Tulisielukoulu- torontolaishenkinen, varokaa!

Anonyymi

Tulisielu-opetuslapseuskoulu on jatkumoa torontolaishenkiselle Tulisielukonferenssille, jossa oli äärikarismaattisia torontolaishenkisiä opettajia.

Tulisielukonferenssin opettajalistalta löytyivät mm Cathy ja Gordon Harris! Keitä he ovat: CATCH THE FIRE Raamattukoulun JOHTAJAT!

http://catchthefire.com/media/profiles/gordon-cathy-harris

Catch the Fire on kansainvälinen liittouma kirkkoja ja koulutusta ym, joka on saanut alkunsa Toronton herätyksestä ja ihailee sitä ja jatkaa sen linjoilla edistäen torontolaisuutta koko maailmassa.

http://catchthefire.com/about

Tulisielukonferenssissa opettajina oli muitakin kyseenalaisia henkilöitä kuten mm Mika "Herzogin maahantuoja"Jantunen ja Patric Tiainen.

Tulisielu-konseptiin on nyt lisätty myös Tulisielu-opetuslapseuskoulu, jonka johtohahmona on torontolaisuutta ihannoiva Vapaakirkon uusi pastori Henna Saarinen. Hän on itsekin opiskellut Torontossa mainitussa torontolaisuutta edistävässä koulutuksessa jo aikoinaan ja on sittemmin pitkään rakentanut yhteyksiä sieltä torontolaisuuden päälinnakkeesta tänne Suomeen.

Koulusta tietoa täältä:

http://tulisielu.com

Pelkästään tuon linkin mainoksen lukemalla Tulisielu-konseptin torontolaisuuskytkökset eivät paljastu. Toronton herätyksen ja torontolaisuuden ihailijat välttelevät asioista puhumista niitten oikeilla nimillä ja torontolaisuutta yritetään tuoda esiin aina uusissa paketeissa.

Kannattaa olla tarkkana ja tutkia asioitten taustoja ennen kuin ryntää mihinkään!

37 kommenttia

Vastaukset

 • Hyvä, että näistä asioista puhutaan ja varoitetaan niitä, joille torontolaisuus ei ole ilmiönä tuttu ja tunnistettava. Nykyään torontolaisuutta levitetään usein hyvin salakavalasti.

  • Minä löysin torontolaisuuden kautta väkevän voiman ja voitelun. Että suus kiinni äläkä tuomitse!

  • KokouksissaOllut kirjoitti:

   Minä löysin torontolaisuuden kautta väkevän voiman ja voitelun. Että suus kiinni äläkä tuomitse!

   Voitelun kyllä olet voinut saada, mutta se on tällöin pahasta lähteestä tullut voitelu, samasta kuin kundaliinivoimat idän pakanallisissa uskonnoissa. Kundaliinigurut vapisee, tärisee ja sätkii sekä kiekuu eläinäänin ihan samoin kuin torontolaisuuteen ajautuneet. Näitten voimien taustalla on S.a.atana eikä Jumala. S.a.atana osaa naamioitua Valon lähteeksi, vaikka on pimeyden ruhtinas.

   Rukoile apua, jos torontolaiskokouksissa olet sätkinyt ja kokenut saaneesi jonkun voitelun. Pelastaudu siitä ansasta!

  • Kuulehan, kundaliini aiheuttaa tuollaista käytöstä vain silloin, jos se on herätetty liian voimakkaasti ja liian varhain. Kun prana virtaa esteettä sushumnanadissa idan ja pingalan yhdistyessä, voin taata, ettei se aiheuta mitään muuta, kuin puhdasta iloa ja rakkautta.

  • VaroJaPelastaudu kirjoitti:

   Voitelun kyllä olet voinut saada, mutta se on tällöin pahasta lähteestä tullut voitelu, samasta kuin kundaliinivoimat idän pakanallisissa uskonnoissa. Kundaliinigurut vapisee, tärisee ja sätkii sekä kiekuu eläinäänin ihan samoin kuin torontolaisuuteen ajautuneet. Näitten voimien taustalla on S.a.atana eikä Jumala. S.a.atana osaa naamioitua Valon lähteeksi, vaikka on pimeyden ruhtinas.

   Rukoile apua, jos torontolaiskokouksissa olet sätkinyt ja kokenut saaneesi jonkun voitelun. Pelastaudu siitä ansasta!

