Miten voisi estää uunissa kypsennettävien pakastepizzojen pohjaa, etenkin reunoja kovettumasta niin paljon?
Todella kuiviksi menneitä reunoja tulee harvemmin syötyä ja haluaisi muutenkin pizzaansa pehmeämmän pohjan.
Miten estää pizzapohjaa kovettumasta liikaa?
pehmeämmänpohjanystävä
5
825
Vastaukset
- nitsipirkkanen
Märkä talouspaperi pizzan alla ehkäisee kovettumista.
- toimiihyvin
Uunipellille hieman vettä ja sen päälle normaalisti leivinpaperi.
- efwrg
Ei kaulita pizzapohjaa kivikovaksi
- Gtyasdf
Riittävän kuuma uuni ja lyhyt paistoaika, sillä homma hoituu.
- pizzaa.nam
Jos on pakastepizza, ei kannata pitää ihan niin kauan uunissa mitä pakkauksessa sanotaan. Tarpeeksi kuuma tosiaan, ja melko lyhyt paistoaika, niinkuin tuo edellinenkin kommentoija sanoi.
Kokeilemalla se selviää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its3998656Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1683001- 151383
- 761028
- 681017
- 26961
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta61933- 55923
- 65870
Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss73864