SM-seniorit ja SM-juniorit 1. vk Kuopio

Ymmällään

Seurasin koko päivän Livestreamia Kuopion SM-sennujen ja SM-junnujen 1. valintakilpailuista ja tulosten ja osaamisen valossa taitaa olla Suomen Taitoluisteluliitolla kriisipalavaverin paikka -yksinluistelun puolella kukaan ei tee mitään ja suuri joukko luistelijoita on sairaslomalla vammojen takia ja MM-kisat tulossa kevättalvella 2017. Miten tähän tilanteeseen on tultu...? Finlandia Trophyn katsomo huokui tyhjyyttä...ei ole Kiiraa, eikä Lauraa, jotka vetivät pikkutyttöjä äiteineen nimikirjoituksia metsästämään...Jäätanssissako meidän ainoa tulevaisuus?
Hyvä Cecilia, Jussiville, Juulia ja Matias!

21

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höhhöhhöh

      No todella! Viime vuoden SM kisojen miesten neljä parasta ei ole mukana ja naisten viisi parasta ei ole mukana.

    • STREAM1

      Livestream missä näkyy?

      • Streamia

      • Eilisestä_päivästä

    • SM-valinta

      Missä olivat Roman, Valtter, Tomi, Jenni, Anni ja Petra?

      • SM-V1

        Romanilla, Valtterilla, Jennillä ja Annilla on jo SM-paikat. Tomi kisaa varmaankin 2. valinnassa. Tomi aloittaa kansainvälisen kisaamisen NRW-Trophyssa. Roman loukkaantui jgp-kisassa, jotenka mitä luultavammin hänet nähdään aikaisintaan marraskuun lopulla tai joulukuun alussa kansainvälisillä kisajäillä. Valtteri kisaa Italian Meranossa. Jenni ja Anni kärsineet viime vuonna ylikuntoa, heillä ei ole mitään kansainvälisiä kisoja jaettu ainakaan joulukuuhun asti. Ehkä hyppykunto ei ole vielä kohdillaan ?


    • Ala-arvoista

      Missä on tiedotus? Viime vuonna valintakilpailuista oli pitkät artikkelit joka päivältä, nyt vain tulokset liiton sivuilla. Mitä tapahtui Vivecalle? Missä viime vuoden mitalistit? Olisi kiinnostavaa tietää. Sen sijaan Facebookiin tulee jotain irrallisia blogijuhlia ja Cessivilleä tanssimassa.

      • SM-V1

        Viveca SM 2016 (4.) loukkasi selkänsä Kuopiossa ja joutui vetäytymään kisasta kisaveryttelyn aikana. Hänellä on seuraava mahdollisuus lunastaa SM-paikkansa 2. valinnassa marraskuussa Porissa. Mikäli Viveca ei ehdi kuntoutua siihen asti, tuleeko silloin jokin liiton määrittelemä poikkeussääntö voimaan, jotta saa SM-paikansa lunastettua ? Viime vuoden mitalistit : Anni (1.) on ollut ylikuntoinen, niin tiedotettu elokuussa. Jenni (2.) taktikoi ??? Valtteri (1.) ei ole vuosiin osallistunut valintoihin osallistuu yleensä suoraan SM-kisaan. Roman (2.) loukkaantui jgp:ssä liiton ja Evt:n sivuilla tiedotettiin asiasta. Juulia (3.) ja Matthias (3.) ovat siirtyneet jäätanssiin ja olivat Kuopiossa 1.valinnassa lunastamassa SM 2017-paikkansa.


      • Ala-arvoista

        Kiitos näistä tiedoista. Yhä olen sitä mieltä, että liiton tulisi tiedottaa sivuillaan tai laittaa joku kooste kilpailun tapahtumista, esim. Vivecan loukkaantumisesta. Eikö liitolla ole kuitenkin ihan palkkaa nostava tiedottaja? Kuka tahansa voi nuo tulokset käydä kisan sivuilta kopioimassa tai katsomassa.


    • Hohoijaa

      Nyt näkyy sunnuntain video mutta ääni puutttuu, siellä oli tällainen kommentti

      "maybe the owner of the channel can fix the audio track by denouncing claim to the music"

      Ehkä joku vois kertoa heille siel Kuopiossa ....

    • Heikko66

      Onpa todella taso romahtanut. Muutama vuosi sitten oli toivoa ja nyt tulevaisuus näyttää yhtä hyvältä kun Suomen futismaajoukkueella. Ei puhettakaan 3H 3H saati sitten 3lz 3h yhdistelmästä. Eikö Jenni Saarinen niitä tehnyt jo kaksi vuotta sitten? On aivan selvää että Annin ja Jennin "ylikunnosta" ei toivuta enää koskaan huipputasolle. Vivecallakin näyttää kehitys menneen taaksepäin. Junioreissa taso hirvittävän huono. Satsaukset ovat kuitenkin isoja suhteessa moneen muuhun lajiin, mutta ehkä koulun ja luistelun yhdistäminen on Suomessa liian vaikeaa jotta nuorena saataisiin tarpeeksi harjoittelua ja lepoa.

      • Vieläontoivoa

        Kannattaa käydä katsomassa ensimmäisten valintakilpailujen vapaaohjelmien judges scoret parilta viime vuodelta. Ei siellä ole sen ihmeellisempiä tuloksia ei senioreissa, eikä junioreissa kärjen osalta. Tämä oli vasta kauden avaus ja paljon oli viime vuoden mitalisteja poissa. Kyllä tästä on mahdollista ihan hyvä kausi saada, kunhan kaikki palaavat... Mikä tämä "ylikunto" oikein on? Ja missä muuten on Petra Laakkonen? Tietääkö joku Vivecan loukkaantumisesta, onko pitkäkin lepo tiedossa?


    • Hoogee43

      "Ylikunto" on koodisana motivaation puutteelle ja loppuunpalamiselle. Mikäli se tapahtuu tässä vaiheessa uraa, ei ole mitään järkeä jatkaa väkisin kun harjoitusmäärää pitäisi jatkossa vain nostaa.

      • luistelufani

        En ole nähnyt tiedotusta Annin ja Jennin ylikunnosta. Liitto on tiedottanut elokuussa Annin harjoittelua kevennetyn fyysisen ylikuormituksen vuoksi. Jokainen kiinnostunut voi varmasti halutessaan perehtyä googlen avulla termin lääketieteelliseen kieleen "koodikielen" sijasta.


      • Luistelufanittaja
        luistelufani kirjoitti:

        En ole nähnyt tiedotusta Annin ja Jennin ylikunnosta. Liitto on tiedottanut elokuussa Annin harjoittelua kevennetyn fyysisen ylikuormituksen vuoksi. Jokainen kiinnostunut voi varmasti halutessaan perehtyä googlen avulla termin lääketieteelliseen kieleen "koodikielen" sijasta.

        En ole nähnyt tiedotusta Annin, Jennin ja Petran ylikunnosta.


    • Hoogee43

      Eihän liitto tietenkään kertoisi mistään motivaatio-ongelmista. Vaikka luistelu on fyysisesti raskas laji, on henkinen paine kuitenkin paljon suurempi taakka. Nämä usein julkisuudessa vain puetaan loukkaantumisiksi ja joskus on toki loukkaantumisiakin taustalla. Valmentajavaihdokset ym. eivät vain anna kovin ruusuista kuvaa tilanteesta. Paljon tsemppiä tytöille ja toivottavasti SM-kisoista ura lähtee taas nousuun.

    • kahdenluistelijanäiti

      Siis kaikki ketjun viestit minun mielestä kertovat siitä, että Suomessa on kauhea paine - varsinkin seurojen päävalmentajilla ja liiton ihmisillä saada Suomi taas palkintopallille MM, JGP, OLY-kisoissa. Niin kuin 'vanhoina (Lauran, Kiira, ja Susannan aikoina)

      Mutta...ehkä myös valmentajien ja liiton sertifiointia eli kunto- ja kykykatsastusta pitäisi harkita. Onko meillä kvalifioidut ihmiset siihen huipputyöhön, vai mennäänkö pääasiassa vain sillä, että nostetaan toistomääriä , ja ...tytöt 'prakaavat' - luista tai päästä?

      Taidon opettaminen on tarkka laji. Se vaatii sitkeyttä ja rakkautta & intohimoa opettamiseen; ei kunnianhimoa menestymiseen.

    • Taitoluistelu-lehti
      • Kohtimmkisoja

        En ole kyseisen lehden tilaaja, joten tiedotus oli mennyt ohi. Kun seuraa liiton uutisointia netin ja sosiaalisen median välityksellä saa kyllä tietoa Cessivillestä. Kyseisen parin aamupalat ja verryttelyt välittyvät kyllä tarkasti, puuttuu enää vaan vessakäynnit. Muodostelmaluistelun valintakilpailuistakin on pitkät jutut joka kanavalla. Yksinluistelun uutisointi taas... no onhan siellä tulokset liiton sivuilla. Osaako joku kertoa syyn tähän?


      • Mmkisat

        Yksinluistelijat eivät voi nyt hyvin. Se on valitettavsti tosiasia. Luistelijat ovat loppuunpalaneita ja sitä ei voi uutisoida.


    • Sellainenkinnähty

      Osansa lienee erinäisten valmentajien käytöksessä joka tekee lajista epämiellyttävän. Monille valmentajille voisi etsiä työn jossa ihmissuhdetaitoja ei tarvita. Valmennus pitäisi uudistaa. Yleensä vaikea valmentaja perustaa oman seuran ja yrityksen ja siellä porukat rypee vuositolkulla vieden rahat ja vuodet sinne. Siinäpä musta aukko. Mihinkään niistä ei päästä .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe