Miksi ylen on palkannut ärrä-vikaisen selostajan?

htrhyi

Olympiafutikseen. Aivan sairaas paskan kuuloista. Tällaisesta paskastako pitää maksaa yleverot. Kas kun ei änkyttäjää samantien.

11

341

Vastaukset

 • Eihän tuo osaa sanoa edes b-kirjainta. Mitä seuravaaksi. Mykkä uutistenlukija.

 • Tero Karhun mongerrus kuulostaa kyllä kuin joku mongoloidi puhuisi.

 • Ei millään pahalla mutta tuo r -vika kuullostaa aika kauheelta eikä sellainen ihminen kuullosta omalta itseltään ollenkaan vaan vie uskottavuutta pois samalla.

 • SAma vaikka särkis mitä.Yle näyttää golfia ja ratsastus turhaa muutama 100 ihmistä suomessa harrastaa niitä.Yle nuolee vain rikkaita.Ylen ohjelma vastaava heti vaihtoon

 • Teidän - parahin Aloittaja - tulisi pyytää palvelukotinne johtajalta audienssia. Laatinette tapaamiselle asialistan, jossa käsitellään eurokaapelin irroittamista ja hävittämistä laitoksenne tietokoneesta, sekä lääkityksenne saattamista hyväksyttävälle tasolle.

  Menettelemällä näin, paranisi maailma niin teidän, kuin traagista sairaskertomustanne seuraavien kansalaistenkin kohdalla.

  • No siinä varsinainen hienohelma, tuliko ihan luettua perushoitajaksi ja nyt 1700 e kuukausipalkalla leikitään arvostettuakin älykköä. Perseitten pesijä sinä olet, suksi v..tuun.


 • Homopellevastauksen jätän omaan arvoonsa. Kysyn edellen. Miksi yle palkkaa puhevammaisen selostajan? Minä maksan yle-veroa enkä halua kuunnella kenenkään puhevammaa. Sama jos olisi uutistenlukijana s-vikainen. Mutta kun pikku Henrin ja Pikku Jami pitää saada toteuttaa itseään vioistaan huolimatta niin vasemmistlainen suvakkiyle ei halua että Jami tai henri pahoittaa mielensä.

 • Karhun lisäksi on se riku jotakin, joka ei ässää osaa sanoa. Eikö yle löytänyt tuhansien työnhakijoiden joulosta selostajaa joka osaa puhua?!

 • Yleen pääsyn edellytyksenä on nyt puhevika ja synnynäine tyhmyys. Yle ton RKP:n huora. Se taistelee Suomea ja suomen kieltä vastaan kaikilla aivoåesun ja manipulaation keinoilla ja tasoilla. Ylen tavoitena on paskantaa isänmaan päälle ja tuhota Suomi totaalisesti. Tuokin ärrävikainen naivi matuttaja-idiootti on vain yksi esimerkki sadasta kusettajasta ja valheen kylväjästä. Yle ei tee nyt muuta. Sitä johtaakin kokoomuslaisten kusipäiden kuningas ja pedofilisaation edushintti Lauri Kivinen.

 • Tuttavuuksien perusteella tuollaiset nimitykset täytyy tulla, eihän se muuten voi olla mahdollista. Eikö sieltä Ylestä löytyisi jotain muuta hommaa, ettei tarvitsisi maksumiehiä suotta ärsyttää, jos jollain syyllä tätä voidaan perustella.

 • Oli kyllä kauheata kuunnella Suomen ralli selostuksia. Miksi mun pitää maksaa YLE veroa? "Skoda Fiesta" asiantuntemusta vielä. Kaksi eri automerkki i vielä sujuvasti yhteen...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  131
  3961
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  95
  3752
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  87
  2309
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1059
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  34
  495