Onko kellään painekattilassa valmistettavien ruokien ohjeita tai linkkiä resepteihin.
Painekattila
16
4425
Vastaukset
- Painekattila
Painekattilareseptejä en ole kovin montaa löytänyt.
Käytä vain normaaleja reseptejä ja lyhennä keittoaikoja. Itse käytän n. 1/3 normaalista keittoajasta kun kypsennän 120 asteessa. (aika lähtee käyntiin siitä kun höyry alkaa pihisemään)Kokeilemalla selviää.
Tässä kumminkin muutama resepti:
http://homecooking.about.com/library/weekly/bl051997a.htm- -mari
Mr. Painekattila kirjoitti:
Nyt testaamaan kattilaa. Kiitokset linkkien löytäjille!!!
- Kotikokki minäkin
Minulla on ollut se käsitys ettei painekattiloita enää juuri kukaan käytä, ainakaan kotioloissa. Eikös niitä kulkukauppiaat ennen myneet, ainakin meillä maalla? Onnea vaan yritykselle, mutta ole varovainen sen kanssa ettet polta itseäsi!Varmista että varoventtiili toimii!
- 12+13
mulla oli yli 40v se duromatic, tiivistettä ei saanut enää mistään niin ostinpa tefalin uudenaikaisen ja ei voi muuta sanoa kuin että ihminen ei tarvi kuin yhden kattilan ja se on tämä.... eihän tätä tarvi edes vahtia,,, siitä vanhasta tuli höyryt pihalle jos nousi liikaa... tää on ihana... onko kellää mitään uusia painekeitin reseptejä... tiedän, tiedän, ihan samoin kuin ennenkin mutta jos jotain pikkukivaa uutta olisi...
- paineita keittiössä
painekeitin vuodesta 65 ja edelleen toimii.
lihakeittolihat, kielet, sydämet mm kyspyy alta aikaykskon. Keittokanasta puhuattakaan.
Parit venttiilikumit olen löytänyt
http://www.huoltopalvelu.com/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Huolto/Products/1501&ViewAction=ViewProductRating
Huom joka keitoksen jälkeen pese tiiviste ja HUOM öljyä. Kestää sitten kulutusta
http://www.tiede.fi/keskustelut/tekniikka-ja-energia-f1/painekeitin-kattila-t52538.html
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2006-09-26-19-28-40painekattila-keitin-asiaa/
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2006-09-26-19-28-40painekattila-keitin-asiaa/ - nopeuttaa
Yks varma nakki ja iät kestänyt.
Keitä punajuuret kiehumapisteeseen, sammuta ja anna muhia.
Minä jätän yön yli ja aamulla poistan kuoret ja jatkan borssi-keiton
teolla.
http://www.etsiresepti.fi/e/painekattila.html - parappa
Sangen mielenkiintoinen vehje.
Mielestäni sopii sille joka kokkaa paljon, ja vähän isompia määriä.
Ei aida olla enää nykyaja njuttu kun mikrotkin ovat aikas yleisiä. - tääonniintätä
mikrossa nyt kukaan mitää ruokaa tee, se on pullien sulutukseen... ai niin mutta ettehän uusavuttomat mitään teekään ja viimekäden tietojen mukaan se mikron käyttökin lämmittämiseen alkaa jo unohtua... tehän syötte einekset suoraan pakkauksesta kylmänä...niin se maailma muuttuu ja 'kehittyy'...ei olisi uskonut mutta lienee pakko kun joku tutkimuskin asian tiimoilta vissiin tehty...minä kyllä valmistan ruokani itse ja myös vasta hankittu tefalin painekattila löytyy.
- 'riksu
Hellapoliisilta löytyi pari reseptiä, www.hellapoliisi.fi
- ei_päässä
paineet kattilassa 120 astetta nopeuttaa
http://www.kotivinkki.fi/ruoka/painekattila-on-nopea-ja-energiatehokas - ajankäyttö
pitkään keitettävät lihat ja keittokana esityöstetään "paineessa" illalla, riivitään ja liemi siivilöidään. Jäähdytetään ja yöksi jääkaappiin. Seuraavan päivän ruoka jatkokäsitellään ja valmistuu hetkessä.
- kropo
http://www.hellapoliisi.fi/reseptihaku?searchword=painekattila&searchphrase=all'¨¨
samoin linnun sydän,kivipiira kypsyvät puolessa tunnissa
Kropo
Nämä linnun sisäelimistä keittämällä valmistetut isokokoiset pyörykät ovat suosittu joulupäivän herkku Turun ja Hangon rannikolla ja saaristossa.
10 allin sydämet, kivipiirat ja maksat (Kanalinnut yleensä)
vettä
ripaus suolaa
4 dl lintulientä
2 rkl ruisjauhoja
muna
Keitä sydämet ja kivipiirat pehmeiksi lintuliemessä. Arvioitu keittoaika on 1 1/2 tuntia. Lisää maksat kattilaan ja jatka keittämistä viisi minuuttia. Leikkaa elimet hyvin pieneksi hakkelukseksi. Vatkaa muna ja lisää hakkelus ja jauhot munan joukkoon. Mausta massa suolalla ja pippurilla sekä kostuta hieman lintuliemellä. Keitä taikinasta pieni koepala liemessä. Kypsä pallero pitää olla mahdollisimman pehmeä. Kiinteytä taikinaa tarvittaessa jauhoilla tai löysää liemellä. Keitä kanamunan kokoisia kropoja liemessä noin viisi minuuttia. Tarjoa kropojen kanssa puolukkahilloa ja leipää sekä lientä kastikkeena. - vanha kokki
Meikäläisen kattila kestää vähän kovempaakin painetta. Sysäsin crudon ja porkkanaherkun vai mikä pää se nyt olikaan pois palstalta kettuilemasta muille. Se oli ihan jatkuvaa narsismin täytteistä vittuilua minun henkilöpersoonaa kohtaan.
- curkon porkkanat
Työnnä sinä hullu vaikka porkkanaa hanuriisi, kukaan ei välitä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä3410501Yritystuet 10 mrd. vuodessa, eli yrittäjäriski valtiolla kuten kommunismissa
Pelkästään Viking Linen viinanhakuristeilyitä sponsoroidaan 20 miljoonalla eurolla vuosittain. Dieselin verotukikin on12410099- 217911
Sture Fjäder haluaa tuensaajien nimet julki
Kokoomuspoliitikko haluaa yli 800 euroa kuukaudessa tukia saavien nimet julki. Ehkä olisi syytä julkaista myös kuvat? h1776294Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.304852- 534641
Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1144011Maahanmuuttajat torjuvat marjanpoiminnan - "emme ole rottia"
Ruotsalaisen journalistin selvitys paljasti, miksi maahanmuuttajat kieltäytyvät työstä. Taustalla vaikuttavat kulttuuris1233381- 623097
Adonikselle
Kuvittelitko oikeasti, että ootan sua? Kuvittelitko, että voit noin vain vetäyttä ja kun tulet takaisin, kaikki on niin2173016