Veikkauksen pitkävetokuponki

sarvipää666

Miksei siihen voi pelikohdeta pelaava lopputulosta?

Nettipelissä voi valita lopputuloksen, esim. 2 - 3, uudistuneissa pitkävetokupongeissa se ei onnistu ja on pyydettävä kassaa näppäilemään lopputulos manuualisesti koneelta, jonka jotkut tekevät nopeasti, toiset hitaasti, voi mennä 5 minuuttiakin, ollut pohjanoteetaus eräässä alepassa.

Sitten mun pitää näille selittää että miksi en täytä kupongile lopputulosta ja vastattava ettei sitä mahdollisuutta ole olemassa, lopputulosta ei pääse pelaamaan muuten kuin että kassa valitsee lopputuloksen.

Eräässä toisessa alepassa sain hitaan palvelun lisäksi vihamielisyyttä kassalta osakseni kun huomasin että antamani rivi poikkesi saamastani rivistä, eli tekevät toisinaan itse lisärivejä, joten tarkkana saa olla.

Loton he osaavat antaa sutjakkaasti pyytäessä mutta tulosvetokohteita pelatessa esiintyy hitautta ja aika usein pahoittleua osaamattomuudesta tai töykeällä äänen sävyllä kysymys miksen ole täyttänyt kuponkia itse? Luulevat että kiusallani pyydän heitä näpyttelemään sen vaikutelman tuosta on saanut.

Mikä on veikkauksen selitys asiaan ettei kupongille voi laittaa lopputulosvalintaa vaan siihen n voi laittaa pelikohteen ja panoksen ja sen jälkeen viedä se usein vastentahtoisen tai osaamattoman " asiakaspalvelijan " lopputäytettäväksi: Lopputulos 2 - 3, kiitos.

Sitten se voi alkaa, usein kyllä asia hoituu nopeastikin mutta on myös näitä paljon, jotka eivät osaa ja pyytävät " äitiä tai isää apuun."

5

924

  Vastaukset

  • Kuinka pienet nyytit sulla on?

  • Melkoinen nero täytyy olla, jos saa pelattua tulosvetoa pitkävedon kupongilla.

   • Kokeilepa etsiä lisäkohteet miinus 1 tai plus 1 kohteilla paskakertoimilla!

    Olisitpa nyt kanssani Fritzin rakentamassa salahuoneesaa niin pistäisin sun äänijänteisiin liikettä! Se Itävallassa tytärtään panneen Fritsin kämpää meinaan !


  • Alepassa olen myyjää opettanut ja hyvin toimii! Mutta älkää menkö yhdellekään r-kioskille! Ne on täynnä IDIOOTTEJA ja odotan päivittäin koska se ROSKALÄÄVÄ menee konkurssiin! Yrjöttää pelkkä ajatuskin !

  • R-kioski YRJÖTTÄÄ JOTEN PAINUKAA VITTUUN!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   315
   6796
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4368
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   168
   2162
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   76
   1371
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   130
   1265