Auralei-tuotteet

Onko kukaan haksahtanut Auralei-tuotteisiin.
Minä menin lankaan, kun mainos pomppasi Kauneus ja Terveys -lehden sivulta.
Tuotteet kyllä tuli, mutta tililtä kerkesi lähteä myös 300 e rahaa ennen kuin huomasin.
Ilmianna
Jaa

50 Vastausta


Hyvä kun kirjoitit, sillä juuri tänään kattelin ku mainos oli netissä...en uskalla tilata. : (
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tervehdys!! Älkää missään nimessä menkö tilamaan tätä rasvaa. Minä hölmöilin ja tilasin. Rahaa tililtä hävisi 300 yhteensä, siis visalta hissun kissu, viime syksynä. Tänään tuli yks kaks postista uusi rasva purnukku. En ole tilannut ja kas, menin katsomaan kortti tapahtumia.. No, sieltä oli lähtenyt , 102euroa. Ilman jatkotilausta jne.... Jos joku on erehtynyt, yksinketaisesti hommatkaa uusi kortti. Nää on rosvoja kaikki tyyni. Ei saa yhteyttä heihin joten... Jokohan sitä oppi tän asian. Toivottavasti korvataan kun teen hakemuksen luottokuntaan.... Oma vika kuitenkin...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tilasin kokeillakseni 2 pikkupurkkia, kosteutus + seerumi, ihan ok...MUTTA NYT huomasin tililtäni hävinneen 2 x liki satasen summan joten huijausfirma, älkää ihmeessä tilatko!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samoin kävi meikälle, 2 pikkupurkkia uteliaisuuttani, nyt samanlainen summa hävinnyt tililtä eikä tuotteita ole edes tullut. Huomenna kuoletan korttini.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä, valitettavasti. TALOUSSANOMAT -lehdessä (mielestäni luotettava) oli mainos ja vaikka mielessä kävikin, että googlaa ensin, en typerä-minä sitä tehnyt. Siispä annoin kortinnron tilauksen tehdessäni ja heti sen jälkeen huomasin, että tililtäni oli sekunnissa veloitettu tuo tarjoushinta (euroissa jotain 6,-). Ja vasta sen jälkeen luin näitä kokemuksia huijauksista.
Kuoletin heti seuraavana päivänä korttini ja tilasin uuden. Purkit kyllä tulivat - lähetyspaikka USA, Utah. Annettu meiliosoite ei toimi eikä puhelinnroon vastata tai sitten puhelu katkeaa.
Nyt, kun sain uuden kortin, missä on myös eri nro, kuin Auraleille annettu, ei niiden pitäisi tililleni päästä.
Rasvapurkeista sen verran: ihan ok - ans kattoo, miten tässä ollaan hehkeitä kohta.
En enää ikinä tilaa netistä mitään! Harmi rehellisille toimittajille näistä maineenpilaajista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Kuulkaas nyt höppänät..... Koskaan, EI MILLOINKAAN saa antaa korttinsa numeroa nettiostoksiin! Maksu tapa on aina Pay Pal joka varmistaa että saat tuotteesi tai rahasi takaisin.
Kai jokaisen pitää oppia kantapään kautta....... LOL
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja sitten se AINOA toimiva "ryppyrasva" on Argan Oil. Marokkolainen luonnon tuote... Ei kannata tilata Suomesta. Suomessa on Suomalaiset hinnat vaan eBaysta tai ottaa lomareissu marokkoon. Kukaan ei voi edes kuvitella omaa ikääni vuoden käytön jälkeen ja hinta on jos löydät oikean myyjän 7 egee..... riittää yli kuukaydeksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sama juttu, tilasin näitä ihmevoiteita, kun niin hienosti mainostivat mainoskasvona suomalais näyttelijä Irina Björklund(asuu Jenkeissä). Tililtä oli mennyt yli 200 euroa, pakettikortit tuli että pitäis tullista hakea, lähettäjä oli Auralei HONGKONG. Pakettien lunastus olis vielä maksanut lisää. Visan kuoletin heti kun huomasin, kantapään kautta näköjään täytyy oppia. Ja kun tuota rahaa ei nyt ois varaa jakaa kaikille huijareille🤐
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Samaan lankaan menin minäkin! 96 ja 99€ veloitukset menneet tililtä! Sain molemmat tuoteet viikko sitten, 2vk:n odotusajalla. Laitoin pankille viestin kortin käytön estosta ja aamulla tuli pankista viesti että uusi kortti lähetetään tänään minulle! Sähköposti ei mene perille ja puh.no jonka löysin "ei ole käytössä". Täytyykö tästä nyt tehdä rikosilmoitus??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hitsi,
Minäkin menin lankaan. Onneksi S-pankki oli niin huolehtivainen, että lopetti kortin puolestani ja tilasi maksutta uuden kun huomasi samaisen firman huijanneen muitakin. Kiisto S-Pankki!
Ilmianna
Jaa
jo vain, lankaan menin minäkin. onneksi huomasin luottokorttilaskun tultua tarkistaa veloittajat. siinä sitä ihmettelin neljän eri saajan nimeä ja summia 99e, 96e ja kaksi pienempää summaa. soitto luottokuntaan, kortin sulku, reklamaation teko ja rikosilmoituksen myös. nyt odottelen mitä jatkossa seuraa. eilen tuli ilmoitus, että minulle on lähetetty uudet purkit postiin, saas nähdä tuleeko sieltä mitään...en aio hakea lähetystä..posti saa palauttaa ne mistä tulevatkin jos ikinä tulevatkaan! onneksi tililtäni ei ainakaan enää saa veloitettua mitään ja luottokunta palauttaa jo maksetut summat aikanaan.
Ilmianna
Jaa
Kyllä ollaan ! Olin ajattelematon kuin tilasin ja maksoin kortilla näytepakkaukset ! Meni pari viikkoa ja tililtäni veloitettiin 99 euroa eikä ole tullut mitään uusia tuotteita sen jälkeen. Nyt täytyy tehdä rikosilmoitus ja sen jälkeen korttireklamaatio Nordea pankkiin. Hyvässä lykyssä korvaavat tämän !
Ilmianna
Jaa
kuin myös on haksahdettu, no oppii sitä vanhakin, EI KOSKAAN PIDÄ TILATA tuntemattomilta mitään, huijareita kaikki tyynni.....
Ilmianna
Jaa
No olipa hyvä ku tulin ensin tänne tsekkaamaan, olin juuri aikeissa tilata tätä. Toivottavasti tämmöset saadaan kiinni.
Ilmianna
Jaa
Lankaan menin minäkin ja tänään sain postista ekan paketin, mikä sisälsi Auralei seerumin! Tilauksesta huomenna 2vko! Ehdin jo ajatella ettei sieltä mitään tulekkaan! Sitten rupesin selaamaan minkälainen tuote olikaan kyseessä ja onnekseni törmäsin tähän Sinun tiedusteluusi! Saman tien lähdin pankkiin kuolettamaan korttini! Vielä ei oltu otettu, kun purkkienhinnat 2x2,95 (toinen tuote on siis vielä tulematta)! Toivottavasti selviän pelkällä säikähdyksellä, pankista pyysivät silti vielä tarkkailemaan tiliä! Saan uuden kortin n.vkon kuluessa! Ja mitä tuotteeseen tulee niin tosi vahva/pahanhajuinen seerumi! En tiedä uskaltaisko edes kokeilla?!
Ilmianna
Jaa
Näin juuri mainoksen ja etsimällä etsin hintaa. Mistään en sitä löytänyt. Siinä jo yksi varottava asia. En kyllä muutenkaan tilaa näistä mitään, vaikka onhan tuote houkutteleva. Kurjia kokemuksia teillä. Toivottavasti muutkin löytävät nämä varottavat esimerkit.
Ilmianna
Jaa
Haksahdin kerran erääseen toiseen jenkkiläiseen tuotteeseen. Kun yritin peruuttaa, eivät yhteystiedot olleet voimassa. Parin päivän kuluttua huomasin tililtä hävinneen parisataa euroa. Tein rikosilmoituksen ja otin yhteyttä Visaan. Laittoivat veloituksen suojaan siksi aikaa, kun selvittivät näitä huijauksia, joita poliisi sanoi olleen paljon ja monelta oli hävinnyt isoja summia, jopa 800 tai 1000 euroa tililtä. Rikosilmoitusta ei voi tehdä, koska Suomen lait eivät koske jenkkilää. Visa ei koskaan veloittanut ko. summia minulta, joten pelastuin huijaukselta, mutta en enää ikinä tilaa mitään ulkolaisia tuotteita enkä anna kortin numeroa. Vain suojatussa yhteydessä on turvallista maksaa ja Pay Palilla, mutta maksan mieluiten laskulla ja erissä, niin ei tule ikäviä yllätyksiä. Jostain luin, ettei Pay Palkaan ole täysin aukoton huijauksilta.
Ilmianna
Jaa
kyllä, tuotetta ei näy onneksi lukiessani muitakin kommentteja kuoletin pankkikortin ja odottelen uutta ÄLKÄÄ MISÄÄN NIMESSÄ TEHKÖ SAMAA VIRHETTÄ
Ilmianna
Jaa
Menin minäkin lankaan. Tililtä hävinnyt 99 ja 96 euroa. Rasvapurkki tuli, mutta on niin voimakkaasti parfymoitu, ettei sitä voi käyttää. Rikosilmoituksen olen tehnyt ja sulkenut pankkikortin. Olen lisäksi yrittänyt soittaa puhelinnumeroihin. Toinen ei vastaa ja toiseen vastasi englantia puhuva nainen. Puheeseen en ehtinyt reagoida kun linja jo suljettiin. Olen perunut tilaukseni sähköpostilla. Ei kyllä perusrehellinen suomalainen ihminen voi tällaista käsittää. Nyt on oppirahat maksettu. En enää toiste haksahda moisiin mainoksiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaan lankaan menin minäkin,yritin soittaa,ei ole n.. lähetin sähköpostia,ei mene perille, 220e meni jo,juuri kuoletin kortin,voi kun oppisi ettei ole luottamista tälläisiin juttuihin.....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei missään nimessä kannata tilata mitään tästä firmasta. Tililtäni veloitettu 99e 5.11 ja nyt pankkikortti kuoletettu ja harmittaa moinen röyhkeys ja huijatuksi tuleminen, mutta varoitukseksii muille tämän kirjoitin.
Ilmianna
Jaa
valittetavasti olen,mutta onnekseni luin artikkeleita ja huomasin tämän olevan täyttä paskaa,suljin pankkikortin ja sain uuden eivät ainakaan minun rahoja vie,kyllähän siinä useampi ryppy tuli mutta älä sekaannu tähän
Ilmianna
Jaa
Palautitteko ensin tulleen purkin? Jätittekö toisen postiin takaisin lähetettäväksi? Ja mitä mahtaa tapahtua ellei ole perunut tilausta, pankkikortti tosin suljettu..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näytepurkithan ovat sinun. Olet maksanut niistä postimaksun ja sen piti riittää ensimmäiseen erään. Tilauksen peruutus ei onnistu millään konstilla : sähköposti ei toimi eikä puhelimiin vastata. Paketithan ovat tulleet Sveitsin kautta vaikka Auralei on Salt Lake Cityssä. Rahan huijaaminen luottotililtä oli koko jutun ydin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olin hullu ja tilasin Auralei seerumin, miten saan peruttua koko paskan? Auttakaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
soitta niille tai on parempi sulkea koko sun kortin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei ne vastaa puhelimeen, +358931581618 on Auralei Suomi p.nro, mutta se ei vastaa ja on salainen nro. Myöskään suppport@auralei.com ei anna mitään vastausta. Katsotaan mitä rikosilmoitus tuo tullessaan, ja myös kuluttaja-asiamiehelle yhteydenottoni. Kortti on kyllä kuoletettu jo aikaa sitten.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
HYVÄT IHMISET! Teidän on PAKKO JAKSAA lukea tilausehdot ensin. ENNEN kuin laitatte nimenne mihinkään kusetusmainokseen. lain mukaan mainos ei ole huijausta, koska firmat on ovelia kirjoittamaan niiden ehdot niin pienellä tekstillä, ja ne tiedä että 99% ostajista ei jaksa lukea koko soppa loppuun asti.
Ilmianna
Jaa
Kuoletimme luottokortin viime viikolla tämän Auralei huijauksen takia. Teen huomenna asiasta rikosilmoituksen, poliisille soitettuani hän kehotti ottamaan yhteyttä myös kuluttaja-asiamieheen. Tilasimme Kauneus ja Terveys lehdessä olleen Auralein mainoksen mukaiset 2 purkkia ihovoidetta luvattuun vain postimaksun hintaan. Sitten huomasimme nettipankkiin tulleen e-laskun, joka peruttiin heti ja soiettiin Nordeaan huijauksesta. Olen ilmoittanut huijauksesta IS:lle ja IL:lle, mutta tuloksetta ... heillä vissiin tärkeämpiä uutisointeja. Olisikohan tässä ryhmäkanteen paikka huijareita vastaan?
Ilmianna
Jaa
Tein tänään Auraleistä rikosilmoituksen ja olin yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. Katsotaan mitä tuleman pitää.
Ilmianna
Jaa
No yksi tyhmä lisää tilasin ja sain eilen purnukan sit rupes vaivaamaan mitäs siellä luki sain tilaus ehdot selväksi. No tuli kiire soittaa pankkiin ja sulkea tili .Ei ollut vielä veloitettu kun tuo alku maksu.Tämä paketti tuli 4päivää sisällä nopee toimitus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mistä luit Auralein mainoksen, lehdestä, netistä vai jostain muualta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
uhrinn kirjoitti:
Mistä luit Auralein mainoksen, lehdestä, netistä vai jostain muualta?
Löysin Facebookista mainoksen mistä itse tilasin heillä on omat sivut siellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
VAROITUS:

Facebookin sivulla oleva mainos kertoi Angelina Jolien (!) kehittämästä uudesta, mullistavasta anti-age -tuotteesta. Juttu oli ovelasti naamioitu Iltalehden artikkeliksi, mutta tarkka lukija kyllä huomaa eron niin otsikon kirjoittamistavassa (suomen kielessä ei otsikon kaikkia sanoja kirjoiteta isoilla alkukirjaimilla) kuin myös artikkelin tasossa ja oikeakielisyydessä:

"Vihaisten kauneusleikkaus asiantuntijoiden viha jättää jälkensä Auralei Anti-Aging Seerumin mielikuvaan, mutta Angelina on ennakoinut kaikean ja toimittaa Auralei Anti-Aging Seerumia kaikille, jotka sitä haluavat.
Työskennellessään "Maleficent" -elokuvan parissa hän lahjoitti Auralei Anti-Aging Seerumin kaikille työkavereillensa. Siitä lähtien Auralei Anti-Aging Seerumi on kerännyt suuren joukon julkkisasiakkaita, jotka tilaavat tuotetta säännöllisesti."

Jutussa oli luonnollisesti kehoitus tilata tuotetta pikaisesti, koska vain muutama näyte jäljellä. Mainoksessa on myös "suomalaisten" tyytyväisiä käyttäjäkommentteja kuvien kera, tosin kaikki keksittyjä, koska ko. henkilöitä ei googlaamalla löydy.

Tässä vielä linkki huijatuksi tulleiden kommentteihin: https://hellopeter.com/auralei-com/reviews/do-not-buy-skincare-online-from-auralei-1843220

Älkä siis menkö halpaan! Näyttävät tekevän nämä mainoksensa eri lehtien artikkeleiden näköisiksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Haksahin ja minulta on viety rahaa yli 400, kiitos pankille, kun opastivat mitä pitää tehdä. Sulkea kortti ja tehdä rikosilmoituksen. Siihen yhtiöön ei saa mitenkään yhteyttä , muutenkuin tilaamalla rosvoja tyhjentämään pankkitilejä, rasvat on ihan huuhaata.
Ilmianna
Jaa
Minulta on viety 400€ tililtä.
Tilasin Auralei tuotteita. Huomasin tänään tililtä oli viety200€. Suljin tilini ja tein rikosilmoituksen.
Ilmianna
Jaa
Minulle on käynyt samoin kuin kaikille , tuo rikosilmoitus, olisiko se kaikkien tehtävä, kortti kuoletettiin heti, kun huomasin yrittivät veloittaa 99 ja 96 €. Pari päivää sitten pankista tuli viesti menee visan käsittelyyn, voi kestää kolme kuukautta, joten lopputulos auki.
Ilmianna
Jaa
Tilasin jouluviikolla n.3€ maksavan näytepakkauksen Auralei voidetta ja reilun viikon päästä luottotililtä oli veloitettu n 200€. Kortti suljettu ja rikosilmoitus tehty nyt vielä reklamaation teko pankille. Tuli pienpalkkalaiselle kallis oppiraha ja lisää ryppyjä. Onko kukaan saanut pankin kautta rahat takaisin? Ihmetellä täytyy miten tää on mahdollista!!!!!
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
VAROKAA KAIKKI TÄTÄ TILAAMISTA. ÄIDILTÄNI LÄHTI 400E TILILTÄ JA OLISI MENNYT ENEMMÄNKIN JOS EI OLISI HUOMANNUT. KORTTI KUOLETETTU .
RIKOSILMOITUS ILMAN MUUTA TEHKÄÄ JA MINÄ KIRJOITAN 7 PÄIVÄÄ LEHTEEN
KAMALAA TÄTÄ MAAILMAA MIHINKÄÄN EI VOI ENÄÄN LUOTTAA.
VETERAANIN SANONTA MITÄÄN ET IKINÄ SAA ILMAISEKSI. NÄIN SE ON MONEEN ASIAAN
VOIMIA KAIKILLE MUTTA TAISTELKAA ASIAN ETEEN.
ROISTOT ON SAATAVA KIINNI
Ilmianna
Jaa
Äärettömän fiksua tilata tuotteita rapakon takaa, joista ei edes ainesosia mainita. Ei hyvää päivää.
Kaiken lisäksi sivut ovat epämääräisen oloiset.

Kaiken lisäksi väittää olevansa orgaaninen tuotelinja, vaikka tämä väite ei pidä paikkaansa, sillä nuo hämärät "peptidit" , mitä tuote muka sisältää, valmistetaan täysin labrassa.

Maksutkin veloitetaan oudosti; et maksa tuotteen hintaa vaan postikulut ja valinnaisena saa jonkun ylimääräisen paketin suojauksen? Ja mikä kumma siinä on, että ihmiset ihan omasta halustaan antavat korttinsa numeron ties minne?! Eihän tuo ole luotettavan firman toimintaa enää ollenkaan tänä päivänä!
Melkein kaikki firmat veloittavat PayPalin tai jonkun turvatun maksusysteemin kautta, eivätkä kysele kortin numeroa. Älytöntä.

Kaiken lisäksi tuossa näköjään sitoutuuu johonkin, sillä kuukauden välein tuo purkin hinta aletaan veloittamaan automaattisesti tililtä ja uusi lähetetään. Jos tämän haluaa peruuttaa, tulisi yhtiöön soittaa. Ja mikä on jos siellä ei vastata edes?
Tällaista tekevät aina huijarit. Pienellä rahalla tuotetaan jotain superhyper kasvojen hoitotuotteita ja myydään suuurella katteella.
Pitäisi tuollainen nyt tajuta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
täyttä huijausta,ehtivät viedä pari sataa parissa viikossa,enenkuin kuoletin kortin.ei kannata laittaa korttinroa hämäriin superinfoihin.Yhteyttä ei saa puhelimellakaan.Älä vaan tilaa auraleiltä mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kannattaa lukea näitä,tämä auralei näköjään lähettää eri maailmankolkista lähetyksiä varmistaakseen ettei perään löydetä.panin merkille,että vastaavia globaaliansoja on varmaan netti jo pullollaan. Aika vähän meedia kuuluttaa varomaan tämän laatuista toimintaa. varoitetaan me ,jotka jo olemme oppirahat jo maksaneet. Mainokset imitoivat yllättävän hyvin suomalaisiin vetoavaa tyyliä. Mutta sitten lähetysilmoituksessakin oli vaihtunut kasvonhoito laihdutustuotteeseen.Eli käännöskonetta on käytetty ja virheistä huomaa. Ja sen jälkeen ei suomea osatakaan! Olisi kiinostavaa tietää,saadaanko näitä milloinkaan kiinni.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Hei, mutta jos ei ole antanut mitään kortin numeroita niin miten sitten. Minäkin painoin sitä tilaa ilmainen mainospakkaus, vain tänään voimassa. Facebookin sivulta siis. Miten sitten, yrittääkö ne ottaa pankkitililtä kuitenkin jotain?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kai ne voivat laskun lähettää näytepurkista, ja jos sitä ei maksa niin voivat ilmoittaa sen ulosottoon. Ja jos erehtyy tilaamaan maksullisen purkin, laskuttavat heti aluksi satasen näytepurkista ja satasen joka kuukausi uusista purkeista.

Auralei.com sivuilla on mainittu suomen tukipalvelun puhelinnumero (Finland
+358-931581678 ) ja kun numeron googlettaa, tulee hakutuloksiin ainoastaan vanha suomi24 threadi vuodelta 2004. Auralei on sama huijari joka on yli 10 vuotta sitten kaupitellut garcinia basics dieettilääkkeitä.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12303879/garcinia-basics-ja-menin-halpaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Dieettilääkkeiden kaupittelu jatkuu edelleenkin, uusimmat viestit dieettiketjussa ovat tältä vuodelta ja viime joulukuultakin. Puhelinnumero kuitenkin on sama sekä Auraleillä, että tuolla diettilääkehuijarilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
joo haksahdin ja tililtä on lähtenyt 200 euroa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
viime joulukuussa haksahdin tähän samaan paskaan mutta onneksi yöni nukkuttua tajusin kuolettavani pankkikortin ja tilasin uuden mutta maksoin sen aloitus pakkauksen hinnan 3,90ja3,82 joten vähällä pääsin mutta tarina jatkuu kului kuukausi mitään ei kuulunut ryppyvoiteesta MUTTA minulle tuli tullista kirje että paketti tutkitaan ja sen jälkeen se lähetetään minulle jos ei ole estettä ja minun tulee maksaa jos paketin arvo on yli tavaran arvon tullimaksu mutta se peketti ei ole tullut tänä päivänäkään ja hyvä niin mutta eivät saanneet minun tililtäni rahaa muin vaivaiset 7,00e mutta erään rouvan tililtä oli lähtenyt yli 1000e
Ilmianna
Jaa
Älkää ihmeessä "haksahtako" tähän juttuun. Seerumin piti maksaa mulle 5,00. Todellisuudessa lasku oli 101,59 euroa. Piti "kuolettaa" luottokortti.ko.firman takia. Todellä "törkeetä" touhua.
Ilmianna
Jaa
Aika moni on mennyt lankaan kuten mekin. Soitin kuluttaja-asiamiehelle, joka kehotti tekemään rikosilmoituksen, no niin teimmekin. Rikosilmoituksen vastauksessa oli, ettei poliisi voi tehdän mitään koska rikos on tapahtunut ulkomailla. Pankki rikosilmoituksen kuitenkin vaati ja perinpohjaisen selvityksen tapahtuneesta. Pitkään reklamaatiomme oli pankin käsittelyssä, mutta lopputulos oli positiivinen meille, emme joutuneet maksamaan senttiäkään huijarifirmalle, pankki toimi mallikkaasti. Ainoa haitta oli mielipaha ja pirunmoinen soittelu- ja paperirumba, mutta se kuitenkin kannatti taloudellisessa mielessä ja voitimme kusettajamulkvistit!
Ilmianna
Jaa
Ja taas yksi haksahtanut. Tilasin heinäkuun puolivälissä ne näytepurnukat, noin 6 € yhteensä ja nyt näkyi visa-tilillä 96 € ja 99 € veloitukset ja tietenkin ne kaksi pienempää. Harmittaa ettei tullut ensin käytyä noilla Auralein sivuilla ja luettua noita kommentteja mutta hyväuskoisuudesta sakotetaan. Kortti on kuoletettu ja reklamaatio tehty mutta saa nähdä mitä tapahtuu. rikosilmoitusta en ole vielä tehnyt.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Auralei-tuotteet

Onko kukaan haksahtanut Auralei-tuotteisiin.
Minä menin lankaan, kun mainos pomppasi Kauneus ja Terveys -lehden sivulta.
Tuotteet kyllä tuli, mutta tililtä kerkesi lähteä myös 300 e rahaa ennen kuin huomasin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta