Panopuu toivoisi romantiikkaa elämäänsä

pohdintaa

Miten saisin mieheni tajuamaan kun suoralla suomen kielellä päin naamaa sanottunakaan ei mene jakeluun. Jos haluu saada on pakko antaa! Mies käy töissä 7-15 joka päivä ja miettii töiden jälkeen et mitähän tänään tekis. Vaimo pyörittää yritystään, kotia(siivous, pyykit, kauppa, juoksevat asiat-myös miehen)nalkuttaa usein! (Huom. turhautunut, katkeroitunut) roolina äiti, vaimo, pomo, ystävä,yrittää "palvella" kaikkia että muiden elämä olis helpompaa. Kukaan ei kysy tai kuuntele mitä MINÄ joskus haluaisin ja toivoisin. Ei tule kukkia ja romantiikkaa ei edes hierontaa enää. Hierontaa sain seksin vastineeksi... Joskus vihjailen et olis kiva mennä kaksin syömään ja siitä ilta jatkuis...mutta ei, se joka lauantainen saunaseksi. Äijä odottaa sohvalla että teen aloitteen, kun ei itse viitsi turhaan yrittää.Kyllä vi...tuttaa. Sit vielä toi äijä jaksaa ruikuttaa kun mua ei haluta enkä koskaan yllätä häntä-seksillä tietty. Olis JOSKUS kiva tuntea olevansa arvostettu ja ainoa NAINEN maailmassa, siis NAINEN eikä mikään panopuu. Enkä ole edes paskemman näköinenkään et välillä miettii miks tuhlata elämäänsä tohon narsistiin. Mutta kun on kasvatettu tällaiseksi et periksi ei anneta ja muiden tarpeet omien edelle. En haluis katua sit vanhana : ( taidan katua jo,25 vuotta takana

21

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ootteko puhunu asiasta...HUOM ei riidelty...vois helpottaa...

    • suositelua

      Tilanteesi näyttää perin normaalilta . Järjestelynne on ajautunut omiin uriinsa liian kauan . Alkumetreillä pitäisi molempien opetella yhteiseen haasteeseen jossa huusholli ei yksin jää muijan vastuulle . Kyllä siinä halut katoavat . Radikaali remontti , ota ero mene töihin ja hoida pienentynyt oma huusholli .

    • Niitti333å

      Jätä se paska. Siinä ratkaisu, ei se äijä muuksi muutu.

    • kokeileppasjoskus

      No jos vaikka yllättäisit miehes joskus seksillä, vois sitten huomioida sinuakin ja viettää sitä aikaa kahden kesken. Mutta jos valitat ja nalkutat, niin kohta ei tule töistä kotiinkaan, vaan painuu muualle.

