Torjun miesten huomionosoitukset

kelpaamaton_nainen

Mulle on mahdotonta aloittaa suhde. En usko, että kukaan voisi olla musta vakavasti ottaen kiinnostunut, ja siksi suhtaudun varauksella pieniinkään huomionosoituksiin, joita miehet minulle (noin kerran neljässä vuodessa) osoittavat. Miehet tämän tulkitsevat aika helposti ylpeydeksi tai että pidän itseäni liian korkeatasoisena heille. Tämä varmaan siksi etten näytä päällepäin henkisesti väsyneeltä ja pidän itsestäni fyysisesti huolta. Kynnys uskaltautua mihinkään vain kasvaa vuosien kuluessa.

Itse en halua miehiin aktiivisesti tutustua, koska tiedän, että musta ei ehkä ole kuitenkaan seurusteluun. Olisi itsekästä antaa toisten odottaa vakavampaa suhdetta vain siksi että itsellä on pään sisällä ongelmia. Mitä mukavammalta joku ihminen vaikuttaa, sitä vähemmän haluan sotkea häntä omaan elämääni. En myöskään voi tästä puhua kenellekään ammattiauttajalle, koska sukuni on täynnä kyyliä ja siitä tulisi kauhea polemiikki jos mainitsisin, etten ole tyytyväinen elämääni. Lisäksi lähipiirissäni on viimeaikoina ollut muutenkin ongelmaa, joka on kuormittanut kaikkia jo ihan riittävästi. En siis millään voi tähän päälle vetää vielä omia pikkuongelmiani.

Mulle ei ole ikinä tilaisuutta aloittaa omaa elämää. En voi sitä vaatia, mutta en saa sitä vaatimatta. Että tällaisiakin naisia on olemassa. Kaikki hylsyt ei johdu teistä miehistä vaikka siltä varmaan tuntuukin, vaan meillä naisillakin on joskus ongelmia omassa elämässä.

12

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Optimistinnn

      Elämä on täynnä valintoja, kenties se oikea sitten osuu kohdalle tai sitten ei...

    • Oleee

      Koet ettei sinulla ole omaa elämää.Saatat olla kenties läheisriippuvainen. Muistan miten minua varoitettiin suhteeseen ryhtymisestä.

    • ;))) Sinulle "Kelpaamaton_nainen" snon rehellisesti:
      Odotan Sinulta viestiäsi jossa sanot missä ja millin saan tavata Sinut kasvotusten että näemme ja tunnemme miten meidän henkilökemiamme sopivat yhteen ;)))
      Suukko- ja hyväilyterveisin
      Pusumies

      • kelpaamaton_nainen

        Et kelpaa - tunge sen sijaan löylykauha anaaliisi.


      • hmm___

        sinä et ole aloittaja


    • lghkglhkgl

      Kuulostaa tutulta. Itselläni on hankala yli kymmenen vuoden suhde takana, jossa mies petti ja oli ilkeä ja moitti minua lähes kaikesta mitä tein. No, tästä jäi aikamoiset traumat ja olenkin jo pari vuotta käynyt terapiassa. Mutta millään eivät tahdo miehiin liittyvät solmut aueta, vasta loppui puolisen vuotta kestänyt suhde erään miehen kanssa, kun mies ei jaksanut epäröintiäni, toisaalta, en ollut varma oliko mies elämäni mies... Kun menen vaikka baariin tai tansseihin kierrän mieluiten seiniä pitkin ja istun jossain nurkkapöydässä ja saatan olla vaivautunut ja varautunut... Kyllä minua saattaa joku hakea tanssimaan ja hymyilläkin ja ottaa kontaktia, mutta teen kyllä kaikkeni olemuksellani, että miehet pysyisivät kaukana ja sitten jälkeenpäin harmittaa ja minusta tuntuu, etten ole tarpeeksi viehättävä, kun miehet kiertävät kaukaa... Uskon myös, että minun pitäisi olla rikas, tosi hoikka ym. jotta miehet kiinnostuisivat. Olen kuitenkin korkeasti koulutettu, mukava ja usein söpöksi sanottu, mutta silti on vaikeaa uskoa, että riitän kellekään.. En myöskään uskalla kertoa miehille alemmuuskompleksistani, kun ajattelen, että sitten ainakin säikäytän heidät... Välillä luonani on käynyt eräs mies, josta tykkään kovasti, mutten saa kerrottua miehelle tunteistani... Olen jo 39-vuotias nainen ja pahoin pelkään, että tällä menolla jään kyllä ikisinkuksi.....

    • hakkarainen30

      Sopisit mun "hieno nainen" viestin naiseksi. Näin hänet viimeksi Juhannuksena😊😊😊

      • hakkaraiseenihastunut

        Periaatteessa itsellä on erittäin paljon samankaltaiset ajatukset. Syyttää itseä, kun ei ole hyväpalkkaista ammattia..lista on loputon . Silti monet aloittaa seurustelu suhteen paljon huonommassakin tilanteessa. Itsellä myös ympäristö-olosuhteet muuttuneet huolestuttavasti. En kuitenkaan usko näillä seikoilla olevan merkitystä.


    • kfkf

      En minäkään usko, että ulkoisilla seikoilla on merkitystä suhteen aloittamiselle.. Voihan jotkut miehet jopa pelätä, jos nainen on liian täydellinen esim. koulutuksen ja työn suhteen... Mutta näen usein vaikka minkalaisia parisuhteita, joissa nainen on vaikka ylipainoinen tai vaan kotona ja silti on löytänyt kunnollisen ja fiksun miehen jopa komeankin.... Mitenkä saisi omaa ajatusmaailmaa muutettua... ??

    • pelottaasua

      sulle kelpaisi yhden naisen mies

      • samassatilanteessa

        luulen että jos kolahtaisi, niin se sitten kolahtaisi. Itsellä täysin sama tilanne. Eli ei kirvestä kaivoon. Tutustu uusiin henkilöihin ja sitten se voi olla menoa.


    • elämäkantaasinulle

      Suomessa on vaikea löytää parisuhdetta jos on varautunut, kun miehetkin ovat pääosin ujoja. Itselläni on niin, että tulkitsen kaikki miesten flirttailut vitsiksi tai kiusaukseksi. On sellaisia miehiä, jotka innostuvat vain enemmän jos nainen ei flirttaile tai osoita kiinnostusta ja heille se on pelkkää peliä, eikä aitoa kiinnostusta. Välillä olen töissä ollut yhtä aikaa useamman miehen ristitulessa ja se on todella ahdistavaa, kun tietää olevansa pelkkä pelinappula.

      Monesti on niin, että jos mies antaisi enemmän aikaa naiselle, niin parisuhde voisi syntyä. Mutta eihän kenelläkään miehellä ole halua odottaa nykypäivänä hetkeäkään ja tutustua rauhassa, heti vaan uutta naista etsimään, jos esim. kuukauden sisällä ei saa seksiä.

      Sinun täytyy irrottatua perheestäsi, jos se ei tuota sinulle hyvää oloa. Varmaankaan et ole yhtään muita huonompi, mutta sinulla on itsetunto vaan heikko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe