Auralei-tuotteet

tosikyky

Onko kukaan haksahtanut Auralei-tuotteisiin.
Minä menin lankaan, kun mainos pomppasi Kauneus ja Terveys -lehden sivulta.
Tuotteet kyllä tuli, mutta tililtä kerkesi lähteä myös 300 e rahaa ennen kuin huomasin.

50

1882

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasvanaama

      Hyvä kun kirjoitit, sillä juuri tänään kattelin ku mainos oli netissä...en uskalla tilata. : (

      • Lapuska

        Tervehdys!! Älkää missään nimessä menkö tilamaan tätä rasvaa. Minä hölmöilin ja tilasin. Rahaa tililtä hävisi 300 yhteensä, siis visalta hissun kissu, viime syksynä. Tänään tuli yks kaks postista uusi rasva purnukku. En ole tilannut ja kas, menin katsomaan kortti tapahtumia.. No, sieltä oli lähtenyt , 102euroa. Ilman jatkotilausta jne.... Jos joku on erehtynyt, yksinketaisesti hommatkaa uusi kortti. Nää on rosvoja kaikki tyyni. Ei saa yhteyttä heihin joten... Jokohan sitä oppi tän asian. Toivottavasti korvataan kun teen hakemuksen luottokuntaan.... Oma vika kuitenkin...


    • haksahtanut

      Tilasin kokeillakseni 2 pikkupurkkia, kosteutus seerumi, ihan ok...MUTTA NYT huomasin tililtäni hävinneen 2 x liki satasen summan joten huijausfirma, älkää ihmeessä tilatko!!

      • HEHKUTUS

        Samoin kävi meikälle, 2 pikkupurkkia uteliaisuuttani, nyt samanlainen summa hävinnyt tililtä eikä tuotteita ole edes tullut. Huomenna kuoletan korttini.


    • Tyhmyydestasakotetaan

      Kyllä, valitettavasti. TALOUSSANOMAT -lehdessä (mielestäni luotettava) oli mainos ja vaikka mielessä kävikin, että googlaa ensin, en typerä-minä sitä tehnyt. Siispä annoin kortinnron tilauksen tehdessäni ja heti sen jälkeen huomasin, että tililtäni oli sekunnissa veloitettu tuo tarjoushinta (euroissa jotain 6,-). Ja vasta sen jälkeen luin näitä kokemuksia huijauksista.
      Kuoletin heti seuraavana päivänä korttini ja tilasin uuden. Purkit kyllä tulivat - lähetyspaikka USA, Utah. Annettu meiliosoite ei toimi eikä puhelinnroon vastata tai sitten puhelu katkeaa.
      Nyt, kun sain uuden kortin, missä on myös eri nro, kuin Auraleille annettu, ei niiden pitäisi tililleni päästä.
      Rasvapurkeista sen verran: ihan ok - ans kattoo, miten tässä ollaan hehkeitä kohta.
      En enää ikinä tilaa netistä mitään! Harmi rehellisille toimittajille näistä maineenpilaajista.

      • kyllästynyt56

        Kuulkaas nyt höppänät..... Koskaan, EI MILLOINKAAN saa antaa korttinsa numeroa nettiostoksiin! Maksu tapa on aina Pay Pal joka varmistaa että saat tuotteesi tai rahasi takaisin.
        Kai jokaisen pitää oppia kantapään kautta....... LOL


      • kyllästynytedelleen

        Ja sitten se AINOA toimiva "ryppyrasva" on Argan Oil. Marokkolainen luonnon tuote... Ei kannata tilata Suomesta. Suomessa on Suomalaiset hinnat vaan eBaysta tai ottaa lomareissu marokkoon. Kukaan ei voi edes kuvitella omaa ikääni vuoden käytön jälkeen ja hinta on jos löydät oikean myyjän 7 egee..... riittää yli kuukaydeksi.


      • Tumaar

        Sama juttu, tilasin näitä ihmevoiteita, kun niin hienosti mainostivat mainoskasvona suomalais näyttelijä Irina Björklund(asuu Jenkeissä). Tililtä oli mennyt yli 200 euroa, pakettikortit tuli että pitäis tullista hakea, lähettäjä oli Auralei HONGKONG. Pakettien lunastus olis vielä maksanut lisää. Visan kuoletin heti kun huomasin, kantapään kautta näköjään täytyy oppia. Ja kun tuota rahaa ei nyt ois varaa jakaa kaikille huijareille🤐


      • a_n

        Samaan lankaan menin minäkin! 96 ja 99€ veloitukset menneet tililtä! Sain molemmat tuoteet viikko sitten, 2vk:n odotusajalla. Laitoin pankille viestin kortin käytön estosta ja aamulla tuli pankista viesti että uusi kortti lähetetään tänään minulle! Sähköposti ei mene perille ja puh.no jonka löysin "ei ole käytössä". Täytyykö tästä nyt tehdä rikosilmoitus??


    • 8899

      Hitsi,
      Minäkin menin lankaan. Onneksi S-pankki oli niin huolehtivainen, että lopetti kortin puolestani ja tilasi maksutta uuden kun huomasi samaisen firman huijanneen muitakin. Kiisto S-Pankki!

    • tyhmähuijattusvai

      jo vain, lankaan menin minäkin. onneksi huomasin luottokorttilaskun tultua tarkistaa veloittajat. siinä sitä ihmettelin neljän eri saajan nimeä ja summia 99e, 96e ja kaksi pienempää summaa. soitto luottokuntaan, kortin sulku, reklamaation teko ja rikosilmoituksen myös. nyt odottelen mitä jatkossa seuraa. eilen tuli ilmoitus, että minulle on lähetetty uudet purkit postiin, saas nähdä tuleeko sieltä mitään...en aio hakea lähetystä..posti saa palauttaa ne mistä tulevatkin jos ikinä tulevatkaan! onneksi tililtäni ei ainakaan enää saa veloitettua mitään ja luottokunta palauttaa jo maksetut summat aikanaan.

    • Pillastunut

      Kyllä ollaan ! Olin ajattelematon kuin tilasin ja maksoin kortilla näytepakkaukset ! Meni pari viikkoa ja tililtäni veloitettiin 99 euroa eikä ole tullut mitään uusia tuotteita sen jälkeen. Nyt täytyy tehdä rikosilmoitus ja sen jälkeen korttireklamaatio Nordea pankkiin. Hyvässä lykyssä korvaavat tämän !

    • oivanlintu

      kuin myös on haksahdettu, no oppii sitä vanhakin, EI KOSKAAN PIDÄ TILATA tuntemattomilta mitään, huijareita kaikki tyynni.....

    • Anskju-61

      No olipa hyvä ku tulin ensin tänne tsekkaamaan, olin juuri aikeissa tilata tätä. Toivottavasti tämmöset saadaan kiinni.

    • Höynähtänyt

      Lankaan menin minäkin ja tänään sain postista ekan paketin, mikä sisälsi Auralei seerumin! Tilauksesta huomenna 2vko! Ehdin jo ajatella ettei sieltä mitään tulekkaan! Sitten rupesin selaamaan minkälainen tuote olikaan kyseessä ja onnekseni törmäsin tähän Sinun tiedusteluusi! Saman tien lähdin pankkiin kuolettamaan korttini! Vielä ei oltu otettu, kun purkkienhinnat 2x2,95 (toinen tuote on siis vielä tulematta)! Toivottavasti selviän pelkällä säikähdyksellä, pankista pyysivät silti vielä tarkkailemaan tiliä! Saan uuden kortin n.vkon kuluessa! Ja mitä tuotteeseen tulee niin tosi vahva/pahanhajuinen seerumi! En tiedä uskaltaisko edes kokeilla?!

    • ulzii

      Näin juuri mainoksen ja etsimällä etsin hintaa. Mistään en sitä löytänyt. Siinä jo yksi varottava asia. En kyllä muutenkaan tilaa näistä mitään, vaikka onhan tuote houkutteleva. Kurjia kokemuksia teillä. Toivottavasti muutkin löytävät nämä varottavat esimerkit.

    • Varokaaaa

      Haksahdin kerran erääseen toiseen jenkkiläiseen tuotteeseen. Kun yritin peruuttaa, eivät yhteystiedot olleet voimassa. Parin päivän kuluttua huomasin tililtä hävinneen parisataa euroa. Tein rikosilmoituksen ja otin yhteyttä Visaan. Laittoivat veloituksen suojaan siksi aikaa, kun selvittivät näitä huijauksia, joita poliisi sanoi olleen paljon ja monelta oli hävinnyt isoja summia, jopa 800 tai 1000 euroa tililtä. Rikosilmoitusta ei voi tehdä, koska Suomen lait eivät koske jenkkilää. Visa ei koskaan veloittanut ko. summia minulta, joten pelastuin huijaukselta, mutta en enää ikinä tilaa mitään ulkolaisia tuotteita enkä anna kortin numeroa. Vain suojatussa yhteydessä on turvallista maksaa ja Pay Palilla, mutta maksan mieluiten laskulla ja erissä, niin ei tule ikäviä yllätyksiä. Jostain luin, ettei Pay Palkaan ole täysin aukoton huijauksilta.

    • mehtään9

      kyllä, tuotetta ei näy onneksi lukiessani muitakin kommentteja kuoletin pankkikortin ja odottelen uutta ÄLKÄÄ MISÄÄN NIMESSÄ TEHKÖ SAMAA VIRHETTÄ

    • oppirahat

      Menin minäkin lankaan. Tililtä hävinnyt 99 ja 96 euroa. Rasvapurkki tuli, mutta on niin voimakkaasti parfymoitu, ettei sitä voi käyttää. Rikosilmoituksen olen tehnyt ja sulkenut pankkikortin. Olen lisäksi yrittänyt soittaa puhelinnumeroihin. Toinen ei vastaa ja toiseen vastasi englantia puhuva nainen. Puheeseen en ehtinyt reagoida kun linja jo suljettiin. Olen perunut tilaukseni sähköpostilla. Ei kyllä perusrehellinen suomalainen ihminen voi tällaista käsittää. Nyt on oppirahat maksettu. En enää toiste haksahda moisiin mainoksiin.

      • hopppänä

        Samaan lankaan menin minäkin,yritin soittaa,ei ole n.. lähetin sähköpostia,ei mene perille, 220e meni jo,juuri kuoletin kortin,voi kun oppisi ettei ole luottamista tälläisiin juttuihin.....


    • höynäytetty

      Ei missään nimessä kannata tilata mitään tästä firmasta. Tililtäni veloitettu 99e 5.11 ja nyt pankkikortti kuoletettu ja harmittaa moinen röyhkeys ja huijatuksi tuleminen, mutta varoitukseksii muille tämän kirjoitin.

    • ryppyjä

      valittetavasti olen,mutta onnekseni luin artikkeleita ja huomasin tämän olevan täyttä paskaa,suljin pankkikortin ja sain uuden eivät ainakaan minun rahoja vie,kyllähän siinä useampi ryppy tuli mutta älä sekaannu tähän

    • suutahdus

      Palautitteko ensin tulleen purkin? Jätittekö toisen postiin takaisin lähetettäväksi? Ja mitä mahtaa tapahtua ellei ole perunut tilausta, pankkikortti tosin suljettu..

      • oppirahat

        Näytepurkithan ovat sinun. Olet maksanut niistä postimaksun ja sen piti riittää ensimmäiseen erään. Tilauksen peruutus ei onnistu millään konstilla : sähköposti ei toimi eikä puhelimiin vastata. Paketithan ovat tulleet Sveitsin kautta vaikka Auralei on Salt Lake Cityssä. Rahan huijaaminen luottotililtä oli koko jutun ydin.


    • Mertsi54

      Olin hullu ja tilasin Auralei seerumin, miten saan peruttua koko paskan? Auttakaa!

      • enska1966

        soitta niille tai on parempi sulkea koko sun kortin


      • uhrinn

        Ei ne vastaa puhelimeen, 358931581618 on Auralei Suomi p.nro, mutta se ei vastaa ja on salainen nro. Myöskään [email protected] ei anna mitään vastausta. Katsotaan mitä rikosilmoitus tuo tullessaan, ja myös kuluttaja-asiamiehelle yhteydenottoni. Kortti on kyllä kuoletettu jo aikaa sitten.


    • Enska1966

      HYVÄT IHMISET! Teidän on PAKKO JAKSAA lukea tilausehdot ensin. ENNEN kuin laitatte nimenne mihinkään kusetusmainokseen. lain mukaan mainos ei ole huijausta, koska firmat on ovelia kirjoittamaan niiden ehdot niin pienellä tekstillä, ja ne tiedä että 99% ostajista ei jaksa lukea koko soppa loppuun asti.

    • uhrinn

      Kuoletimme luottokortin viime viikolla tämän Auralei huijauksen takia. Teen huomenna asiasta rikosilmoituksen, poliisille soitettuani hän kehotti ottamaan yhteyttä myös kuluttaja-asiamieheen. Tilasimme Kauneus ja Terveys lehdessä olleen Auralein mainoksen mukaiset 2 purkkia ihovoidetta luvattuun vain postimaksun hintaan. Sitten huomasimme nettipankkiin tulleen e-laskun, joka peruttiin heti ja soiettiin Nordeaan huijauksesta. Olen ilmoittanut huijauksesta IS:lle ja IL:lle, mutta tuloksetta ... heillä vissiin tärkeämpiä uutisointeja. Olisikohan tässä ryhmäkanteen paikka huijareita vastaan?

    • uhrinn

      Tein tänään Auraleistä rikosilmoituksen ja olin yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. Katsotaan mitä tuleman pitää.

    • pikkalo

      No yksi tyhmä lisää tilasin ja sain eilen purnukan sit rupes vaivaamaan mitäs siellä luki sain tilaus ehdot selväksi. No tuli kiire soittaa pankkiin ja sulkea tili .Ei ollut vielä veloitettu kun tuo alku maksu.Tämä paketti tuli 4päivää sisällä nopee toimitus.

      • uhrinn

        Mistä luit Auralein mainoksen, lehdestä, netistä vai jostain muualta?


      • Pikkalo
        uhrinn kirjoitti:

        Mistä luit Auralein mainoksen, lehdestä, netistä vai jostain muualta?

        Löysin Facebookista mainoksen mistä itse tilasin heillä on omat sivut siellä.


      • Riles

        VAROITUS:

        Facebookin sivulla oleva mainos kertoi Angelina Jolien (!) kehittämästä uudesta, mullistavasta anti-age -tuotteesta. Juttu oli ovelasti naamioitu Iltalehden artikkeliksi, mutta tarkka lukija kyllä huomaa eron niin otsikon kirjoittamistavassa (suomen kielessä ei otsikon kaikkia sanoja kirjoiteta isoilla alkukirjaimilla) kuin myös artikkelin tasossa ja oikeakielisyydessä:

        "Vihaisten kauneusleikkaus asiantuntijoiden viha jättää jälkensä Auralei Anti-Aging Seerumin mielikuvaan, mutta Angelina on ennakoinut kaikean ja toimittaa Auralei Anti-Aging Seerumia kaikille, jotka sitä haluavat.
        Työskennellessään "Maleficent" -elokuvan parissa hän lahjoitti Auralei Anti-Aging Seerumin kaikille työkavereillensa. Siitä lähtien Auralei Anti-Aging Seerumi on kerännyt suuren joukon julkkisasiakkaita, jotka tilaavat tuotetta säännöllisesti."

        Jutussa oli luonnollisesti kehoitus tilata tuotetta pikaisesti, koska vain muutama näyte jäljellä. Mainoksessa on myös "suomalaisten" tyytyväisiä käyttäjäkommentteja kuvien kera, tosin kaikki keksittyjä, koska ko. henkilöitä ei googlaamalla löydy.

        Tässä vielä linkki huijatuksi tulleiden kommentteihin: https://hellopeter.com/auralei-com/reviews/do-not-buy-skincare-online-from-auralei-1843220

        Älkä siis menkö halpaan! Näyttävät tekevän nämä mainoksensa eri lehtien artikkeleiden näköisiksi.


    • Riitta66

      Haksahin ja minulta on viety rahaa yli 400, kiitos pankille, kun opastivat mitä pitää tehdä. Sulkea kortti ja tehdä rikosilmoituksen. Siihen yhtiöön ei saa mitenkään yhteyttä , muutenkuin tilaamalla rosvoja tyhjentämään pankkitilejä, rasvat on ihan huuhaata.

    • elpipo

      Minulta on viety 400€ tililtä.
      Tilasin Auralei tuotteita. Huomasin tänään tililtä oli viety200€. Suljin tilini ja tein rikosilmoituksen.

    • Minulle on käynyt samoin kuin kaikille , tuo rikosilmoitus, olisiko se kaikkien tehtävä, kortti kuoletettiin heti, kun huomasin yrittivät veloittaa 99 ja 96 €. Pari päivää sitten pankista tuli viesti menee visan käsittelyyn, voi kestää kolme kuukautta, joten lopputulos auki.

    • Auralei

      Tilasin jouluviikolla n.3€ maksavan näytepakkauksen Auralei voidetta ja reilun viikon päästä luottotililtä oli veloitettu n 200€. Kortti suljettu ja rikosilmoitus tehty nyt vielä reklamaation teko pankille. Tuli pienpalkkalaiselle kallis oppiraha ja lisää ryppyjä. Onko kukaan saanut pankin kautta rahat takaisin? Ihmetellä täytyy miten tää on mahdollista!!!!!

    • halime

      VAROKAA KAIKKI TÄTÄ TILAAMISTA. ÄIDILTÄNI LÄHTI 400E TILILTÄ JA OLISI MENNYT ENEMMÄNKIN JOS EI OLISI HUOMANNUT. KORTTI KUOLETETTU .
      RIKOSILMOITUS ILMAN MUUTA TEHKÄÄ JA MINÄ KIRJOITAN 7 PÄIVÄÄ LEHTEEN
      KAMALAA TÄTÄ MAAILMAA MIHINKÄÄN EI VOI ENÄÄN LUOTTAA.
      VETERAANIN SANONTA MITÄÄN ET IKINÄ SAA ILMAISEKSI. NÄIN SE ON MONEEN ASIAAN
      VOIMIA KAIKILLE MUTTA TAISTELKAA ASIAN ETEEN.
      ROISTOT ON SAATAVA KIINNI

    • cxvxcvxc

      Äärettömän fiksua tilata tuotteita rapakon takaa, joista ei edes ainesosia mainita. Ei hyvää päivää.
      Kaiken lisäksi sivut ovat epämääräisen oloiset.

      Kaiken lisäksi väittää olevansa orgaaninen tuotelinja, vaikka tämä väite ei pidä paikkaansa, sillä nuo hämärät "peptidit" , mitä tuote muka sisältää, valmistetaan täysin labrassa.

      Maksutkin veloitetaan oudosti; et maksa tuotteen hintaa vaan postikulut ja valinnaisena saa jonkun ylimääräisen paketin suojauksen? Ja mikä kumma siinä on, että ihmiset ihan omasta halustaan antavat korttinsa numeron ties minne?! Eihän tuo ole luotettavan firman toimintaa enää ollenkaan tänä päivänä!
      Melkein kaikki firmat veloittavat PayPalin tai jonkun turvatun maksusysteemin kautta, eivätkä kysele kortin numeroa. Älytöntä.

      Kaiken lisäksi tuossa näköjään sitoutuuu johonkin, sillä kuukauden välein tuo purkin hinta aletaan veloittamaan automaattisesti tililtä ja uusi lähetetään. Jos tämän haluaa peruuttaa, tulisi yhtiöön soittaa. Ja mikä on jos siellä ei vastata edes?
      Tällaista tekevät aina huijarit. Pienellä rahalla tuotetaan jotain superhyper kasvojen hoitotuotteita ja myydään suuurella katteella.
      Pitäisi tuollainen nyt tajuta.

      • varkaatkiinni

        täyttä huijausta,ehtivät viedä pari sataa parissa viikossa,enenkuin kuoletin kortin.ei kannata laittaa korttinroa hämäriin superinfoihin.Yhteyttä ei saa puhelimellakaan.Älä vaan tilaa auraleiltä mitään.


    • varo-tus

      kannattaa lukea näitä,tämä auralei näköjään lähettää eri maailmankolkista lähetyksiä varmistaakseen ettei perään löydetä.panin merkille,että vastaavia globaaliansoja on varmaan netti jo pullollaan. Aika vähän meedia kuuluttaa varomaan tämän laatuista toimintaa. varoitetaan me ,jotka jo olemme oppirahat jo maksaneet. Mainokset imitoivat yllättävän hyvin suomalaisiin vetoavaa tyyliä. Mutta sitten lähetysilmoituksessakin oli vaihtunut kasvonhoito laihdutustuotteeseen.Eli käännöskonetta on käytetty ja virheistä huomaa. Ja sen jälkeen ei suomea osatakaan! Olisi kiinostavaa tietää,saadaanko näitä milloinkaan kiinni.

    • Marjastaja63

      Hei, mutta jos ei ole antanut mitään kortin numeroita niin miten sitten. Minäkin painoin sitä tilaa ilmainen mainospakkaus, vain tänään voimassa. Facebookin sivulta siis. Miten sitten, yrittääkö ne ottaa pankkitililtä kuitenkin jotain?

      • lasku_ulosottoon

        Kai ne voivat laskun lähettää näytepurkista, ja jos sitä ei maksa niin voivat ilmoittaa sen ulosottoon. Ja jos erehtyy tilaamaan maksullisen purkin, laskuttavat heti aluksi satasen näytepurkista ja satasen joka kuukausi uusista purkeista.

        Auralei.com sivuilla on mainittu suomen tukipalvelun puhelinnumero (Finland
        358-931581678 ) ja kun numeron googlettaa, tulee hakutuloksiin ainoastaan vanha suomi24 threadi vuodelta 2004. Auralei on sama huijari joka on yli 10 vuotta sitten kaupitellut garcinia basics dieettilääkkeitä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12303879/garcinia-basics-ja-menin-halpaan


      • garcinia_auralei

        Dieettilääkkeiden kaupittelu jatkuu edelleenkin, uusimmat viestit dieettiketjussa ovat tältä vuodelta ja viime joulukuultakin. Puhelinnumero kuitenkin on sama sekä Auraleillä, että tuolla diettilääkehuijarilla.


      • jymäytetty

        joo haksahdin ja tililtä on lähtenyt 200 euroa


    • 00700

      viime joulukuussa haksahdin tähän samaan paskaan mutta onneksi yöni nukkuttua tajusin kuolettavani pankkikortin ja tilasin uuden mutta maksoin sen aloitus pakkauksen hinnan 3,90ja3,82 joten vähällä pääsin mutta tarina jatkuu kului kuukausi mitään ei kuulunut ryppyvoiteesta MUTTA minulle tuli tullista kirje että paketti tutkitaan ja sen jälkeen se lähetetään minulle jos ei ole estettä ja minun tulee maksaa jos paketin arvo on yli tavaran arvon tullimaksu mutta se peketti ei ole tullut tänä päivänäkään ja hyvä niin mutta eivät saanneet minun tililtäni rahaa muin vaivaiset 7,00e mutta erään rouvan tililtä oli lähtenyt yli 1000e

    • höynähtänyt

      Älkää ihmeessä "haksahtako" tähän juttuun. Seerumin piti maksaa mulle 5,00. Todellisuudessa lasku oli 101,59 euroa. Piti "kuolettaa" luottokortti.ko.firman takia. Todellä "törkeetä" touhua.

    • voittajapariskunta

      Aika moni on mennyt lankaan kuten mekin. Soitin kuluttaja-asiamiehelle, joka kehotti tekemään rikosilmoituksen, no niin teimmekin. Rikosilmoituksen vastauksessa oli, ettei poliisi voi tehdän mitään koska rikos on tapahtunut ulkomailla. Pankki rikosilmoituksen kuitenkin vaati ja perinpohjaisen selvityksen tapahtuneesta. Pitkään reklamaatiomme oli pankin käsittelyssä, mutta lopputulos oli positiivinen meille, emme joutuneet maksamaan senttiäkään huijarifirmalle, pankki toimi mallikkaasti. Ainoa haitta oli mielipaha ja pirunmoinen soittelu- ja paperirumba, mutta se kuitenkin kannatti taloudellisessa mielessä ja voitimme kusettajamulkvistit!

    • Imma53

      Ja taas yksi haksahtanut. Tilasin heinäkuun puolivälissä ne näytepurnukat, noin 6 € yhteensä ja nyt näkyi visa-tilillä 96 € ja 99 € veloitukset ja tietenkin ne kaksi pienempää. Harmittaa ettei tullut ensin käytyä noilla Auralein sivuilla ja luettua noita kommentteja mutta hyväuskoisuudesta sakotetaan. Kortti on kuoletettu ja reklamaatio tehty mutta saa nähdä mitä tapahtuu. rikosilmoitusta en ole vielä tehnyt.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe