Mitä sanoo Sallan persut

ohionkohta

Takiaispuolue persut, vassut pyyhkäisi "työväenpuolueesta" ohi, seuraavaksi menee jo hurritkin, ei persuja kannata enää kuin joku höntti rasisti.

43

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perussuomalainen_salla

      Valtuuston kokoonpanoapa ei määrätä valtakunnallisista kannatusluvuista vaan pelkästään sallalaisten äänet kuntavaaleissa ratkaisevat. Ja täällä kannatusluvut ovat "hieman" erit kuin mitä Ylen gallupit antavat ymmärtää.

      • äänikuningatar

        Katoppa mitä tulee ilman sallalaisen kansanedustajan ääniä persuille paikkoja valtuustoon?

        Eikö oikeusapuhuijjari saanut huijattua riihikuivaa tarpeeksi sallasta ja muutti paremmille huijausmaille :-D


    • tyhmäkinoppii

      Ne ei Sallan luvut mihinkään vaikuta, vaikka jokainen sallalinen äänestäsi persuja. Persut oli lyhytikäinen ilmiö. Ääliöiden ilmentymä, ei tuollainen kusetus kestä montaa kertaa.

      • perussuomalainen_salla

        Ai ei vaikuta? Kuntavaaleissa jokainen kunta on oma vaalipiirinsä. Jos kaikki sallalaiset äänestävät persuja, niin silloin valtuustossa istuu pelkkiä persuja.


      • tervemenoa
        perussuomalainen_salla kirjoitti:

        Ai ei vaikuta? Kuntavaaleissa jokainen kunta on oma vaalipiirinsä. Jos kaikki sallalaiset äänestävät persuja, niin silloin valtuustossa istuu pelkkiä persuja.

        No onneksi Sallakaan ei ole niin täynnä tyhmiä, persujen touhut on jo nähty, valtakunnalliset luvut puhuvat puolestaan.
        Persut kusetti kerran, toista kertaa ei tule.


      • sallastakokenties

        Muuan Mäntylä käytti härskisti hyväksi sallalaisia ja muutti pois kun pääsi hyville palkoille olitte sinisilmäsiä ei tuota tyhjänpuhajaa ois kannattanu edes ottaa ehokkaaksi luikuri hyväksikäyttäjä eikös vieny veromarkkoja vääryydellä.ja ei maksananu takasin ettäs kehtas .


    • awqx

      turhaa haukutta ketkähän ne kusettaa ihmisiä ja kunnolla että näe nokkaa pitemmälle,mutta itseppä oletta valinneet kärsikää paskoistanne.

      • kusipersut

        Persuista puhut, niillä ne puheet ei ole tekojen kanssa linjassa, se näkyy kannatuksessa, kusettajat ei kauaa kärjessä keikkuneet.


    • menosuuntahuono

      Älä ole milläsikään , kyllä tämä kaikki suvaitsevaisuus vielä tulee maksuun, millä tavalla , se jää nähtäväksi, jälki ei välttämättä ole kaunista katsottavaa. Rukoillaan yhdessä että ihmiset tulee järkiinsä tämän hulluuden sijaan.

    • tämä_hyvä

      Hyvä kun Soinin joukot saavat nokilleen. Nyt viimeistään pitäisi huomata että pakolaisia syrjimällä ei ääniä ropise. Kesän tullen alkaa jälleen tulla tummia poikia eikä Persuilla ole siihen enään mitään puhumista. Onneksi Vasemmistoliitto, ja Keskustakin ovat nykyaikaisia puolueita eivätkä ole rasisteja ja pitävät ovat auki suomeen.

    • persujaeitarvita

      Se ei ole persujen päätettävissä, kun Suomi noudattaa YK: sopimusta Genevessä vuodelta 1951.
      Turvapaikkaa voi hakea, sitä ei Suomi pysty kieltämään, oli vallassa kuka tahansa.
      Viime vuonna tulleista vähän alle 30% täyttää kriteerit maahan jäännin puolesta.

      • minustako_tuntuu

        Eiköhän viimesyksyn tulijoista suurinosa ollut paremminkin karvapaikanhakijoita.


      • tonalt_rump

        Ja loput lorvapaikanhakijoita.


      • päivitetään

        Oliskohan ollut jo aikapäiviä sitten aika päivittää tuota 1951 tehtyä sopimusta, maailma on muuttunut kovin kovasti noista ajoista, eikä välttämättä tuo sopimus ole tätäpäivää.


      • persujentyhjätjutut
        päivitetään kirjoitti:

        Oliskohan ollut jo aikapäiviä sitten aika päivittää tuota 1951 tehtyä sopimusta, maailma on muuttunut kovin kovasti noista ajoista, eikä välttämättä tuo sopimus ole tätäpäivää.

        Se ei ole persujen päätettävissä. Populisteina aina tuovat asioita esiin, joita muka muuttaisivat mikäli heitä äänestetään valtaan. Leipäjonot oli hyvä esimerkki siitä.
        Oppositiossa toivat leipäjonot esiin, annettiin ymmärtää niitten häviävän mikäli persut vallassa. Nyt ei leipäjoista persut virka mitään. Vuorossa on YK-sopimukset, niille ei persut mahda mitään, vaikka kuinka kuntavaalit voittaisivat, on kuitenkin turvallinen aihe kritisoida.


    • julkinentieto

      Ne jotka oleskeluluvan sai, täyttivät kriteerit, joten siitähän tuon näkee.

    • exkepupers

      Mutta kepu pettää aina.

      • persutnevastapettääkin

        Persun ei kannattaisi paljoa pettämisestä puhua, kovin näkyy konkreettisesti persujen lupaukset kannatuslukuina.


    • sopuisasti

      On tämä ihmeellistä ? Sivuilla kävijät ja kommentoijat syyllistävät kaikesta maailman pahuudesta persuja. Persut on yksi puolue muiden joukossa, olisi oikeus ja kohtuus arvostella myös muita puolueita , sekä hyvistä että huonoista päätöksistä. Suomi olisi hyvin erilainen paikka , jos persut yksin tätä maata johtaisivat ja rakentaisivat.Olkaa nyt hyvät ihmiset sen verran järkeviä että arvostelkaa kaikkia tasapuolisesti. Asioilla tahtoo olla sellainenkin puoli että yleinen mielipide tahtoo aina kääntyä sorretun ,haukutun,asiattoman arvostelun,parjatun, ilkeilyn ym ym ym kohteeksi otetulle edulliseksi. Keskustellaan asiallisesti , arvostellaan kaikkia asiallisesti.KIITOS !

      • persuilleperseeseen

        Tämä maa olisi rauniokasa mikäli persut hallitsisivat, onneksi niitten aika meni jo.
        Persut on ainoa populistipuolue, siksi niitä arvostellaan. Ne kun kusettaa aina.
        Persut populisteina vain kritisoivat, tarjoamatta yhtään vaihtoehtoisia ratkaisuja.


      • persujahukutaan

        Totta Mooses, lue kuule aloitus, tämä ketju on persujen haukkumiseen, laita avaus jostain muusta puolueesta, mitä haluut kritisoda, jos persuja ei kelpaa haukka.


    • niinmakaakuinpetaa

      Varmasti persuilla ei ole 5% kannatusta jäljellä kun hallituskausi lopuillaan. Ensi vuoden kuntavaaleissa saavat ansionsa mukaan, silloin ropisee muitten laarit, entisistä persujen äänistä.
      Kansa sanoo: Niin makaa kuin petaa, sitä niittää, mitä kylvää, sitä saa, mitä tilaa.

    • ainakusettavat

      Sallan persut yrittää nostaa kannatusta noilla kansanäänestyksillä. Mahtaako riittää kunnallisvaaleihin ennen kuin kansa huomaa kusetuksen.

    • 1113

      Persut tuli ja meni. Me otetaan Sallaan asuu perheitä jotka on lähteneet pakoon. Meille mahtuu ja joille mahdu, menköön ne asuu isoisoisien luo jokkaisella löytyy paikka. Ainakin täältä Venäjän rajalta:))

    • potutloppuu

      Sinulle 1113! Kyse ei ole siitä etteikö tänne Sallaan mahdu, kyllä mahtuu, mutta kyse onkin siitä mistä se raha otetaan millä nämä tulijat elätetään?Paikkakunnilla joissa on tarjota aitoa kotouttamista, onnsitumismahdollisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin Sallassa.Miten aiot hoitaa homman kun satojatuhansia ihmisiä siirtyy paremman elättämisen perässä esim Suomeen?Joka viikko tulee uutisia kuinka ihmisiä irtisanotaan ja lomautetaan , hei haloo, mihin tänne tulevat sijoitetaan , kyllä laarista potut loppuu kun syöjiä on enemmän kuin tienaajia.Eikä pidä myöskään unohtaa , tai sivuuttaa turvallisuuskysymystä, tämä on aihe joka on vaiettu liki kuolemanhiljaiseksi.
      Mietihän vähän noita aivoituksiasi 1113???????

      • muidenelätejä

        Salla on kuule Suomen toiseksi suurin valtion apua saava kunta. Joten muut meidät tänne elättää, kannattaisi pitää kita kiinni rahojen riittävyydestä ja olla aika nöyränä avun edessä.


    • 1113

      No edelleen persut on mitä on. Aina kuiten löytyy tilaa ja rahaa vaikka meille tulee tänne hikipitäjään Sallaan muutama muu joka asuu täällä. Menkää ja tehkää hyvät ihmist tilaa edes omalle elämälle. Se helpottuuu kummasti;))

    • leipääköyhille

      Oppositiossa persut huuteli tämän tästä leipäjonoista, ne oli persujen mielestä huonon politiikan tulosta.
      Vallassa ollessaan leipäjonot ei enää persuja kiinnosta, ei kuulu huutelua leipäjonoista lainkaan.

    • saippuaasuuhunniille

      Huutelivat monenlaista, ja lupasivat vielä enempi, miten sitten kävikään ?
      Lupaukset olikin vain vaalitäkyjä, joita ei heidän mielestään olisikaan kirjaimellisesti pitänyt uskoa.

    • 1113

      Vastaus sinulle potutloppuu. Potut ei lopu jos tänne tulee muutama muu perhe asuu. Päinvastoin vasta ne alkaa itää:):)
      Olisi täälläkin hikipitäjässä muutakin elämää kuin ne jotka ei ole koskaan käyneet Kemijärveä pitemällä. Ja kunta tulee saamaan avustuksen tähän jos tänne mamuja tulee. Heitä ny pois tuollainen täällä on tilaa, vuokra-asuntoja tyhjillään ja erämaata riittää. Suvaitsevuus hyvät immeiset:)
      Muista myös se, että olisi hyvä jos olisimme samassa tilanteessa ku hekin, että meitäkin joku auttaisi.

    • potutloppuu

      Sinulle 1113!
      Kyllä tämä kultuurinrikastuttamispolitiikka on nähty ! Ota sinä itelles kotia muutama elätettävä . Anna nyt se vastaus millä nämä elätettävät elätetään, otetaanko vanhuksilta,lapsiperheiltä, työttömiltä , sairailta ym ym omilta kansalaisilta , ja siirretään kurittamalla saadut säästöt näille elätettäville? Et kai usko itsekkään että Sallaan tulevat työllistyisivät tai alkaisivat tekemään jotain jolla elättäisivät itsensä ja perheensä , esim lähtisivät marjametsään tai risusavottaan ( räkäistä naurua), älä unta näe. Jos kuvittelet maailman hädän paranevan Sallan avokätisyyden ansiosta olet ansainnut tästä älyvälähdyksestä Nobelin palkinnon, epäilen kuitenkin älyvälähdyksesi järkevyyttä ! Kyllä minä suvaitsen, mutta en mitä tahansa . ilo silmälle venäjältä tulleet jotka ovat sopeutuneet tänne , maassa maan tavalla tyyliin, ei onnistu niiltä joita tänne yritetään tuupata.

      • 1113

        Oletko ollut risusavotassa? Meillä on täällä tilaa ja tulee olee! Onko persut antaneet tämän uuden hallituksen aikana yhtään helpotusta kuten yllä lukee?
        Minäkin suvaitsen muttt en tuota teidän tuomaa politiikaa.


    • lässytystäniillävaan

      Persujen jutut nyt on aina sitä samaa sössötystä, ei päätä, eikä häntää, kohta loppuu, kun kannatus hiipuu olemattomiin.

    • zxzcnhj

      entä muut puolueet mitä saivat aikaiseksi,ei mitään entistä köyhemmän suomen ja elätettäviä pakolaisija roppakaupalla kylkiäiseksi.

      • noonpersutnoita

        Persuista puhutaan, ne on sikoja ja pettureita, muut puolueet on vain normi puolueita, niistä voi ihmiset valita.
        Persut haisevia pettureita.


    • potutloppuu

      Sika on loppujenlopuksi siisti ja viisas eläin ! Osaa mm käydä tarpeillaan karsinansa yhdessä nurkassa, ja tätä valitettavasti kaikki ihmisetkään eivät osaa.
      Mitä tulee petturuuteen ; kyllä nyt osoitat väärää suuntaa kun persuja syytät petturuudesta ! Kyllä nämä ns "normi " puolueet ovat niitä todellisia isänmaan pettureita. Nämä normi puolueet ajavat tavallisen kansan (mm sinun ) vastaisia etuja.
      Antaa tulla näitä normipuolueiden hyviä asioita joita mm tässä pakolaisvyöryssä he ovat ajaneet. Ainoa , joka on persut, on ajanut Suomalaisten etua , hallittua ja asiallista pakolaispolitiikkaa, voimavarojensa puitteissa. Voimme vain kuvitella millainen tilanne valtakunnassa olisi ellei persut olisi hallituksessa , ja saanut kepun ja kok:n järkiinsä, ja muuttamaan avoimien ovien pakolaispolitiikkaa oikeaan suuntaan, eli hallitumpaan suuntaan.
      Mihin lie kadonnut median haastatteluhalut todellista asiantuntijaa kohtaan, joka näki, ja toi esille tämän tulevan pakolaiskriisin jo vuosia sitten, nimittäin, JUSSI HALLA-AHO !!!!!

    • alaspetturipersut

      Persut on pettäneet kaikki mahdolliset lupauksensa, Soini on sanonut, että nehän oli vain vaaliretoriikkaa, jota ei pidä ottaa kirjaimellisesti. pesut on täysin kykenemättömiä mihinkään, ainoastaan tyhjän lässyttäminen heiltä käy.
      Tässä kejussa keskustelu on persuista, ei muista puolueista.
      Tässä ketjussa puhutaan persuista, sivalletaan niitä petetyillä lupauksilla.

    • turhaulista

      Täällä se Sallan viimeinen perse koittaa mölistä jotain perseidenpuolesta, tosi huonolla menestyksellä, ei sitä kukaan enää usko.

    • nyttiedetään

      Persut ne vasta on kurjia ihmisiä, valehtelivat silmät pääsään, kun mitä vertaa heidän tekemisiinsä.

    • sylkyäpersuiillePhyi

      Sellaisia ne persut on, onneksi se selvisi kaikille ihmisille, nyt niitä ei kannata kuin mielipuolet ja rasistit.

    • totuutta_kehiin

      Persuista minulla ei liioin kokemuksia, sen kuitenkin tiedän KEPU PETTÄÄ AINA.
      Niin tulee nytkin pettämään tavallinen palkansaaja ja pienituloisimmat eläkeläiset sen tulevat näkemään. Kepu on aina ollut työssäkäyvän palkansaajan pahin syöpäläinen.

    • pahimpiakikista

      Ei, kyllä perut on pahimpia, tulet sen huomaamaan.

    • tyhjääporukkaa

      Alkaa olla kannatuskäyrä kohillaan, eikö vaan persut ?
      Lisää persumaisia ulostuloja Tynkkyseltä ja muilta, niin kohta olette satiaispuolue.
      Voidaan nauraa yhdessä, että tuli saatua tilauksen mukaan, jos vaikka häviäisi kokopuolue kartalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe