hyviä neuvoja grillikyljen savustamiseen. maustaminen , savustusaika, esikypsentäminen, millaiset tulet ja jne..
grillikylki
kesälomalle111
2
303
Vastaukset
- savumies
Savustaminen on hyvä tapa maustaa ruokaa.. Melkein kaikka elintarvikkeita voi savustaa. Lihaa ja kalaa nyt tietenkin, mutta myös esim. joutsenia tai muita lintuja sopii savustaa. Jos vielä löytyy joku isoisä, jolta on amputoitu jalka (kuten minun isältäni) , niin savustettuna se vasta herkkua on.
- Savustajakokki
Savupalvijoutsen on minunkin herkkua puhumattakaan järvenpohjassa mureutettu anoppi lempeässä leppäsavussa kypsennettynä. Nyt tuli nälkä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432947Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta602839- 422323
- 261788
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251689Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa701576- 481566
- 361226
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771225- 791050