Mikä peittää mahan?

kaljamahaine

Tarviin vaatteita jotka peittäis edes osittain ison mahan, ei oo kiva olla tiukoissa vaatteissa ja et näyttää siltä et oisin raskaana, oon tähän mennessä käyttäny huppareita ja 5 kertaa isompia vaatteita mut löytyyks tyylikkäämpää vaihtoehtoo??

8

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • USTUS

      Oletan ainakin, että olet nainen, kun viittasit siihen että näyttäisit omasta mielestäsi raskaalle nykyisissä vaatteissasi?

      Paitojesi muotoilu tai jo materiaali voi olla ns. "väärä" juuri tämän hetkiselle vartalotyypillesi, eikä näytä päälläsi imartelevalle. Jätä venyvät materiaalit kauppaan (kuten perinteiset halpis-topit) ja valitse sellainen muotoilu mikä korostaa vaikka halutessasi naisellisia muotojasi eri leikkauksin ja muotoiluin.

      Erilaiset tunikat ovat hyvä ratkaisu. Myös Jokin paita vartalotyypillesi sopiva neule taikka kimonomainen yläosa peittävät hyvin. Niiden kanssa sopii erinomaisesti erilaiset muotivyöt, joilla korostetaan vyötärön kapeinta kohtaa. Muotivöitä kannattaa kokeilla useita, jotkut ovat kiristäviä, jotkut taas vähän kuin narumaisia jotka vain sidotaan.

      Mekkojakin voi käyttää. Kellomekot ja maksimekot näyttävät hyvälle naisilla vaikka olisikin ylipainoa. Jos haluat jotain vartalon myötäisempää, niin silloin kannattaa keskittyä etsimään jotain jossa on käytetty rypytys tekniikkaa. Kannattaa kokeilla useampia missä ollaan käytetty samaan tekniikkaa mutta eri tavoin.

      Jos sinua arveluttaa, että katse kiinnittyy omasta mielestäsi liian herkästi vatsaasi, niin esimerkiksi jokin asuste tai kauniisti muotoiltu tai huoliteltu tukka kiinnittää huomion ihan toisaalle helposti.

      Tutki ja kokeile, niin saat hahmotettua mielikuvaa mikä sopii mielestäsi sinulle.

      • Erilaisia_vartaloita

        Itse joudun hylkäämään nuo vyötäröä korostavat vaatteet kun omenavartalossa ei ole kummemmin korostettavaa vyötäröä. Siksi käytän pääasiassa A-linjaisia tunikoita tai mekkoja. Harmillisinta on että T-paidoissa ja puseroissa helmapituus on monasti liian lyhyt. Kun tuollainen vaate vedetään omenavatsan yli, pahimmillaan napa vilahtaa.


      • trikoo_on_riskilla_ruma

        Aivan totta! Eikä tarvitse olla paljoakaan ylimääräistä mahassa kun näyttää tökeröltä. Oisin valmis satsaamaan rahaakin laadukkaisiin puuvillaisiin vaatteisiin enkä mihinkään trikoovermeisiin mutta kun ei kaupasta saa. Koska tää järkky sukkahousu/leggari/pillifarkku/kireä paita -muoti menee ohi, että kaupasta saisi muutakin, kysyy 48 v hiukan ylipainoinen nainen.


      • pinuppari
        trikoo_on_riskilla_ruma kirjoitti:

        Aivan totta! Eikä tarvitse olla paljoakaan ylimääräistä mahassa kun näyttää tökeröltä. Oisin valmis satsaamaan rahaakin laadukkaisiin puuvillaisiin vaatteisiin enkä mihinkään trikoovermeisiin mutta kun ei kaupasta saa. Koska tää järkky sukkahousu/leggari/pillifarkku/kireä paita -muoti menee ohi, että kaupasta saisi muutakin, kysyy 48 v hiukan ylipainoinen nainen.

        Kokeile 50-luvun tyylisiä kellomekkoja. Ihan kuin taikatempusta sulle loihtiintuu vyötärö. Jos vaan on edes vähän rintaa myös. Kokeile! Mikään ei imartele niin kuin nuo vaatteet. Jäät koukkuun. Olen itsekin omena


    • ojflfjdlfjsldj

      Keskustelu
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14025089/miten-voi-peittaa-ison-mahan

    • kummakude

      Kyllä meikän on pakko pukeutua A-linjaisiin tai muuten väljähköihin vaatteisiin. Kunhan vaan jostakin löytyisi sellaisia missä kaula-aukko EI ole liian iso ja väreissä löytyisi liilaa,vihreää,ruskeaa... ns maavärejä raikkainakin muttei keinotekoisen värisinä. Tiedän,olen vaikea tapaus kun en edes välitä ns normivärisistä farkuista vaan haluaisin niitäkin omissa väreissäni. Ja omanmallisina...Salsahameita tai kellohelmoja..
      Mutta turha on toiveeni. Haalin vaatteita kirppareilta ja mistä milloinkin sillä mistään ei löydy kauppaa joka möisi edullisesti haluamaani.

      • pinuppari3xl

        Löytyisikö undergroundstoresta sulle jotakin? Itse hankin kellohelmani sieltä 😁. Ainakin mustaa sieltä löytyy...Suosittelen 50- luvun mallisia vaatteita kaikille isoille naisille jotka mahojansa tuskailevat..Koska se on ällistyttävää miten paljon hyvä vaatemalli auttaa! Se on ihanaa! Onhan myös korsetteja! Vaikka vyötärön ympärysmitta jäisi korsetinkin kanssa suureksi, vaikutus on silti ihan valtava! Ei se koko vaan se muoto katsos 😉. Kellohameen ompelu on myös aika helppoa jos niitä tarvoit pelkästään. Tämä nykyinen vaatetusmuoti ei imartele isompia...joogahousut ja löysä paita. Näyttää karmealta ellei ole fitnestypykkä. Eikä mielestäni kyllä heitäkään imartele. Pelkkää perseen esittelyä usein...


    • Omenarinkeli

      Nykyisin ei löydy mitään kivaa päällepantavaa kun on tällainen omenavartaloinen,Kauppojen vaatetangot pullistelevat vaateita eikä mitään löydy. silloin kun jotai kuvittelee löytävänsä hihat ovat liian kapeat ja tuntee itsensä sumopainiaksi. luulisi suunnittelioden huomaavan että suuri joukko naisia jää ilman sopivia vaateita . kun kauppojen tankoihin jäävät xs,s ja m koot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3003
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2082
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1224
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe