Uusiutuvalla energialla työtä!!!

Jopa 10 000 uutta työpaikkaa 3 vuodessa ja samalla ilmastokin pelastuu. Tähän pitää hallituksen tarttua.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1471321875597
1
Ilmianna
Jaa

8 VastaustaNämä vihreät uusiutuvat työpaikat ovat virtuaalisia ts jokaista vihreää työpaikkaa kohti menetetään 2 oikeaa työpaikkaa, lisäksi syntyneet vihreät "työpaikat" ovat suojatyöpaikkoja eli palkat tulevat veronmaksajien pussistä eikä lopputuotteista koska vihteä "työpaikka" ei synnytä työn lisä-arvoa kun ei tule lopputuotettakaan.

Ei suomella ole varaa palkata sataatuhatta ilmastolähettilästä tekemään ilmastopropagandaa tulevaisuuden miljoonista uusiutuvista työpaikoista.

Samanhan tekisi yksikin ilmastoposetiivari posetiiveineen.

Lukemat tulevaisuuden virhreistä työpaikoista ovat haihattelua, ne eivät ole realisoituneet luvatusti vaikka niitä on propagoitu yli 20 vuotta.

http://www.businessinsider.com/californias-green-jobs-initiative-is-failing-miserably-2015-8?r=US&IR=T&IR=T
Ilmianna
Jaa
Miksei Suomi ala viemään pientilojen lantaa ja olkea ulkomaille. Suomalainen lanta on taatusti hyvin kysyttyä ulkomailla.
Ilmianna
Jaa
Tyypillistä viherpropagandaa vekseli Villeltä. Suomesta on hävinnyt ainkin 100 000 työpaikkaa Kiinaan harrastetun mielipuolisen ilmasto ja energiapolitiikan vuoksi koska usein vieläpä yksipuoliset sääntelytoimet heikentävät suomen kilpailukykyä.

Mitä tulee "vihreän" energian tekoon oljesta ja lannasta, ennenhän ne on kierrätetty takaisin ravintoketjuun, ja villen reseptillä nämä pitäisi korvata tuontilannoitteilla joiden tekeminen on hyvin energiaintensiivistä aiheuttaen siis pästöjä muualla.

Kas kun ei Ville tajunnut edes tuota semminkin kun vihreiden suosima luomutuotanto perustuu juurikin em. ravinteiden kierrätykseen ilman keinolannotteita.

Yleensäkin energiantuotanto ei ole työvaltaista ja onkin vaikea nähdä kymmeniätuhansia
uusiutuvia työpaikkoja energia-alalla jossei nyt ryhdyttäisi laajamittaiseen risusavotointiin
käsipelillä, mutta kun se ei ole kovin tuottoisaa siihen pitäisi käyttää pakolaisia korvaamaan oleskelukustannuksiaan, eikä se sittenkään löisi leiville koska homma ei olisi tuottavaa, eikä käskassara taatusti pysy pakolaisen kädessä vaikka liimaisi pikaliimalla kopraan, ilman diskorahaa jos sittenkään.
Ilmianna
Jaa
Eikös jossain Päätalon kirjassa tehty paskasta pontikkaa? Olisiko suomalaisella paskapontikalla kysyntää ulkomailla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Asiassa lienee perää kun kotimaaseudulla joku oli kuullut jotain liikettä yöllä
pihapiiristä ja aamulla paljastuikin varkaiden vieneen paskat puuseen alta.

Tuskin lopputuote hivelisi makuhermoja vaikka olisikin luontaistuote,
kyllä sillä suomi lähtisi nousuun, haiseva innovaatio meinaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ajatelkaa kun suomalainen haiseva paskalastissa seilaava laiva saapuisi vaikka Pariisin satamaan. Olisipa se hienoa ja saisivat koppavat fransmannit vihdoinkin haisteltavaa joka muistuttaisi äskettäisestä menneisyydestä ihmisapinana.
Ilmianna
Jaa
Hallituksen lupaukset jäävät tältäkin osalta lupauksiksi. Kun energiateollisuus siirtyy entistä enemmän uusiutuviin polttoaineisiin, esim puuhakkeeseen ja pelletteihin hankinnat siirtyvät pois kotimaasta. Eli ole taloudellisesti mitään järkeä maksaa 10-40% enemmän samasta polttoaineesta. Esim Venäjältä, Latviasta, Virosta, Liettuasta jopa Saksasta, USA:sta ja Kanadasta saa halvempaa polttoainetta kuin kotimaasta.

Tiedän kun ole tilannut ko polttoaineita monesta eri maasta, laivaus maksaa mutta siitä huolimatta kokonaishinta on halvempi kuin kotimaisella toimittajalla kumipyöräkuljetuksen kanssa. Rautatie maksaa eniten, aika ihmeellistä hinnoittelua. Tosin puutavara pitää ensin kuskata metsästä kumipyörillä jalostukseen, hakkeeksi tai pelletiksi ja sitten vasta teollisuuden varastoihin.

Tällä hetkellä maailmalla on jatkuvasti myynnissä halpoja isoja eriä biopolttoainetta, esim Kanadan myrskytuhojen tavaraa myydään edelleen erittäin edullisesti. Jatkuvat myrskytuhot pitävät maailmanmarkkinahinnat edullisina, paitsi kotimaassa.
Ilmianna
Jaa
Aloittajan pääkopassa on tyhjän kaiku.
Taitaa olla niitä Suomen hallituksen entisiä Perus Suomalaisen ministeri
jäseniä joilla on vielä varaventtiili tehty punavihreiden kanssa.
Varokaa ketä äänestätte kyykyttämään tavallisia tuottavan työntekijän
etuja valvomaan.
Muistakaa myös että pörssissä pelataan tuottavan työntekijän
työn tulokset.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Uusiutuvalla energialla työtä!!!

Jopa 10 000 uutta työpaikkaa 3 vuodessa ja samalla ilmastokin pelastuu. Tähän pitää hallituksen tarttua.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1471321875597

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta