Intialaisessa ruoanlaitossa esiintyy usein ghee, kirkastettu voi. Mitä vegaani voisi käyttää gheen sijasta? Entä laktoosi-intoleraktikko ja tai maitoallergikko?
Ghee
Vegan
3
548
Vastaukset
- Seppo
Neutraalinmakuista, siis lähes mautonta.
- Rypsiöljy
Rypsiöljy on oikein hyvä, mieto maku, kestää kuumennusta.
- Vegan
Ghee, löysin Googlella, että ainakin Arlalla on kirkastettua voita "100% :nen voiöljy, jossa on vain voin rasvaosa. Ei sisällä maitoproteiinia, vettä, suolaa eikä laktoosia. Sopii paistamiseen, kastikkeisiin ja ruoanlaittoon. Säilyy huoneenlämmössä 3 viikkoa." Sitä en tiedä, mistä kaupasta tuota saa, mutta tuo sopii joka tapauksessa intolerantikoille ja allergikoille!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?972008- 981468
- 1121177
- 761067
- 1211062
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57903- 51867
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis58836- 36812
- 33723