Sodankylän terveyskeskuksessa huonot lääkärit

omainen2

Vanhuksia kohtaan varsinkin käyttäytyvät todella välinpitämättömästi eivätkä välitä kunnolla tutkia ja perehtyä potilaan valittamaan vaivaan, lähetteen antaminen keskussairaalaan on lujan työn takana ja se annetaan vasta kun alkaa olla jo liian myöhäistä ei siinä vaiheessa kun vaivan olisi voinut vielä saada korjattua ilman suurempia operaatioita... vahemmat hoitajatkin ovat ammattitaitoisempia ja huolissaan potilaasta enemmän kuin nämä nuoret lääkäri-tyttäräiset ja poikaset. Olen syvästi pettynyt täällä tämän tk:n toimintaan, toivottavasti ei tarvis itsen koskaan joutua potilaaksi tuonne arvauskeskukseen!

51

2531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TriMengeleKalma

      Mengele.
      Vanhuus tulee joutuen.
      Sittempä huomaavat ittekki olevansa yhteiskunnan ongelmajätettä nämäkin lääkärin tapaiset.

    • TriMengeleKalma
    • Mengel2

      No mutta se on onneksi halpaa eikä maksa mittään. Se on siinä parasta! Julkinen ei maksa mulle mittään.

    • LakisääteinenPalvelu

      No tuota, tuota mitä hyötyä on ilmaisesta, jos se on paskaa.
      Sitähän kyllä saa ilmaiseksi.
      Huonosta ja tylystä lakisääteisestä palvelusta saa vain pahan mielen ja sairastuu lisää.
      Viittaan lääkäreihin.
      Kaikkihan maksavat sitä varten muunmuassa sairausvakuutusmaksua koko ikänsä veroina.

    • kulukijakairasta

      MENKÄÄ yksityiselle jos on noin huonosti TKssa asiat. Hyvää jatkoa ja jaksamista teille nuoret lääkärit.

      • PerseNuolu

        Pershen-nuolija yrittää saada pisteitä.


      • kulukijakairasta

        Niinhän sitä luulis, sinulle edellinen kommentoija tarkoitettu.


    • tocdorharrsiinofitsszz

      No mitä kuiten niillä tyhjänpäiväsillä pisteillä sitten tekkee??

    • NuolkaaMinunPuolesta

      Kysykää niiltä persseennuolijoilta.
      En minä tuohon osaa vastata.
      Niitä kuitenki riittää, siis perseennuolijoita.

    • KukapaSeTurhaan

      Ei kai hän, omainen noin kirjoittaisi, jos asia ei olisi niinkuin hän toteaa aloituksessa.
      Huolissaan omaisestaan varmaan tosissaan.

    • kulukijakairasta

      Aloittajan otsikko kylläkin viittaa huonoihin lääkäreihin TKssa, sodiksentyttöjä vasta valmistuneita , käytäntö opettaa ,ei pelkkä pätevyys ,antakaamme ajankulua ja kokemuksen kasvaa.

    • yksityisellementävä

      Kaikki ovat kovin nuoria ja vähän kokemusta. Ei siitä pidä moittia. Mutta muutoin on kyllä niin tukossa tämä systeemi. Puhelimeen vaikea saada kettään ja vastaanotolle pitkät jonot.

    • hyvääpalvelusaanut

      Nuoret lääkärit sodankylässä ovat kohteliaita ja kohtuullisen asiantuntevia vähäsestä kokemuksesta huolimatta. Mitä tulee lähetteisiin esim lapinkeskussairaalaan,niin ei se lääkäreiden vika ole jos niille on annettu ylempää ehdottomat nootit olla kirjoittamasta niitä.

      • lähete2

        kyllähän se lääkäri päättää itse kirjoittaako lähetteen vai ei, ylempi taho ei oikein voi määrätä tuossa kun ei kanna vastutakaan ,mutat ylempi taho vois palkata pari konkarilääkäriä töihin


      • p.........kele

        Totta kai lääkäri itse päättää kirjoittaako lähetteen, mitä virkaa on yleensä koko lääkärillä jos muka joku ylempi taho päättää saako lähetteen kirjoittaa...höpö puhetta muuta väittääkkään! Miksi nämä nuoret ei voi konsultoida vanhempaa ja kokenutta lääkäriä jos eivät itse tiedä mikä potilasta vaivaa..tästä johtuen on täällä tehty niin paljon vääriä diagnooseja ja hoitovirheitä joita sitte saadaan keskussairaalassa parsia kun potilas viedään sinne äärimmäisessä tapauksessa joissa osa selviää ja toiset jää sille tielle!


      • turvatkiinnikuettetiiä

        Kyllä se johtava lääkäri ja perusturvalautakunta vaikuttaa esim keikkalääkäreiden lähetteiden kirjoittamiseen takuuvarmasti säästöpainostuksillaan. On kokemusta asiasta vuosien takaa nimittäin,eräs keikkalääkäri puhui suoraan tästä asiasta minulle.


      • rmaujm

        Elikkä siellä tiettty porukka päättää kuka jätetään tänne kitumaan ja kuka pääsee kunnon lääkäreiden tutkittavaksi ja oikeaan hoitoon..voi h...vetti ei ole tosi! Varmaan tuohon porukkaan kuuluville lähete LKS:ään tulee automaattisesti jos täällä nämä tumpelot ei ymmärrä mistä kyse!


    • Enkoskaanmene

      Onneksi on muitakin vaihtoehtoja Sodankylässä kuin terveyskeskus.

    • näkemykseni

      Mistäpä niitä hyviä olisi, varsinkin Sodankylässä.
      Tänne tulee kaikista huonoimmat. Siis joita ei muualle huolita.
      Hätävarana pitävät, yrittäessään kaikkensa ensin muualle.

    • Kalmaa

      Kuolema korjaa viat.

    • Tsaikkatsaikka

      Tänne ei tule kuin virolaisia. Onko niistä mihinkään?

    • hienoatytöt

      Sodankylän tyttöjä ovat nämä lääkäritkin, kiva kun tulivat kotikonnuille takaisin. Sodankylän tytöt kunnostautuneet muutenkin, Onnittelut Riikalle ja Raunille.

    • eläkeläinenn

      Hyvä palvelu sodankylän terveyskeskussessa aina ollut ja avun saanut.

    • niin5

      Antakaa hyvät ihmiset nämä palautte johtavalle lääkärille ja tarvittaessa potilasasimiehelle, asiat ei muutu eikä korjannu jo niistä täällä kirjoitellaan. Ja Sodankylässä on onneksi aika iso valikoima yksityisiä lääkäriasemia. Eli jokaiselle jotain

      • PilleriäPoskeen

        Duoda,duoda itseasiassa täällä lähes kaikki kirjoitukset on yhden ja saman sekopään sepustuksia.Kirjoittaa milloin paskasta,milloin lääkäreistä,Soinista.Oikeasti hän on hoidon tarpeessa,mutta valitettavsti asiat nyt on kuten on.


    • keimansaarret

      En käytä keskustan lääkäriasemaa kun kaikki rahat mennee ulkomaille

      • eräskulkija

        Edelliselle.....kaukaa haettua jos ihmisellä on hätä.


      • valinnanvaraaon

        keskustassa on parikinlääkäriasemaa kannatata muistaa että toinen on kotimainen ja paikallinen yritys. JA hyvät puolensa on siinä kansainvälisessäkin yrityksessä
        Sodankylässä hyvä tilanne yhteensä 4 yksityistä lääkäriasemaa ja julkinen terveyskeskus eli valinnan varaa on


    • ohion

      varuskunta sairaala oli ainakin surkea paikka

    • Lääkärilääkärilääkäri

      Mikä se oli tämä Poots/Jänkälä hässäkkä terveyskeskuksessa taas? Jänkälä valitti kun Poots valittiin? Mitä siinä rutisemaan, hyvä jos tulee vähän ulkopuolista verta kylään...ettei aina suosita sitä sukulaista

    • puutspuuts

      No mikä oli se lopputulos kun valitti....saiko sen viran?

    • Lääkeruisku

      Aloittajan mukaan lääkärit ovat huonoja, mutta ovatko potilaat sitten hyviä? vikoja tuntuu ja näkyy olevan potilaissa kuin Vilkkilässä kissoja. Määrättyjä lääkkeitä jätetään syömättä ja lääketehtaat joutuvat supistamaan tuotantoaan, lääkäri joutuu pahaan välikäteen, kun pillereitä ei saada enempää dumpattua potilaisiin. Provisio jää laihaksi ja jouluna vain pelkkää kalkkunaa. Hyvä potilas syö aamu, päivä, ilta ja yölääkkeen kuuliaisesti, pistää piikit ja mittaa paineet jo kotona valmiiksi, jotta ei alipaineilla lääkäriin lähdetä. Mitä hyötyä on mitata tervettä, maka seurata, ei pyoritä oravainpyörää tälläinen toimi, jos ei muuta, niin aina kuitenkin se masennus pitäisi "löytyä" ja löytyy, tähän omat lääkkeet. Kierre, syöksykierre ja ennen lopullista loppua pimahtaminen, tylsämielisyys tai joissain tapauksissa ns. hullun vilkkaus, mikä lienee yhteiskuntaa eniten hyödyttävä eli työlistävä vikaisuus.
      Eiköhän asia ole niin, että ei hyviä lääkäreitä kannata laittaa vikaperiä tutkimaan, välttää siihen huonompikin.

    • Lääketieteen.tri

      "Mitä viina, sauna ja terva ei paranna - se on kuolemaksi"

    • Nykypäivään

      Minä käyn vallan Aslakissa. Mitä siellä jonoissa kärvistelet? Kasvakaa jo nykyaikaan, ei siellä kukaan täysijärkinen viitsi olla edes puhelinjonossa kun sielläkin saa olla helposti puoli tuntia ja odotella.

    • JonossaHyvä

      Rivissä rivisotilaana se kaikista kurjinta on olla ja kärvistellä ja mitä tulee lääkäreihin, niin on siellä ainakin yksi hyvä lääkäri ollut, tosin hän oli potilaana ja eläinlääkäri.
      Nykyaika on istumista, kotona istutaan ruudun ääressä, arvauskeskuksessa istutaan, monessa työssä istutaan, poislukien lentäjä, jaa taitaa sekin istua, jos tekee pahaa, joutuu istumaan eli käydä istumassa. On paljon potenttiaalia istumiseen, varsinkin nuorisossa ja onhan meillä istuva presidentti.

    • Hölökynkölökyn

      Olen otettu siitä, että oma kansanedustajani Markus Mustajärvi on osannut tehdä itsenäisen valinnan siihen, mitä tulee eutanasiakantaan. Minulle se olisi ollut toki vaikeampaa, sen sanoo kokemukseni menetettyäni molemmat vanhempani neljän vuoden sisällä - ja lisäksi on järkky uskontokasvatus.

      Käytännössä Sodankylän terveyskeskuksessa saa laadukasta saattohoitoa ilman, että eutanasiaa tarvittaisiin. Kuitenkin on niin, että hoitohenkilökunnan oikeusturva tulisi huomioida. Me omaiset emme aina ymmärrä asioiden laitaa kuin vasta jälkeenpäin.

      Otetaan esimerkki: Minä olisin voinut tappaa omaiseni syöttämällä häntä väkisin siinä vaiheessa, kun finaali oli alkanut. Keuhkoin ... siitä ei olisi kukaan minua syyttänyt, mutta se olisi voinut aiheuttaa suunnattomia inhimillisiä kärsimyksiä. Siispä hänet nukutettiin ... koska hän tarvitsi (minun luvallani) myös kivunlievitystä, niin annettiin sitä tarpeeksi.

      Sitä vaan, että Markus on oikee vasemmistolainen. Eli siis kirkollisista piireistä pois soveltuvin osin.

    • Peppipitkätoss

      Niin, että terveyskeskus muutettaisiin sote uudistuksessa eutanasiakeskukseksi? Siitähän voisi tulla Sodankylälle hyvä elinkeinotoiminta, lappilaisia kuskattaisiin ympäri maakuntaa Sodankylään viimeiselle matkalle. Sairaat jotka eivät vielä tarvitse eutanasiaa vietäisiin Rolloon. Sieltä sitten takaisin kiertoon tuotantoon ja jos ei, niin eutanasiakeskukseen. Sitten pitäisi kyllä saada se oma krematoriokin Sodankylään. Ei tarvisi niitä kuskailla etelään uuniin. Tämäpä oli hyvä ajatus. Terveyskeskus muuttuu eutanasiakeskukseksi.

    • hyvävaanon

      Eikös nuihin eutanaassia hommiin kelpaa sitten jo parhaiten juurikin osaamattomat lääkärit. Ja eikös se vaan edistä eutanaassiaa jos tekee kaikki päin mäntyä. Kyllähän tuo voisi olla hyvä bisness Sodankylään. Alkaisi tulemaan tuottoa.

    • hoitovirhekeskus

      Lääkärien laatu heikkenee kun mennään yksiyiseltä puolelta julkiselle, ja lisäksi sen mukaan, kun mennään etelän kaupungeista pohjoiseen tai syrjäseudulle. Tämän logiikan valossa Sodankylässä on vaarallista joutua terveyskeskukseen.

      • lisähommatyksityisellä

        Samat lääkärit niissä häärää...


      • poromiehenelämäonkivaa
        lisähommatyksityisellä kirjoitti:

        Samat lääkärit niissä häärää...

        Ei ainakaan Sodankylässä. Terveyskeskuksen lääkärit ei tee yksityisellä niillä on niin hyvät palkat kunnalla. Päällikkölääkärillekki maksetaan yli 10.000 euroa kuukaudessa


    • Minullaonvakuutus

      Itse en mene mistään hinnasta terveyskeskukseen. Kiireellisessä tapauksessa soitan aina 112 ja sieltä saa avun. Muissa tilanteissa valitsen yksityisen. Maksaa mitä maksaa. Tämä on nykyaikaa, halusit tai et.

    • kyllästynytjo

      Sanotaan, että terveyskeskus on ilmainen! Kävin siellä ja tuli kotiin todella iso lasku. Olematon käynti niin tuli 45 euron lasku kotia. Sain odottaa lääkärille varmaan 3 tuntia. Ei jatkoon!

      • Kokenutkanssa

        Joo olet saanut ilmeisesti kokovuoden maksun laskuusi. Eli seuraavt käynnit terveyskeskuslääkärille eivät maksa sinulle enää mitään tällevuodelle.


      • kyllästynytjo1
        Kokenutkanssa kirjoitti:

        Joo olet saanut ilmeisesti kokovuoden maksun laskuusi. Eli seuraavt käynnit terveyskeskuslääkärille eivät maksa sinulle enää mitään tällevuodelle.

        No ei tuo pidä paikkaansa. Minulta viedään tämän lisäksi veroja joka palkasta! Nehän menee juuri tämän arvauskeskuksen ylläpitoon.


      • mietiiän

        No se nimenomaan pitää paikkansa. Jos maksat kokovuoden terveyskeskusmaksut lääkärin vastaanotolle kerralla se on tuo 45 euroa. Ja jos maksat vain kertakäynnistä se on jotain 20 euron maksu. Tämä pitää erikseen kylläkin mainita luukulla,miten menettelee maksujensa kanssa.


    • Anonyymi

      Sairastin koko palveluksen mahahaava ja lääkeyliherlkyyttä ruokittiin aina tulehduslöäkkellä. Ja ihottumaan oksentamisen ja pahoinvointiin ei kiinnitetty huomiota se johtu selän rikkoutumisesta kuume sydänlihastulehdus ja siihen Buranaa sitten viikko ihottumaa migreeniä ja oksentulua vieläkään lääkärit eivät usko että olen CFS sekä ESD invalidi tät menoa lisää myöhemmin :))))

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe