Aihe

Voiko enää huonommin olla

Sesiitätorstaitorista

järjestetty Torstaitorin toiminta!
Tylsemmän näköistä ja oloista kuin koskaan aikaisempina kesinä.
Mistähän johtuu?
Olisiko pitänyt ottaa järki käteen ettei Muonion kuntaa olisi millään tavalla sekoitettu koko toimintaan.
Entinen isäntämalli takaisin ja joku " järkevä" toiminnan ihminen siihen tehtävään.
Ei mitään ohjelmaa, myyjät kaikonneet ja tympeän näköisiä kahvilaihmisä yhdessä mökissä.
Muut mökit ammottaa tyhjillään.
Ken tämä nykyinen idea oikein on?
Toivottavasti ei kunnan johdon "idea"!
Tähän kesään kuoli se loppukin torstaivirkistys!

20

592

  Vastaukset

  • Sehän on sitten sinun alettava vetämään ensikesän toreja, luotava sinne tapahtumia ja toimintaa? Jos luulet että se on helppoa niin siitä vaan. Kyllä se mökkien tyhjyys on sitä, jotta kaikki myyjät eivät edes halua sulloa myytäviä tuotteitaan pieneen mökkiin.Onhan tuolla porukkaa ollut ja käynytkin torstaisin.

   • Onhan siellä torstaisin ollut se entinen Tori-Isäntä ainakin myymässä. Hänellä oli ainkin otetta hommaan viime kesänä. Miksei hän enää vedä toimintaa? Ennen oli kilpailuja ja teemajuttuja. Nyt ei.
    Kyllä se laimeaa ja tylsää on ollu tänä kesänä. Onkos vetäjänä nyt se Miljoonatien vetävä porukka. Sieltä ne ideat vai pukkaaki!


  • Minusta ne mökit peittää kaiken näkyvyyen ohikulkijoilta ja on muutenki huonon malliset vaikka ihan kiva ideana mutta semmoset enkkelit katokset olis ollu näppärämmät myyjillekki.
   Toivottavasti saa tuulta alle vielä.

   • voi helvetti te jaksatta valittaa joka asiasta, on joillaki tuo maailman kuva suppea


   • johannytonkumma kirjoitti:

    voi helvetti te jaksatta valittaa joka asiasta, on joillaki tuo maailman kuva suppea

    Valittamisesta valittaminen on parasta :D ja nipottaminen :D


   • Teitäjä- kirjoitti:

    Valittamisesta valittaminen on parasta :D ja nipottaminen :D

    Entäs se pelipaikka? Ei mitään käyttöä. Olisi ollut ees katos päällä.
    Vain lasten leikkipaikkalaitteet hyviä.
    Paikka vain väärä.


   • Ei valiteta!


  • Ei se ole valittamista, jos epäkohtiin puhuu. Uutuuden viehätyksen jälkeen vaan tuntuu, että aina tätä samaa. Tylsää. Siihenhän tylsistyy niin myyjät kuin ostavat asiakkaatkin. Kuka keksis jotain piristystystä / toimintaa oheistapahtumaksi.

  • Parasta on kun sain pokemonin ja äitikin sai ja isäkin sai siitä rannasta,hyvä muonion kunta pokemonia lisää

  • ..AINA JATKUVAA VALITTAMISTA SE ON MUONIOSSA, asia,ku asia....valitetaan....
   Jos joku haluaa sitä piristystä sinne ns; torstai torille, siittä vaan piristystä sinne antamaan....ja tuumaamaan asiasta....millä saadaan asiakaita ja myyjiä jälleenn sinne.
   Kyllä siinä kiinnostus sekä myyjillä' että ostajilla loppuu, jatkuva valittaminen aivan tyhjästä. Kuka piru sitä vesisateella menee myymään mitään mätö ryysyjä sinne tai jos leipomuksia viet myyntiin, nethä kastuu.
   Torikopit ovat aivan jees, mutta miksi niistä pitää maksaa?????
   Kerran kysyin maksua. sanottiin että sata euroa päivä?
   OK, jos niin oikeasti on.....uskon että torstai torille saa heittää hyvästit tän kesän jälkeen!
   Tuskin kenelläkään on tai kannattaa maksaa kyseistä summaa/kunnalle tyhjästä!

   Sinänsä aiemmin hyvä IDEA oli torstai tori,nyt menettänyt makunsa varmaan kaikilta!

   Kiitos ja hyvää syksyn odotusta Muoniolaisille!

  • Kyllä tuossa tuli pelkkä kateus kysymykseen, että se lopahti. Tori-isäntä järjesti vaikka mitä teemoja muonio leipoo, yms, niin sekään ei ollut hyvä ja sehän piti tänäkin vuonna alkaa samalla teema systeemillä, mutta kateet puuttu peliin

  • Torstaitori on hyva ja sillä selvä jokainen myy mitä myy. Tuo kahvisysteemi on hyvä,kiitos siitä työttömille. Ei siinä mitään toimikuntaa tarvita. Paikka on siiisti ja myyntikopit myös. Kiitos yrittäjäjärjestölle. Torstaitori on ainoa tapahtuma ja senkin joku haluaa katkeruuttaan tuhota,miksi?

   • Älä ole pöljä! Ei kai torstaitori pyöri siellä, että yhessä mökissä työttömät pyörittää kahvia ja munkkia! Saahan niitä Seoltaki. Torstaitorilla pitäisi olla koko kesän joka ikiselle torstaille teemansa. Toisinaan siellä ei juuri muuta olekkaan kuin se työttömien kahvimökki.
    Kyllä on todettava, että paskaksi meni, kun vetäjäksi tuli muutenki toimimaton kunta ja työttömien vetämätön porukka. Näin on.
    Joka tämän järjestelmän keksi on kyllä itse se kaikkein kateellisin. Tori-isännän aikana homma hoidettiin takuuvarmasti.


   • Tottakai on hienoa ,että toimintaa ja touhua siihen vaan pitää palkata sellainen jolla on homma hanskassa. Rahastahan se ei ole kiinni,kunnalla on ylimääräistä rahaa hyviin ideoihin. Mietintämyssy päähän ,ehdotan sitä Jetroa tai mikä se oli.


   • Puhut paskaa. Ei se entinkään mitään palkkaa saanu ja hoiti homman hyvin.


   • Onko joku väittänyt ,että palkkaa on saanut. Nyt vaan on tarve palkata tosiammattilainen töihin. Koska kunnalla sitä on.


   • Tyhjää puhetta. Kunnalla sivan tarpeeksi hommaa tänä syksynä selittää mistä johtu, että palkattiin 27 uutta työntekijää kuntaan vuoessa ja vähintääki saman jos ei kaks kertaa enemmän olis tyhjäntoimittajia pitänyt sanoa irti istumasta. Vuoesta 2006 saakka koitettu saaha talousasiat tasapainhoon ja tilanne vain pahentunu. Siinä sulle Jetrot. Hoitakhoon ne vain iteoita sieltä työttömien puljusta miljoonatielyä. Tekevät ees jotaki. Ettei niillekki tyhjää mskseta tollistelusta


  • Mihinkä palkattu 27 henkilöä täna vuonna? Ihmeellistä kun kaikki on dikitalisoitua. Äläppä huoli niinhän käy valtiolla.

  • Eiköhän tuo myyjien tyhjeneminen ole toisen myyjän kateus. Olen useampana vuonna siinä myynyt leipomuksia ja villasukkia, niin vieressä oleva myyjä alko nauraan ja pilkkaan ja kertoon asiakkaille et ei siltä kannate ostaa ku se ei osaa leipoa ja kuinka rumiaki ne leopimiset on, ja vielä kalliit. Ja olen myös kuullut et se on järjestäjienki tuotteita haukkunut

   • Ei siellä mitää ohjelmaa tarvita. Ainoa mikä olisi hyvä niin kahvisteluteltta olisi tasaisella maalla. Hyvä juttu kaikenkaikkiaan, tietty päivä. Ilmoille ei voi mitään. Toki kehitellä voi.,mutta kaikkiaan hyvä ja halpa tapahtuma.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   9869
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   5111
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   93
   3198
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   56
   3045
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1431