    • Asuuko teillä vielä lapsia kotona? Jos ei niin silloin ainakin kahdestaan kotona ollessanne voisit yrittää muuttaa jotakin. Miehesi on alkanut ottaa itsestäänselvyytenä että sinä pysyt kyllä siinä vierellä vaikka hän ei juuri mitään tekisikään. Hänellä on siis periaatteessa elämä ihan hyvin eikä hänestä minkään siis tarvitse muuttua. Ihminen on taipuvainen jumittamaan kaavoihin koska se on tuttua ja turvallista. Ja se myös vaatii vähemmän vaivannäköä. Ehkä miehesi mielestä nykyinen järjestely toimii niin hyvin ettei hän koe mitään tarvetta muutokselle. Ja samalla unohtaa että myös sinun tarpeesi tulee ottaa huomioon. Jos ei toinen halua muuttua niin muuta omaa elämääsi. Anna itse itsellesi huomiota ja romantiikkaa. Tiedän toki että se kuulostaa hassulta mutta ainakin minulla toimii. Jos sinulla on suinkin varaa niin hemmottele itseäsi vaikka käymällä hierojalla. Tai jos ei ole varoja sellaisiin niin tee kotona jotakin mikä rentouttaa ja tuntuu hyvältä (kasvonaamiot yms.)Tee asioita jotka sinua kiinnostavat. Käännä huomio pois miehestä ja lakkaa odottamasta häneltä mitä hän ei kykene antamaan ainakaan juuri nyt. Miehet saattavat herätä jos yhtäkkiä vaimo ei olekaan passaamassa (sama toisinpäin myös) vaan tekee itseään kiinnostavia juttuja ja pitää itsestään huolta. Tee itse itsestäsi nainen, et tarvitse siihen miestä. Seksuaalista itsetuntoasikin voit kohottaa kauniilla alusasuilla jotka ovat vain itseäsi varten jotta tunnet olosi seksikkääksi. Kosketa itseäsi kädellä hitaasti ympäri vartaloa sivellen kun puet tai riisut vaatteet(ei tarvitse olla seksuaalista vaan pelkästään aistillista kosketusta mitä kehomme kaipaa) tai kun laitat vartalovoidetta. Tee kaikki keskittyen siihen miltä se kosketus tuntuu ja nauti siitä. Pidä itsestäsi huolta järjestämällä itsellesi aikaa. Voi olla että myös miehesi herää kun ymmärtää ettet ehkä olekaan itsestäänselvyys ja että voit elää itsenäisesti nauttien elämästä ilman hänen vaikutustaan ja aikaansa. Jotkut ihmiset lakkaavat yrittämästä tehdä vaikutusta sen jälkeen kun puoliso on pysynyt vierellä kauan. Ei tarvitse enää yrittää kun saalis on loukussa. Et varmasti itsekään enää tosin käyttäydy niinkuin silloin kun miehesi tapasit.
      Mutta nyt keskity itseesi ja itsesi rakastamiseen. Se usein unohtuu juuri kaltaisiltasi muista huolehtivaisilta naisilta(ja miehiltäkin).Mutta sinun hyvinvointisi on tärkeää myös että jaksat huolehtia muista. En tarkoita tekstilläni sitä että lähtee kylille rillumaan kapakoihin tai muuta sellaista. Ainostaan että kohentaa omaa elämänlaatuaan ja on itselleen hyvä vaikka toinen ei ole siinä auttamassa. Toki sitä toivoo että puoliso olisi hellä ja haluaisi antaa aikaansa rakkaalleen. On itsekästä kieltää hellyydenosoitukset parisuhteessa oli sukupuoli mikä tahansa. Mutta valitettavasti me emme voi muuttaa kuin itseämme. Yritä nyt tuolla keinolla että laitat huomiosi pois tuosta miehestä ja hänen tekemättömyydestään ja keskityt kohottamaan itsetuntoasi omien juttujen kautta. Katso vaikka puoli vuotta miten mies reagoi ja jos ei herää tai tilanne menee vielä huonompaan suuntaan eikä hän suostu esim. pariterapiaan niin ehkä sitten voi olla eron paikka. Mutta yritä nyt kumminkin kaikki muut kortit ensin kun häntä vielä rakastat. Toivottavasti sinun asiasi ratkeavat hyvällä tavalla ja miehesi herää sinua hellimään.

    • homerandmarge

      Jenna kirjoitti todella hyvin. Itse epäilen että ketjun aloittajalla saattaa olla läheisriippuvaisuuteen taipumusta. Sellaista turhautuneisuutta kirjoituksessa. Kuka oikeasti haluaisi elää noin toisesta riippuvaisena huonossa suhteessa. Tarvesuhde, jossa toinen kasvaa henkisesti on riippuvaiselle kauhistus.

      • 3e34

        Minäkin olen samaa mieltä kuin Jenna. Ajatteleva, tunteva ja rakentava keskustelu voi johtaa parempaan suhteeseen ja perhe-elämään jos on vielä rakkauteen kykenevä ihminen.


    • Mikset vain ala "unohtaa" sen miehen asioiden hoitamista. Aina kun hän sitten moittii sua niin sanoit vain hänelle, että kun sä saat häneltä niin vähän hellyyttä ja seksiä niin se vaikuttaa varmaankin sun muistiin. Että tuntuu kuin häntä ei olisi aina olemassakaan. Tai tietysti on, mutta että hän kuuluu enemmänkin vain "kalustukseen".

      Oletko sä antanut sun äijälle jo liian monet pakit, kun hän ei "viitsi turhaa yrittää"? Eli opettanut vain miehesi siihen, ettei hänen kannata pyydellä sinulta seksiä, kun sitä on tarjolla vain silloin kun sinä sitä satut haluamaan. Miehesi on käytännöllinen, hän tekee niinkuin olet opettanut. Kun hän odottaa, että sä pyydät seksiä kun satut haluamaan, ei hänen tarvitse pahoittaa mieltään siitä, että oma eukko antaa hänelle pakit. Oletko sä ajatellut, että miten sä suhtautuisit, kun sä pyytelisit seksiä äijältäsi ja hän sanoisi, että just nyt hänen ei tee sitä mieli.

      Joskus on ihan kiva olla vain panopuu, kun sitä tapahtuu tarpeeksi usein ja samalla omatkin halut yms. tulee tyydytetyksi. Jos sit on jäänyt joksikin satunnaispanoksi, niin sitten se ei ole kivaa ollenkaan.

    • niinnojoonoon

      Tarkoitatko että hän on tehnyt miehestään itsestään riippuvaisen impotentin.

    • MATSUIHIN

      MISTÄ SÄ KEKSIT ITSELLESI NOIN RUMAN NIMEN TOTTA HITOSSA SINULLA ON OIKEUS OLLA VIHAINEN TOI ON MIEHEN PUOLELTA VÄLIN PITÄMÄTTÖMYYTTÄ MINÄ HOIDAN NAISIA JA KUUNTELEN OLEN HIEROJA AMMATILTANI JA KÄYN KOTONA HIERONNAT TEKEMÄSSÄ JA MUUT HOMMAT ÄLÄ ARVOI ITSEÄSI KULTA

    • 40v-sinkkumies

      Äijäs on tottunut että saa ne jutut ja seksin aina kun haluaa eikä se usko että uskallat jättää sitä. Naisissa ei ole munaa pistää äijäänsä ruotuun kun pitää sua itsestäänselvyytenä. Miehes ei ole romanttinen ja that s it.

    • katkeruuspois

      Koti ei ole yritys, aikuiset hoitaa itse asiansa jos ei niin ei niitä kukaan muukaan hoida, katkeruudelta et saa mitään etkä nalkutuksella. Vaikka olen ollut kotiäitinäkin en siivonnut hullunlailla enkä todellakaan ottanut stressiä, se on katsos oma valinta kumpi on tärkeämpää oma jaksaminen vai vieraskorea koti. Kyllä se mieskin tekee itselleen suunnitelmia että mihin lähtis, jos kotona nalkuttaa joku katkeroitunut naisihminen eli akka.

    • Miten itse hoidat tai olet hoitanut ''romantiikan'' aiemmin?
      Kannattaa varmasti pyytää mieheltä mitä tahtoo ja käyttäytyä itsekin sen mukaan.
      Pelkän ettet välttämättä halua romantiikkaa koska et tiedä millaista se on.. kynttilät sun muut: tunteet

      • ''pelkän'' = pelkään

        (onkohan tässä joku edit-toiminto jossain)


      • Jäilykkä

        Ei romantiikka ole välttämättä tekoja, kynttilöitä ja yhteisiä syöntejä, se kun on näin, ettei ne ns romanttiset miehet pitkään kiinosta ja heistä erotaan ainakin siinä, kun jostain juoposta paskiaisestakin. Silloin kun minä olin naimisissa niin vaimo tuskin kiitti mitä hänelle toin. Kun pitkään on oltu niin ei sitä romantiikkaa saa tehtyä se on jos on kahden ihmisen välillä. Ei mikään parisuhde kestä samanlaisena vuosikymmeniä kuin aloittajan tapauksessa on. Noin kymmenen vuden yhdessä olon jälkeen naiset alkavat nähdä valve unia siitä ruskea silmäisestä Alffa uroksesta siellä jossain välimeen maisemissa. Miehet puolestaan suunillen samoista asoista romantiikan kohteet mielikuvituksissa muuttuu kun se vakikaveri romantiikka ei tunnu enää miltään. Näin on!! Meille ei merkitse ne kumppanimme tuntemukset enää kellekkään enää kymmenien vuosien jälkeen niin tärkeiltä kuin ne alkuunsa olivat


    • jäilykä

      No mutta onhan se mies kuten miehen kuuluu olla jos sillä on vielä töitä ja kerran se käy töissä ja vielä kyselee mitä senpäälle tekis, niin ei se ens kuulemalta hassumpi mies oo. Eikä se haluu sua sressata sillä että olis ruinaamassa seksiä koska se kerran varttuu, että sinä tekisit alotteen. Mitenkä minusta tuntuu, näin sivullisesta, että sun on syytä tarkistaa miten sulla on itelläs Jos eroot hänestä niin siellä saattaa olla pahempi vastassa. Etkä sinä hänelle mikään panopuu ole, kerran se jaksaa odottaa sun alotettas. Minun mielestä hän kunnioittaa sinua. Mutta yleisellä tasolla se näin onkin, ettei ne kohteliaat ja kunnon miehet ole haluttuja, ehkä sinä oot tyypillinen Suomalainen nainen tässä mielessä. Eroa vaan niinhän ne muutkin eroo kunon miehestä Suomessa. En minä ainakaan miehenä paremmaks tulisi sinun miehestäsi. Jos mies tuosta paranee mitä olet hänestä kirjoittanut niin mies on silloin pilalla se on jo liian hyvä.

    • toivoisi

      Ensin olet opettanut miehesi tuollaiseksi ja sitten valitat seurauksia.
      Miehesi on oppinut mitä ei hänen kannata tehdä, mistähän se tulee?

    • 1102

      Ei kai siinä sitten. Varaat pöydän ravintolasta ja ilmoitat ukolle että nyt mennään. Otat ohjat käsiisi.

      Miksi se pitää aina olla miehen velvollisuus arvuutella mitä naisen päässä liikkuu? Ei kenenkään pää ole lasia. Sinulla on yhtä suuri vastuu.

      Otan tässä esimerkin... Entiset tyttökaverini pitivät kovasti siitä kun suutelin heitä ympäri vartaloa ja hyväilin ja kiusoittelin tuntitolkulla. Hieroin ja leikin heillä ja sain aina kuumiksi. He suorastaan hyökkäsivät kimppuuni kesken hyväilyjen. Ja kauneinta mitä heiltä ikinä kuulin oli että "olen heti ihan märkä kun vain näenkin sinut".

      Entäs viimeisin? Ei pitänyt siitä että suukotellaan. OK, suutelot pois. Ei pitänyt siitä että hyväillään. OK, hyväilyt pois. EI pitänyt siitä että kiusoitellaan tai aloitellaan julkisilla paikoilla. OK, ne pois. Ja mitä se sanoo vähän ajan kuluttua? "Miksei meillä ole hyväilyjä vaan aina mennään suoraan asiaan?". OK, ei sitten mennä...

    • turhannihkeetä

      Taas puhutaan miehen ja naisen välisestä kommunikaatiosta.
      Naiset: Miehille pitää sanoa suoraan asiat, ei kiertäen taikka kaartaen.
      Miehet: Sanokaa ääneen ne pienetkin ajatukset, jotka joskus illan pimeinä hetkinä tulee mieleen (=kahdenkeskistä keskustelua, jota vaaditaan ennen seksiä)
      Avot, eikun romanttisesti panemaan ;)

    • 437573577

      Miehen velvollisuus ei ole tuottaa vaimolleen romantiikkaa eikä vaimon velvollisuus ole tuottaa miehelleen seksiä. Kummankin asian kuuluu tapahtua omasta halusta ja aloitteesta. Jos ei tapahdu, ollaan sitten ilman.

    • Pipolöysälle

      Lähtekää yhdessä ulos. Laittaudu hehkeeks ja hymyile. Toiset miehet huomaavat sinut ja miehesikin tajuaa tilanteen. Lopeta nalkutus. Hoida itseäsi, kauneuttasi ja terveyttäsi. Tee kivoja juttuja, kaikkea mistä tykkäät, jätä kotihommat puolihuolimattomasti taka-alalle. Kokeiltu on, tepsii. Oma mies huomaa uudessa valossa ja käytös muuttuu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe