Veikkauksen pitkävetokuponki

sarvipää666

Miksei siihen voi pelikohdeta pelaava lopputulosta?

Nettipelissä voi valita lopputuloksen, esim. 2 - 3, uudistuneissa pitkävetokupongeissa se ei onnistu ja on pyydettävä kassaa näppäilemään lopputulos manuualisesti koneelta, jonka jotkut tekevät nopeasti, toiset hitaasti, voi mennä 5 minuuttiakin, ollut pohjanoteetaus eräässä alepassa.

Sitten mun pitää näille selittää että miksi en täytä kupongile lopputulosta ja vastattava ettei sitä mahdollisuutta ole olemassa, lopputulosta ei pääse pelaamaan muuten kuin että kassa valitsee lopputuloksen.

Eräässä toisessa alepassa sain hitaan palvelun lisäksi vihamielisyyttä kassalta osakseni kun huomasin että antamani rivi poikkesi saamastani rivistä, eli tekevät toisinaan itse lisärivejä, joten tarkkana saa olla.

Loton he osaavat antaa sutjakkaasti pyytäessä mutta tulosvetokohteita pelatessa esiintyy hitautta ja aika usein pahoittleua osaamattomuudesta tai töykeällä äänen sävyllä kysymys miksen ole täyttänyt kuponkia itse? Luulevat että kiusallani pyydän heitä näpyttelemään sen vaikutelman tuosta on saanut.

Mikä on veikkauksen selitys asiaan ettei kupongille voi laittaa lopputulosvalintaa vaan siihen n voi laittaa pelikohteen ja panoksen ja sen jälkeen viedä se usein vastentahtoisen tai osaamattoman " asiakaspalvelijan " lopputäytettäväksi: Lopputulos 2 - 3, kiitos.

Sitten se voi alkaa, usein kyllä asia hoituu nopeastikin mutta on myös näitä paljon, jotka eivät osaa ja pyytävät " äitiä tai isää apuun."

5

918

Vastaukset

  • Kuinka pienet nyytit sulla on?

  • Melkoinen nero täytyy olla, jos saa pelattua tulosvetoa pitkävedon kupongilla.

    • Kokeilepa etsiä lisäkohteet miinus 1 tai plus 1 kohteilla paskakertoimilla!

      Olisitpa nyt kanssani Fritzin rakentamassa salahuoneesaa niin pistäisin sun äänijänteisiin liikettä! Se Itävallassa tytärtään panneen Fritsin kämpää meinaan !


  • Alepassa olen myyjää opettanut ja hyvin toimii! Mutta älkää menkö yhdellekään r-kioskille! Ne on täynnä IDIOOTTEJA ja odotan päivittäin koska se ROSKALÄÄVÄ menee konkurssiin! Yrjöttää pelkkä ajatuskin !

  • R-kioski YRJÖTTÄÄ JOTEN PAINUKAA VITTUUN!!

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.