hyviä neuvoja grillikyljen savustamiseen. maustaminen , savustusaika, esikypsentäminen, millaiset tulet ja jne..
grillikylki
kesälomalle111
2
300
Vastaukset
- savumies
Savustaminen on hyvä tapa maustaa ruokaa.. Melkein kaikka elintarvikkeita voi savustaa. Lihaa ja kalaa nyt tietenkin, mutta myös esim. joutsenia tai muita lintuja sopii savustaa. Jos vielä löytyy joku isoisä, jolta on amputoitu jalka (kuten minun isältäni) , niin savustettuna se vasta herkkua on.
- Savustajakokki
Savupalvijoutsen on minunkin herkkua puhumattakaan järvenpohjassa mureutettu anoppi lempeässä leppäsavussa kypsennettynä. Nyt tuli nälkä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79904
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6855- 68851
- 57802
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152735