K-kauppa, Muonio

Turistiookselta

Olipa taas kerranki eilen K-kaupassa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mukava asioida.
Kyllä täytyy sanoa,että menkööt oppiin kaikki K-kaupan työntekijät.
E i asiakkaita noin palvella, ettei edes tervehditä.
Ja muutenkin se pavelu on mennyt alas päin,kuin lehmän häntä.
Hyllyjen takaa kyylätään ja supistaan, miksi?
Itse kukin ostaa mitä haluaa, se ei kuulu myyjille.
Missä -K-kaupan siivooja? Eteinen tosi likainen.
Hauskaa Joulun odotusta meille kaikille!

52

4616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käynmolemmissa

      Ei ole kovin kummoista S-kaupassakaan. Jos et satu aivan kasvotusten, eipä juuri tervehditä, jos silloinkaan. Kyllä K-kaupassa paremmin asiakas huomioidaan niin kassalla kuin hylllyilläkin.

    • hälläväliä

      Juu molemmissa kaupoissa myyjät nyrpeitä, S-marketissa osa suorastaan lähes aina pahalla päällä, nyrpeätä naamaa näytetään ihan sumeilematta, osa ei osaa tervehtiä, puhumatta hymystä. Kävisin Lidlissä jos olis lähempänä, siellä on muuten ihan hyvä palvelu, opastetaan hyllylle asti jos jotakin kysyy.

      • Kukintaaplaa

        Se ässän kinnaskätinen pyöreähkö on totinen ,mutta minkäs luonteelle voi. Ei myyjät hidasta ostoja,ostan mitä tarvin. Eikä koossakaan ongelmia ole ollut. Yritetään pärjätä ja ollan itse esimerkkinä.


      • Hyvääpalveluaonollut
        Kukintaaplaa kirjoitti:

        Se ässän kinnaskätinen pyöreähkö on totinen ,mutta minkäs luonteelle voi. Ei myyjät hidasta ostoja,ostan mitä tarvin. Eikä koossakaan ongelmia ole ollut. Yritetään pärjätä ja ollan itse esimerkkinä.

        Käyn molemmissa ja paljon. Olen erittäin tyytyväinen molempiin ruokakauppoihin Muoniossa vaikka vuosikymmeniä asioinut isoissa liikkeissä muualla.
        Palvelu hyvää ja jos joitan uutta pyytää tilattavaksi valikoimiin, niin mahdollisuuksien mukaan hankkivat. Esteenä on joskus ollut ettei tuote kuulu lainkaan heidän valikoimiin.
        Muuten erittäin tyytyväinen.
        Aina ovat tervehtineet ja hymyilleet ja jos jopa muutama sana vaihdettukkin.


      • toivonasiakaspalvelua

        Valitettavasti kaikista ei ole asiakaspalvelutehtäviin.

        Se on luontainen ominaisuus ihmisessä.

        Varsinkin maaseudun liikkeissä huomaa sen. Kaupunkipaikoissa kun on valinnanvaraa, ihmiset äänestävät jaloillaan, jos ei ole ystävällistä palvelua.


      • Anonyymi
        Hyvääpalveluaonollut kirjoitti:

        Käyn molemmissa ja paljon. Olen erittäin tyytyväinen molempiin ruokakauppoihin Muoniossa vaikka vuosikymmeniä asioinut isoissa liikkeissä muualla.
        Palvelu hyvää ja jos joitan uutta pyytää tilattavaksi valikoimiin, niin mahdollisuuksien mukaan hankkivat. Esteenä on joskus ollut ettei tuote kuulu lainkaan heidän valikoimiin.
        Muuten erittäin tyytyväinen.
        Aina ovat tervehtineet ja hymyilleet ja jos jopa muutama sana vaihdettukkin.

        Miksi kauppoja arvostellaan, senhän saa itse valita. Mene hyvinvointikeskuksen / kuntaa, tuskin tervehitään saati hymyillään. Ja varmasti palkka parempi mitä kaupoissa. Kaupoissa pärjää kyllä, mutta näistä palvelukeskuksista haetaan neuvoa ja apua, lisäksi yhteiskunnanta ylläpitää. Monta on myrkyn syönyttä väärällä alalla olevaa, sorruvaan.


    • Ässäetkoo

      Malla ja Ulla ainot joilta hymy irtoaa...eivätkä arvostele ostoksia. Kauppiaan vissiin pitäs olla esimerkkinä työn tekijöille....ku ei se hänenkään hymy niitä leveipiä ole.

      • Anonyymi

        Asiaa😊


    • muoniontorilla

      irtoaa hymy ja sanapari kaikilta. johtajapariskunta tervehtii aina, samoin muu henkilökunta. toista on s-marketissa johtaja ja se entinen baarityöntekijä ovat kuin paskan nielleitä. tule heikki takaisin.

    • Älkääainavalittako

      Ei ole valittamista, molemmissa mukavia myyjiä. Hymyilkääpä itsekin joskus, niin voitte vaikka yllättyä.

    • Kattommapeihliin

      Molemmissa paikoissa tervehditään ja on mukavia myyjiä, kaikki tuttuja joka on minusta mukavaa :)
      Mutta Oletteko aatelheet että net on tosiaan töissä siellä, joskus on kiire eli aina ei vain joua/hoksaa tervehtiä.
      Se on vähän niinko että millä mielellä itte olet liikkeellä ;)

    • luutukäteenjasiivoamaan

      Aivan tosi asiahan se on,että mill' mielellä ite menet sinne kauppaan.
      Kyllä S-marketin maitokaapin ovet ja se eteisen lattia/nurkista EI KOSKAAN IMUROITU? Mitähän se siivooja oikein ajattelee ja mistä sille maksetaan?
      Minusta K-kauppa on siisti. Vaikka en aina käy siellä.
      Jos ei ole siivous alan koulutusta, niin ei muuta,kuin VOI,VOI.
      Näkeehän sen S-marketin siivojan jäljen muuallakin,mitä se on!
      Palkan ottaa,mutta missä kuluttaa aikaansa?

      • voiteänkans

        Voi että teän kans. Aina pittää jostaki valittaa ja jotaki haukkua. Kyllä ne nurkat pitäis osata siivota ilman koulutustakin, ei siihen diplomia tarvita.


      • Joutilaatjaksaa

        Voi herraneaika on teillä murheet,kyylätä kauppojen nurkkia!


      • Anonyymi

        No nyt haukutaan siivoojaa, voi teitä täydellisiä! Ensinnäkin tärkein tehtävä on tehdä työ eikä etsiä tevehdittäviä. Arvostellaan toista, mutta mitä olet itse? Kaupassa käyn tavaran hankkimassa enkä nuuski paikkoja enkä henkilökuntaa. Lapsellista jauhamista.


    • Sakkara7777

      Hyvät ovat kaupat meillä ja henkilökunta on asiallista!Töitä on paljon,ei aina jouda kun Hei!n sanomaan!Olemme tyytyväisiä että meillä on edes Nämä kaksi kauppaa,yritämme pitää ne edes ettei tartte sitä maito purkkia ja makkaraa hakea naapuri kunnasta!Työn iloa sinne kauppoihin!

    • jouluaodotellessanäin

      Jus näin, aina maristaan joka asiasta. Olemme tyytyväisiä siihen,että meillä on nuo 2 kauppaa vielä Muoniossa. Saattaapi kohta olla,ettei ole yhtään. Aika paljon käyvät naapuri kunnissa Muoniolaiset samalla ruoka kaupoilla,kun hakevat viinat muualta kuin Muonion alkosta. Minä asioin Muonion S.marketissa , ja minua ei roskat haittaa eteisen nurkissa. En ole menossa niitä urkkimaan vaan ostoksille muuten.
      Heittäkää tuo tyhjänpäivänen höpötys jo pois,aika ihmiset!
      Nyt on pian Joulu ja meillä kaikilla on niin mukavaa...............................!

    • Ainatoisessasyy

      On liian vähän töitä näillä ihmispoloisilla. Olisi mukava tietää kunka puhdasta,esimerkillistä on valittajien kotona? Ja mitä tekevät työkseen kun jaksavat päivästä päivään valittää,nämä mätöihmiset.

    • Mitenpäinvain

      Ei minua ainakaan haittaa, vaikkeivät myyjät aina työn touhussa huomaakaan tervehtiä. Tervehdin itse ja saan aina ystävällisen vastauksen.

    • Lidltännejaheti

      Tässä kylässä ei tarvittais kuin yks kauppa - Lidl! Sieltä saa kaiken, mitä tarvii ja valikoima vaihtuu viikoittain. Meän kylän kauppojen hedelmä- ja vihannestiskit on surkea näky. Salaatit aina nahistuneita jo valmiiksi kaupassa, tomaatit vihreitä, kovia ja pahoja, jne. Mädät hedelmät siellä muiden joukossa. Ihmetellä täytyy. Ei täällä nuilla valikoimalla ketään saaha nauttimaan viherhiukkasista. Usiasti oon miettiny, että syyäänkö täällä perheissä tuoretta ollenkaan, kun niin huonona on aina nuo kasvikset kaupassa. Lidlin etu on myös se, että hinnat on samat kuin etelässä. Meillä hinnat on ihan hirviät.

      • Kasvataitseavuton

        Muuta etelään loppuu tuo ainainen ruikutus,pliis.


    • Särkijärvenmunkki

      Liiteri, Liiteri, Liiteri. No, kävinhän se mieki sit kuuluisasa Lidlissä ko telkkarista olin mainoksia riittävästi nähäny. Soankyllään asti lähin ihmettä kathomahan. Vaan olipa se hyvä kauppa. Valikoimat kohillaan ja palvelu ja neuvonta pelas ummikolleki. Auto täynnä ensluokkasta ruokaa palasin kothiin. Lasku oli kolmanneksen pienempi ko Muonion kaupoissa. Pithää mennä toisteki.

      • Laskutoimitus

        No kannattaa se vain näilä bensan hinnoilla ajella Sodankylään asti ruokaa hakemaan. Taisi mennä polttoaineisiin se mitä ruoassa säästit?


    • Sevetti.marketti

      Sevettijärven valinta on paras kauppa.tervetuloa.

      • Seveddi

        Eiks se mennut kiinni syksyllä,lähikauppa Manskissa. Kaikki tuoretta ja parilla kympillä saa tuoretta ja kotimaista


      • Luomu.market

        Eipä mennyt ei.sevetin kauppa kukoistaa ja voi paksusti.


    • marinatpois

      Kyllä Muoniossa on hyvät kaupat kumpikin ,lakakaa tyhjät moittimiset olkaa tyytyväisiä kun on vielä kaupat marinat pois ,tehkää jotain muuta työksenne kun vahtaatte nurkkia katsokaa omia ensin sitten arvostelkaa

      • Hauhauuu

        Niin kuka uskaltaa alkaa pienyrittäjäksi pienellä kylällä? Kauppias haukutaan sitten tienpitäjä,en ihmettele jos kylä on autio.


    • Miesevainkyllä

      Olen tykästyny k-kauppaan että s-markettiin! Ei ole pahaa sanottavaa kummastakaan. Kannattee kahtoa peiliin, se syy saattaa hyvinki löytyä ittestään jos ei hymyillä

    • asiakkaat

      Niin käyn vain postissa kun pakko on muuten en ! Etoo pakkeli naamat siinä siistimistä paljonkin sen eteisen lisäksi,postissa kun asioi joka ei kaupan asiakas sen kyllä palvelun suhteen huomaa aliarvioiva asenne !!!

    • ajan.hermo

      Marraskuussa 2016 pahaa mieltä sai purettua kauppoja moittimalla.
      Alkaako uusi kierros?

    • molemmissaasioiva

      Mieluummin käyn K-kaupassa kuin S-kaupassa.

      K-kaupassa on positiivinen ilme ja hyllyissä tavaraa. Palvelu on hyvää. Myyjät huomaavat asiakkaat myös hyllyjä täyttäessään.

      Kukahan nykyisin om S-kaupan päällikkö?

    • Merkkinimimerkkinimi

      Minä täältä kaupungista kans nyt älähän. Turha nosto. Muoniossa on kaksi hyvää ruokakauppaa. Alkiolaiset käyvät vain S-kaupassa, muut käyvät kummassa sattuu mielen mukaan. Toivottavasti molemmat säilyvät.

      Hintoja... mitä sitte jos maitopurkki on 4snt kalliimpi kuin Rovaniemellä, kyllä se kuljetuskin maksaa. Lidl on minunkin suosikki, halpaa ja hyvälaatuista. Mutta eipä sitä sen takia kannata sinne lähteä, menee valtiolle se säästö bensan hinnassa.

      Jos on jotain valittamista sen voi sanoa kauppiaalle tai toisessa myymäläpäällikölle. Varmasti tilanne korjataan. Turha täällä on asioita puida. Olkaa tyytyväisiä kahdesta laadukkaasta kaupasta.

      • Anonyymi

        K-Kauppias tilaa pyynnöstä tuotteita ja melkein kaikki mitä olen pyytänyt ilmestyvät kohta hyllyyn!
        Olen vienyt tuotekoodin mukana ja hän on selvittänyt tai joku myyjistä onko tuotetta mahdollista saada Muonion K-Markettiin. Osa tuotteistahan kuuluu vain K-Supermarkettien valikoimiin.
        Vain hyvin harva tuote ei ole ollut saatavilla.
        K-Kaupan tuotevalikoima on hyvin kattava.
        S-Kaupan vakiovastaus on melkein aina ettei niitä saa Muonioon!!!!
        K-Kaupan hyllyt aina täynnä ja S-Kaupan vajaus tai tyhjät kohdat hyllyisdä ovat olleet vakio jo vuosia.
        Mistä lie johtuu.


    • Anonyymi

      Ero on siinä että K-kauppias on tyrkyllä valtuustoon mutta S-kauppias ei.
      Siksi kiitos ei Muoniontori. Ruoka ei saa politisoitua.

      • Anonyymi

        Ei ole kauppa menossa valtuustoon vaan kauppias. On hatunnoston arvoista että välittää kylän, myös sinun asioista ja haluaa olla tekemässä parempaa Muoniota! S-marketissahan ei ole kauppiasta, asiat hoidetaan jossain Oulussa 😏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kauppa menossa valtuustoon vaan kauppias. On hatunnoston arvoista että välittää kylän, myös sinun asioista ja haluaa olla tekemässä parempaa Muoniota! S-marketissahan ei ole kauppiasta, asiat hoidetaan jossain Oulussa 😏

        S-ketjun omistaa kansa ja pakotettu. K-ketjun omistaa pörssikansa. Onko näin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kauppa menossa valtuustoon vaan kauppias. On hatunnoston arvoista että välittää kylän, myös sinun asioista ja haluaa olla tekemässä parempaa Muoniota! S-marketissahan ei ole kauppiasta, asiat hoidetaan jossain Oulussa 😏

        Samaa mleltä edellisen kanssa.
        Asioiden ero olisi hyvä muistaa!
        Ihailen kovasti
        Minnan ja hänen puolisonsa tarmoa ja sitä ystävällisyyttä mikä heillä molemmilla on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mleltä edellisen kanssa.
        Asioiden ero olisi hyvä muistaa!
        Ihailen kovasti
        Minnan ja hänen puolisonsa tarmoa ja sitä ystävällisyyttä mikä heillä molemmilla on.

        Niin ja ei kai politiikka ole kiellettyä heiltä. Jokaisen oma asia mitä tekee. Mutta nämä virkamiehet jotka vahvasti kytketty kunnan talouteen, Pellossa pohdittiin samoin Utsjoella ongelma.


    • Anonyymi

      Kauppiaan paikka on tiskintakana ei valtuustossa

      • Anonyymi

        On se vain erikoista ja rajoittunutta taas tämä ajattelu 😅 toisen alan ihminen saa olla valtuustossa mutta kauppias, jolla tahtotila kehittää kylää ei sais olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se vain erikoista ja rajoittunutta taas tämä ajattelu 😅 toisen alan ihminen saa olla valtuustossa mutta kauppias, jolla tahtotila kehittää kylää ei sais olla.

        Ei ole yhtään erikoista ettei Muonio ole kehittynyt samoin kuin naapurikunnat!
        Kateus on kovaa vaikka aihetta ei olisikaan.
        Päättäjätkään eivät ole päässeet siitä irti vaikka heidän tulisi ajaa vain ja
        ainoastaan Muonion kunnan ja kuntalaisten etua!


    • Anonyymi

      K-Kauppa on kokoomuslainen kauppa. Hyvä on ostoksia tehdä, siellä on yltäkylläisesti tavaraa.
      Paksu lompakko viihtyy siellä missä raha haisee. Hyviä tarjouksia sipseistä ja karkeista eikä tuputeta kukkamultia eikä kasvuturpeita. Ne on maalaisten hommia. Ostetaan valmiit kukat, sipulit ja potut K-kaupasta.
      Kyllä kokoomus osaa hoitaa ja hinnoitella, kansalaiset sen vaaleissa kertoivat Muoniossa selvästi.
      Rohkea kauppias on äänikuningatar. Saattaa vain osa asiakkaista kuluttaa jatkossa enemmän S-marketin oven saranoita kun se on puolueettomampi. Kannattaako joka ammatissa edes tuoda esille poliittista vakaumustaan? Pitäisi aina muistaa ja nähdä metsä puilta.

      • Anonyymi

        Ostan edelleenkin K-aupasta. Siellä on ystävällinen palvelu. Kaikki myyjät tervehtivät. Minun ostamilla tavaroilla ei ole muuta väriä kuin sinivalkoinen suomalaisuus. Jos kaikki ostaisivat niin paljon suomalaisia tuotteita kuin me, työttömyys olisi paljon pienempi tässä maassa. Suomalainen ruoka on puhdasta.


      • Anonyymi

        Kuule aivan sama missä kaupassa Muoniolaiset käy!
        S-Kaupassaki kävis osljo enemmän jos siellä ei olidi niin psljon hyllyjä tyhjänä viikkokausia. On seki ihme juttu.
        Ystävällisiä ovat molemmissa kaupoissa henkilökunta. Ei mitään valittamista. Eikä hinnoissakaan. Niissä hyvin vähän loppujenlopuksi eroa. Politiikkaa turha tietämättömän sekoittaa kauppa-asioihin. Seki on aivan sama! Hyvä, kun niin reipas ja aikaansaapa ihminen kuin K-kaupan Minna on, että jsksaa hoitaa vielä muidenki etuja ja asioita.
        S-Kaupan hoitaja on palkkaa nauttiva työntekijä eikä kauppias eikä yrittäjä. Siinä on ero. Hyvin näyttää hänelläkin menevän.
        Hyvä on, että kylässä on kaksi ruokakauppaa. On mistä valita ja on joitakin eri tuotteita.
        Mitä tyhjästä valittaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuule aivan sama missä kaupassa Muoniolaiset käy!
        S-Kaupassaki kävis osljo enemmän jos siellä ei olidi niin psljon hyllyjä tyhjänä viikkokausia. On seki ihme juttu.
        Ystävällisiä ovat molemmissa kaupoissa henkilökunta. Ei mitään valittamista. Eikä hinnoissakaan. Niissä hyvin vähän loppujenlopuksi eroa. Politiikkaa turha tietämättömän sekoittaa kauppa-asioihin. Seki on aivan sama! Hyvä, kun niin reipas ja aikaansaapa ihminen kuin K-kaupan Minna on, että jsksaa hoitaa vielä muidenki etuja ja asioita.
        S-Kaupan hoitaja on palkkaa nauttiva työntekijä eikä kauppias eikä yrittäjä. Siinä on ero. Hyvin näyttää hänelläkin menevän.
        Hyvä on, että kylässä on kaksi ruokakauppaa. On mistä valita ja on joitakin eri tuotteita.
        Mitä tyhjästä valittaa!

        Samaa ihmettele miksi ,S.kaupassa on hyllyjä tyhjänä ja siitäjohtuen Eioota.


    • Anonyymi

      Kävin tänään molemmissa kaupoissa ja henkilökunta tervehti molemmissa paikoissa. Hinnat on edullisemmat S Marketissa mutta K kaupan tarjouksia on enemmän. Kala- ja hevivalikoima on parempi K kaupassa mutta S markettia puoltaa rahallinen bonuspalautus joka kuukausi ja kun bensankin tankkauksesta saa bonusta niin "Kokoomus market" jää hopealle.
      Kotimaisesta ruuasta puhuttaessa ei kannata kummankaan kehua yleensä mutta lähiruokaa saa molemmista ja sitä arvostan. Parhaat kalat ja perunat saa torilta ja lihat Ruotsin Karesuvannosta ja Raattamasta.

    • Anonyymi

      Vaatteista eli ryysyistä sen näkee mihin joukkoon ihminen kuuluu ja kyllä sillä värilläkin on väliä tuoksuja unohtamatta

      • Anonyymi

        Miten tuo nyt liittyy otsikkoon, Muonion k-kauppaan?
        Arvioitko kauppiaita vai asiakkaita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo nyt liittyy otsikkoon, Muonion k-kauppaan?
        Arvioitko kauppiaita vai asiakkaita?

        Kävisit sieki kaupassa niin tietäsit.


    • Anonyymi

      Mutta onhan se hyvä kun ovat toissä. Meneppäs hyvinvointitaloo, tervehditäänkö siellä?

    • Anonyymi

      Muonion kauppiaat ja muutkin liikkeet kautta maakunnan voisivat käydä ottamassa oppia Kolarin S-marketista siellä kun asiakas palautti ostoskärryn niin myyjä kävi välittömästi desinfioimassa kärryn 🏅🏆

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe