Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Euroviisut taas törkeää politiikkaa

Ugjgjgjvjvjvjv

Uskottavuus euroviisuissa laulukilpailuna on täysin mennyt....voisi lopettaa minun mielestäni kokonaan....

Suomikin ehkä pärjäisi paremmin jos laulaisi kappaaleen EU liittovaltion puolesta..koko homma on mennyt poliittiseksi pelleilyksi

25

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäenainakaan

      Aivan kukapa haluaa tuon Voittajavalitusvirren soivan radiossa?

      • maximumhappiness

        Radion pitää soittaa vain biisejä, joiden sisältö on "Love, love, love, sun, sun, sun, let's have a party".


      • sannamust

        Minä kuuntelisin Ukrainan taiteellista kappaletta paljon mieluummin radiosta, kuin sitä roskaa mitä sieltä yleensä tulee. Meidäthän suorastaan aivopestään idiooteiksi lattealla valtavirtamusiikilla ja typerillä juontajilla radiokanavien toimesta.

        Mutta toisaalta Euroviisujen tarkoitushan ei ole etsiä radioon mitään hittibiisejä, niitä varten on kaupalliset toimijat.

        Hyvä voittaja ja upea live-esitys, onnittelut Ukrainalle!


      • ss.natsien.musaa
        sannamust kirjoitti:

        Minä kuuntelisin Ukrainan taiteellista kappaletta paljon mieluummin radiosta, kuin sitä roskaa mitä sieltä yleensä tulee. Meidäthän suorastaan aivopestään idiooteiksi lattealla valtavirtamusiikilla ja typerillä juontajilla radiokanavien toimesta.

        Mutta toisaalta Euroviisujen tarkoitushan ei ole etsiä radioon mitään hittibiisejä, niitä varten on kaupalliset toimijat.

        Hyvä voittaja ja upea live-esitys, onnittelut Ukrainalle!

        Minä taas kuuntelisin aidon kojootin ulinaa mielumin kuin tätä matkijaa


    • Tympeää

      Maailmansotaviisut saa jäädä nyt väliin jatkossa.

      • villevalla

        Ok, jätä väliin.

        Todellisuudessa kaikki politiikka, skandaalit, tunteet ja sympatiat, kannanotot ja muut ärsykkeet vain lisäävät Euroviisujen suosiota. Formaatti on leviämässä jo Aasiaan ja Amerikkaan.

        Aasian maiden kansanäänestyksiä vasta olisikin hauska seurata kotisohvalta... ;-)


    • wewerwerwerwe

      Onneksi venäjä ei voittanut ulkomailla asuvien venäläisvähemmistöjensä äänillä. Sehän se vasta politiikkaa olisi ollut

      • OnneksiJaOnneksi

        Keneltähän luulet niiden Ruotsin 10 ja 12 pisteen vuosittain tulleen? Ruotsalaisilta? Älähän nyt naurata. Kyllä ne ovat olleet niitä Ruotsiin muuttaneita suomalaisia, jotka ovat pistäneet puhelimet laulamaan entisen kotimaansa puolesta.


      • OnneksiJaOnneksi

        Siis ... Ruotsiin muuttaneilta suomalaisilta ...


    • pilaivatjuhlaohjelman

      Euroviisuista on tullut alemmuuskompleksisten lamaan jämähtäneiden ja veloistaan selviämättömien itäblokin maiden valitusareena. Ymmärrättekö mitä tämän "70 vuotta vanhoista jonkun toisen jossain 3ooo km päässä joskus eläneen sotatraumoista rutisevan laulun voitto" merkitsee ?

      Se merkitsee sitä, että ensi vuonna on vuorossa viron valituslaulu TV - tornin kahakasta 1991. Sitten mennään jonnekin tsekkoslovakiaan ja vuoteen 1976 josta lohkeaa seuraava voittolaulu. Ei unohdeta itä-saksaa. Ehhei. voitte olla yhtä varma kuin auringon noususta, että jo ensi vuonna kuulemme muuri-aiheisen laulun.
      israel ei ole edes luultavasti aloittanut ymmärtää, mitkä poliittiset vaikutusapajat ukrainan voitto avasi. golanin kukkulalaulun nuotit odottavat kirjoittajaansa jo.
      typerää vihan vellontaa. ukraina käyttää ensi vuoden viisujärjestelyt jokaista piirua myöten hyväksi nöyryyttääkseen venäjää alemmuuskompleksissaan. Voin jo kuvitella kuinka heidän ensi vuoden ehdokaslaulaja on ex-krimiläinen ja laulaa kaipuusta kotikonnuillensa.

      Iloinen ja positiivinen eurooppalaisia yhdistävä musiikin ja ilon juhla on tärvelty pilalle.

      • viisukatsoja

        Laulakoot ensi vuonna kukin mistä haluaa, se ei kuitenkaan toimi enää toista kertaa.

        Ensi vuonna voittaa joku ihan erilainen biisi sekä tyyliltään että muutenkin. Niin se aina menee.

        Suomen kannattaa taktisesti lähettää ensi vuonna esimerkiksi joku iloinen ja rempseä kesäbiisi. (Se erottuu joukosta, elleivät kaikki muut osaa taktikoida samaa...)


      • ikipessimisti

        Mutta löytyykö Suomesta ketään kokenutta, varmaa, karismaattista ja todella hyvä-äänistä esiintyjää, joka osallistuu viisuihin? Eilistä finaalia katsellessani mietin, että kuka suomalainen esiintyjä täyttäisi nuo kriteerit ja en keksinyt muita kuin Laura Voutilaisen. Ja puvustus on toinen ongelma, samoin koreografiat, show jne. mutta suurin ongelma on melodisen, kauniin, iskevän sävelmän löytyminen... Ei taida löytyä.


      • Huh-hah

        Ensi vuonna Suomen puolesta pitää olla joku Karjalan evakon lapsenlapsi laulaamassa Talvisodasta. Takuulla tulee voitto. Tai sitten laulajan pitää olla pyörötuolilla ja vähintään vielä sokea - säälipiteet irtoa atavarmasti. Viime vuonna oli valittu väärät vammaiset.


    • luinhistoriankirjasta

      1944 raakalaismaiset tataarit olivat saksan ss joukoissa. murhaten , ryöstäen ja raiskaten venäläisiä. stalin otti pultit ja nakkas ne siperiaan.

      • Hyvuuvjvjjbj

        Stalin muuten toteutti neuvostoliitossa samanlaista politiikkaa sitoessaan satelliittivaltionsa siureen neuvostoliittoon kuten nyt tekee merkel tällä pakolaispolitiikalla....kansa vaihtoon..tuhotaan kansallisvaltiot tuomalla uudet kansat muualta..


      • yle.antaa.ylen

        Tataarit tekivät sotarikoksia ss joukoissa myös ranskassa,miksi tästä vaietaan ovatko ss musset lutusempia kuin esim syyrialaiset pakolaiset?


    • rehum

      Politiikkaviisut. Ukrainan biisi olisi pitänyt diskata jo alussa miksi niin ei tehty????

      • humre

        Venäjä, Valko-Venäjä ja Azerbaidzan olisi pitänyt diskata. Korruptoituneet ja takapajuiset diktatuurit eivät ole tervetulleita Euroviisuihin.


    • pppmoneyinn

      Näin on, ja jos, ja kun emme saa Aku Hirviniemeä tai Janne Katajaa tuomaristoon, niin johan on prkl.

      • Provokaatio

        Ukron esitys voitti sanoituksellaan,vaikka Euroviisujen säännöt kieltävät kilpailusta poliittiset sanoitukset, puheet ja eleet.


