huippu-urheilijalle pitää maksaa palkkaa!

asiantuntijaah

Niin tekee esim. monet aasian viisaat valtiot.

Nille jotka menestyy olympialajeissa mm. 2000e kk elinikä (pois jääkiekkoilijat jne jotka tienaa ammatikseen)

tämämahdollistaa 100% harjoittelun ja eläkkeen!

8

2392

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytytyhj

      Suomessa vaan ei ole huippu-urheilijoita. Nämä jotka saavat urheilijapalkkaa treenaavat vähemmän ja menestyvät heikommin.

      • huippuhessu

        Minusta huippuurheilujohtajille pitäs nostaa palkkaa huomattavasti ja paremmat syntymäpäivälahjat joka vuosi Minusta jokin mersu tai vastaava olis sopiva Luulisin että tulokset rupeais paraneen kun motiivi ois korkealla


    • Kohtuuspalkkoihin

      Huippu urheilijat kärsii rahapulasta ja loiseläjät juhlii ylisuurilla vuosipalkoilla.
      Roistot kiikkiin ja rahat huippu urheilijoiden käyttöön.Sille raha kuuluu ,joka tekee työnkin.Valmentaja ei tarvitse kuin murusia pöydän alta.

    • epäreilutrahat

      Palkintorahoja voisi tasapuolistaa. Jos voittaja saa 100 tonnia ja kymmenes enää tonnin, niin aika epäreilu jakosysteemi. Käytännössä rikkaat urheilijat menestyy, koska heillä on vara maksaa douping-lääkärit ja muut paskan.

      Suomalaiset urheilijat kansainvälisissä kisoissa vaatii melkoista tuuria, että jonkun tonnin saavat napattua. Kontinen hyvä esimerkki tenniksestä.

      Satunnaisia onnistujia tietenkin on ja muutoksia urheilulajeissa on tehty, mutta aikalailla samaa settiä jatketaan. Katso vaikka tennistä ja hiihtoa jne. Jos toinen yrittää 50 tonnin vuosipalkalla sellaista vastaan joka tienaa vuodessa 10 miljoonaa, niin paskat mahdollisuudet.

      Ei siihen tarvi valtion puuttua kun liitot muuttaa systeemiään.

    • Urheilijan-isä

      On ihan älytöntä puhua huippu-urheilijoiden palkoista, jos ei ensin mietitä miten sinne huipulle päästään ja miten se rahoitetaan.

      Puhun siis juniori urheilun rahoittamisesta. Tiedän mistä puhun, koska 18 ja 15 vuotiaan maajoukkuetason junioriurheilijan isänä maksan lystin.

      Laji on talvilaji ja viime talven osalta saatiin tukea 200 ja 400 euroa juniori maailman cup saatujen pistesijojen perusteella. Käytännössä tuolla sai melkein maksettua yhden junior world cup euroopan kisamatkan.

      Kuluja on. Kilpailu/harjoitusvälineissä on yhden lapsen osalta kiinni rahaa lähemmäs 10 000 euron verran. Ulkomailla oli vanhemmalla leiritys ja kilpailumatkoilla vuorokausia edellisenä vuonna 3 kk verran. Yhteensä 14 erillista kisa/leirimatkaa. Laskepaaka touhulle hinta.

      Rahassa se on käytännössä sama kuin ostaisin uuden C sarjan mersun 3 vuoden välein. Ilman että on edes sitä vaihtoautoa antaa vaihdossa. Tai sitä mersua ajossa..

      Rahaa touhusta voi saada jos pääsee maailman huipulle. Minulle, tai muille vanhemmille ei kukaan maksa mitään. koskaan.

      Itse koen itseni onnekkaaksi, että hyvän palkkatasoni turvin olen tuon pystynyt kustantamaan. Myös lapset ovat saaneet nähdä maailmaa ja treenata maailman huippujen seurassa. Molemmilla on myös yksi 10 koulutodistuksessa. Arvaatteko aineen ?

      Mutta mistä rahoitus ennen kuin se maailman huippu lähenee ? Ei niitä sponsoreita/tukijoita ole ennenkuin tulosta tulee. Ja ei niitä huippuja tule jos ei papalla ole varaa lystiä kustantaa.

    • kerjäläiset

      Rahoittakaa itse harrastuksenne.

    • lisäämania

      Satoja miljoonia mokomille syöttiläille ovat hallitukset syytäneet verorahoja. Parhaat ureilijat tienaavat verotuen ohella palkintorahoja, sponsoritukea ja välivalmistajien tukirahoja useita satoja tuhansia, jopa miljoonia. Kyllä sieltä pitäisi koko ajan eläkekassaan herua tulevaisuutta varten. Etuja ovat verorahoilla tehdyt urheiluhallit ja harjottelupaikat ymt. Vielä joku hyypiö valittaa: lisää pitää saada ja paljon. Mitähä eduskunta ja hallitus tekee, jotta ammattilaisurheilijoiden eläke karttuu henkilön tulevaa eläkeikää varten.

    • Kojonkoskelle

      heti tuplapalkka, niin saa johto lientä pöytään ja loppukin menestys kentällä loppuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe