EX-URHEILUMAHTI SUOMI 2016: 0-0-1

VITTUPAA123

JA SE AINOA PRONSSIKIN LAJISTA, JOSSA EI ENÄÄ EDES KÄYDÄ PRONSSIMATSIA!

Kyllä Kojonkosken palkka nyt vartmasti nousee, ollaan tiellä, jolla ollaan kohta Pohjolan paras!!!!

Mutta niin misä? HUONOUDESSA??????

10

146

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomipoistoon

      Suomen saisi hävittää maailmasta. Turha kansakunta.

      • aom

        Juuri niinkuin Matti Nykänen i Kojosta norjalaisille pikku huppelissa sanoi ,että miten Kojonkoski voi teitä hyppäämään opettaa kun se ei koskaan itsekkään oppinu,mutta rahat se teiltä kyllä vie.

        Norskeilla oli rahaa, että vä'lipä rahasta.Mutta suomalaisilla ei olis vara tyhjäntoimittajalle maksaa kovin suurta palkkaa.


    • Myötähäpeä

      AINOA kisoihin osallistunut suomalaisURHEILIJA on pronssinsa täysin ansainnut. Nyrkkeilyn säännöt ovat mitkä ovat. Vilpittömät onnittelut hänelle saavutuksestaan.

      Yleisen edun kannalta olisi kuitenkin ollut parempi, että Suomi olisi jäänyt kokonaan ilman mitaleita. Vasta se olisi pakottanut riittävän vakavaan keskusteluun valintakriteereistä ja ennen kaikkea siitä, mitä huippu-urheilu edellyttää pitkäjänteisesti sekä valmennukselta että myös valmennettavilta. Resurssien jaossa ja harjoitteluun sitoutumisessa on kyse valinnoista, jotka on tehtävä riittävän kauan ennen kisoja. Jos nämä valinnat tehdään niin leväperäisesti, ettei todellisia menestymismahdollisuuksia ole, tätä ei pysty korjaamaan tuhlaamalla kisoihin lähdön hetkellä rahaa ylisuuren kisajoukkueeseen.

      Ei olympialaisissa ole pakko voittaa. Mutta ei niihin sentään pidä mennä ehdoin tahdoin munaamaan itseään ja maataan. Tämä pätee sekä yksilötasolla että kansakunnan tasolla. Niin kauan kuin "se ihan oma tulos" on piirikunnallista tasoa, sitä ei myöskään tarvitse matkustaa hakemaan piirikisoja kauempaa. Paikat olympialaisissa kuuluvat niille, jotka ovat luontaisella lahjakkuudellaan ja pitkäaikaisella sitkeällä harjoittelulla osoittaneet saavuttaneensa uskottavan mahdollisuuden sijoittua kärkeen tai sen tuntumaan.

      Ensi kisoissa on joko suurennettava oikeiden urheilijoiden lukumäärää huolehtimalla ajoissa aloitetulla tehovalmennuksella ja tehoharjoittelulla siitä, että suomalaisia huippu-urheilijoita on silloin kun heitä
      tarvitaan. Jäljelle jäävä vaihtoehto on suurentaa todellisten urheilijoiden suhteellista osuutta olympiajoukkueessa jättämällä tasottomuutensa perusteella siihen kuulumattomat ulkopuolelle.

      Nykyinen tie on joka tapauksessa kuljettu loppuun. Koska tyhjän saa pyytämättäkin, nollatuloksen ehdoin tahdoin hakeminen tämänkokoisella joukkueella on puhdasta haaskausta. Jollei joukkueen taso nouse, sen koon on pienennettyvä.

    • penkiltävoittoon

      Ihme säännöt olympialaisissa kun ei käydä pronssista kamppailua,sehän sitten sääli pronssi ei reilusti saatu

    • pronssikausi2016

      Ainoa pronssi tuli arpomalla.

      Yksi tuomari antoi voiton suomalaiselle. Yksi irlantilaiselle.

      Kolmas oli sitä mieltä, että molemmat yhtä hyviä. Mutta koska tuomarin on pakko valita jompikumpi, hän arpoi päässään voittajaksi suomalaisen.

      Ja se oli siis joka tapauksessa jaettu pronssi.

      Suomen olympiahistorian himmein mitali, siitä ei ole epäilystäkään.

      • ei.hätää

        Ette te saaneet pronssia.


      • we.have.bronze

        ME saimme pronssia, KOKO kansakuntamme sai pronssia.


      • Myötähäpeä
        ei.hätää kirjoitti:

        Ette te saaneet pronssia.

        En myöskään väittänyt saaneeni. Myöskään suomalais-"urheilijoiden" heikko (= olematon) taso ei ole henkilökohtainen ongelmani. Se, että urheilujohdon täydellisen arvostelukyvyttömyyden vuoksi tälle tasottomuudelle haetaan ehdoin tahdoin mahdollisimman suuri kansainvälinen näkyvyys, on sen sijaan ei-urheilijallekin ihan riittävä syy jopa henkilökohtaiseen häpeäntunteeseen kaikissa kanssakäymisissä muunmaalaisten kanssa.

        Potkonen sentään ymmärsi kaikkia muita suomalaisia paremmin, miksi kisoihin osallistutaan. Mitalinsa ei ole sen himmeämpi kuin minkä tahansa maalaisen urheilijan missä tahansa tuomarilajissa äänestyspäätöksellä saama jaettu pronssi missä tahansa olympialaisissa kautta aikojen.

        Kaikista näistä syistä tämä ainoa mitali oli kuitenkin niin rajatapaus, että sen pitäisi antaa aihetta aivan yhtä vakavaan keskusteluun kuin tilanne, jossa tätäkään mitalia ei olisi tullut. Nyt urheilujohto pääsee valitettavasti paukuttelemaan henkseleitään niin kuin kyseessä olisi ollut kultamitali. Aivan kuten hopeaakin juhlittiin kullan tavoin aikakautena, jona kenenkään suomalaisen rahkeet eivät riittäneet kärkeen mutta kakkossija riitti vielä palauttamaan mieliin Suomen urheilun loistavan historian.

        Nyt tuokin aikakausi on ohi.

        Jolleivät kenenkään suomalaisen rahkeet riitä jatkossakaan parempaan, sille ei sitten voi mitään. Mutta sitä ei todellakaan tarvitse lähteä näyttämään koko maailmalle.

        Urheilujohdon "kremlologiaa"

        kultamitalitoivo = pistesija

        mitalitoivo = selviytyy alkukarsinnasta

        valintakriteerit = henkilökohtaisen ennätyksen parantaminen VOI riittää alkukarsinnasta selviytymiseen, joten mukaan vain, vaikka ao. hlön vakiintunut tulostaso olisi kaukana henk.koht. ennätyksen alapuolella.

        Olisiko viimein tullut aika miettiä valintakriteerit uusiksi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe