Ihana kun sdp:n ja vihreiden kannatus laski !

hyvtyötätekeePerusS

Järki alkaa voittaa. Köyhien kyykytys edellisissä hallituksissa kantaa hedelmää. Takkia on käännetty. Iso osa gallupiin vastanneista on epätietoisia eli vaaleissa ne äänestänevät jälleen Perussuomalaisia. Parempi kun keskusta ja kokoomus ovat gallupissa nyt ykkösinä sillä ne kertovat suoraan olevansa lähinnä parempiosaisten sekä ahkerien asialla. Demarit ja vihreät esiintyvät oppositiossa köyhien puolueena ja lupaavatbköyhille mannaa mutta kuten kuuden puolueen sateenkaarihallituksessa nähtiin, nuo tekivät vasemmistoliitonkin avustuksella fasististista politiikkaa Kokoomuksen Kataisen johtamassa hallituksessa. Erityisesti nuorille tiedoksi: ensin vastustettiin eu:ta ja euroa sekä tukipaketeita vaalikampanjassa vuonna 2011 mutta kun köyhien äänet oli kerätty ja vaalit menneet, mentiin käsi kaulassa Jyrkin hallitukseen ottamaan/leikkaamaan eniten siltä köyhältä väestönosalta jonka turvin vaaleissa pärjättiin ja annettiin vastoin vaalilupauksia tukipaketeita Kreikan kautta Saksan ja Ranskan rikkaille pankkiireille/pelastettiin noiden maiden pankit Kreikasta turvaan. Me ja meidän jälkeläiset maksaa laskun. Kokoomuksen Kataiselle hommattiin huippu eu virka Euroopan Unioniin. Vanhusten hoidosta leikattiin rajusti. Jos vasemmistovihreät olisivat nyt hallituksessa perussuomalaisten tilalla niin enemmän leikattaisiin Suomen köyhiltä ja nopeammin luovutettaisiin eu:lle Suomen viimeinenkin itsenäisyys jolloin mekin joutuisimme yhteisvastuullisesti maksamaan mm. kreikkalaisten eläkkeet. Onneksi Perussuomalaiset jarruttaa liittovaltiokehitystä. Kolmas tukipaketti on edellisten hallitusten lupaama ja Perussuomalaisekin on pakotettu hallituksessa antamaan siitä Kreikalle. Perussuomalaiset ovat ennenkin pärjänneet huonosti gallupeissa mutta hyvin eduskuntavaaleissa jika on hyvä asia Suomelle ja pieni- ja keskituloisille suomalaisille.

56

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juurinäin11

      Asiapitoista tekstiä enenpää en ehdi kommmentoimaan .

    • Vaikeaa kuvitella persujen kannatuksen kasvua tuossa hallituksessa roikkuessa ja kannatajiaan selkään puukottaessa. Toisaalta, eihän sitä tiedä kuinka hullu ja masokistinen suomalainen tavis oikein on.

    • epätoivosatuilijat.hei

      "Jos vasemmistovihreät olisivat nyt hallituksessa perussuomalaisten tilalla niin enemmän leikattaisiin Suomen köyhiltä..."

      Älkää viitsikö änkyttää näin törkeää kakkia enää; tiedätte itsekin varsin hyvin valheeksi... Mikään ei ole kyykyttänyt niin tehokkaasti ja nopeasti köyhiä tai tavallisia työläisiäkään kuin kumileimasinpuolue perussuomalaisten surkuhupaisa hallitustaival. Historiallista - onnea!

    • totuuttatämäon

      Mutta muistakaa ja ymmärtäkää että mikä muu puolue tahansa olisi perussuomalaisten tilalla keskustan ja kokoomuksen kanssa hallituksessa, itsenäisen Suomen loppu olisi nykyistäkin lähempänä ja köyhiltäkin leikattaisiin nykyistä enemmän. Vihervasemmisto oppositiossakin auttaa kokomusta ja keskustaa eu liittovaltion teossa sekä elintasopakolaisten hyyssäyksessä maahamme.

      • Nythän voitanee todeta, että mikäli persuilla olisi ollut selkäranka, ja koska EU on nyt osoittautunut suureksi fiaskoksi ja kusetukseksi, kalliiksi sellaiseksi - olisi persuilla ollut hieno tuylevaisuus, siis jos olisivat äänestäjiensä valtakirjaa oikein ja lupaamallaan tavalla käyttäneet.


      • Perseansux kirjoitti:

        Nythän voitanee todeta, että mikäli persuilla olisi ollut selkäranka, ja koska EU on nyt osoittautunut suureksi fiaskoksi ja kusetukseksi, kalliiksi sellaiseksi - olisi persuilla ollut hieno tuylevaisuus, siis jos olisivat äänestäjiensä valtakirjaa oikein ja lupaamallaan tavalla käyttäneet.

        Näköjään itseajattelevien määrä täällä lisääntyy, hitaasti mutta varmasti - hienoa !

        Tällä vauhtilla Suomen kuntoonsaaminen, siis järkevälle tielle palauttaminen ei vie kuin 300 vuotta.


      • ulrich kirjoitti:

        Näköjään itseajattelevien määrä täällä lisääntyy, hitaasti mutta varmasti - hienoa !

        Tällä vauhtilla Suomen kuntoonsaaminen, siis järkevälle tielle palauttaminen ei vie kuin 300 vuotta.

        Olisipa olemassa noeampi tapa, nyt maa kuolee ennen kuin paranee.


      • Perseansux kirjoitti:

        Nythän voitanee todeta, että mikäli persuilla olisi ollut selkäranka, ja koska EU on nyt osoittautunut suureksi fiaskoksi ja kusetukseksi, kalliiksi sellaiseksi - olisi persuilla ollut hieno tuylevaisuus, siis jos olisivat äänestäjiensä valtakirjaa oikein ja lupaamallaan tavalla käyttäneet.

        Ehkä Persujen eliittikin tajusi, että EU on hyvä asia? Epäilen tosin, että todellisuudessa joku kusetus liittyy tuohonkin.


      • cffrrewq2

        EU on hyvä asia? Jos tähän ei edes media anna oikeita vastauksia, miten voisi maksettu poliitikko niitä yhteiskunnalle tarjota. Ei mitenkään.


    • hyvänäinon

      Gallupit on ennenkin olleet perussuomalaisille vain galluppeja

    • massuntäydeltä

      Vaalien jälkeen sitten taas makeaa hilloa

    • parasuseimmille

      Perussuomalaiset= unohdetun kansan puolustaja !

      • Kyllä persut on unohtanut kansan, ja lyö sitä kaikin keinoin omaa etuaan ajaessaan. Vaalien lähestyessä alkaa persuillakin muisti palailla pätkitäin, ja mielikuva kansasta - siitä kusetettavasta.


    • Niinon11

      Taitaa olla näin ,

    • Köyhät_kyykkyyn

      Avauksesta taas näkee kenen vankkureita persut vetävät, kokoomuksen pieni kannatuksen nousu on heille tärkeämpää kuin oma kannatus.
      Miksi ette liity heti kokoomuksen kun sen kuormaa vedätte?

    • kokoSuomenPerusS

      Kyllä demarit ja vihreät ovat identtiset kokomuksen kanssa. Nuo kaikki mm. haluavat autioittaa maaseudun.

    • parastameille

      Koko Suomen perussuomalaiset

    • PerusHinurit

      Persut antoi yksimielisesti kreikalle uuden tukipaketin jota EI oltu sovittu edellishallituksen toimesta, vaikka aloittaja niin valehteleekin. Lisäksi persuilta lähti tukea Turkkiin ja Syyriaan, he ovat mahdollistaneet metsien yksityistämisen ja ovat myymässä valtion omaisuutta minkä ehtivät. Persutkin vastusti enne hallituskauttaa EUta ja euroa, nyt fanittavat niitä uralakka. Ja jottai totuus unohtuisi, tässä vielä listaa persujen kurjistuksista:

      3 päivää ilmaistyötä
      50 euron lääkeomavastuu
      Ylityökorvauksen puolittaminen
      Työnantajan sosiaaliturvamaksujen pienennys
      Bensaveron nosto
      Poliisien määrää LEIKATAAN
      Vammaistukea leikataan
      Kotihoidon tukea leikataan
      Kansaneläkettä leikataan
      Lapsilisiä leikataan
      Opintotukea leikataan
      Leskeneläkettä leikataan
      Eläkkeensaajat yleisen asumistuen piiriin
      Kiinteistöveroa nostetaan
      Vammaispalveluista leikataan
      Sairauspäiväraha pienenee
      Kuntoutusraha pienenee
      Sairasvakuutusmaksut nousevat
      Äitiys-,Isyys- ja vanhempainraha pienenevät
      Sähkön ja lämmöntuotannon veroja kiristetään
      Ajoneuvoveroa kiristetään
      Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuja korotetaan
      Kansaneläkeindeksi- ja kuluttajahintaindeksiperusteiset korotukset jäädytetään
      Lapsilisän ja opintotuen indeksisidonnaisuus lakkautetaan
      Veteraanien etuuksiin leikkauksia
      Perusväylänpitoon leikkauksia
      Ja vielä on tulossa työehtojen yleissitovuuden lakkautus

      Ja tämä on suppea lista.

    • perusSeikadehditurhaa

      Vasemmistomaisuus periytyy kommunismista ja siihen kuuluu kateus katkeruus, myös yriitäjävastaisuus, ihminen ei saisi vaurastua ahkeruudella

      • PerusHinurit

        Se että saa persujen luvalla kirtää veroja ei ole ahkeruutta, vaan rikollista.


    • 12ksantippa3

      Persujen "hyvät työt" hallituksessa: palkaton työnäyte työttömille! Eikö viranomaisilla ole jo tarpeeksi keinoja työttömien nöyryyttämiseen! Piti tuokin vielä persuministerin keksiä. Voiko työttömiä pahemmin enää syyllistää?
      Sotesaralla on persuilla yksi näyttö: työmies Putkosen eukko sai hyväpalkkaisen viran persuministeri Mäntylän puulaakista! Osaako siellä ministeriössä muuta tehdä kuin kovaa palkkaa nostaa?
      Sampo Terho sanoi oppisition ehdotusta homekoulujen korjaamisesta yms. tempputyöllistämiseksi, kuten kokoomus aikanaan. Mitä työllistämistä se palkaton työnäyte olisi?
      Taitaa Terho olla niitä politiikkoja jotka odottavat paikkaa herrahississä! Noilla lausunnoillaan saanee paikan Eteläranta 10:sta? On niin sinne päin kallellaan, kuten
      tämä ns. työministeri Lindström, Arto Satosen bestis.
      Joku vielä ihmettelee persujen kannatuksen romahdusta! Suomalaisia ei petetä kuin kerran!!
      Helvetisti persut vouhkaavat pakolaisista ja turvapaikan hakijoista! Yhtään eivät osaa ajatella, että mitä se kepun sote-maakuntamalli tulee maksamaan. Turvapaikan hakijoista suurin osa palaa tilanteen kotimaissa rauhoituttua takaisin, mutta kepu-virkamies on ikunen.

      • äänestäjä5

        "Suomalaisia ei petetä kuin kerran!!"
        Heheeeeeee....jopas oli uhoa, eikös demarit ja vassaritkin petä vuodesta toiseen suomalaisia?
        Ja vihreätkin loikkasivat edellisestä hallituksesta vastuuta pakoon:)


    • perusSontarpeen

      Jos mikä tahansa muu puolue olisi nyt perussuomalaisten tilalla hallituksessa , enemmän leikattaisiin ja Italian pankkeja jo pelastettaisiin (kuten Jutta ym. Kreikan kautta pelasti Saksan ja Ranskan pankit) suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

      • PerusHinurit

        Niin, niin seli seli. Italian pankit pelastetaan persujen avulla, tukivathan he jo Kreikkaakin oikein yksimielisesti.


    • äänestäjä5

      Gallupia se on tuokin tulos...alempana noitten kannatus on todellisuudessa ja vaaliuurnilla.
      Jos sellainen moka tapahtuisi, että sdp ja vihreät tai vassarit saisivat hyvän vaalituloksen, niin itsepähän kansa kärsisi tyhmyydestään.
      Siinähän petaisivat tulevaisuuden lapsille ja lapsenlapsilleen, islamin orjuudessa elämisen.

      • PerusHinurit

        Persuthan on tehnyt sen jo.


    • Turhapuolue

      Ei päästetä enään Vasemmistoa ja Vihreitä hallitukseen ,Keskusta on varmasti pääministeripuolue ,Demareitten kannatus laskee huonopuheenjohtajan myötä ja änkyräantista ei ole samaan hallitukseen Kokoomuksen kanssa ,niin ei ole toivoakaan että Vasemmistolaiset pääsisivät sotkemaan maan asioita uudelleen .

      • PerusHinurit

        Niin, se totuus unohtui että maamme suurin hallituspuolue on tullut oikeistosta nyt viimeiset 20 vuotta...


    • 54607603

      Ihanaa kun persujen kannatus on enää 8 %. Persujen äänestäjät, jotka ovat melkein kaikki köyhiä, työttömiä ja pien eläkläisiä, saavat tuntea pettäjä puolueen toiminnasta. Soini röyhkeydessään sanoi Brexit äänestyksen jälkeen, että puolueet saavat valehdella vaikka kuinka paljon , se on median tehtävä ottaa selvää totuuksista. Tällainen on persujen toiminta.

    • Olettepaskasakkia

      Eläkläisiä älä ihmeessä raiskaa kaunista kieltämme , jollei meillä saada talouskasvua aikaiseksi mikään hallitus ei voi kuin leikata etuuksista kutenteki edellinen hallitus jossa sentään oli Demarit ,Vasemmisto ja Vihreät puolustamassa käyhenpää väestön osaa olisitte tehneet tämän kun valtaa oli nyt on myöhästä opposition penkillä huutaa tekemättömien töitten perään. Teidän uskottavuus meni ja sitä on vaikea saada takaisi .

    • äänestäjä6

      : )

    • perusSkriittinenon

      Kreikalle on annettu jo osa siitä kolmannesta tukipaketista jonka edellinen hallitus Kreikalle jo lupasi. Sdp vihreät ja Vasemmistoliitto erikoisesti ovat takinkäännöinkin olleet erikoisen hanakoita tukemaan Kreikkaa ja muitakin maita. Latin latia ei koskaan saada takaisin vaan suomalainen veronmaksaja joutuu maksamaan.

      • PerusHinurit

        Ja persut antaa vielä parit muutkin tukipaketit ja Italialle kans. Turkkihan jo omansa sai..


    • toivoeläät

      Kyllähän asia on näin tuli isojytky, persut ei lähteneet loikkari kataisen hallitukseen , kyllä huudettiin ps ei uskalla ottaa vastuuta ei ole puolueella kanttia lähtee hallitukseen, tuli toinen jytky, nyt lähdettiin ottamaan sitä vastuuta ja nostamaan suomee suonpohjasta, nyt haukutaan kun ollaan hallituksessa miksi olette mukana , teit niin tai näin aina lokaa heitetään perussuomalaisten päälle, ja tämä on myös tosi edellinen hallitus oli lähellä viedä suomen konkurssiin, ja keitä puolueita siellä oli mukana, voi helvetti niilekkö pitäs antaa taas valta seuraavissa vaaleissa, ei missään nimessä se on varmasti tämän valtion tuho, muuten vihervasurit loikkas kesken hallituskauden vastuusta, että tämmöstä takin kääntöö, taidankin äänestää peruja seuraavissa vaaleissa, suomihan on lähtenyt nousuun valoa tunnelin päässä näkyvissä.

      • PerusHinurit

        Ainut vaan että

        A) Sinä olet jo ennestään persujen äänestäjä

        B) Persut sotkee tämän maan yhä syvemmälle suohon.

        C) Se valo on lähestyvä juna


    • huil

      Joo demareille, vasureille, vihreille ja rkp ei voi antaa hallitus vastuuta he sotkivat viime hallituskaudella tämän maan asiat täysin, nyt nämä kyseiset puolueet huuta kitarisat punasena jokaista leikkausta vastaan vaikka itse leikkasivat edellis hallitus kaudella esim, koulutuksesta, nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan suomi nousuun,

      • PerusHinurit

        Niin, unohdit kätevästi että tämä hallitus karsi vielä enemmän sieltä koulutuksesta... Ja lainanoton aloittivat kepu ja kokoomus, jotka istuvat hallituksessa (tarkista huvikseen). Suomihan on koko ajan menossa yhä syvempään taantumaan, KIKY ei toimi, ja SOTE vie köyhiltä hoidon. Joten ei se suunta kyllä oikea ole kuin täydellisen ääliöän mielestä...


    • kiviu

      Toivon todella että sdp.n ja vihereiten kannatus romahtaa ja viellä näitten vasureitten , onhan se nähty mitä nämä sai aikaan viime hallituskaudella, sekasorron .

    • Anskattoony1

      Aivan sama kuinka paljon on Vihervasureilla kannatusta mikään puolue ei heidän kansaan halua minkäänlaiseen hallitukseen se on ainakin varmaa . Seuraavat vaalit ovat maahanmuuttajavaalit yksijatoinenkin on saanut heistä tarpeeekseen ,maaseudun äänestäjät inhoavat suvakkeja sen oikein aistii kun tuolla maakunnissa kiertelee niin voi seuraavan hallituksen kokoonpanon arvata .

      • PerusHinurit

        Niin, persuthan niitä mamuja tänne on imuroinut...


    • 6549833

      Vai ovat eläkeläiset paskasakkia. Olen tehnyt 40 vuotta töitä ja nyt olen jäänyt eläkkeelle. Paskasakki löytyy aivan muualta kuin eläkeläisistä. Populisti puolue kerää paskasakkia ei työväenpuolueet.

    • Mitävavalehtelet

      Vai on palstpölho tehnyt töitä ihan neljäkymmentä vuotta ja sait sitten hulluneläkkeen ,todellisuudeessa olet koulunkäyntiavustaja joka ei soveltunut tehtävään ,nyt nautit hulluneläkettä jos olenvääräässä korjaa toki .

    • erotaanmeeurosta

      Suurin osa meistä perussuomalaisista halunnee Suomen eroavan rahaliitto eurosta joka siis euro on saksalaisasiantuntijankin mukaan Suomelle huono asia. ( is tänään).

      • NiinhäSääLuulet

        Höpö höpö heti hallitukseen menon jälkeen teidän puolueen johtaja sanoi tusta, että asiat ovat nuuttuneet, tarkista ite vaikka Soinin sanomiset.


    • onPerusS

      Unohdetunkin ihmisen tuki

    • parasPerusSon

      Suomen tulevaisuus on irti eurosta. Perussuomalaisten enemmistö on eu ja eurokriittinen

    • oioimaammeSuomi

      Perussuomalaiset on maltillinen isänmaallinen koko kansan puolue

    • ovatmyrkkyämeille

      Vasemmistopuolueet joutaisi kieltää Suomessa.

    • vasuritkinalas

      Jotain iloa kun sdp ja vihreät putoo

    • turhakkeitaovat

      Toivottavasti putoavat alas asti

    • nannaaaaa

      Olisi todella ihanaa

    • olenPerusS

      Perussuomalaiset on paras puolue

      • SoininVaara

        Tuota... Timo, ehkä sinun kannattaisi hankkia itsellesi elämä, niin ei tarvitsisi roikkua täällä netissä hokemassa valheita.


    • Persevaara

      Perussuomalaisten kannattajat ovat yleensä oppimattomia sivistymättömiä moukkia joita helppo johtaa harhaan.

    • jamuutenkin

      Perussuomalaisten hallituksessa olo tärkeää kun oppositio on mätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      317
      10696
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2361
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1838
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1329
    Aihe