   Tässä lisätietoa:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Nadi_(yoga)

 • FIRE! Keuruu henki valtaa perho selkomaa campos FIRE FIRE! SUMMERFEST!

 • Kukaan, joka ei tunnista torontolaisuutta eksytykseksi vaan pitää sitä siunauksena ei ole pätevä opettamaan Raamattua saati johtamaan mitään raamattukoulua.

  Henna Saarinen johtaa ihmisiä eksytykseen. Ei auta, vaikka hän on pastori, pikakoulutettu pastori Vapaakirkon omassa opinahjossa. Harhassa hän on ja pahasti, kun edistää torontolaisuutta Suomessa ja tuo torontolaisuutta edustavia opettajia Suomeen.

  Vapaakirkon johdossa ja koulussa muutenkin jyllää torontolaisuus ja sitä arvostetaan edelleen. Se ei ole minnekään koskaan Vapaakirkosta hävinnytkään ja nyt Henna Saarisen valmistuttua pastoriksi ja alettua ajamaan torontolaisia tapoja ja opetuksia yhä laajemmin torontolaisuus tulee epäilemättä vain vahvistumaan Vapaakirkon piirissä.

  Miten käynee Vapaakirkon ja sen jäsenten...Herra auttakoon heitä ja vetäköön ihmisiä eksytyksen pimeydestä vapauteen.

  • Uuskarismaattiseen eksytykseen hurahtaneet helluntalaiset kuten Juha Lehtonen, Mika Yrjölä, Jarno Piipponen yms väärää tulta edistävät tyypit hengaavat torontolaisten vapaakirkkolaisten (esim Henna Saarisen) sekä muitten eksyneitten kuten Patric Tiaisen, Mika jantusen, Liukkosen yms kanssa.

   Piiri pieni pyörii ja laajenee jatkuvasti... Mihin tämä Suomi onkaan menossa.

  • Ne, jotka EIVÄT ole HereaSSA, kadotukseen.

  • ..siis, eivät ole HERRASSA; kadotukseen.

 • Mistä kiikastaa? Eikö uskonnolliset tapahtumat enää lämmitäkään kristityn sydäntä? Ihmeellistä vaahtoamista! Rauhoitu vähän herran henki pian pakenee ja säikähtää.

  • Hengellisesti raittiit tilaisuudet kiinnostavat minua ja lämmittävät sydäntä. Sen sijaan pahasta lähteestä oleva vieras tuli ja epäraittiit tilaisuudet kammottavat kuten Jeesuksen opetuksen mukaan kuuluukin. Pahuutta ja S.a.atanan voimavaikutuksia tulee kavahtaa ja välttää ja niistä tulee varoittaa toisiakin. Torontolaisuus on S.a.atanan ansa!

  • HirveääMeininkiä kirjoitti:

   Hengellisesti raittiit tilaisuudet kiinnostavat minua ja lämmittävät sydäntä. Sen sijaan pahasta lähteestä oleva vieras tuli ja epäraittiit tilaisuudet kammottavat kuten Jeesuksen opetuksen mukaan kuuluukin. Pahuutta ja S.a.atanan voimavaikutuksia tulee kavahtaa ja välttää ja niistä tulee varoittaa toisiakin. Torontolaisuus on S.a.atanan ansa!

   Kiitos rohkeasta ja raittiista kannanotostasi.
   Ole siunattu Herran Jeesuksen nimessä!

 • Nyt alkoi hakuaika. Ollaanpa tarkkoina torontolaisuuden suhteen...oli se sitten ujutettu kuinka näpsäkkään pakettiin tahansa.

 • Lukekaa Paavo Hiltunen;Torontoilmiö läpivalaisussa ja Juhani Aitomaa; Uusi viini juovutta, niin ymmärrätte millaisesta SAASTASTA tässä kaikessa fire ja tulisielu ja Healing Room -ja Selkomaa-Perho-Närhet-Tuppurainen-jne jne kyseessä on!

  • On surullista ja väärin, että eivät toimi avoimesti. Vapaakirkolliselta vanhemmalta väeltä kerjätään rahat tähän touhuun, mutta esitetään kuin se olisi vapaakirkon pastorikoulutusta. Kun on supliikkia ja johtajuutta, osataan kääntää musta valkoiseksi. Oikeaa johtajuutta nyt kipeästi tarvittaisiin Vapaakirkossa. Sitä puutuu mistä eniten puhutaan, johtajuutta.

  • Nimenomaan näin! Torontolaisuus, jota Tulisielu-konsepti konferensseineen ja Tulisielukouluineen edustaa on pahaa, vääristynyttä hengellisyyttä.

   Oikeanlainen johtajuus todellakin puuttuu Vapaakirkosta, vaikka siellä tragikoomista kyllä melskataan paljonkin johtajuudesta ja johtajien nostamisesta. Tulisielukonsepti nostaa enintään uusia eksyttämisen johtajia...ei Jumalan sanaan aidosti nojaavia johtajia.

   Tulisielukonsepti levittää väärää tulta, eksytyksen kekäleitä!

 • John Arnott on kaappikatolinen. Helluntailaiset hurmahenkisyydessään juoksevat jesuiittojen ansaan.

 • Tätä asiaa kannattaa pitää esillä!Torontolaisuus on iso vaara!

 • Sieltä löytyi opettajina myös Seinäjoen Helluntaiseurakunnan johtoa Pekka ja Neea Perho sekä Ville Pitkänen joka opettaa Raamatun sanaa seurakunnassa.

  Olen SYVÄSTI huolissani :(

  • Samoin minäkin olen huolissani. Helluntaiseurakuntien erityinen "musta lammas", monin tavoin eksyksissä oleva Seinäjoen helluntaisrk tekee paljon yhteistyötä pahasti eksyneen Vapaakirkon torontolaissiiven kanssa. (Vapaakirkon johto on hyvin torontolaishenkistä laajalti.) Näissä porukoissa pyörivät usein myös mm Patric Tiainen ja Mika Jantunen yms uuskarismaattisiin eksytyksiin hurahtaneet...

   Eksyneet hengaavat keskenään ja vetävät eksytykseen muitakin. Todella huolestuttavaa!

  • Vapaakirkon ja helluntalaisten uuskarismaattisiin eksytyksiin langenneet tekee yhteistyötä! Vapaakirkon seurakunnista suurin osa on jo eksynyt torontolaisuuteen ja johtoporras ilemeisesti kokonaan. Helluntaiseurakunnista ehkä vasta vähemmistö.

 • On hyvä, että tällainen tulisielukoulu alkaa.
  Eihän sinne tarvitse sellaisen pyrkiä, joka pelkää jotain.
  Minut on rakastava Jumala vapauttanut. En pelkää valheita. Otan itse selvää asioista. Nämä itse itsensä valitsemat harhasta peloittelijat saavat olla omassa harhassaan.
  Minä haluan oppia tuntemaan Pelastajaani Jeesusta Kristusta paremmin. Ja Jumalan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon. Jumala vie syvempään itsensä tuntemiseen.

  • Nyt syytät perättömiä! Tulisielukoulusta ei ole tässä esillä valheita. Tulisielukonseptilla on suorat yhteydet torontolaisuuteen. Sen johtaja Henna Saarinen on käynyt itse Toronton herätyksestä innoituksensa ammentavan Catch the Fire-raamattukoulun ja Saarinen sai tuon koulun johtajapariskunnan (Cathy ja Gordon Harris) vuoden 2016 Tulisielukonferenssin puhujiksikin.

   Emme me varoittajat pelkää Tulisielukoulua vaan seuraamme rohkeasti Jeesusta ja jos koemme Hänen kutsuvan myös varoittamaan, me varoitamme kuten Jeesuskin varoitti eksytyksestä! Me tiedämme, että torontolaisuus on S.a.atanasta eikä Jumalasta ja haluamme varoittaa ihmisiä Tulisielukoulun yhteyksistä torontolaisuuteen.

   Koulun johtaja Henna Saarinen pitää Toronton herätystä Jumalan työnä vaikka oikeasti se "herätys"on ollut Paholaisen voimien temmellystä. Henna Saarinen ja muut uuskarismaattisiin eksytyksiin hurahtaneet tahot edistävät eksytyksen leviämistä Tulisielukonferensseissa ja -koulussa. Siellä Tulisielu-toiminnassa on ollut mukana Catch the Fire-liikkeen ihmisten lisäksi mm opettajia eksyneestä Seinäjoen helluntaiseurakunnasta samoin kuin pahasti vääristä hengistä usein humaltunut Patric Tiainenkin. Se opettajakunta ei ole terveellä hengellisellä pohjalla vaan torontolaisen hengen vallassa. Kun sokeat taluttavat sokeita, kuoppaan pudotaan. Niihän se valitettavasti menee.

   Ei tulisi mieleenkään mennä tuollaiseen eksytyskouluun. Mutta emme välitä vain itsestämme vaan muidenkin elämästä. Jeesukselle jokainen eksynyt lammas on tärkeä. Siksi varoitustyökin on tärkeää. Osa torontolaisuuteen langenneista on varoituksia pohtiessaan ja rukoiltuaan Jumalaa päässyt eroon näistä torontolaisuuden ansoista. (Asiaan liittyy myös Bethel-tyyppiset eksytykset haudoilla makoiluineen yms epäraamatullinen holtiton meno.) Jumala ennusti Väkevän eksytyksen saapumisen. Näihin uuskarismaattisiin, torontolaisiin eksytyksiin ei kannata langeta, vaikka ne ovat surullisen suosittuja nykyään. Rukoilemme kaikkien torontolaisuuteen langenneiden puolesta!

  • RukoillaanMuutosta kirjoitti:

   Nyt syytät perättömiä! Tulisielukoulusta ei ole tässä esillä valheita. Tulisielukonseptilla on suorat yhteydet torontolaisuuteen. Sen johtaja Henna Saarinen on käynyt itse Toronton herätyksestä innoituksensa ammentavan Catch the Fire-raamattukoulun ja Saarinen sai tuon koulun johtajapariskunnan (Cathy ja Gordon Harris) vuoden 2016 Tulisielukonferenssin puhujiksikin.

   Emme me varoittajat pelkää Tulisielukoulua vaan seuraamme rohkeasti Jeesusta ja jos koemme Hänen kutsuvan myös varoittamaan, me varoitamme kuten Jeesuskin varoitti eksytyksestä! Me tiedämme, että torontolaisuus on S.a.atanasta eikä Jumalasta ja haluamme varoittaa ihmisiä Tulisielukoulun yhteyksistä torontolaisuuteen.

   Koulun johtaja Henna Saarinen pitää Toronton herätystä Jumalan työnä vaikka oikeasti se "herätys"on ollut Paholaisen voimien temmellystä. Henna Saarinen ja muut uuskarismaattisiin eksytyksiin hurahtaneet tahot edistävät eksytyksen leviämistä Tulisielukonferensseissa ja -koulussa. Siellä Tulisielu-toiminnassa on ollut mukana Catch the Fire-liikkeen ihmisten lisäksi mm opettajia eksyneestä Seinäjoen helluntaiseurakunnasta samoin kuin pahasti vääristä hengistä usein humaltunut Patric Tiainenkin. Se opettajakunta ei ole terveellä hengellisellä pohjalla vaan torontolaisen hengen vallassa. Kun sokeat taluttavat sokeita, kuoppaan pudotaan. Niihän se valitettavasti menee.

   Ei tulisi mieleenkään mennä tuollaiseen eksytyskouluun. Mutta emme välitä vain itsestämme vaan muidenkin elämästä. Jeesukselle jokainen eksynyt lammas on tärkeä. Siksi varoitustyökin on tärkeää. Osa torontolaisuuteen langenneista on varoituksia pohtiessaan ja rukoiltuaan Jumalaa päässyt eroon näistä torontolaisuuden ansoista. (Asiaan liittyy myös Bethel-tyyppiset eksytykset haudoilla makoiluineen yms epäraamatullinen holtiton meno.) Jumala ennusti Väkevän eksytyksen saapumisen. Näihin uuskarismaattisiin, torontolaisiin eksytyksiin ei kannata langeta, vaikka ne ovat surullisen suosittuja nykyään. Rukoilemme kaikkien torontolaisuuteen langenneiden puolesta!

   Tässä on todellisen uskonmiehen rohkea katumus ja kääntymyskertomus! Hän edisti laajalti torontolaisuutta, mutta Jumalan armosta pääsi lopulta katumuksen ja parannuksen tilaan. Sen jälkeen hän pyysi julkisesti tekojaan anteeksi. Kuinka koskettavan rohkeaa toimintaa! Jumala häntä edelleen siunatkoon!

   "Toronton petos
   Kirj. Paul Gowdy, eräs entinen Toronto Vineyard’in pastori"

   "Oltuamme kolme vuotta Toronton siunauksen pyörteissä Vineyard-seurakuntamme Scarborough’issa Itä-Torontossa melkein tuhosi itsensä. Söimme toisiamme juoruilla, selkään pistoilla, eripuraisuudella, puoluekiistoilla jne. Kolme vuotta ”liottuamme” (soaking in the spirit, liota hengessä, on ko. liikkeen käyttämä termi kokouksessa transsitilassa olevasta ihmisestä / KF), rukoiltuamme ihmisten puolesta, vapistuamme, kieriskeltyämme, naurettuamme, karjuttuamme, palveltuamme TACF:ssa heidän rukousryhmässään, johdettuamme ylistystä TACF:ssa, saarnattuamme TACF:ssa ja pääasiassa elettyämme TACF.ssa, olimme lihallisimpia, kypsymättömimpiä ja petetyimpiä kristittyjä, joita tunnen. Muistan sanoneeni ystävälleni ja vanhemmalle pastorille Scarborough’in Vineyard-seurakunnassa vuonna 1997, että siitä saakka, kun Toronton Siunaus tuli, olemme vain menneet pirstaleiksi! Hän oli samaa mieltä! Olen kokenut, että 1.Kor. 12. luvussa mainittujen hengellisten lahjojen ilmeneminen oli seurakunnassamme paljon yleisempää ennen vuoden 1994 tammikuuta (jolloin Toronton siunaus alkoi), kuin tänä muka Pyhän Hengen vierailun aikana."

   "Katselen menneisyyteen ja mietin, kuinka saatoin olla niin sokea? Nauroin ihmisille, jotka käyttäytyivät kuin koirat teeskennellen virtsaavansa TACF:n rakennuksen pilareille. Katselin ihmisiä, kun he teeskentelivät olevansa eläimiä, haukkuivat, karjuivat, kotkottivat, näyttelivät lentämistä ikään kuin heillä olisi siivet, koko ajan teeskennellen juopunutta ja laulaen mielettömiä lauluja. Kuinka saatoin ajatella, että tämä kaikki voisi olla Jumalan Pyhästä Hengestä? Se hämmästyttää minua tänä päivänä. Se oli äänekästä, epäkunnioittavaa ja rienaavaa Raamatun Pyhää Jumalaa kohtaan. Oletan järkeilleeni, että niin kauan kuin he eivät opettaneet jotakin, joka olisi selvästi Kirjoituksia vastaan, se oli vain eksoottista. Tämä on peitesana ilmiöille, joita ei voi oikeuttaa Raamatulla.

   Minulle opetettiin puhujakorokkeelta, että meillä olisi kaksi vaihtoehtoa: Lastenhuoneen järjestys täynnä elämää ja epäjärjestystä tai hautausmaan järjestys! Nuorena ja kypsymättömänä pastorina halusin elämän ja epäjärjestyksen. En muistanut Jumalan tahtovan, että meistä tulee kypsiä ja kasvamme Hänessä. Minua hämmensivät profeetalliset sanomat, joita tuli esiin ja varsinkin eräs sanoma Carol Arnott’in kautta. Siinä hänellä oli kokemus morsiamena olemisesta Jeesuksen läsnäolossa. Hän sanoi, että hänen kokemansa rakkaus oli jopa ”seksiäkin parempaa”! Olin hengessäni järkyttynyt ja ajattelin kuinka joku voi verrata Jumalan rakkautta seksiin?

   Kun epäilimme demonien riehuvan valtoimenaan tilaisuuksissamme, niin John Arnott opetti, että meidän pitäisi kysyä, ovatko ne tulossa vai menossa. Jos ne ovat lähtemässä pois, niin OK! John puolusti kaaosta sanoen, että meidän ei pitäisi pelätä petosta. Jos kerran olemme pyytäneet Pyhää Henkeä tulemaan ja täyttämään meidät, niin kuinka saatana voisi tulla ja pettää meidät? Silloinhan saatana olisi hyvin vahva ja Jumala hyvin heikko! Hän sanoi, että meillä täytyisi olla enemmän uskoa suojelevaan suureen Jumalaan, kuin meitä pettävään suureen paholaiseen. Tämä kuulosti hyvin vakuuttavalta, mutta se on täysin vastoin Raamattua. Jeesus, Paavali, Pietari ja Johannes varoittavat meitä eksyttävien henkien voimasta varsinkin viimeisinä päivinä. Emme rakastaneet Jumalaa niin paljon, että olisimme totelleet Hänen Sanaansa ja tulos oli, että avasimme itsemme eksyttäville hengille. Jumala meitä armahtakoon!"

   "Lopuksi haluan pahoitella vahinkoa, jonka olen henkilökohtaisesti aiheuttanut opettamalla asioita, jotka eivät ole raamatullisesti oikein. Kadun ihmisten edessä, kuten olen jo tehnyt Jumalan edessä. En halua puolustella lankeamistani petokseen. En välittänyt koetella asioita, vaikka Raamattu käskee niin tekemään. Jokainen, joka oli siellä, kun tämä asia alkoi, tietää, että mitä kirjoitan, on totta. He vain tulevat erilaisiin johtopäätöksiin, varsinkin, jos edelleen mainostavat ”virtaa!” "

   " Meidän täytyy ottaa vaari Jeesuksen neuvosta ja ostaa kultaa, tulessa puhdistettua, valkeat vaatteet häpeällisen alastomuutemme peitoksi ja silmävoidetta, että näkisimme jälleen. Jeesus kutsuu parannukseen - ja kiitos Herralle siitä - sillä se vie meidät todelliseen ennallistamiseen Isämme kanssa! Jos Jumala on antanut minulle anteeksi ja avannut silmäni, niin Hän voi tehdä sen myös kaikille tähän petokseen joutuneille. Lopetan Paavalin varoitukseen: ”Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.” "

   Lainaukset täältä: http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

   Kannattaa lukea koko vaikuttava tunnustus!

  • Ikävää, jos olet vapautunut Jumalan Sanan varoitusten tosissaan ottamisesta.

   Tulisielukonferenssit ja -koulut eivät auta syvempään Jumalan tuntemukseen vaan saattavat päinvastoin johdattaa torontolaisuuden ikeeseen. Mikään Jumalan Sanan vastainen toiminta ei tuo Jumalan todellisia siunauksia eikä lähennä Häneen. Torontolaiset toimintatavat etäännyttävät Jumalasta ja avaavat tietä pimeille henkivalloille. Rukoile Jumalalta apua, jotta erottaisit hyvän ja pahan.

  • RohkeastaPastorista kirjoitti:

   Tässä on todellisen uskonmiehen rohkea katumus ja kääntymyskertomus! Hän edisti laajalti torontolaisuutta, mutta Jumalan armosta pääsi lopulta katumuksen ja parannuksen tilaan. Sen jälkeen hän pyysi julkisesti tekojaan anteeksi. Kuinka koskettavan rohkeaa toimintaa! Jumala häntä edelleen siunatkoon!

   "Toronton petos
   Kirj. Paul Gowdy, eräs entinen Toronto Vineyard’in pastori"

   "Oltuamme kolme vuotta Toronton siunauksen pyörteissä Vineyard-seurakuntamme Scarborough’issa Itä-Torontossa melkein tuhosi itsensä. Söimme toisiamme juoruilla, selkään pistoilla, eripuraisuudella, puoluekiistoilla jne. Kolme vuotta ”liottuamme” (soaking in the spirit, liota hengessä, on ko. liikkeen käyttämä termi kokouksessa transsitilassa olevasta ihmisestä / KF), rukoiltuamme ihmisten puolesta, vapistuamme, kieriskeltyämme, naurettuamme, karjuttuamme, palveltuamme TACF:ssa heidän rukousryhmässään, johdettuamme ylistystä TACF:ssa, saarnattuamme TACF:ssa ja pääasiassa elettyämme TACF.ssa, olimme lihallisimpia, kypsymättömimpiä ja petetyimpiä kristittyjä, joita tunnen. Muistan sanoneeni ystävälleni ja vanhemmalle pastorille Scarborough’in Vineyard-seurakunnassa vuonna 1997, että siitä saakka, kun Toronton Siunaus tuli, olemme vain menneet pirstaleiksi! Hän oli samaa mieltä! Olen kokenut, että 1.Kor. 12. luvussa mainittujen hengellisten lahjojen ilmeneminen oli seurakunnassamme paljon yleisempää ennen vuoden 1994 tammikuuta (jolloin Toronton siunaus alkoi), kuin tänä muka Pyhän Hengen vierailun aikana."

   "Katselen menneisyyteen ja mietin, kuinka saatoin olla niin sokea? Nauroin ihmisille, jotka käyttäytyivät kuin koirat teeskennellen virtsaavansa TACF:n rakennuksen pilareille. Katselin ihmisiä, kun he teeskentelivät olevansa eläimiä, haukkuivat, karjuivat, kotkottivat, näyttelivät lentämistä ikään kuin heillä olisi siivet, koko ajan teeskennellen juopunutta ja laulaen mielettömiä lauluja. Kuinka saatoin ajatella, että tämä kaikki voisi olla Jumalan Pyhästä Hengestä? Se hämmästyttää minua tänä päivänä. Se oli äänekästä, epäkunnioittavaa ja rienaavaa Raamatun Pyhää Jumalaa kohtaan. Oletan järkeilleeni, että niin kauan kuin he eivät opettaneet jotakin, joka olisi selvästi Kirjoituksia vastaan, se oli vain eksoottista. Tämä on peitesana ilmiöille, joita ei voi oikeuttaa Raamatulla.

   Minulle opetettiin puhujakorokkeelta, että meillä olisi kaksi vaihtoehtoa: Lastenhuoneen järjestys täynnä elämää ja epäjärjestystä tai hautausmaan järjestys! Nuorena ja kypsymättömänä pastorina halusin elämän ja epäjärjestyksen. En muistanut Jumalan tahtovan, että meistä tulee kypsiä ja kasvamme Hänessä. Minua hämmensivät profeetalliset sanomat, joita tuli esiin ja varsinkin eräs sanoma Carol Arnott’in kautta. Siinä hänellä oli kokemus morsiamena olemisesta Jeesuksen läsnäolossa. Hän sanoi, että hänen kokemansa rakkaus oli jopa ”seksiäkin parempaa”! Olin hengessäni järkyttynyt ja ajattelin kuinka joku voi verrata Jumalan rakkautta seksiin?

   Kun epäilimme demonien riehuvan valtoimenaan tilaisuuksissamme, niin John Arnott opetti, että meidän pitäisi kysyä, ovatko ne tulossa vai menossa. Jos ne ovat lähtemässä pois, niin OK! John puolusti kaaosta sanoen, että meidän ei pitäisi pelätä petosta. Jos kerran olemme pyytäneet Pyhää Henkeä tulemaan ja täyttämään meidät, niin kuinka saatana voisi tulla ja pettää meidät? Silloinhan saatana olisi hyvin vahva ja Jumala hyvin heikko! Hän sanoi, että meillä täytyisi olla enemmän uskoa suojelevaan suureen Jumalaan, kuin meitä pettävään suureen paholaiseen. Tämä kuulosti hyvin vakuuttavalta, mutta se on täysin vastoin Raamattua. Jeesus, Paavali, Pietari ja Johannes varoittavat meitä eksyttävien henkien voimasta varsinkin viimeisinä päivinä. Emme rakastaneet Jumalaa niin paljon, että olisimme totelleet Hänen Sanaansa ja tulos oli, että avasimme itsemme eksyttäville hengille. Jumala meitä armahtakoon!"

   "Lopuksi haluan pahoitella vahinkoa, jonka olen henkilökohtaisesti aiheuttanut opettamalla asioita, jotka eivät ole raamatullisesti oikein. Kadun ihmisten edessä, kuten olen jo tehnyt Jumalan edessä. En halua puolustella lankeamistani petokseen. En välittänyt koetella asioita, vaikka Raamattu käskee niin tekemään. Jokainen, joka oli siellä, kun tämä asia alkoi, tietää, että mitä kirjoitan, on totta. He vain tulevat erilaisiin johtopäätöksiin, varsinkin, jos edelleen mainostavat ”virtaa!” "

   " Meidän täytyy ottaa vaari Jeesuksen neuvosta ja ostaa kultaa, tulessa puhdistettua, valkeat vaatteet häpeällisen alastomuutemme peitoksi ja silmävoidetta, että näkisimme jälleen. Jeesus kutsuu parannukseen - ja kiitos Herralle siitä - sillä se vie meidät todelliseen ennallistamiseen Isämme kanssa! Jos Jumala on antanut minulle anteeksi ja avannut silmäni, niin Hän voi tehdä sen myös kaikille tähän petokseen joutuneille. Lopetan Paavalin varoitukseen: ”Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.” "

   Lainaukset täältä: http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

   Kannattaa lukea koko vaikuttava tunnustus!

   Moni voi vielä päästä eroon näistä eksytyksistä Jumalan avulla! Rukoillaan sitä!

 • Tulisielulapseuskoulutus- vain 2750€..
  Sen kun käy, luvataan lahjoja taivaasta.
  Mä oon saanut kasvaa Herran armossa, erämaassa raamatun sanassa ja rukouksessa. Pyhä henki on opettanut. Ei maksanut mitään. Hintana oman lihan kuollettamista ristille ja nöyrtymistä Jumalan tahtoon ja etuoikeus rukoilla Herralta apua ja johdatusta.

  • Aivan <3 Jumala opettaa kyllä ihan ilmaiseksikin. Se vain vaatii lihalle kuolemisen tien, niinkuin Jumalan viisautta ja aarretta hakenut Jumalan lapsi edellä kirjoittikin. Siunaten sinua kuka oletkin <3

  • Aamen olipa siunattu teksti! Aivan mahtavaa että tässä keskustelussa osataan varoittaa rakkaudesta käsin. Jeesus toimi juuri näin. Hän kyllä varoitti eksytyksistä ja monesta muustakin asiasta, mutta teki kaiken rakkaudesta ja rakkaudella. Ettei yksikään eksyisi vaan mahdollisimman moni pääsisi kerran perille.

 • Sitten murhahenkinen luterilainen, on uskonisänsä Martin tulosta, joka hukututti uskovia.
  Tälläinen murha- barappas, tulihenki on Eenokki ja voi kun siinä hengessä on palava

 • Oli aika, että tuotiin ulkomailta herätyksiä, hengen tulta. Nyt tämä kylvös on kasvanut kotimaista satoa, näin:
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15355082/ohittamaton-ohitettu

  Tulisielukoulun yksi opettaja on Paul Raja-aho, eläkkeeellä oleva Vapaakirkon pastori. Surullista ja valitettavaa, että hän on saanut "tartunnan" kavalista eksytyksen hengistä, ja ajautuntu sivuraiteille uskonasiassa. Opettaa uudessa kirjassaan: OHITTAMATON pyhä henki! Mutta kauhealla tavalla Herramme Jeesus on OHITETTU kirjassa, Hän on kuin sivuroolissa, takapihalla, jonon jatkona!

  Ei edes ristin täytettyä työtä löydy kirjan "opetuksista"... Ja pelastaako meidät se, että koemme kaikkia hengen virtauksia ja väristyksiä ja lahjoja ja...? Ei.

  " Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä annettu jossa meidän pitäisi pelastuman!" ( Apt 4:12)

  Pietari, joka oli niiden 120 joukossa, jotka saivat Pyhän Hengen lahjan 1. helluntaipäivänä...
  - saaransiko hän henki, henki, henki....?

  Ei.

  Hän saarnasi Jeesuksen Kristuksen nimessä parannusta, syntien anteeksiantamusta... Hän korotti Jeesusta Kristusta. Niinkuin Jeesus itse oli lausunut Pyhästä Hengestä: Hän on MINUT kirkastava!
  Joha 16:14

  Nämä eksytyshenkien sitomat markkinamiehet? Ketä he kirkastavat? Itseään, toisiaan, ihmeitä esittelevät...

  Mihin katosi terve oppi Jeesuksesta Kristuksesta, Hänestä ristiinnaulittuna? 1 Kor 2:1-4

  • Eimen! Tuo exytys on kuin hiekkaa, johon vain uppoaa...uppoaa..uppoaa...ja lopulta on uponnut vailla nousun mahdollisuuttakaan!

 • Tosiaan!

  Ja aina vain unohdetaan Herramme Jeesuksen lopunajan puheen 1. lause:
  Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä!

  Matt 24., Mark 13., LUkkas 17 ja 21. luvut!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.