Käytän paistamiseen pelkästään voita. Ajattelin jotain voin ja öljyn sekoitusta. Mitä öljyä kannattaisi käyttää voin kanssa, ja mitä mihinkin ruokaan.
Öljyt paistamiseen
kgmr
2
230
Vastaukset
- brownbutter
Jotain mietoa öljyä kuten rypsi-, auringonkukka- tai mietoa oliiviöljyä (ei extra virgin) jne...
Ehkä on parempi paistaa ruoka ensin öljyllä (kestää korkeampia lämpötiloja) ja vasta loppuvaiheessa lisätä voita makua antamaan - näin voin hera ei pääse palamaan ja antamaan kitkerää makua ruokaan.
Ruskistettu voi on eri asia kuin palanut voi - pähkinäinen maku ilman kitkeryyttä. - 8tcl37
Avokadoöljy ei sovi paistamiseen eikä kylmäpuristettua rypsiöljyä, Flora merkkinen sekoitusta tuntuu toimivan, eikä ollut edes palmuöljyä joukossa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata1073199Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2412019Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois611939- 1361869
Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v641372- 961275
- 611195
Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻851179- 591167
- 691035