🍚 Minä käytän imeytystekniikkaa, siis laitan kunnolla kiehumaan vain sen verran vettä kuin riisit vaativat kypsyäkseen, siinä 2,8 dl vettä per desi kuivaa parboiled-riisiä. Kansi päälle, sitten lasken lieden hellälle, hiljaiselle lämmölle välillä sekoittaen ja lopuksi annan olla pois liedeltä 5 minuuttia.
Yleensä tuo niksi toimii - riisistä tulee kypsää eikä pala pohjaan vaikka ylimääräistä vettä ei jäljelle jääkään. Lisäksi riisi säilyttää oman makunsa paremmin, kun sitä ei vedellä huuhdella. Maku jää asteen makeammaksi.
Huuhteletteko riisin vai käytättekö imeytystä?
1
80
Vastaukset
Ja 15 minuuttia keitän, ennen kuin otan liedeltä pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112892Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081976- 1141650
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701365Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881188- 801044
- 711034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2471023