    • eienääeuroviisuja

      Ukraina ilmoitti jo hyvissä ajoin että boikotoi viisuja osallistumatta niihin seuraavana vuonna jos venäjä voittaa euroviisut. Ukrainan kappale oli poliittinen kannanotto ja se olisi sääntöjen mukaan kuulunut diskata viisusita kokonaan tai sitten vaihtaa kappaleen sanoja . Ukrainan edustaja vielä muistaakseni kertoi jossain haastattelussa ennen viisuja miten henkilökohtainen kappale on hänelle ja miten paljon hänen isovanhempansa ovat kärsineet venäjän/stalinin takia.

      Armenian ympärille rakennettii kohu siitä typerästä lipusta mikä ei edes ollut mukana Armenian esityksessä eikä edustajan kappaleessa ollut mitään poliittista viittaavaa ja Armenia sai tästä syystä diskaus varoituksen kisoista, mutta Ukraina ei .
      Venäjän edustajasta taas oli tunteja ennen finaalia esillä alaston kuvia ja muuta "skandaalimaista" .
      Tanska sotkee pisteet ja mikä takaa ettei tälläistä " virhettä" olisi käynyt muillekin raadeille. Ukraina ei edes saanut yleisöltä eniten ääniä, vaan Venäjä sai. Venäjä tosin olisi muutenkin ollut yleisö äänien perusteella sijalla 2 ja Australia olisi voittanut , jos nuo yleisö äänet nyt ovat vielä korruptio vapaita.

      Tuntuu vain siltä että koko tarkoitus olikin vaan "pelata" Venäjä ulos kisoista ja "näpäyttää" sitä . VIisujen jälkeen joku Venäläinen politiikko antoi lausunnon että viisuissa oli selvää poliittista toimintaa ja että Ukraina voitti poliittisilla tuomaripisteillä ja että Venäjän ei pitäisi osallistua seuraaviin viisuihin ollenkaa koska viisuista on tullut poliittinen näyttämö.

      Eli Ukraina saa ottaa poliittisesti kantaa ja boikotoida viisuja ja se on ihan ok ja liikuttavaa, mutta Venäjä ei saa ottaa viisujen poliittiseen toimintaan kantaa , silllä se on Stalinismia ja probagandaa.

      En nyt valita sitä että Venäjä ei voittanut, sillä en edes pitänyt sitä kisan parhaimmistona, mutta tuo poliittinen vehkeily ja laskelmointi oli niin pahasti läpinäkyvää, että se kertoo jo sen miten euroviisut ovat menettäneet alkuperäisen tarkoituksensa ja "hyvän hengen" .

      Todella törkeää oli myös muita maita kohtaan että euroviisuista tuli tänä vuonna Ukrainan ja Venäjän poliittinen näyttämö ja oikeasti hyvät kappaleet jäivät täysin huomiotta tämän fiaskon takian. Itävallan ,Croatian tai Unkarin esimerkiksi olisi kuulunut olla kärki kolmikossa tänä vuonna ( vain oma mielipiteeni)

      ja mitähän ihmettä Australia tekee viisuissa? Briteillä on siis nyt käytännössä 2 viisu edustajaa joista toinen pääsee aina automaattisesti finaaliin.

      • VapaaUkraina

        Venäläiset voivat jatkossa järjestää omat viisunsa Krimillä. Siellä Venäjä saa aina vähintään 97% annetuista äänistä.


    • Panttilan_Juska

      Näin se pikkuhiljaa etenee kaikilla rintamilla: euroviisut voitti muslimi, Lontoon pormestariksi valittiin muslimi.

      • Etulinja

        Tosiasioita Krimin tataareista natsi-Saksan apureina Krimillä.

        The FACTS about #CrimeanTatars, and not the current western lies 26m


    • Teemujohannes

      Näin on,kilpailujen nimi on: Eurovision SONG contest,ei siis Eurovision POLITIC contest

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe