Onko kellään kokemusta ko. ravintolasta? Olemme vähän kauempaa ja pitäisi järjestää Turussa synttärit keski-ikäiselle miehelle ja tuota ravintolaa kaavailtu.. Ei ole henk. koht. kokemusta.
Kiitos kaikille.
Viikinkiravintola Harald Turku?
5
3265
Vastaukset
- Topi
Jos haluat syödä teollista einesruokaa, niin siitä vaan. Ja mitä tekemistä Haraldilla on viikinkien kanssa suomessa? Turussa on loistava italialainen ravintola Sergio`s, jolla on oikeat italialaiset pitäjät, oikea asiakas lähtöinen meininki ja tietysti hyvä ruoka ja juoma. Eritoten täytyy mainostaa loistaa espressoa.
Muita paikkoja tietysti mainitakseni, Via, mutta jos kahdesta saman kaltaisesta, niin Sergio`s kuitenkin. Rocca ja Herman oikein loistavia, mutta sitten hinta vähän nousee.
Loppukaneettina kuitenkin, joudun matkustamaan paljon ja olen lopun kyllästynyt täkäläiseen teollisuus safkaan. Siksi yritän aina käydä paikoissa, joissa omistajilla ja kokeilla on jonkin näkoinen kunnioitus omaa ammattiylpeyttä kohtaan . Yleensä vielä teollisuuspuuro maksaa enemmän kuin paikan päällä tehty tuotos ja on taatusti parempaa. Niin kuin tässäkin tapauksessa Harald vs. Sergio`s.
nimim. Nouskaa kaikki barrikaadeille teollista ruokatuotantoa vastaan!- chef
kävimme pari kuukautta sitten syömässä kyseisessä paikassa,eikä sen perusteella ole valittamista.ruoka oli oikein hyvää,tervajäätelöä jäi aivan ikävä.miljöö oli erilainen kuin tavallisesti,oli mukava pällistellä ympärilleen ruokaa odotellessa.ainoat miinuspuolet paikassa olivat wc:t,ideana hauskat mutta käytössä eivät!myös alkupalan hygieenisyys oli vähän niin ja näin.(sulatettua voita astiassa johon koko seurue kastoi isoja leipäpalojaan...) suosittelen silti kaikille!
- Tiny
Viime kesänä kävimme Turun Haraldissa. Meidän mielestämme ruoka oli hyvää, astiasto hieno ja palvelu ystävällistä. Onko toisella kirjoittajalla aiheesta sisäpiiritietoa eli teollisesta ruuanvalmistuksesta? Minusta ne eivät vaikuttaneet sellaisilta (esim. erilaisia punajuuriruokia); ettei vaan olisi kilpailevan lafkan ihmisiä.
- Topi
Kyllä, edellisellä on sisäpiiri-infoa aiheesta 20 vuoden työkokemuksella ravintolasta ja sen pitämisestä. Siinä ajassa oppii tuntemaan mikä on mistäkin tehty. Lievennetään sen verran, että on se Harald ok! Ehkä tässä on myös oman henk. koht. ongelma, että en oikein pidä näistä ns. tekemällä tehdyistä teema paikoista, jota Harald puhtaasti edustaa. Otin esimerkiksi Sergion, joka nyt sattuu olemaan täysin päinvastainen esimerkki ja loistava ruokapaikka.
- Rauli R
Alan ammattilaisena voin sanoa, että sain paljon enemmän irti Haraldista kuin ehdottamastasi paikasta. Toki Sergio oli aivan loistava pizza/ pastapaikka, eikä ruuassa ollut mitään moitittavaa. Omassa tyylissään hyvä veto. Käynti Haraldissa vaan oli ihan eri loukkaa, se oli elämys. Loistavaa erillaista ruokaa, hyvää juomaa ja ennen kaikkea palvelua, jota nykyään kohtaa niin harvoin. Minusta on suuri rikkaus, että tälläisiä teemapaikkoja tulee lisää, jotka poikkeavat muusta tarjonnasta. Haraldi oli keskihintainen ja tarjolla oli esim. riistaa monessa muodossa, jota ei peruspaikoissa kyllä tarjota. Ruoka oli konstailematonta ja listalla oli paljon Suomalaista ruokaa, lähi ja Luomuakin. Erittäin piristävä vaihtoehto, kannattaa kokeilla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2195983
Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m263764- 822607
- 392131
- 331912
- 451878
- 1071775
- 211656
- 271502
Tappajamanne kiinni
Herätys koko Mikkeli! Nyt tietoa kehiin, että saadaan tämä tappaja kiinni!331488