Ahtisaari haukkuu demarit maan rakoon

aivan.loistavaa

"Miten tuommoista porukkaa voisi äänestää?"

Ahtisaari sanoo tuoreessa kirjassa, että SDP on romuttamassa hyvinvointivaltiota.

– On käsittämätöntä, että demarit ja ay-liike ovat nyt romuttamassa hyvinvointivaltiota, Ahtisaari sanoo.

Heheheheheheee aika loistavaa.

34

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkoikein

      Mitähän rauhan nobelpalkinnon saanut mies ajattelisi siitä, että demari vaatii turpaa tukkoon demokraattisessa vaalikeskustelussa? Onko ihmisoikeuksien mukaista huutaa pankaa siltä... jne.!?!?!

    • dvcvdvfd

      Rinnehän on täysin surkea puoluejohtaja.

    • EpäKepu

      Ahtisaari moittii ihan asiasta AA yytä ja niiden johtotähteä; Demareita. Etenkin.
      Demareiden ote työttömiin on ollut köyhää kyykyttävä jo 90-luvulta saakka. Samoin "Tiurismin " opit on eniten Demareiden siunaamaa, vaikka Kokoomuslainen se Tiuri on. Kookomus ei juuri puolueena kannatta Tiurin urbaniaa.
      Tyypillinen demari äänestäjä on se. jolla on aina ollut vakituinen valtion tai kunnan työ.
      Tai sellainen työläinen, joka luulee että punaisen lipun alla oleva sosiaalidemokratia ajaa hänen asiaansa. Ja jos ei seuraa valtakunnan politiikkaa jatkossakaan, niin äänestää Demareita aina vaan. Nämä tuota Ahtisaaren moittimaa "hyvinvointivaltion romuttaja" porukkaa äänestää.

    • de.mukka

      Ahtisaarta ei pyydetty toiselle kaudelle, kun huomattiin, että hän ei olekkaan demari. Demarit ovat kaikissa hyvinvoivissa valtioissa vaikuttavassa asemassa. Eikä suomikaan nouse ennen, kuin Rinne on pääministeri.

      • heheheheeee

        Täyttä paskaa!


      • seuraappas_politiikkaa
        heheheheeee kirjoitti:

        Täyttä paskaa!

        Kyllä näin on. Ahtisaari ei koskaan ole ollut Demari eikä lie koskaan Demareita ole äänestänytkään.
        Aivan samoin kuin Sipiläkään ei koskaan ole sielultaan ollut kepulainen. Nämä kummatkin veijarit ovat aistineet poliittiset nosteet ja hypänneet siihen rekeen jossa on liukkain kyyti.

        Demareilla ei ollut sopivaa ehdokasta Koiviston jälkeen oli vain ryvettyneitä kehäraakeja. Lasse Lehtinen oivalsi tuntemattoman Ahtisaaren jonka Demarit äänestivät ressaksi. Toiselle kaudelle häntä ei kelpuutettu,kun Mara oli enemmän ulkomailla kuin kotona.

        Sipilä tulee vielä myöhemmin paljastamaan pelinsä ja siirtymään omiensa joukkoihin Kokoomuksen hellään syleilyyn.


    • hätävara_ressa

      Koiviston jättäessä paikkansa Demareilla ei ollut sopivaa ressa ehdokasta. Lasse Lehtinen oivalsi kaverinsa Ahtisaaren joka ei ollut vielä ryvettynyt julkisesti. Ainoa tahra hänellä oli lennolla sattunut vahinko jolloinka oli tullut kakit housuihin. Ilmeisesti pitkä lento ja alko oli tehnyt tehtävänsä.

      Ahtisaari ei koskaan ole ollut Demari käytti vain Demarien nostetta hyväksi,samoin kuin Sipilä nyt käyttää Kepua.

      Ahtisaari on aina ollut natointoilija ja vihannut AY-liikettä. Demarithan eivät ottaneet Maraa enään toiselle kaudelle, siinä he tekivätkin oikein.

      Pitää vain odotella muutama vuosi Sipilä tekee myös Kepusta pesäeron kun kyllästyy politiikkaan, eikä Kepussa ole nostetta sekin kun loppuu aikanaan.

    • natoonvaan

      Naton suhteen Ahtisaari on kyllä oikeassa, ei kansanäänestystä vaan suora liittyminen heti, kun vaan suostuvat meidät ottamaan.

      • sahtiv

        Onko "natoonvaan"illa halu tappelemaan Venäjää vastaan. Natohan järjestää kahakan, kun saa sopivan tilaisuuden. Suomessa olisi sopivaa tannerta.
        Suomessa on noita natokiimaisia huolestuttavan paljon.


      • trollikoolet
        sahtiv kirjoitti:

        Onko "natoonvaan"illa halu tappelemaan Venäjää vastaan. Natohan järjestää kahakan, kun saa sopivan tilaisuuden. Suomessa olisi sopivaa tannerta.
        Suomessa on noita natokiimaisia huolestuttavan paljon.

        Suomessa on Putinin trolleja, ja vielä sitä vanhaa YYA-henkistä porukkaa, joka on järjettömyydessään juuri Nato vastaista.
        Nato on se turva, että ei tarvitse tapella.


      • rolliolli

        Suomi eli kehityksen huippua YYA sopimuksen aikaan. Nyt Venäjän kanssa kärhämöinti taannuttaa Suomen taloutta. Jos Suomen yhteistyö Venäjälle katkeaa, olemme finlandia, kaikesta sivussa.
        Asialliset suhteet Venäjään antaa hyvät mahdollisuudet säilyttää YYA sopimuksen aikainen hyvinvointivaltio.


      • juuri_kuulin
        rolliolli kirjoitti:

        Suomi eli kehityksen huippua YYA sopimuksen aikaan. Nyt Venäjän kanssa kärhämöinti taannuttaa Suomen taloutta. Jos Suomen yhteistyö Venäjälle katkeaa, olemme finlandia, kaikesta sivussa.
        Asialliset suhteet Venäjään antaa hyvät mahdollisuudet säilyttää YYA sopimuksen aikainen hyvinvointivaltio.

        Juuri MTV.n uutiset kertoi mitenkä kuuskymmen luvulla Urkki olisi ollut halukas vaihtamaa Lapin menetettyyn Karjalaa Neuvostoliitolle vain ei ollut kelvannut.

        Aika rakki temppua Urkkikin suunnitteli, toisaalta Kemijärvenkin kepulaisille olisi ollut opettavaista olla osa Neuvostoliittoa.
        !972 Urkki oli luvannut Neuvostoliitolle Lapin vapaaksi taistelutantereeksi jos Neukku haluaa hyökätä Ruotsiin.

        Oliko se Urkki Kepulainen?


    • Suomensotti

      Vieläkin tuntuu olevan Neuvostoliittoon päin kallistuvia Suomalaisia, liiton miehiä (AY), jotka jaksavat moittia amerikkaa. Ihan sieltä vanhalta muistilta tiedetään kuinka huono USA on. Natoon ei saa liittyä, kun se joku muu vaihtoehto on parempi...
      Olemme Natolaisia; lentokalusto, ilmapuolustusjärjestelmä, viestiliikenne jo 70 luvulta saakka ollut aina Natolaista, yhteiset harjoitukset ja EU;N jäsenyys=Nato jne, jne, jne...
      Samoin tuo Ahtisaaren paheksuma, punalippuinen Demari vetoinen työväenliike; Pahan alku ja juuri.

    • vete.raani

      No saatana, ei tartte olla kovin viisas, kun tajuaa, että Naton vihollinen on Venäjä. Suomen ollessa Naton jäsen, ristiriidat ratkaistaisiin Suomen maaperällä.
      Sen sijaan ollessamme Natosta erillään, on meillä pieni mahdollisuus olla riitojen ulkopuolella.

      • nykypäivänä

        Onko?


    • rauhanliike

      Juuri tuo käsitysten oleellinen ero;; Venäjän vihollinen on NATO. Ja kaikki rajanaapurit, kuten Ukraina....jne...ja Suomi, vaikka ei olisikaan Naton jäsen, kun naapurit kuuluvat heidän etupiiriin. Tämän vuoksi tarvitsemme EU.n ja Naton turvan, joka meillä jo onkin, kuten edellä Suomensotti kertoo.

      • ereservil

        Venäjä on ollut ystävällinen naapureilleen niin kauan kuin mahdollista. Krimillä ja Ukrainassa sillä oli oma etunsa puolustettavanaan, kun USA ja Nato oli sinne änkeämässä.
        Historiaa tuntevat pitäisi Venäjän toimet ymmärtää. Näitä asioita käytetäänkin tekosyynä Venäjän vastaiseen politiikkaan.
        Suomea, niin kuin muitakin naapurimaitaan Venäjä on kohdellut "silkkihansikkain", kunhan ne eivät ole lähteneen "hullujen" (Napoleon, HItler, Nato-USA) matkaan.


    • valtioneuvos

      Ahtisaari on muistuttamassa juuri Venäjän suunnan historiasta, joka on ollut julma, Ukrainalle, Suomelle, Puolalle, jne, jne,,,vuosisatoja. Venäjä on miehittänyt Suomen tai sen osia useaan kertaan kuten monen muunkin naapuri maan alueita. Pakkosiirtänyt alkuperäisasukkaita. 20-luvulla venäjän nälänhätä kohdistui tahallaan suunnattuna juuri eniten Ukrainaan. Venäjä (Neuvostovenäjä) yritti tuolloin kaikin keinoin estää USAN ruoka-avun. Stalin tappoi miljoonia Ukrainalaisia tahallaan nälkään.
      600 vuotta Suomi oli osaa Ruotsista, kunnes 1809 jouduimme miehittäjän, Venäjän alaiseksi.
      Reilun sadan vuoden jälkeen itsenäistyimme. Venäjä yritti miehittää 39...40 Suomen , muttei onnistunut. Kansainliitto erotti Venäjän tämän vuoksi. Nythän YK on menettänyt voimansa, kun Venäjä suurvaltana on jälleen irtaantunut kansainvälisistä sopimuksista (Kiinan myötäillessä)
      EU.n pakotteet purevat Venäjään ankarasti,USA;n johdolla öljyn hinta pidetään alhaalla. Putinin käsikirjoitus öljyn hinnasta/ Syyria/Ukraina/Krim onkin pyörähtänyt päälaelleen.
      Kuka puoltaa Venäjää Suomessa vielä tänäkin päivänä: Sosiaalidemokraatit ja SKDL;n veteraanit punaisen lipun alta. Ne jotka aikoinaan uskoivat sosialismin joulupukkiin ja joilla sympatiat vieläkin ohittavat isänmaan edun ja vanhalta muistilta se Venäjä on heille hyvä...sen nimiin on hurrattu...Separatismia tyypillisimmillään. Sitä samaa, jota on havaittavissa isomminkin Mustanmeren rantamilla.

      • katsokaaitse

        "Kuka puoltaa Venäjää Suomessa vielä tänäkin päivänä: Sosiaalidemokraatit ja SKDL;n veteraanit punaisen lipun alta."
        Selkeimpiä Venäjän ymmärtäjiä Suomessa löytyy kepulaisista, Kekkonen, Vanhanen, Väyrynen ym. Se onkin parasta keskustalaisissa.
        Natointoilijat, uskovat sen pystyvän turvaamaan Suomen, mutta miten on käynyt maailmalla. Kaikkialla mihin USA ja Nato ovat sekaantuneet siellä levottomuudet ja sota jatkuu.
        Niiden aiheuttamia ovat lähi-idän pakolaistulvat, joista nyt Eurooppa kärsii.
        Nato on USA:n aseteollisuude markkina.


    • kupl

      SDP teki Ahtisaaren ja loi myös Ahtisaari-kuplan sillä kuplahan Ahtisaari on.

    • aktiivipolitiikka

      Juuri tämän vuoksi Ahtisaarella onkin nyt helppo kertoa totuuksia ay:stä  ja demareista. (alkoi damariksi vain siksi, kun persidentiksi halutti)
      On nähnyt oikein vierestä ja sisältä tuon moittimansa puolueen ja sitä ohjailevan ay-liikkeen toiminnan. Kukapa sen voisi neutraalimmin ja vilpittömämmin kertoa, kuinka demarit/Ay vähät köyhistä ja työttömistä välittää. Porvarit ovat vihollisia, niitä vastaan taistellaan muulloinkin kun vappuna....

    • LUE-DEMARI

      Totuus demareista:

      Rovaniemen demari tuli Kemijärvelle ja karjui vaalipaneelissa itsensä nolaten: "PANKAA SILTÄ TURPA TUKKOON"

      Että sitten tympii tuommonen huutelu. Mitä mieltä Kemijärven sos. dem. yhdistys on?

      Kuka on ehdokkaanne eduskuntaan? Vai oletteko täysin riitojen hajottamia. Kemijärven demareiden riitaa jopa Lapin radio YLE käsitteli. Onko uusi yhdistys jo perustettu? Häh häh?

      Hoitaisivat demarit omat asiat eikä toisille huudella turpa huutoja.

      • Paskapäät

        Tuki LÄSKI nurmi turpas


      • sairaspaska
        Paskapäät kirjoitti:

        Tuki LÄSKI nurmi turpas

        On se ihmeellinen mäskisäkki, tuollainen pakkomielteinen vatvominen on mielisairautta.


      • sairassoon
        sairaspaska kirjoitti:

        On se ihmeellinen mäskisäkki, tuollainen pakkomielteinen vatvominen on mielisairautta.

        Taitaa se olla skitsofreenikko, se selittää myös nuo sen viestittelytkin, omissa nimissä jauhaa paskaa, ja muuten nimettömänä haukkuu niitä, jotka huomaa kuinka asia onkaan.


      • tsemppiä.kaarlo

        Nurmi-K. on fiksu mies ja keskustelee asiallisesti. On kyllästynyt teidän sairaisiin juttuihin ja lopettanut palstalla keskustelemisen. Laajat piirit häntä arvostavat. Lopettakaa hyväkäytöksisen henkilön ivaaminen. Hän on OK tyyppi, ihminen.


      • samaa_mieltä_olen
        tsemppiä.kaarlo kirjoitti:

        Nurmi-K. on fiksu mies ja keskustelee asiallisesti. On kyllästynyt teidän sairaisiin juttuihin ja lopettanut palstalla keskustelemisen. Laajat piirit häntä arvostavat. Lopettakaa hyväkäytöksisen henkilön ivaaminen. Hän on OK tyyppi, ihminen.

        Henkilöä en tunne, kuitenkin hänen juttujansa paljon olen lukenut. On senverran fiksu, ja järkevä mies että ei alennu nimettömänä haukkumaan muita.

        Jollain tuolla on jäänyt kela päälle, jos joku Demari on käskenyt pistää turvan kiinni, sehän on paikallista kansan kieltä.
        On eri juttu jos joku olisi aidosti heläyttänyt turpiin, senkin joissaintilanteissa ymmärtää.


      • paskpäät
        tsemppiä.kaarlo kirjoitti:

        Nurmi-K. on fiksu mies ja keskustelee asiallisesti. On kyllästynyt teidän sairaisiin juttuihin ja lopettanut palstalla keskustelemisen. Laajat piirit häntä arvostavat. Lopettakaa hyväkäytöksisen henkilön ivaaminen. Hän on OK tyyppi, ihminen.

        Nurmikasa on 160 senttiä ja painaa 90 kiloa LÄSKIÄ 30 KILOA.
        Onpa fiksu olla LÄSKI............


      • Pro-Kaarlo

        Lisäätte vain Nurmikummun kunniaa kun pilkkaatte ja häpäisette itseänne!

        Harjula, Nurmikumpu ja Kellokumpu ovat Kemijärven ilopillereitä ja tuovat rohkeasti näkökannat julki


    • Yhdenvertaisuuslaki

      Hammaslääkäri kypsyi verorahojen tuhlaukseen – "Onko heille kerrottu, ettei kantaväestö saa ilmaista hoitoa?"

      Yksityisellä terveysasemalla työskentelevä hammaslääkäri kummastelee, miksi turvapaikanhakijoita ei ohjata tulemaan heille varattuun hoitoon,

      Nimimerkin suojissa Helsingin Sanomien mielipidesivuille kirjoittava hammaslääkäri ihmettelee, miksi kymmenet turvapaikanhakijat jättävät jatkuvasti tulematta heille varattuun ja verorahoista kustannettavaan hammashoitoon.

      Yksityisellä hammaslääkäriasemalla Helsingissä työskentelevän lääkärin mukaan jopa kolmannes turvapaikanhakijoista jättää tulematta vastaanotolle sovittuun aikaan.
      Lääkärin mukaan tilanne on jatkunut samankaltaisena jo pitkään.

      – Sopimuksen nojalla hoidamme vastaanottokeskuksista lähetettävien, päivittäin kymmenien turvapaikanhakijoiden akuutteja hammasvaivoja etupäässä juurihoidolla, paikkaamalla ja poistamalla hampaita. Valitettavasti noin 30 prosenttia varatuista ajoista jää käyttämättä, koska asiakkaat eivät tule paikalle. Taas istuin kaksi tuntia tyhjän panttina, koska jokainen kolmesta vastaanottokeskuksesta varatusta ajasta jäi käyttämättä ilman ennakkoperuutusta. Tilanne on samanlainen myös muiden hammaslääkäriemme kohdalla, lääkäri kirjoittaa.

      Lääkärin mukaan verorahoja palaa hukkaan, kun myös tulkeille maksetaan täysi korvaus peruuttamattomista ajoista. Myös hoitaja on varattu hoitoa varten. Lisäksi hammaslääkäriasema perii 45 euron peruutusmaksun.

      – Asiakkaalle varataan uusi aika, joka jää usein uudelleen käyttämättä ilman peruutusta, lääkäri ihmettelee.

      Lääkäri sanoo seuraavansa tilannetta vihaisena.

      Hänen kritiikkinsä kohdistuu vastaanottokeskuksiin, joilta hän haluaisi vastauksen, miksi niin monet asiakkaat jättävät tulematta hoitoon.

      – Onko turvapaikanhakijoille kerrottu, ettei kantaväestö saa ilmaista hammashoitoa yksityisellä puolella, vaikka kyseessä olisi akuutti hoito?

    • eestaaseestaas

      Äänestin aikoinaan Ahtisaarta presidentiksi.
      Oli suuri pettymys mutta toisena vaihtoehtona vielä typerämpi natohaukka.
      Ahtisaarta ja lasse lehtistä hänen löytäjäänsä ( liekö saanyt löytöpalkkion) voi erottaa
      kokoomuksesta vain kirurgin veitsi.

    • faktaa_jälleen_kehiin

      Ahtisaari ei ole koskaan ollut SDP kannattaja. Sdp.llä oli silloin kannatusta, mutta ei sopivaa ehdokasta, Ahtisaari osasi hyödyntää tätä markkinarakoa. Aivan sama ilmiö kun nyt Sipilä käytti hyväksi Keskustan nostetta vaikka sielultaan onkin täysin kokoomuslainen. Näin kieroja ovat ihmiset, samoin kuin politiikkakin.

      • kjahsu

        Lasse Lehtinenhän aikoinaan huomasi Ahtisaaren. Ahtisaari tuli puskista todellakin SDP:n ehdokkaaksi kun ei sopivampaakaan löytynyt. Jälkeenpäin todellakin ajanut oikeistolaista politiikkaa on myös natomyönteinen.


    • Anonyymi

      Onko demarit ehdokkaana?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe