Paisuu paisuu

Liinamaantyttö

onko tällä palstalla viisasta immeistä, joka voisi vinkata mitä teen väärin? Aloitetaan ruuasta. Aamulla syön myslejä, voileipää, kahvia . .. . Päiväksi olen varannut ruokaa, niin että voin syödä n. parin tunnin välein. Ja tähän kuuluu hedelmiä, jukurttia, kanaa/ kalaa, vihanneksia . . .Rasvaa ja sokeripitoisia ruokia inhoan. 3 X viikossa käyn taloyhtiön kuntosalilla. Laitteet ovat pyörä, stepperi, punnerruspenkki ja monitoimilaite. Kerran viikossa jumppaan, jota olen pyrkinyt tekemään säännöllisesti jo useita vuosia. Tästä huolimatta maha pömpöttää, allit roikkuu, reidet löllyää. . . Vai onko hyväksyttävä se, että on jo yli 50 ja vaihdevuodet tekevät tehtävänsä ?

9

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fffrriidd

      tutustu VHH ruokavalioon. kyllä toimii

    • qqqqqiiee

      vähärasvainen ruokavalio lihottaa ja sairastuttaa ihmiset suomessa .
      miksi suomessa on 2 tyypin diabetas niin yleinen ja ylipainoisia ihmisiä on paljon
      johruu vähärasvaisesta ruokavaliosta ja kevyttuotteista. rsava ei lihota vaan hiilihydraatit.

      • hpv16

        Kalorit lihottavat ja vain 10% suomalaisista noudattaa suosituksia. Ihmiset saavat nykyään noin 40% rasvasta eikä tuo ole nähnytkään vähärasvaista dieettiä (Aasiassa tuli vielä pari vuosikymmentä sitten rasvasta alle 10E%).


    • vm43

      Liikunnan merkitys kulutuksessa.
      Liikunnan kesto ja syketaso. Katsohan uteliaisuuttasi miten kauan sinun täytyisi kävellä reippaasti polttaaksesi silää kävelyllä yhden rasvakilon ( vaakanäyttö ) verran energiaa. Minun pitäisi steputella vinhasti parikymmentä tuntia.
      Salivekottimien antamat lukemat. Crossarilla, fillarilla tai soutaen keskimääräisellä intensiteetillä, syke 130 -140, tarvitsen kiloon aikaa yli 10 tuntia.

      Normaalipainoinen vaimoni osallistui myötätunnosta kanssani täyden Atkinsin dieettiin. Hiilareita ei tarvitse laskea koska niitä ei nautita missään muodossa tippaakaan. Parin viikon aikana vaimoni paino laski noin 3kg poistuen eniten pakaroista, loppu tasaisesti muualta missä rasvaa oli.

      Minusta on käsittämätöntä vankkumaton usko kuntosalivemputusten laihduttavaan voimaan. Liian vähän, liian kevyesti!

    • kosserules

      Vekun räkätappi se vain paisuu ja paisuu kohta ylettyy jo maahan asti hihihihiiiiiii

    • sotkeeruuansulatusta
    • 35353535

      aloittaja on lukenut Vekun ohjeet ! ja asuu virtakujalla Vantaalla, yksin nimikirjaimetkin löytyy ne on K:JM.

    • öjbpaerok

      Täällä samanikäinen nainen. Ylipainoa ei ole, mutta löysää ja vatsaa kyllä. Aiemmin laihduin melko helposti, mutta nyt on vaaka ollut jumissa pitkään, ja ajattelen niin, että se tarkoittaa sitä, että myös aineenvaihdunta on jumissa. Toivoni on nyt Haylie Pomroyn aineenvaihduntaa nopeuttavassa dieetissä & kunto-ohjelmassa. Toteutan sen tekijän "Nopea aineenvaihdunta" -kirjan avulla. Viikossa on kolme vaihetta, jolloin syödään eri päivinä eri tavoin (2 päivää hyviä hiilihydraatteja, kasviksia ja vähärasvaista proteiinia; 2 päivää vähärasvaista proteiinia ja kasviksia, 3 päivää hyviä hiilihydraatteja, proteeinia ja hyviä rasvoja, kuten pähkinöitä ja avokadoa, ja lisää kasviksia).
      Hyvää mielestäni on, ettet ole sokerikoukussa. Parin tunnin ruokavälit ovat pienet (yleensä mielellään 3 tuntia väliä). Leipä ja myslit nostavat verensokeria helposti paljon - ylimäärä pakkautuu rasvaksi. Pomroyn ja monen muunkin mukaan kahvi lisää mm. adrenaliinin tuotantoa ja adrenaliini varastoi rasvaa, niinpä kahvi ja kofeiinipitoiset juomat ym. ovat dieetissä kiellettyjä. Samoin maitotuotteet, jopa jugurtit kannattaa heivata pois joksikin aikaa (jumittavat rasvanpolttoa). Suosittelen, lue kirja, joka avaa aineenvaihdunnan lainalaisuuksia tuoreella tavalla.
      Olen itse vasta aivan alussa: olin ykkösvaiheessa kolme päivää, enkä puhdasoppisesti (lihan pitäisi olla nitriititöntä, enkä tunnistanut kalkkunaleikkeen E-koodia), tuli "pakkokahvittelua & kakkua", mutta olo on energisempi jo. Suuntaviivat ovat ja katsotaan, kuinka järeitä otteita tarvitaan. Tänään ja huomenna on proteiini-päivät ja suuntaan kuntosalille. Loppuviikosta kuulemma tarvitsen rentouttavaa liikuntaa, ja hedelmävaiheessa (ykkösvaihe) taas aerobista.

    • sama_nimimerkki

      Periaatteessa voi syödä lähes mitä vain haluaa, kunhan välttelee liiallista sokerin saantia. Viljatuotteet ja peruna sisältää paljon hiilihydraatteja (sokeria). Myös liika proteiini muuttuu systeemissä sokeriksi, joten tarkkana pitää olla, jos aikoo pysyä kunnossa varsinkin ikääntyessä, jolloin aineenvaihdunta heikkenee. Ei tarvitse mennä kovinkaan kauas taaksepäin, kun proteiinia pidettiin terveyshaittana. Näin se elämä muuttuu
      Nyt onkin kananmunat erittäin terveellisiä, että ei sitä aina tiedä mihin uskoa. Kun itse pitää itsestään huolta on paras neuvo.
      http://www.iltalehti.fi/terveys/201701092200050879_tr.shtml

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe