elkää antako pistää itseenne psyykelääkettä

mustakorppi

Taas huomattiin ettei maailmaan ole luottamista.

Usa kehitetyt psyykelääkkeet toteuttavat kenties 2000l sairaimman ihmiskokeen yrittäessä kontrolloida ihmisen kokemaa todellisuutta.

Ensin sitä annetaan minunlaisille köyhille ja myöhemmin olet myös sinä vuorossa. He haluavat muuttaa ihmiskunnan kokogeeniperimää jalostamalla meitä kuten jo nyt lehmiä jalostetaan. Tämä on tulevaisuus ja monet kokevat sen jo nyt.

14

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuo on vaikea noidankehä: yhtäältä potilaalle sopivalla lääkityksellä voidaan ainakin lieventää paranoian oireita, mutta toisaalta potilas kieltäytyy lääkkeitä ottamasta ja joskus kieltäytyy hoidosta kokonaan.

    • siinäpiileetotuudenydin

      Miksiköhän kieltäytyvät?

    • cvbbbjkkkkkl
      • Oletko koskaan kuullut vesikidutuksesta? Uskallatko vettä juoda, vai korvaatko kaljalla?


      • cvbbbjkkkkkl

        Vesi ei aiheuta piinaavaa sisäistä levottomuutta, akatisiaa, vapinaa tai pakkoliikkeitä tai vieroitusoireita. Neuroleptit olleet Neukkulassa mm. kidutuskeinoja. Samoja myrkkyjä(kuten haloperidoli" käytetään edelleen "hoitona". Uusissa lääkkeissä samoja sivuoireita.
        "Pharmacological torture is the use of psychotropic or other drugs to punish or extract information from a person.[1] The aim is to force compliance by causing distress, which could be in the form of pain, anxiety, psychological disturbance, immobilization, or disorientation.[1]

        One form of this torture involves forcibly injecting a person with addictive drugs in order to induce physical dependence. The drug is then withdrawn, and, once the person is in withdrawal, the interrogation is started. If the person complies with the torturer's demands, the drug is reintroduced, relieving the person's withdrawal symptoms.[2]:"

        "In the former Soviet Union, drugs were allegedly used as a form of punishment. Haloperidol, an antipsychotic medication, was a preferred agent. It was used to induce intense restlessness and Parkinson's-type symptoms.[2][page needed] Another antipsychotic medication, chlorpromazine, was also used to induce grogginess, sedation, and (in high doses) vegetative states. Other alleged uses of pharmacological torture included:" https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pharmacological_torture


      • miksiköhän-

        neuroleptilääkkeet myös fyys.oireiden ohella heikentää kognitiivisia kykyjä, kutistaa aivoja tutkimusten mukaan, tunne-elämää monella, aiheuttaa seksuaalitoimintojen häiriöitä 1/10:stä=usein, diabetesta jopa 1/100:sta(zyprexa), joskus unettomuutta(risperidoni, yleinen sivuoire)
        aineenvaihdunnan (lihomista) ja kehon lämpötilansäätelyongelmia, jnejne... miksi potilaat ei näitä halua vetää? Aiheuttaako vesi näitä?


      • Kai kaikki ymmärtävät että terveillä ihmisillä lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia ja että farmakologisessa kidutuksessa käytetään yliannostelua?

        No, ei kai sitten...


      • cvbbbjkkkkkl

        Lue vaikka uudenaikaisen risperidonin tuoteseloste ja mielestäni siinä on monta kohtaa, jotka aiheuttaa kärsimystä,inhimillistä tuskaa ja kidutusta liian monille, liian usein. joskus enemmän kuin lääkkeenkäytön syy. Kenenkään ei tulisi näitä haittoja kokea. Nämä haittavaikutukset ovat paljon pahempia, kuin monessa lääkkeessä. Ja ihan normi annostuksilla. Tässä yleisimmät 1/10:stä:

        Hyvin yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä useammalla kuin 1 käyttäjällä 10:stä):

        nukahtamis- ja univaikeudet
        parkinsonismi. Tämän sairauden oireita voivat olla: hitaat tai heikentyneet liikkeet, jäykkyyden tai lihasten kireyden tunne (ja siitä aiheutuva liikkeiden nykivyys) ja toisinaan tunne liikkeen pysähtymisestä, minkä jälkeen liike taas jatkuu. Muita parkinsonismin oireita ovat hidas, laahustava kävely, lepovapina, lisääntynyt syljeneritys ja/tai kuolaaminen sekä kasvojen ilmeettömyys.
        väsymyksen tunne tai vireystilan heikkeneminen
        päänsärky.

        Yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä enintään 1 käyttäjällä 10:stä):

        keuhkokuume, infektio rintakehässä (keuhkoputkitulehdus), vilustumisoireet, sivuontelotulehdus, virtsatieinfektio, korvatulehdus, flunssaisuuden tunne
        Risperidon Orion saattaa suurentaa prolaktiiniksi kutsutun hormonin pitoisuutta (saattaa aiheuttaa oireita tai olla oireetonta), mikä voidaan todeta verikokeen avulla. Kun prolaktiinipitoisuus on suurentunut, siitä saattaa aiheutua miehille rintojen turpoamista, vaikeuksia saada ja ylläpitää erektiota tai muita sukupuolitoimintojen häiriöitä. Naisille saattaa aiheutua epämukavia tuntemuksia rinnoissa, maidonvuotoa rinnoista, kuukautisten poisjäämistä tai muita kuukautiskierron häiriöitä
        painon nousu, lisääntynyt ruokahalu, vähentynyt ruokahalu
        unihäiriöt, ärtyisyys, masennus, ahdistuneisuus, levottomuus
        dystonia: tämä on tila, johon liittyy lihasten hidasta tai pitkäkestoista tahatonta supistelua. Dystoniaa esiintyy usein kasvojen lihaksissa mm. silmien, suun, kielen tai leukojen poikkeavina liikkeinä, mutta tällaista saattaa esiintyä missä tahansa kehonosassa (ja saattaa aiheuttaa asennon poikkeavuuksia).
        huimaus
        pakkoliikkeet: tähän tilaan liittyy tahattomia lihasten liikkeitä, jotka voivat olla toistuvia, spastisia tai vääntelehtiviä liikkeitä tai nykäyksiä
        vapina
        näön sumeneminen, silmätulehdus tai sidekalvotulehdus
        nopea sydämen syke, korkea verenpaine, hengenahdistus
        kurkkukipu, yskä, nenäverenvuoto, nenän tukkoisuus
        vatsakipu, epämukava tunne vatsassa, oksentelu, pahoinvointi, ummetus, ripuli, ruoansulatusvaivat, suun kuivuminen, hammaskipu
        ihottuma, ihon punoitus
        lihasspasmit, luu- tai lihassärky, selkäkipu, nivelkipu
        virtsankarkailu (virtsanpidätyskyvyttömyys)
        kehon, käsivarsien tai jalkojen turpoaminen, kuume, rintakipu, heikotus, väsymys, kipu
        kaatumiset.


      • forcedtreatmenttt

        Pitkäkestoiset injektiot on erityisen ongelmallisia, sillä niiden haittavaikutuksia ei saa nopeasti pois, kuten pillerit lopettamalla vaan ne säilyy kehossa pitkään. Riskejäkin niissä on. Esim. Zyprexa-injektio on yhteydessä äkkikuolemiin ja deliriumiin, joka muistuttaa zyprexan yliannostusta. Kys. lääke on muutenkun yhteydessä kuolemiin, ja terveysongelmiin kuten diabetes. Yhtiö (eli lilly, zyprexan valmistaja)on maksanut oikeusteitse miljardikorvaukset sairastuneille. Moni tuntee esim. terveyskeskuksista haetut pitkäkest.injektiot kidutuksena, jos heidät pakotetaan niitä hakemaan, joka loukkaa heidän itsemääräämisoikeuttaan ja oikeutta omaan kehoon ja mieleen. Antipsykootit ovat kaukana muista lääkkeistä. Niiden haittavaikutuslistat ovat aivan todella pitkiä ja ne vaikuttavat ihmisen intiimeimpään osaan, aivoihin, ajatteluun lamaten sitä. Ennen antipsykootteja kutsuttiin nimellä "major tranquilizer" , mikä kuvaa mitä ne tekevät mielestäni hyvin. Harhaluulojakaan ne ei vie välttämättä pois, ihmisen kokonaisajattelu lamautuu, mikä tekee ulkoisesti ihmisestä esim. rauhallisemman, vaan mikä on ihmisen sisäinen tunne tästä? Moni kokee olonsa väsyneeksi ja apaattiseksi.

        Suosittelen tutkija, psykiatri Joanna Moncrieffin kirjaa Bitterest pills, jossa hän avaa antipsykoottien problematiikkaa.
        http://www.madinamerica.com/2013/10/bitterest-pills-troubling-story-antipsychotic-drugs/

        http://www.fda.gov/Drugs/DrugSafety/ucm439147.htm

        http://davidhealy.org/psychiatry-gone-astray/


    • teoriassamahdollista

      Lääkityksellä voidaan muuttaa reakoimattomaksi typerykseksi, jota
      on helppo hallita.

      • pienempi_paha

        Pitkään jatkuva masennus muuttaa myös ihmisen aika näppärästi reagoimattomaksi typerykseksi. Pitkään jatkuvien psykoottisten oireiden vaikutukset eivät myöskään ole mitään herkkua. Se, että lääkkeillä on ikäviäkin sivuvaikutuksia, ei ikävä kyllä tee lääkkeiden ottamatta jättämisestä sen praempaa vaihtoehtoa.


    • näkymätönNipiNiskassa

      Tämä. Erittäin väärin jos ilman lupaa ihmisestä tehdään koekaniini.

      Se että heikommassa asemassa ja käyttää toimeentulotukea ei saisi vaikuttaa itsemääräämisoikeuteen, koskemattomuuteen tai ihmisarvoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe