1 Popcorn filmi, 480 euroa.

neviemunrahat

Onko mitään tehtävissä, yhden elokuvan katoin kesällä, ja nyt tuli HeadmanPartnersilta lasku että maksa jos et halua raastupaan. Mitään en ole jakanu tai myyny, ihan vaan ite kattonu ja ihan yksin. Mut onko se nyt pakko maksaa?

58

6724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rosmoja

      " Don't forget to SHARE!!"

      Noin lukee popcornin aloitussivulla ja ilmeisesti pitää ottaa pois päältä jos ei halua jakaa, jos se edes onnistuu.
      En nyt kuitenkaan viitsi enempää tutkia.

    • rahaa_vain

      Hedman tietää popcornista enemmän kuin sinä.
      Maksa tai jää odottelemaan haastetaanko sinut oikeuteen, jolloin voitte katsoa asian laidan. Selittelyt ei nyt auta.

      • Anonyymi

        Windows tulee kalliiksi!


    • P2P tekniikalla jakaminen tapahtuu automaattisesti kun lataa. Hedmanilta jos tulee kirje niin niillä on kyllä silloin pitävää näyttöä siitä, että kyseisestä Internet liittymästä on jaettu.

      Voit toki vapaasti kokeilla tapella markkinaoikeudessa, kuten teki tämä heppu: http://yle.fi/uutiset/3-9002115

      • Mummeli-vm-44

        Ei kai tällaiselta sivulta katsottu elokuva ole laitonta lataamista? Vl-palstalla suositeltiin elokuvaa ja siinä oli tällainen linkki, josta katsoin elokuvan.
        https://vimeo.com/76982123


      • 102030405060

        Surullinen homma, että tuon miehen elämä pilattiin kun siitä haluttiin varoittava esimerkki muille.

        Mutta näin se aina välistä menee . . .


    • Huijareitakaikkityynni
    • näin_menettelisin

      Ei tarvitse maksaa, kun et voi tietää kuka on käyttänyt nettiyhteyttäsi. Muutenkin tuo kiristäminen on laitonta ja on syytä tehdä rikosilmoitus perättömistä syytöksistä.

    • nukFuYxw

      Hedmanin kirjeisiin et reagoi mitenkään. Mikäli tuomioistuin lähettää sinulle Hedmanin tekemän haasteen niin siihen on syytä vastata määräajassa. Vastauksessa kerrot ettet tiedä asiasta muuta kuin että popcornit ovat niitä paukkumaisseja. Mikäli asia menee käräjille niin toista vastineesi äläkä ala sekoilla mitään.

    • o0o0o0o0o0o0oo0o0o0o0o
    • Kirjeitä

      Kiristyskirjeiden uudet tulemiset
      7.5.2015 20:58 Janne Paalijärvi Kiristys Suomi 4 kommenttia ilmoita asiaton viesti
      Hedman Partnerssin "todiste" markkinaoikeudelle bittorrent-jakajien tietojen luovuttamiseksi.
      Hedman Partnerssin "todiste" markkinaoikeudelle bittorrent-jakajien tietojen luovuttamiseksi.
      Paitsi että näitä "todisteita" voi kuka tahansa väärentää. Väärensin oheisen, todistusarvo on täysi nolla.
      Paitsi että näitä "todisteita" voi kuka tahansa väärentää. Väärensin oheisen, todistusarvo on täysi nolla.
      Kirjoitin viime vuonna asianajotoimisto Hedman Partnersin harjoittamasta kiristyskirjetoiminnasta. Valitettavasti toiminta jatkuu entistä härskimpänä. Nykyään kiristysvaatimuksiin on lisätty tonni lisää. Olen vuoden takaisesta tutkinut asiaa lisää ja jaan tässä näkemyksiäni.

      Mistä on kysymys?

      Kysymys on siitä, että asianajotoimisto Hedman Partners jahtaa suomalaisia torrent-jakajia Internetissä. Heitä kiristetään maksamaan satoja euroja rahaa, tai muuten juttu uhataan viedä käräjille. Ennen maksuvaatimus oli 600 euroa, mutta nyt vaatimukset ovat jopa yli kaksituhatta euroa, kuten esimerkiksi tässä kiristyskirjeessä: https://twitter.com/dratiniikifi/status/590863334121037824 . Monet suostuvat kiristykseen, koska usein käräjille meneminen on hintavampi ratkaisu ja mahdollinen taustatietomerkintä rikoksesta pelottaa enemmän kuin maksaminen. Myös useat syyttömät maksavat, koska pelkäävät mahdollisen oikeusjutun tuomaa häpeää.

      Miten kiristys toimii kokonaisuutena?

      Hedman Partners operoi nähdäkseni seuraavalla tavalla:

      Hedman tekee sopimuksen jonkun oikeudenomistajan sisältöjen valvonnasta torrent-verkoissa.
      Hedman valvoo joko itse aktiivisesti toimintaa torrent-verkoissa tai saa vihjeen oikeudenomistajalta.
      Hedmanin työntekijä liittyy torrent-lataajien joukkoon ja ottaa "todisteita" (jotka voivat olla esimerkiksi screenshotteja) oikeuslaitosta varten.
      IP-osoitetietoja sisältävät "todisteet" (joita kuka tahansa pystyy myös väärentämään sydämensä kyllyydestä, katso jäljempänä) esitetään markkinaoikeudelle. Markkinaoikeus tuomitsee Internet-palveluntarjoajat (Sonera, Elisa, yms.) luovuttamaan IP-osoitteita käyttäneiden henkilöiden tiedot Hedmanille.
      Hedman, saatuaan ison läjän ihmisten henkilötietoja, lähettää osoitteisiin kiristyskirjeen. Kirjeessä vaaditaan tätä nykyä jopa yli 2000 euroa, tai muuten asia viedään käräjäoikeuteen.
      Bonus: Kiristyskirjeen saaja googlettaa tietoja aiheesta ja ottaa usein yhteyttä minuun. Neuvon parhaan kykyni ja taitoni mukaan, miten asiassa kannattaa menetellä.
      Kiristyskirjeet aaltoina

      Hedman Partners ei operoi yksitellen torrent-jakajien kanssa, vaan synergiaetuja tavoitellen haalii joka kerta ison listan torrentoijista, jonka tietoluovutusvaatimuksen laittaa isona könttänä markkinaoikeuteen. Ensimmäinen havaitsemani kirjeaalto oli maaliskuussa 2014. Toisen kerran kirjeitä tuli enemmän elokuussa 2014.

      Viimeisin aalto alkoi 20.4.2015, kätevästi juuri eduskuntavaalien jälkeen. Aiheen nouseminen aktiiviseen keskusteluun ennen vaaleja olisi toiminut Piraattipuolueelle ilmaisena mainoksena ja voinut aiheuttaa syvempään keskusteluun osallistumisen painetta asianajotoimiston puolelta. Ymmärrettävästi politiikasta yleisesti ottaen halutaan pysyä tällaisen toiminnan kanssa kaukana.

      Excursio markkinaoikeuteen

      Helsingin Sanomat kirjoitti 2013 syksyllä, kuinka markkinaoikeus julkaisi verkkopiraattien tunnistetietoja. 9-vuotiaiden pikkutyttöjen kannettavia tietokoneita ratsaavan TTVK ry:n Antti Kotilainen oli kovin harmistunut, kuinka tämä "haittasi piratismitapausten selvittelyä".

      Jossain vaiheessa päässäni heräsi idea: Mitäpä jos kävisin viikottain markkinaoikeudessa kysymässä, mitä tuomioita on annettu ja varoittaisin lataajia etukäteen? Teinkin yhden tällaisen reissun koska halusin selvittää, miten asia toimii. Valitettavasti markkinaoikeus oli kuitenkin alkanut sensuroida nettiin laitettavista tuomioasiakirjoista IP-osoitteet ja nimimerkit.

      Ajattelin, että koska oikeuden pöytäkirjat ovat periaatteessa julkisia, tilaamalla viralliset pöytäkirjat saisin etsimäni tiedot esiin. Olin väärässä; markkinaoikeus sensuroi "käsin" tiedot pois myös virallisista pöytäkirjoista. Käytännössä joudut maksamaan erillistä sensurointimaksua myös siitä, jos menet tarkastelemaan oikeuden pöytäkirjoja paikan päälle. Maksamatta et siis mitään näe, ja tämä on mielestäni aika tavalla oikeusvaltioperiaatteiden vastaista.

      Mikäli joku haluaa katsoa osaa 140 eurolla markkinaoikeudelta tilaamistani sensuroiduista asiakirjoista, se käy täällä: http://paalijarvi.fi/b/markkinaoikeus_hedman_2014/ .

      Todisteiden väärentämisestä

      Markkinaoikeustutkimusteni yhteydessä havaitsin, että oikeudelle menee läpi lähes minkälainen sonta tahansa todisteina, kun kyse on tekijänoikeusrikoksista. Katsokaapa oheista kuvaparia. Ensimmäisessä kuvassa on Hedman Partnersin markkinaoikeudelle toimittama "todiste" siitä, mistä IP-osoitteesta on ladattu mitäkin. Katsokaapa toista kuvaa.

    • jotain_rajaa_

      Porsaanreikä laissa, että moinen kiristystapa onnistuu. Uutisoitu on myös tapauksia, joissa syytetty ei ole ladannut mitään, vaan operaattori on antanut väärää tietoa. Myös kun naapurin wlanin käyttö on sallittua, on mahdoton tietää kuka on jakanut. Ei saatana että annetaan jonku yhtiön kiusata kansalaisia, ihan tuosta vaan lonkalta!

    • Affiliate-Julkaisia

      Voidaanko liikennerikkomuksista tuomita ajoneuvon omistaja TODENNÄKÖISYYDEN perusteella. Jossa näyttönä on liikennekameran kuva ajoneuvosta, mutta ei kuljettajasta, ja lisäksi löytyy todisteita siitä että ajoneuvon omistaja on 30min ennen tapahtuma hetkeä ollut 2.1 bromillen humalassa.

      Eli voidaanko TODENNÄKÖISYYDEN perusteella tuomita laillisesti väärä henkilö.

      • ota.tuikku.murheeseen

      • Jahvetti2
        ota.tuikku.murheeseen kirjoitti:

        http://www.laki24.fi/riri-vangitseminen-todennakoisinsyin/

        Tuon luettuasi voit jatkaa tutkimusmatkaa lakien syövereihin.

        Et taida tietää, mikä on vangitseminen.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tutkintavankeus

        Eli ei liity mitenkään käsiteltävään asiaan.

        Tässä tapauksessa taitaa olla niin, että kun näissä kiristyskirjeissä kyseessä on siviili- eikä rikosasia, niin näyttövaatimus on kevyempi, vaikka seuraamukset ovat isommat kuin monessa rikosasiassa.


      • ota.tuikku.murheeseen
        Jahvetti2 kirjoitti:

        Et taida tietää, mikä on vangitseminen.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tutkintavankeus

        Eli ei liity mitenkään käsiteltävään asiaan.

        Tässä tapauksessa taitaa olla niin, että kun näissä kiristyskirjeissä kyseessä on siviili- eikä rikosasia, niin näyttövaatimus on kevyempi, vaikka seuraamukset ovat isommat kuin monessa rikosasiassa.

        Ei minua olekkaan vangittu, ei edes pidätetty, siksipä onkin hyvä että jollakin on kokemuksia asiasta.


      • Jahvetti2
        ota.tuikku.murheeseen kirjoitti:

        Ei minua olekkaan vangittu, ei edes pidätetty, siksipä onkin hyvä että jollakin on kokemuksia asiasta.

        Mitäs siellä taas jokellellaan?


      • Anonyymi

        Tässä maassa autoilijat ovat kuninkaita ja mikää laki ei heitä koske.


    • löysin-tällaista-täsät

      Popcorn Time on tietokoneohjelma jonka avulla voi katsoa elokuvia ja tv-sarjoja ilmaiseksi, ohjelma toimii vertaisverkossa. Itsessään ohjelma ei Suomen lain mukaan ole laiton, mutta joidenkin elokuvien ja tv-sarjojen katsominen ohjelmalla on lainvastaista.

      • katselijat

        Pelkästään katsominen ei varmasti ole laitonta. Jos katsominen edellyttää jakamista,silloinkaan ei katsominen ole laitonta vaan jakaminen.


    • Kannattiko nyt julkisesti oikein myöntää teko. Sillä ei ole juuri väliä onko jakanut. Vaatimus on kohtuuton ja tulee luultavasti oikeudessa pienenemään Ongelma vain on se, että päälle tulee kuitenkin oikeuskulut. Kantaja katsotaan voittajaksi, vaikka olisi saanut euron korvauksia.

      • law_order

        "Sillä ei ole juuri väliä onko jakanut. "
        Sillä todellakin on !! Mikäli ei ole jakanut,ei pelkästä katselusta voi tulla sanktioita.
        Ei vaikka tallentaisi tietokoneelle.


      • law_order kirjoitti:

        "Sillä ei ole juuri väliä onko jakanut. "
        Sillä todellakin on !! Mikäli ei ole jakanut,ei pelkästä katselusta voi tulla sanktioita.
        Ei vaikka tallentaisi tietokoneelle.

        Laittomasta lähteestä lataaminen on laitonta. En ymmärrä miten ihmiset eivät tätä tiedä ja muistelevat jotain yli vuosikymmenen takaisia.


      • selvät_ymmärtää
        okaro kirjoitti:

        Laittomasta lähteestä lataaminen on laitonta. En ymmärrä miten ihmiset eivät tätä tiedä ja muistelevat jotain yli vuosikymmenen takaisia.

        Ei ole kansalaisen tehtävä selvittää laillisuutta.
        En ymmärrä miten tämä ei vieläkään ole kaikille selvää.


      • selvät_ymmärtää kirjoitti:

        Ei ole kansalaisen tehtävä selvittää laillisuutta.
        En ymmärrä miten tämä ei vieläkään ole kaikille selvää.

        Kyllä se nyt vakn on kansalaisen tehtävä. Tekijänoikeudellinen hyvitysastuu ei edes edellytä tuottamuksellisuutta


      • selvät_ymmärtää kirjoitti:

        Ei ole kansalaisen tehtävä selvittää laillisuutta.
        En ymmärrä miten tämä ei vieläkään ole kaikille selvää.

        Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei.

        Jos itkee oikeudessa, että "en tiennyt" niin sillä ei ole oikeastaan väliä koska oikeusprosessit toimii niin että ihmiset ymmärtää lakia enemmän kuin tosiasiassa ymmärtäisivät. Lisäksi lakia myös tulkitaan kuten yleensä lakia tulkitaan ja änkyröinnillä sitä vaan häviää jutun.

        Ei siis kannata rikkoa lakia. Sitä varten sitten on lakimiehet joilta voi kysyä jos jotain ei tiedä.


      • Onko.rikollinen
        M-Kar kirjoitti:

        Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei.

        Jos itkee oikeudessa, että "en tiennyt" niin sillä ei ole oikeastaan väliä koska oikeusprosessit toimii niin että ihmiset ymmärtää lakia enemmän kuin tosiasiassa ymmärtäisivät. Lisäksi lakia myös tulkitaan kuten yleensä lakia tulkitaan ja änkyröinnillä sitä vaan häviää jutun.

        Ei siis kannata rikkoa lakia. Sitä varten sitten on lakimiehet joilta voi kysyä jos jotain ei tiedä.

        Voisiko tuohon saada vastauksen, onko kyseisen elokuvan katsonut rikkonut lakia?
        https://vimeo.com/76982123


      • Onko.rikollinen kirjoitti:

        Voisiko tuohon saada vastauksen, onko kyseisen elokuvan katsonut rikkonut lakia?
        https://vimeo.com/76982123

        Tietääkseni ei.


      • Onko.rikollinen
        M-Kar kirjoitti:

        Tietääkseni ei.

        "Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei."
        Kirjoitit aiemmin noin. Mistähän joku mummeli sen tiedon saa?


      • Onko.rikollinen kirjoitti:

        "Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei."
        Kirjoitit aiemmin noin. Mistähän joku mummeli sen tiedon saa?

        Lakikirjasta tai lukee täältä: http://www.finlex.fi/fi/

        Lisäksi voi kysyä lakimiehiltä jos on epäselvää.


      • M-Kar kirjoitti:

        Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei.

        Jos itkee oikeudessa, että "en tiennyt" niin sillä ei ole oikeastaan väliä koska oikeusprosessit toimii niin että ihmiset ymmärtää lakia enemmän kuin tosiasiassa ymmärtäisivät. Lisäksi lakia myös tulkitaan kuten yleensä lakia tulkitaan ja änkyröinnillä sitä vaan häviää jutun.

        Ei siis kannata rikkoa lakia. Sitä varten sitten on lakimiehet joilta voi kysyä jos jotain ei tiedä.

        Tämän ongelman välttämiseen on hyvin yksinkertaisia keinoja.
        1. Ei latailla niitä leffoja yms.
        2. WLAN salataan, jotta kaikki ohikulkijat ja naapurit eivät voi sitä käyttää.
        3. Jos on ihan pakko warettaa, niin käytetään VPN palvelua. Tosin jotkut vpn palveluntarjoajat blokkaavat torrent liikenteen.

        Se vähän mietityttää voiko kiristyskirjeen saada, jos saa operaattorilta ip-osoitteen jolla on joku muu warettanut.


      • Pyyhis kirjoitti:

        Tämän ongelman välttämiseen on hyvin yksinkertaisia keinoja.
        1. Ei latailla niitä leffoja yms.
        2. WLAN salataan, jotta kaikki ohikulkijat ja naapurit eivät voi sitä käyttää.
        3. Jos on ihan pakko warettaa, niin käytetään VPN palvelua. Tosin jotkut vpn palveluntarjoajat blokkaavat torrent liikenteen.

        Se vähän mietityttää voiko kiristyskirjeen saada, jos saa operaattorilta ip-osoitteen jolla on joku muu warettanut.

        "3. Jos on ihan pakko warettaa, niin käytetään VPN palvelua. Tosin jotkut vpn palveluntarjoajat blokkaavat torrent liikenteen."

        VPN:n tarkoitus ei ole salata mitään waretusta joten ei voi olettaa, että se automaattisesti auttaisi tässä vaikka toimisi.

        "Se vähän mietityttää voiko kiristyskirjeen saada, jos saa operaattorilta ip-osoitteen jolla on joku muu warettanut."

        Siis operaattori ei anna niitä IP osoitteita. Se kertoo kenen liittymä mikäkin IP osoite oli jollain ajanhetkellä.


      • ei_aleta_tätä_taas
        M-Kar kirjoitti:

        Tietysti on kansalaisen tehtävä selvittää mitä saa tehdä ja mitä ei.

        Jos itkee oikeudessa, että "en tiennyt" niin sillä ei ole oikeastaan väliä koska oikeusprosessit toimii niin että ihmiset ymmärtää lakia enemmän kuin tosiasiassa ymmärtäisivät. Lisäksi lakia myös tulkitaan kuten yleensä lakia tulkitaan ja änkyröinnillä sitä vaan häviää jutun.

        Ei siis kannata rikkoa lakia. Sitä varten sitten on lakimiehet joilta voi kysyä jos jotain ei tiedä.

        Nyt tulee taas apulantaa näppiksen täydeltä.
        Ihan oikeusproffan suusta kuultuna;
        Suomessa kansalainen saa katsoa ihan mitä haluaa ja saa ladata verkosta kaikkea muuta paitsi lapsipornoa. Sitä saa vain katsoa;)


      • ei_aleta_tätä_taas kirjoitti:

        Nyt tulee taas apulantaa näppiksen täydeltä.
        Ihan oikeusproffan suusta kuultuna;
        Suomessa kansalainen saa katsoa ihan mitä haluaa ja saa ladata verkosta kaikkea muuta paitsi lapsipornoa. Sitä saa vain katsoa;)

        Saahan sitä katsoa mutta ei jakaa.

        Kyse onkin siitä, että kansalaisen pitää itse selvittää mikä on laitonta ja mikä ei.


      • ei_aleta_tätä_taas kirjoitti:

        Nyt tulee taas apulantaa näppiksen täydeltä.
        Ihan oikeusproffan suusta kuultuna;
        Suomessa kansalainen saa katsoa ihan mitä haluaa ja saa ladata verkosta kaikkea muuta paitsi lapsipornoa. Sitä saa vain katsoa;)

        Laittomasta lähteestä ei saa ladata. Tekijänoikeuslaki 11 §:

        "Tässä luvussa säädetyn tekijänoikeuden rajoituksen nojalla ei saa valmistaa kappaleita sellaisesta teoksen kappaleesta, joka on valmistettu tai saatettu yleisön saataviin 2 §:n vastaisesti tai jota suojaava tekninen toimenpide on 50 a §:n 1 momentin vastaisesti kierretty. Mitä tässä momentissa säädetään, ei kuitenkaan koske teosten käyttämistä 11 a, 16, 16 a–16 c tai 22 §:n tai 25 d §:n 2 tai 5 momentin nojalla." (14.10.2005/821)


      • M-Kar kirjoitti:

        Saahan sitä katsoa mutta ei jakaa.

        Kyse onkin siitä, että kansalaisen pitää itse selvittää mikä on laitonta ja mikä ei.

        Katsoa saa, mutta ei saa tehdä kopiota. Siis ladata ei saa.


      • xkme
        M-Kar kirjoitti:

        Saahan sitä katsoa mutta ei jakaa.

        Kyse onkin siitä, että kansalaisen pitää itse selvittää mikä on laitonta ja mikä ei.

        Lainoppineiden mielestä kansalaisen ei tarvitse ottaa selvää lähteen laillisuudesta.
        Siihen monilla ei edes riitä tieto/taito.


      • xkme kirjoitti:

        Lainoppineiden mielestä kansalaisen ei tarvitse ottaa selvää lähteen laillisuudesta.
        Siihen monilla ei edes riitä tieto/taito.

        Pötyä, lisäsäksi, jos menee johonkin PIratebayhyn ei voi olla epäselvää asiasta.


      • lässynlässyn

        Voi että kun sinä osaat pysyä aiheessa:)))


      • en_ois_kyllä_tienny
        okaro kirjoitti:

        Katsoa saa, mutta ei saa tehdä kopiota. Siis ladata ei saa.

        Siis lataaminen on sama kuin kopion tekeminen ??
        ATK sanastoa aloittelijoille:)))


      • en_ois_kyllä_tienny kirjoitti:

        Siis lataaminen on sama kuin kopion tekeminen ??
        ATK sanastoa aloittelijoille:)))

        Lataaminen on kopion tekemistä. Tämä on ihan peruskauraa, jos edes yrittää ymmärtää jotain tekijänoikeuslaista.


      • yippiee
        okaro kirjoitti:

        Lataaminen on kopion tekemistä. Tämä on ihan peruskauraa, jos edes yrittää ymmärtää jotain tekijänoikeuslaista.

        No,yritä edes:)


      • Anonyymi
        xkme kirjoitti:

        Lainoppineiden mielestä kansalaisen ei tarvitse ottaa selvää lähteen laillisuudesta.
        Siihen monilla ei edes riitä tieto/taito.

        Tämä meneen kyllä niin että jos on ollut/tehnyt vilpittömässä mielessä/käsityksessä, niin silloin voi jäädä rangaistuksetta.

        Erästä kansanedustajaakin syytettiin aikanaan varastetun perämoottorin ostamisesta, mutta pystyi osoittaamaan että oli tehnyt sen vilpittömin mielin, koska ilmoitus oli ollut lehdessä/netissä tms., niin jäi perusteltu syy olettaa että kauppias on liikkeellä rehellisin mielin.


      • Anonyymi
        Pyyhis kirjoitti:

        Tämän ongelman välttämiseen on hyvin yksinkertaisia keinoja.
        1. Ei latailla niitä leffoja yms.
        2. WLAN salataan, jotta kaikki ohikulkijat ja naapurit eivät voi sitä käyttää.
        3. Jos on ihan pakko warettaa, niin käytetään VPN palvelua. Tosin jotkut vpn palveluntarjoajat blokkaavat torrent liikenteen.

        Se vähän mietityttää voiko kiristyskirjeen saada, jos saa operaattorilta ip-osoitteen jolla on joku muu warettanut.

        windoosa vuotaa aina tietonsa.


    • En mitenkään kehota ketään laittomuuksiin, mutta oikean ip-osoitteen selvittely on melkolailla vaikeaa jos kaikki liikenne kulkee vpn palvelun kautta. Ei ainakaan Hedmanin resurssit riitä selvittelyyn. Jos exit point on vaikka Brasiliassa, niin millä se originaali osoite selvitetään? Jotkut vpn firmat jopa mainostavat palveluaan torrentlatailuun sopivaksi.
      Ainakin tuosta Muron ketjusta voisi päätellä, että kiristyskirjeen kohteeksi joutuu vain sen takia, ettei osaa tai viitsi soveltaa salausteknikkaa/vpn:ää. Jos vähän viitsii perehtyä asiaan, niin homma toimii eikä tarvitse odotella Hedmanilta kirjeitä.

    • ai-jaa-näin

      Jos katson enkä jaa niin mitään laitonta ei tapahdu. Ymmärsin näin.

      • Niin.

        Ja Popcorn time käyttää P2P tekniikkaa joten siinä sitten jaetaan samalla.


      • senhänvoiestää
        M-Kar kirjoitti:

        Niin.

        Ja Popcorn time käyttää P2P tekniikkaa joten siinä sitten jaetaan samalla.

        Mutta jos se on palomuurista estetty se jakaminen niin eihän sieltä mitään lähde ulospäin.


      • senhänvoiestää kirjoitti:

        Mutta jos se on palomuurista estetty se jakaminen niin eihän sieltä mitään lähde ulospäin.

        Teoriassa.

        Käytännössä sieltä ei sitten varmaan saa ladattuakaan mitään jos ei itse jaa, ja IP voi silti näkyä parvessa.


      • senhänvoiestää
        M-Kar kirjoitti:

        Teoriassa.

        Käytännössä sieltä ei sitten varmaan saa ladattuakaan mitään jos ei itse jaa, ja IP voi silti näkyä parvessa.

        Saahan se IP näkyä vaikka missä mutta jos sieltä ei pysty lataamaan mitään niin eihän silloin mitään laitonta ole tapahtunut.


    • muhun_osui_ja_maksoin

      Vaihtoehtoja on kolme:
      1. Et maksa. Voi olla että joudut lopulta oikeuteen ja Hedman luultavasti voittaa ja joudut maksamaan kymppitonneja.
      2. Maksat mutta neuvottelet alemman korvaussumman turre-neuvottelijalla https://www.turre.com/turre-neuvottelija/
      3. Maksat täyden summan. Järkeviä vaihtoehtoja on 1. ja 2.

    • todistakoon

      Todnäkösestti joku muu on käyttänyt nettiliitymääsi ja lataillut ties mitä?
      Joten et tietenkään ole vastuussa.

    • Anonyymi

      Yhden leffan voi luoja älä valehtele. Minä olen ahminut satoja leffoja ja sarjoja ja myynyt lippuja omassa teatterissani. jokainen katsomasi "elokuva" latautuu tietokoneellesi popcorntime luomaan kansioon jolloin sinusta tulee jakaja tietämättäsi tai niinhän niissä säännöissä kerrotaan että et voi muutakuin itseäsi syyttää ja maksa lasku niin me muut voimme nauttia ilmaiselokuvista.

    • Anonyymi

      Ei tarvi maksaa. Heitä lasku roskiin, kuhan lähettelevät. Tuli 6v sitte tonnin lasku eikä ole tullut uutta laskua vaikka heitin sen laskun helvettiin!

    • Anonyymi

      Olet rosvo ja olet jäänyt kiinni. Kohta on pallo jalassa.

      Terv. Hedman Partners

    • Anonyymi

      Näille elokuville on oma palsta täällä ja ilmeisesti samanlainen aihe. Ihmettelen vain kuka katsoo tuolta, tuntuu kuin menis karkki kauppaan. Joskus siis kokeilin, palvelu toimi miten sattuu vaikka sai tekstit.

      • Anonyymi

        Aina voi warettaa koko viikon, ja katsella koko viikonlopun...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe