • Nyt lähti silmä lapasesta! Turha ainakaan minua on moittia siitä, että olen kasvanut köyhästä kulttuurista tunnetussa suomessa. Minä olen vain sivustaseuraaja, kun uus-suomalainen Makkonen lyö mämmituokkosen roskiin ja toteaa, tämä on paskaa. Makkosen mielestä Idi Amin oli suuri monikultturismin isä, joka ei koskaan olisi tehnyt koivupuusta omituisia kyhäelmiä. 1. http://bit.ly/1UcapXD 2. http://bit.ly/1Ucaz1l


      • modelli kirjoitti:

        Nyt lähti silmä lapasesta! Turha ainakaan minua on moittia siitä, että olen kasvanut köyhästä kulttuurista tunnetussa suomessa. Minä olen vain sivustaseuraaja, kun uus-suomalainen Makkonen lyö mämmituokkosen roskiin ja toteaa, tämä on paskaa. Makkosen mielestä Idi Amin oli suuri monikultturismin isä, joka ei koskaan olisi tehnyt koivupuusta omituisia kyhäelmiä. 1. http://bit.ly/1UcapXD 2. http://bit.ly/1Ucaz1l

        Mun mielestä se silmä joka kritisoi omaa kulttuuriaan kertoo piilotusta häpeästä. Sitten jalustalle nostetaan just joku tuollainen mulkku Amin jonka hirmutekoja ihannoidaan sankarillisina tekoina. Vaarallista sakkia, nämä oman kulttuurin halveksijat.


      • Haluan muistuttaa kaikkia siitä, että eri korttien vetäminen esille kertoo oman tarinansa siitä, kuinka eletään maassa maan tavalla.


      • iso_karvainen_mies
        elisakettu kirjoitti:

        Mun mielestä se silmä joka kritisoi omaa kulttuuriaan kertoo piilotusta häpeästä. Sitten jalustalle nostetaan just joku tuollainen mulkku Amin jonka hirmutekoja ihannoidaan sankarillisina tekoina. Vaarallista sakkia, nämä oman kulttuurin halveksijat.

        Ei modelli ukki mistään oikeasti mitään tajua D:


      • iso_karvainen_mies kirjoitti:

        Ei modelli ukki mistään oikeasti mitään tajua D:

        Tajuan sen verran, että tänään pidetään Earth Hour sammuttaa valot lauantaina päivää, mutta tämä ei koske sinua, koska sinun valot ovat sammuneet jo aikoja sitten, josko ovat koskaan palaneetkaan! Sama koskee suomen hallitusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      68
      5463
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      61
      3664
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      152
      2708
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2156
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      102
      1943
    6. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1299
    7. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1277
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1258
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      195
      1212
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1136
    Aihe